Veliki Brat 2013

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
Ambrozija

#4851 Re: Veliki Brat 2013

Post by Ambrozija »

Joj Zeljka, pedeseti put poteze ovu pricu kako je ona raskinula s njim, i kad mu ona pokusa objasniti on joj nista ne vjeruje, pa sto onda poteze pricu? A ona histericna ludaca...
vedra nebesa
Location: Bože, sačuvaj me od budala. Pametni me ionako zaobiđu.

#4852 Re: Veliki Brat 2013

Post by vedra nebesa »

de balzac wrote:ja sam se skoro upišo od smijeha sada :lol: :lol: :lol: :lol: slavku, pita - a oće l to da bude javno obrazloženo, to da su dogovarali za nominacije... veli, ako bude to je velika sramota :lol: :lol: :lol:

đe je čojstvo i junaštvo, ode sve u pm :lol: :lol: :lol: :lol:
Pa dobro, par zna za sramotu, i to je nešto.
ČičineBrčine

#4853 Re: Veliki Brat 2013

Post by ČičineBrčine »

Aaaaaaa evo Ava provalila da braca igraju igru :shock:
ipak i ona ima nesto u glavi, potcjenjujemo je mi i to opasno.
Ambrozija

#4854 Re: Veliki Brat 2013

Post by Ambrozija »

ČičineBrčine wrote:Aaaaaaa evo Ava provalila da braca igraju igru :shock:
Jos da nije histerisala, bilo bi super :D Ovako je opet niko ne shvata ozbiljno.
Smetnje

#4855 Re: Veliki Brat 2013

Post by Smetnje »

I top se fol nesto osili sad pred kraj treba ga malo nasamarati :twisted:
ČičineBrčine

#4856 Re: Veliki Brat 2013

Post by ČičineBrčine »

Ambrozija wrote:
ČičineBrčine wrote:Aaaaaaa evo Ava provalila da braca igraju igru :shock:
Jos da nije histerisala, bilo bi super :D Ovako je opet niko ne shvata ozbiljno.
To braca i koriste pa njoj podmecu svoju igru , a kokoske se upecale
klavirdžija

#4857 Re: Veliki Brat 2013

Post by klavirdžija »

Gdje ih je provalila, šta kako?

Ako mislite na ovo tupavo histerianje oko toga ko je s kim raskinuo, em je benigno, em prošo voz, em pogrešan tajming jer braća klošari svakako nisu nominovani pa nema efekta.
_nevermind_

#4858 Re: Veliki Brat 2013

Post by _nevermind_ »

Jaoo Topa :roll: Je li gleda iko ispovjedaonicu??
Zeljko i Top su pobijedili u igri i imaju slobodne tri zelje. Top narucio nesto sifrovano: ''ono moje tri puta po dva'' :roll:
a Zeljko po minutu tel razgovora za Milica, Maju V. i Avu.
Top je naravno brze bolje promijenio odluku, pa i on narucio tel. poziv za Vendi, Maju N. i Anetu :roll:
thesting

#4859 Re: Veliki Brat 2013

Post by thesting »

Da, ljigavi je prvi imao pravo izbora pa izabrao cigarete. Pretpostvljam da ce u pregledu dana biti samo da su obojica trazili razgovor za ostale ukucane.
charrrmed

#4860 Re: Veliki Brat 2013

Post by charrrmed »

_nevermind_ wrote:Jaoo Topa :roll: Je li gleda iko ispovjedaonicu??
Zeljko i Top su pobijedili u igri i imaju slobodne tri zelje. Top narucio nesto sifrovano: ''ono moje tri puta po dva'' :roll:
Top je naravno brze bolje promijenio odluku, pa i on narucio tel. poziv za Vendi, Maju N. i Anetu :roll:
Odvartni ljigavac. Nadam se da ce ispasti, a bojim se da je sve blize finalu i na kraju onome sto niko ne zeli :(
vedra nebesa
Location: Bože, sačuvaj me od budala. Pametni me ionako zaobiđu.

