Čudno da se nama Krajisnicima uspio više ulizati nego Sarajlijama.travnik wrote:Komšo nastavlja sa jedinom politikom, koju zna provoditi, a koja mu ujedno donosi koristi, a to je politika poltronizma (čitaj: ulizivanje sarajevskoj raji).
Demokratska fronta Željko Komšić
-
Revoltage
#4851 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
- SmokingMan
#4852 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Poštenje,i borba protiv ovakve korumpirane vlasti se skupo plaća,životom,ipak mnoge povlastice su u igri,a to krupne ribe najbolje znaju,i pojedinci ne žele da bez toga tek tako lahko ostanu...Genije wrote:ma ja, najbolje nek sve ostane kako jeste
Last edited by SmokingMan on 16/08/2013 10:08, edited 3 times in total.
- _Reds_
#4853 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Samo ublehe kao vi pozivaju na takve stvari. Naravno da treba naplacivati. Treba naplacivati i ulaz na Bjelasnicu i sl. Samo što novac od toga mora biti transparentan i namjenski.Genije wrote:sa teme "Naplata ulaza na Vrelo Bosne"Genije wrote:...djigibau wrote:Ima li neko neki konkretan prijedlog ili samo izrazavamo svoje nezadovoljstvo po forumima ili sto bi jedan nas visoko pzicionirani nazovi politicar "pametno" rekao: "Neka se narod strpi do 2014".
Pa ako ovo prodje sutra i naplata ulaza u Veliki park, Vilsonovo, Carsiju... itd.
pozivam i sve građane, stranke, udruženja građana i nevladine organizacije koje se ne slažu sa ovom budalaštinom da učine sve što je u njihovoj moći da se ova odluka stavi van snage
...![]()
http://www.klix.ba/forum/naplata-ulaza- ... .html-f=25
- travnik
#4854 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Jeste, jeste...poznata uporišta Ž.K. i DF, čak i ulicu misle po njemu nazvati, su brojni krajiške općine kao što su B.Novi, B. Dubica, Prijedor, Drvar.....Revoltage wrote:Čudno da se nama Krajisnicima uspio više ulizati nego Sarajlijama.travnik wrote:Komšo nastavlja sa jedinom politikom, koju zna provoditi, a koja mu ujedno donosi koristi, a to je politika poltronizma (čitaj: ulizivanje sarajevskoj raji).
-
Revoltage
#4855 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Pogledaj broj glasova što je Komšić dobio u općinama USK.travnik wrote:Jeste, jeste...poznata uporišta Ž.K. i DF, čak i ulicu misle po njemu nazvati, su brojni krajiške općine kao što su B.Novi, B. Dubica, Prijedor, Drvar.....Revoltage wrote:Čudno da se nama Krajisnicima uspio više ulizati nego Sarajlijama.travnik wrote:Komšo nastavlja sa jedinom politikom, koju zna provoditi, a koja mu ujedno donosi koristi, a to je politika poltronizma (čitaj: ulizivanje sarajevskoj raji).
-
Mastermind30
#4856 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
To se desava kad u zivotu ne odes dalje od vrela Bosne, ne postoji slicno mjesto u svijetu gdje se ne placa ulazGenije wrote:e eto nek ti nisi ubleha, već jedan fini pristojni pametni forumaš_Reds_ wrote:
Samo ublehe kao vi pozivaju na takve stvari. Naravno da treba naplacivati. Treba naplacivati i ulaz na Bjelasnicu i sl. Samo što novac od toga mora biti transparentan i namjenski.
-
Mastermind30
#4857 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
To se desava kada netko misli da vrelo Bosne gradski parkto se dešava kad čovjek misli da su gradski i nacionalni parkovi jedno te isto
jer je on bome bijo u hinostranstvu
To je turisticko mjesto prije svega i kao takvom mu je trebalo odavno naplacivati ulaz a ti sada kmeci po svim temama i siri ovu ideju koju ce podrzati samo neki ublehasi DF ali vase i jeste da ste protiv, manje je bitno protiv cega
- travnik
#4858 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Revoltage
Krajina je mnogo više nego USK. To su dva različita pojma.
