Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ja sam uspio onu narandzasto-bijelu izrezati prvo na micro sim pa onda nano sim ali su mi u mobitel shopu rekli da je zamijenim u bh telecomu za originalnu nano sim jer navodno ta odrezana stara kartica moze praviti probleme.
Pitarrr82 wrote:Sta je potrebno za raskid ugovora, tj ionako je istekao... Platiti racune do tog datuma i vratiti opremu?
Koju uslugu imas sa ugovorom na odredjeno? Nisam siguran da to postoji kod BHT-a...
Imao sam FULL tv ugovor koji je istekao, nisam ga produzio, uzeo telefon imam jos 4 rate.
Ako se ne varam mogu isplatiti telefon, racun do tog odredjenog datuma i vratiti opremu i cao...
Pun mi je... vise, na jednoj te istoj kuci mene odbiju za preseljenje paketa tri dana prije nego sto starom isti prikljuce i njemu radi normalno a meni ne moze
Pozdrav narode.
Ovako,17.9. sam podnio zahtjev za prikljucenje dodatnog STB uredjaja. Danas zovem 1444 i lik mi govori da je sve proslo i da samo monteri trebaju prikljuciti.
Zanima me jel iko cekao dugo na prikljucenje dodatnog stb uredjaja?
funny luu wrote:Pozdrav narode.
Ovako,17.9. sam podnio zahtjev za prikljucenje dodatnog STB uredjaja. Danas zovem 1444 i lik mi govori da je sve proslo i da samo monteri trebaju prikljuciti.
Poslano sa mog ZTE Blade A452 koristeći Tapatalk
Druže, ja sam svojevremeno čekao 13 mjeseci za treći stb. Doduše, tad nisam znao mirzu_15
funny luu wrote:Pozdrav narode.
Poslano sa mog ZTE Blade A452 koristeći Tapatalk
Druže, ja sam svojevremeno čekao 13 mjeseci za treći stb. Doduše, tad nisam znao mirzu_15
rodjeni_95 wrote:Kontam uzeti onaj mNet mFlat al gledam brzinu poslije potrosenih, paketom predvidjenih GB-a.
Kod ovih od 2,3 ili 4 GB poslije isteka brzina sa 3,6 Mbps pada na 64 kbps (11,70 KM)
A kod ovih od 8,10, ili 12 GB poslije isteka, brzina 128 kbps (25,74 KM)
Da bar povecaju na 1 Mbps, ovo je premalo.
Ja imam mnetmflat 2 paket i nikada nisam prekoracio kolicinu podataka, a ako prekoracis imas dokup koji sada nije skup.
500 MB - 5,85 KM
1 GB 9,36 KM
Nije da je bas jeftino, skoro kao na Buy&Surf gdje 1 GB dodje 10 KM (1 dan) s tim da je ovdje prednost sto tu gigu mozes razvuci 2 dana.
Ps. posto koristis ovaj paket, pomocu cega odasiljes wi-fi signal po kuci/stanu jer u mene jaran kad je uzeo taj USB, nije mogao da koristi normalni ruter nego neki kao USB wireless adapter + instalirao program "My wi-fi router" pomocu kojeg je stavio sifru,username i fercera sve.
rodjeni_95 wrote:Kontam uzeti onaj mNet mFlat al gledam brzinu poslije potrosenih, paketom predvidjenih GB-a.
Kod ovih od 2,3 ili 4 GB poslije isteka brzina sa 3,6 Mbps pada na 64 kbps (11,70 KM)
A kod ovih od 8,10, ili 12 GB poslije isteka, brzina 128 kbps (25,74 KM)
Da bar povecaju na 1 Mbps, ovo je premalo.
Ja imam mnetmflat 2 paket i nikada nisam prekoracio kolicinu podataka, a ako prekoracis imas dokup koji sada nije skup.
500 MB - 5,85 KM
1 GB 9,36 KM
Nije da je bas jeftino, skoro kao na Buy&Surf gdje 1 GB dodje 10 KM (1 dan) s tim da je ovdje prednost sto tu gigu mozes razvuci 2 dana.
Ps. posto koristis ovaj paket, pomocu cega odasiljes wi-fi signal po kuci/stanu jer u mene jaran kad je uzeo taj USB, nije mogao da koristi normalni ruter nego neki kao USB wireless adapter + instalirao program "My wi-fi router" pomocu kojeg je stavio sifru,username i fercera sve.
Uzeo sam u Telecomu ovaj Huawei e5221 za 1 KM i napravio wifi kao na običnom routeru mrežu i šifru i koristim gdje god ima 3g signala u BiH.