Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Takvu mirnoću ima da je nevjerovatno sa tako malo godina, ofucano je fraza, al on zbilja izgleda kao da igra 10 godina profi na najvišem nivou. I onda ona golčina...
Pogba, the next big thing, nije iznenađenje za mene, stroj momak.
Caceres idol, kako proslavi gol samo.
Giovinco ginuo opet i za moj ukus je opet bio najbolji igrač na terenu, da ne zanemarim ni fantastičnu odbranu koja nije dopustila niti jedan šut iz igre.
Rutinska pobjeda. Tvrda utakmica ali mi, kao velika ekipa , smo iskoristili svoje prilike. Napoli nas jeste namucio ali osim onog slobodnog Cavania nista nisu napravili, samo se branili i umrtvljavali igru.
Sad mozemo okrenuti misli ka ligi prvaka i dancima
Kažu Napolitanci da Conte koristi tajne tunele na stadionu kako bi na poluvremenu motivirao ekipu, pa su čak ljudi iz figca upali u svlačionicu ne bi li pronašli neki tajni prolaz.
Protiv Nordsjaellanda se vraćaju Buffon i Vučinić; Lichtsteiner i Asamoah ostali u Torinu, uključujući i Pepea koji je već duže out. Lucio, Caseres i Pogba bi mogli biti starteri protiv Danaca.
47 utakmica bez poraza u ligi
12 različitih strijelaca
19 golova - najbolji napad
4 primljena gola - najbolja obrana
6 bodova više nego prošle godine u isto vrijeme