-
Revoltage
#4859 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Da, ali bihaćka Krajina mnogo poštuje gosp. Komšića. To će se pokazati i na narednim izborima.travnik wrote:Revoltage
-
dede merdzane
#4860 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Sve poznata utočišta demokratije i ljudskih prava. Za vrijeme dešavanja iz devedesetih mnogobrojne ugrožene porodice koje su dobrovoljno otišle iz svojih domova su baš u ovim gradovima našle smještaj i toplu ljudsku riječ domaćina. Posebno poznat po njegovanju demokratije je pitomi gradić Prijedor sa susjednim naseljima Kozarcem, Omarskom i Ćelom. Socijalistička internacionala i Human rights watch ovih dana završavaju aktivnosti prebacivanja svojih sjedišta u ove bisere kulture i tolerancije na Balkanu.travnik wrote:Jeste, jeste...poznata uporišta Ž.K. i DF, čak i ulicu misle po njemu nazvati, su brojni krajiške općine kao što su B.Novi, B. Dubica, Prijedor, Drvar.....Revoltage wrote:Čudno da se nama Krajisnicima uspio više ulizati nego Sarajlijama.travnik wrote:Komšo nastavlja sa jedinom politikom, koju zna provoditi, a koja mu ujedno donosi koristi, a to je politika poltronizma (čitaj: ulizivanje sarajevskoj raji).
- _Reds_
#4861 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
To je zvanično proglašeno zaštićenim područjem, a u takva se svugdje naplaćuje ulaz. Šta tebi tu nije jasno.Genije wrote:to je parkić koji pretrčim za pet minuta i koji se nalazi na deset minuta trčanja od centra ilidžeMastermind30 wrote:To se desava kada netko misli da vrelo Bosne gradski parkto se dešava kad čovjek misli da su gradski i nacionalni parkovi jedno te isto
jer je on bome bijo u hinostranstvu![]()
![]()
![]()
To je turisticko mjesto prije svega i kao takvom mu je trebalo odavno naplacivati ulaz a ti sada kmeci po svim temama i siri ovu ideju koju ce podrzati samo neki ublehasi DF ali vase i jeste da ste protiv, manje je bitno protiv cega![]()
ne kmečim nego iznosim svoje mišljenje, racionalno i bez vrijeđanja bilo koga
ako me to čini ublehašem, ok ublehaš sam![]()
glupo mi je da plaćam 50ak maraka mjesečno za protrčavanje kroz park, i nikad to neću platiti iz principa
finansiraju se iz budžeta, šestoro ih sad naplaćuje one karte, nikad se nije naplaćivalo, a sad došo boošnjo i našo se pametan
a ti brate moli da ti oporezuju havu koju dišeš, tvoje pravo
-
Innovation
#4862 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Bolje se ti vrati svojim omiljenim temama, jer ko ovako razmislja,Genije wrote:ranije države sadile i gradile, a našijem lolama naumpalo da naplOte![]()
Genije wrote:ostaće ope čuna
-
Innovation
#4863 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Genije wrote:al nisam ja tema
teme je DF
u sklopu koje sam dao skromnu hinicijativu vezanu za rad te stranke
Genije wrote:ako ja nazovem moju čunu raketlom
ostaće ope čuna
Zeljko ovakve ne prima u DF.
-
Sarajevo11
#4864 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
PITAM SE KAKVA USPAVANA KRV TEČE NAŠIM VENAMA ZAR U OVOM DRUŠTVU NEMA DOVOLJNO ISKRENIH GRAĐANA ZA PROMJENU . POZDRAV .
- shiljak
#4865 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
IMA!
Pusti ove što smaraju
Pusti ove što smaraju
-
Mastermind30
#4866 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ima, pokusao si u Nasoj stranci pa su te izbacili, sada pokusavas nesto tu dok te ne izbaceSarajevo11 wrote:PITAM SE KAKVA USPAVANA KRV TEČE NAŠIM VENAMA ZAR U OVOM DRUŠTVU NEMA DOVOLJNO ISKRENIH GRAĐANA ZA PROMJENU . POZDRAV .
