SDP
- madner
#48451 Re: SDP
Masic da kritikuje Zlaju.
Masic!
Bistu mu je trebao napraviti, isto da je dosao iz druge dimenzije.
Masic!
-
The 51st State
#48452 Re: SDP
Heller wrote:Za početak SDP mora naći lidera, nekog energičnog i harizmaticnog, znaci sve sto trenerka nije.
-
The 51st State
#48453 Re: SDP
sdp dok ne rasproda sve nekretnine i ne razjebe "profesionalne" clanove, nema hljeba od njih, prosto ih ta komocija hendikepira da ispliva kvalitetan kadar i lider.madner wrote:Masic da kritikuje Zlaju.
Masic!
- madner
#48454 Re: SDP
To naravno nije realno. Clanstvo i nekretnine ih i cine masinom.The 51st State wrote:sdp dok ne rasproda sve nekretnine i ne razjebe "profesionalne" clanove, nema hljeba od njih, prosto ih ta komocija hendikepira da ispliva kvalitetan kadar i lider.madner wrote:Masic da kritikuje Zlaju.
Masic!
Niti neko moze razjebati profesionalne clanove.
Samo mogu doci sposobni do izrazaja, to bi bio pomak.
-
The 51st State
#48455 Re: SDP
madner wrote:To naravno nije realno. Clanstvo i nekretnine ih i cine masinom.The 51st State wrote:sdp dok ne rasproda sve nekretnine i ne razjebe "profesionalne" clanove, nema hljeba od njih, prosto ih ta komocija hendikepira da ispliva kvalitetan kadar i lider.madner wrote:Masic da kritikuje Zlaju.
Masic!
ti kao logicar si zato i odusto od sdpa, prosto je nemoguce da sposobni mogu doci do izrazaja dok je hapa na stolu od stranackih para.
-
bosanska senzacija
#48456 Re: SDP
Ni stida ni obraza.madner wrote:Masic da kritikuje Zlaju.
Masic!
- madner
#48457 Re: SDP
Mogu, nadao sam se malo losijem rezultatu. Ovako previse da se pociste od supljaka, premalo da dodju na vlast da se ogole supljaci. Ali svakako ima nade da bi mogli u kantonima doci do izrazaja ljudi, SDP jos uvijek ima vrlo jaku bazu. Shodno tome bi bilo dobro da ima par kantonalnih vlada.The 51st State wrote:madner wrote:To naravno nije realno. Clanstvo i nekretnine ih i cine masinom.The 51st State wrote: sdp dok ne rasproda sve nekretnine i ne razjebe "profesionalne" clanove, nema hljeba od njih, prosto ih ta komocija hendikepira da ispliva kvalitetan kadar i lider.
ti kao logicar si zato i odusto od sdpa, prosto je nemoguce da sposobni mogu doci do izrazaja dok je hapa na stolu od stranackih para.
- _Reds_
#48458 Re: SDP
E moj SDP, daleko ces dogurati sa Masicem i Magazinovicem.
-
SimkeA
#48459 Re: SDP
Ne podnosim SDA, ali ono s fatihom Dzaferovicu je bas dno dna.bosanska senzacija wrote:Ni stida ni obraza.madner wrote:Masic da kritikuje Zlaju.
Masic!
-
Heller
#48460 Re: SDP
Ne može se pričati o SDP uhljebima, poltronima i seronjama bez Envera Bijedića
- kmirsad
#48461 Re: SDP
Denisa čovjeka sa stavom, gardom i mudima.... da jebe mater poltronima i pohlepnim gmizavcimaHeller wrote:Za početak SDP mora naći lidera, nekog energičnog i harizmaticnog, znaci sve sto trenerka nije.
-
The 51st State
#48462 Re: SDP
.[/quote]
Mogu, nadao sam se malo losijem rezultatu. Ovako previse da se pociste od supljaka, premalo da dodju na vlast da se ogole supljaci. Ali svakako ima nade da bi mogli u kantonima doci do izrazaja ljudi, SDP jos uvijek ima vrlo jaku bazu. Shodno tome bi bilo dobro da ima par kantonalnih vlada.[/quote]
tako je, imperativ je da preuzmu odgovornost i probaju dva tri kantona urediti kao neki odskok za dalje, mada nisam optimista da su tako dobri gimnasticari jer previse daju na znacaju ideoloskim postavkama, a i slatko je biti opozicija i klepati zagarantovane pausale, a i uposli poneko po potrebi,
ne znam kakva im je baza ali dosad su izbacili masica, magazinovica i cengica u orbitu, to me bas ne impresionira, naprotiv.