#4861 Re: Veliki Brat 2013

Post by vedra nebesa »

charrrmed wrote:
_nevermind_ wrote:Jaoo Topa :roll: Je li gleda iko ispovjedaonicu??
Odvartni ljigavac. Nadam se da ce ispasti, a bojim se da je sve blize finalu i na kraju onome sto niko ne zeli :(
A kako on mrzi blizance. Zna da su mu najveca konkurencija.
academy46

#4862 Re: Veliki Brat 2013

Post by academy46 »

http://www.youtube.com/watch?v=xCjchWGlGFQ

1:20

Hhahahahaahahahahahhahaah PROPLAKALA SAM AHAHAHAHHAHAH

KOJI SERATOR JE TAJ SLAVKO
de balzac

#4863 Re: Veliki Brat 2013

Post by de balzac »

academy46 wrote:http://www.youtube.com/watch?v=xCjchWGlGFQ

1:20

Hhahahahaahahahahahhahaah PROPLAKALA SAM AHAHAHAHHAHAH

KOJI SERATOR JE TAJ SLAVKO
velim vam ja :lol: šupak, a smiješan :D
Dugi nožni nokti

#4864 Re: Veliki Brat 2013

Post by Dugi nožni nokti »

Vendi i Aneta su tako "dušaste". Svim silama se trude da sačuvaju bliznace od negativnih uticaja, a prokleti bliznaci ih napadoše zbog bezazlenog prekršaja - dogovaranja oko nominacija. :lol: Baš su nezahvalni. :lol:

Edit: Maja i njen ego. Maja > Cristiano Ronaldo :!:
Last edited by Dugi nožni nokti on 28/04/2013 09:32, edited 1 time in total.
Hidden_Reminder

#4866 Re: Veliki Brat 2013

Post by Hidden_Reminder »

Zeljko je tooliko zaljubljen u Avu, da ne moze da je pogleda u oci, a razlog sto nije sa Avom je njegov brat koji se protivi svim silama. Da mu brat da podrsku opet bi on bio a Avom.

Braca su ok skroz, momci znaju da igraju i to je to..I ne smatram to licemjerstvom jer je cilj UZETI PARE. Nema pravila. A to solidarisanje koje drugi namecu, to su supljaci. Sutra se nece ni znati.

Slavko sirovina zesca

Ava je blago retardirana osoba i nekako je tuzno gledati kako su je svi odbacili . Ko ovce su poslusale Vendi, a Vendi alapaca zesca.

Maja Volk.......Moj apsolutni favorit, koji na zalost nece pobjediti jer takvi ljudi ne pobjedjuju u rijalitijima.

Ava je bogom data onakva, al ona makedonka Aneta je glupa sama od sebe. U tome je razlika. Dno dna od zene

Pjevaljka Maja........ zena sa hiljadu lica. Najneinteligentnije bice koje sam vidjela

Milic .........jednostavno se tu nije uklopio.. Nije on taj svijet

Soraja..........suti i muti.....Sto veca sisa to manji mozak

I ko jos ono ima, ah da psiholog Top.................... SERATOR, PAPAK . Nije glup ali se tako ponasa.

aj ciao... :D
Tiger 033

#4867 Re: Veliki Brat 2013

Post by Tiger 033 »

Hidden_Reminder wrote:Top.................... SERATOR, PAPAK . Nije glup ali se tako ponasa.
:thumbup: Ja bih jos dodao da i nije toliko pametan kao sto hoce da se prikaze...naime jedan VELIKI LICEMJER koji koji je usao u kucu "VB-a" igrajuci na karu "patriotizma"...racunica jasna... "srbuj" pobjeda je 70% "zagarantovana" :skoljka: :run:
P308

#4868 Re: Veliki Brat 2013

Post by P308 »

:lol:
Najtuznije je sto ona to zaista i misli :D
ČičineBrčine

#4869 Re: Veliki Brat 2013

Post by ČičineBrčine »