- Platformas
#4867 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Za koga uzeti oruzje i boriti se, za dinastiju Izetbegovic?Željko Komšić: Kome je stalo do BiH, uzeće oružje ako RS pokuša otcjepljenje!
“Budala je onaj ko misli da tako neće biti ako se pokuša otcijepiti dio zemlje. Možemo se nadmudrivati, prepirati, svađati... Svašta nešto može, mada je to ’svašta’ najčešće besmisleno. Ali cijepati zemlju, sigurno vodi u rat! Zato je to glupa politika! O svemu možemo razgovarati, ali o tome da li BiH ostaje cijela, ne možemo nikako!”
INTERVJU - Oslobodjenje
Ona fora "borba za Bosnu i Hercegovinu" je vec jednom popusena.
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#4868 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
sad ja citam tu izjavu 
-
Mastermind30
#4869 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Klasican populizam i ulizivanje Bosnjacimaplain vanilla wrote:sad ja citam tu izjavu
- plain vanilla
#4870 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
pa ovo samo moze biti ulizivanje Bosnjacima koji su dovoljno daleko da bi rat mogli gledati na TV i braniti Bosnu na internetuMastermind30 wrote:Klasican populizam i ulizivanje Bosnjacimaplain vanilla wrote:sad ja citam tu izjavu
zar postoji normalan insan kojem se na pomen rata ne zacrni pred ocima?
-
Mastermind30
#4871 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Nije poenta sam rat nego tko brine o cjelovitoj BIH i interesima Bosnjaka, to je porukaplain vanilla wrote:pa ovo samo moze biti ulizivanje Bosnjacima koji su dovoljno daleko da bi rat mogli gledati na TV i braniti Bosnu na internetuMastermind30 wrote:Klasican populizam i ulizivanje Bosnjacimaplain vanilla wrote:sad ja citam tu izjavu
zar postoji normalan insan kojem se na pomen rata ne zacrni pred ocima?
-
Basvod
#4872 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Jeftini populizam ali sta drugo Komsic sa svojim intelektualnim sposobnostima moze ponuditi bosnjackim glasacima.
Ne moze nakon 2014. biti bosnjacki clan predsjednistva iz reda hrvatskog naroda. Morao je izmisliti nesto novo. Bosnjacki radikal iz reda hrvatskog naroda, to bi mozda moglo proci...
Ne moze nakon 2014. biti bosnjacki clan predsjednistva iz reda hrvatskog naroda. Morao je izmisliti nesto novo. Bosnjacki radikal iz reda hrvatskog naroda, to bi mozda moglo proci...
- nosara
#4873 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Serete... Potpuno je u pravu, kad bi se neki idiot usudio da sa lajanja protiv drzave predje na konkretne poteze u tom smjeru, bio bi rat, prema kojem bi ovaj prethodni bio djecija igra... To je cinjenica... Komsic je u pravu, bez obzira na populizam koji kipi iz ove njegove konstatacije...
S druge strane, ponovicu opet, ubijedjen sam da bi i bosnjacka "krema" jos jucer prihvatila neku "pravednu" podjelu BiH...
S druge strane, ponovicu opet, ubijedjen sam da bi i bosnjacka "krema" jos jucer prihvatila neku "pravednu" podjelu BiH...
- plain vanilla
#4874 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
i ti bi uzeo pusku i Bosnu branio?nosara wrote:Serete... Potpuno je u pravu, kad bi se neki idiot usudio da sa lajanja protiv drzave predje na konkretne poteze u tom smjeru, bio bi rat, prema kojem bi ovaj prethodni bio djecija igra... To je cinjenica... Komsic je u pravu, bez obzira na populizam koji kipi iz ove njegove konstatacije...
ja bih vala otisla, pa dokle stignem
meni je jedan rat bio dovoljan, pa nek Bosnu brani ko hoce
- Opetja033
#4875 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
nosara wrote:Serete... Potpuno je u pravu, kad bi se neki idiot usudio da sa lajanja protiv drzave predje na konkretne poteze u tom smjeru, bio bi rat, prema kojem bi ovaj prethodni bio djecija igra... To je cinjenica... Komsic je u pravu, bez obzira na populizam koji kipi iz ove njegove konstatacije...