Mogu, nadao sam se malo losijem rezultatu. Ovako previse da se pociste od supljaka, premalo da dodju na vlast da se ogole supljaci. Ali svakako ima nade da bi mogli u kantonima doci do izrazaja ljudi, SDP jos uvijek ima vrlo jaku bazu. Shodno tome bi bilo dobro da ima par kantonalnih vlada.[/quote]
tako je, imperativ je da preuzmu odgovornost i probaju dva tri kantona urediti kao neki odskok za dalje, mada nisam optimista da su tako dobri gimnasticari jer previse daju na znacaju ideoloskim postavkama, a i slatko je biti opozicija i klepati zagarantovane pausale, a i uposli poneko po potrebi,
ne znam kakva im je baza ali dosad su izbacili masica, magazinovica i cengica u orbitu, to me bas ne impresionira, naprotiv.
- drug_profi
#48463 Re: SDP
Zelenu mafijasku gamad moze pobijediti samo jednako iskusna postava. Znači zaboravi rukavice. Sve folove moraju znati, svim farbama premazani.
To je samo Zlaja bio. Niko vise ni blizu. Nerko je mislio da je taj jer je napravio par "poduhvata", ali mala je maca za Zukica i Sarajlica.
To je samo Zlaja bio. Niko vise ni blizu. Nerko je mislio da je taj jer je napravio par "poduhvata", ali mala je maca za Zukica i Sarajlica.
- ultima_palabra
#48464 Re: SDP
Evo koalicioni partner ASDA izdominirao u USK... đe ćeš bolje prilike 
- _Reds_
#48465 Re: SDP
Magazinovicu druze obecao si da ces pojesti govornicu?
kad je gozba?
Ne zna se ko vise lupa, Magazinovic ili Masic.
Ja sam odavno rekao, kakve su ovi drugi bagra, zalice ovdje narod i za Zlatkom i za Harisom S.
kad je gozba?
Ja sam odavno rekao, kakve su ovi drugi bagra, zalice ovdje narod i za Zlatkom i za Harisom S.
- drug_profi
#48466 Re: SDP
Haris je obicna budala. Ne moze u istu pricu sa Zlajom._Reds_ wrote:Magazinovicu druze obecao si da ces pojesti govornicu?
kad je gozba?
-
toska
#48467 Re: SDP
oni su po vlastitom statutu nasljednici KP BiH,escobar__ wrote:SDP da mijenja sistem, stranka čiji članovi sanjaju jednoumlje i ideologiju odbačenu u normalnom dijelu Evrope.
bruka i sramota za svakog glasača koji misli da je "napredan".
neka se odreknu ideološkog i materijalnog nasljeđa (nekretnine KP) i ozbiljni ljudi će ih shvatiti ozbiljno kao socijaldemokratsku partiju.
ili poštenije, neka vrate staro ime pa da se vidi kako će proći.
- madner
#48468 Re: SDP
Ljudi koji imaju problem sa KPBiH svakako nisu ciljna grupa. Ovih 80% koji imaju pozitivan dojam jesu.
Nekretnine koje je KPBiH svojim clanarinama sagradio ne moze SDP nikome vratiti i da hoce, samo moze vise da postuje vrijednosti partije.
Nekretnine koje je KPBiH svojim clanarinama sagradio ne moze SDP nikome vratiti i da hoce, samo moze vise da postuje vrijednosti partije.
- It_is_a_Leclerc
#48469 Re: SDP
Kad se SDA budžetlije počnu sekirati o ideološkom profilu SDP-a.
Opet vam kažem, činjenica jeste da se SDP oporavlja od izbora 2014., ali je dinamika, odnosno rezultat nakon ovih izbora blago razočarenje. Ne toliko zbog broja mandata koji će biti tek nešto blago veći, koliko zbog činjenice da partija ponovo ne uspijeva da se nametne neodlučnim biračima, apstinentima i što ne uspijeva pronaći minimum saglasnosti na ljevici.
Odnosno, za SDP glasaju isti ljudi. Stalno i iznova.
Opet vam kažem, činjenica jeste da se SDP oporavlja od izbora 2014., ali je dinamika, odnosno rezultat nakon ovih izbora blago razočarenje. Ne toliko zbog broja mandata koji će biti tek nešto blago veći, koliko zbog činjenice da partija ponovo ne uspijeva da se nametne neodlučnim biračima, apstinentima i što ne uspijeva pronaći minimum saglasnosti na ljevici.
Odnosno, za SDP glasaju isti ljudi. Stalno i iznova.
-
toska
#48470 Re: SDP
znam da forum živi u pararelnom svijetu.madner wrote:Ljudi koji imaju problem sa KPBiH svakako nisu ciljna grupa. Ovih 80% koji imaju pozitivan dojam jesu.
nekretnine KP tj. SDP-a su vlasništvo svih građana BiH, priču o članarinama iz Titinog doba prodajite osnovcima.madner wrote: Nekretnine koje je KPBiH svojim clanarinama sagradio ne moze SDP nikome vratiti i da hoce, samo moze vise da postuje vrijednosti partije.