P308 wrote:
A i tesko je biti bolji od Karleuse
P308

#4870 Re: Veliki Brat 2013

Post by P308 »

ČičineBrčine wrote:
P308 wrote:
A i tesko je biti bolji od Karleuse
Pa dobro, istina, ali poenta je da Maja ima stvarno previsoko misljenje o sebi, ovo je samo jos jedan dokaz u nizu. :D
amiliana

#4871 Re: Veliki Brat 2013

Post by amiliana »

Anchica_Granchica wrote:
shopri wrote:Za one koji je dosad nisu uspjeli "provaliti" (vidim da ima takvih iako je sve i više nego jasno) evo da vidite tko je zapravo Ava Karabatić - samoprozvana "manekenka" koja nema tri čiste u glavi i ona zbog koje mi je mučno dok gledam BB, jer na divan način prezentira Hrvatsku i Hrvate!
Evo kako je dospjela u medije!

http://dalje.com/hr-hrvatska/ava-karaba ... -se/277629

Sad mi je jos draza! :P I Soraja mi postaje draga nakon sto procitah ovo http://poznati.info/soraja-sara-vucelji ... jku-nozem/
http://poznati.info/veliki-brat-muskarc ... a-sorajom/ :run:
amiliana

#4872 Re: Veliki Brat 2013

Post by amiliana »

Ona Ava stvarno nije normalna sjede gledaju televiziju prikazuju Slavka i Avu kako gledaju televiziju Slavko covjek normalno sjedi gleda televiziju, a Ava sjedi gleda televiziju i drma nesto glavom nekakve pokrete izvodi nije normalna zena ko da prica sa televizorom :shock: . Ovaj Veliki brat i Farma nisu nista drugo nego iskoristavanje mentalno zaostalih osoba. Ekrem i Ava zasto nemogu staviti neke normalne stabilne licnosti u šou i praviti sprdacinu nego osobe kojima je ocito uspostavljena dijagnoza. Cisto iskoristavanje mentalno zaostlih licnosti u svrhu Rijalitija.

Bjaz" ba sto dalje od mene :run:
dofu89

#4873 Re: Veliki Brat 2013

Post by dofu89 »

amiliana wrote:Ona Ava stvarno nije normalna sjede gledaju televiziju prikazuju Slavka i Avu kako gledaju televiziju Slavko covjek normalno sjedi gleda televiziju, a Ava sjedi gleda televiziju i drma nesto glavom nekakve pokrete izvodi nije normalna zena ko da prica sa televizorom :shock: . Ovaj Veliki brat i Farma nisu nista drugo nego iskoristavanje mentalno zaostalih osoba. Ekrem i Ava zasto nemogu staviti neke normalne stabilne licnosti u šou i praviti sprdacinu nego osobe kojima je ocito uspostavljena dijagnoza. Cisto iskoristavanje mentalno zaostlih licnosti u svrhu Rijalitija.

Ma sta naprica zivota ti? :D

Sent from my LG-P880 using Tapatalk 2
amiliana

#4874 Re: Veliki Brat 2013

Post by amiliana »

Avi :luda:
P308

#4875 Re: Veliki Brat 2013

Post by P308 »

dofu89 wrote:
amiliana wrote:Ona Ava stvarno nije normalna sjede gledaju televiziju prikazuju Slavka i Avu kako gledaju televiziju Slavko covjek normalno sjedi gleda televiziju, a Ava sjedi gleda televiziju i drma nesto glavom nekakve pokrete izvodi nije normalna zena ko da prica sa televizorom :shock: . Ovaj Veliki brat i Farma nisu nista drugo nego iskoristavanje mentalno zaostalih osoba. Ekrem i Ava zasto nemogu staviti neke normalne stabilne licnosti u šou i praviti sprdacinu nego osobe kojima je ocito uspostavljena dijagnoza. Cisto iskoristavanje mentalno zaostlih licnosti u svrhu Rijalitija.

Ma sta naprica zivota ti? :D

Sent from my LG-P880 using Tapatalk 2
Locked