- Control panel
#48471 Re: SDP
A mene forumasi napadase kad sam govorio da su ova tri jebivjetra los SDPov izbor.
Liste katastrofalno lose, sa nepoznatim ljudima.
Liste katastrofalno lose, sa nepoznatim ljudima.
- madner
#48472 Re: SDP
Zato imamo razlicite stranke. Sve druge osim SDPa nisu nasljednici KP, ako te samo to sputavalo.toska wrote:znam da forum živi u pararelnom svijetu.madner wrote:Ljudi koji imaju problem sa KPBiH svakako nisu ciljna grupa. Ovih 80% koji imaju pozitivan dojam jesu.
Mada mislim da je to klasicna suplja, vidi se odmah ideoloski profil.
Naucite nesto o tom periodu, lazu vas ljudi neznatno pametniji od vas, ali niposto iznad prosjeka drustva.toska wrote:nekretnine KP tj. SDP-a su vlasništvo svih građana BiH, priču o članarinama iz Titinog doba prodajite osnovcima.madner wrote: Nekretnine koje je KPBiH svojim clanarinama sagradio ne moze SDP nikome vratiti i da hoce, samo moze vise da postuje vrijednosti partije.
Prvo vlasnistvo je bilo drustveno a ne drzavno, nisu ni firme bile drzavne. Naravno supljatori vam pricaju kao da je bio SSSR, glupani tako i tako nece provjeriti. Drugo, nekretnine zgrade su zaista sagradjene od clanarina KPBiH, nije niko bio prisiljen da bude u istoj.
-
sumirprimus
#48473 Re: SDP
protjerat ove krosover talibane i vratit se izvornim vrijednostima
-
toska
#48474 Re: SDP
moj ideološki profil je lijevi centar, a inače ne izlazim na izbore.madner wrote:Zato imamo razlicite stranke. Sve druge osim SDPa nisu nasljednici KP, ako te samo to sputavalo.toska wrote:znam da forum živi u pararelnom svijetu.madner wrote:Ljudi koji imaju problem sa KPBiH svakako nisu ciljna grupa. Ovih 80% koji imaju pozitivan dojam jesu.![]()
Mada mislim da je to klasicna suplja, vidi se odmah ideoloski profil.
toska wrote:nekretnine KP tj. SDP-a su vlasništvo svih građana BiH, priču o članarinama iz Titinog doba prodajite osnovcima.madner wrote: Nekretnine koje je KPBiH svojim clanarinama sagradio ne moze SDP nikome vratiti i da hoce, samo moze vise da postuje vrijednosti partije.
zašto pretpostavljaš da ne znam isto ili više od tebe iz tog perioda ?madner wrote: Naucite nesto o tom periodu, lazu vas ljudi neznatno pametniji od vas, ali niposto iznad prosjeka drustva.
Prvo vlasnistvo je bilo drustveno a ne drzavno, nisu ni firme bile drzavne. Naravno supljatori vam pricaju kao da je bio SSSR, glupani tako i tako nece provjeriti. Drugo, nekretnine zgrade su zaista sagradjene od clanarina KPBiH, nije niko bio prisiljen da bude u istoj.
- Leverage
#48475 Re: SDP
Glasačku kutiju._Reds_ wrote:Magazinovicu druze obecao si da ces pojesti govornicu?
kad je gozba?
Rezultati su još slabiji nego što je juče izgledalo, razlika je puno veća i biće oko 60-70 hiljada glasova.
I to je bio razlog one atmosfere više nego Denisov poraz.
Niko ne treba da žali za njima dvojicom, oni su poznati po tome da su prokockali povjerenje birača. Treba neko ko zna da pobijedi i da ne prokocka povjerenje.
Ona stranica sa rezultatima spora k'o puž.
Kanton. Sporo se broji u Tuzli, ali već sad se čini da će SDA i PDA imati magičnih 18. U igri su još DF, SBB, SBiH, NBL blizu praga.
Tuzla, mali uzorak, mislim da će biti dobar rezultat. Gradačac u par stotina glasova za SDP, Gračanica solidno ispred, Lukavac (koji je očito izolovan slučaj) ubjedljiv.
Srebrenik blago za SDA, Kalesija jasno za SDA, Doboj-Istok znatno za SDA. Tu je SDP drugi.
Živinice katastrofa, daleko najveće razočarenje na kantonu.
Čelić, Sapna i Teočak potpuni debakl. Kladanj loše.
Bez obzira što će SDP kad se prebroji Tuzla vjerovatno izaći na prvu stranku, blok SDA/PDA ima daleko više glasova, dakle da su ostali zajedno bili bi prva stranka ubjedljivo, a ja ih posmatram skupa. Opozicija je ovdje jedina opcija.
Last edited by Leverage on 08/10/2018 12:12, edited 1 time in total.