Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
drug_profi wrote: ↑22/09/2021 13:10
Čuj lančani...a dva auta se stigla.
Spuco kedi u tusona.
¸
caddy je zakucao u četvorku odzada. Tucson je kolaterala. i mene iznenadilo kako je caddy onako rasturen a na četvorci samo gepek udubljen i to nije i puno, može se otvoriti
noviclan wrote: ↑22/09/2021 19:53
Jbg masa ih vozi i iz binga prema grasu preko duple pune, ajde eto prave taj kruzni tok kod binga a kada ce onaj kod turbo tradea 2023, snalaze se ljudi
snalaze se tako sto ugrozavaju druge?
kod nas je sve snalazenje jbt
za sve je to izgovor
ukrade milione snasao se krsi zakon na bilo koji nacin snasao se
jer eto ne moze drugacije
moze otici na kruzni i regularno ici prema grasu
mogao bih shvatiti dok nisu asfaltirali al sada kad je asfaltirano nema izgovora
Jbg masa ih vozi i iz binga prema grasu preko duple pune, ajde eto prave taj kruzni tok kod binga a kada ce onaj kod turbo tradea 2023, snalaze se ljudi
Ulica nije zavrsena i te linije se ne postuju, policija ne pise kazne. Kad zavrse kruzni kod binga bice druga prica. Ovako bi neko ko izlazi iz binga i zeli prema grasu, morao ici u Halilovice da se okrene sto nikako nije pametno.
Ulica nije zavrsena i te linije se ne postuju, policija ne pise kazne. Kad zavrse kruzni kod binga bice druga prica. Ovako bi neko ko izlazi iz binga i zeli prema grasu, morao ici u Halilovice da se okrene sto nikako nije pametno.
Sta ba do Halilovica? Kruzni zavrsen skoro, ima nosivi sloj asfalta vec, odmah na uglu Bingo parkinga. Ja ondje samo cekam da mi se neko preko duple pune uliva da ostvarim lagani kontakt. Pa jebote seljakluk vise.
Sta ba do Halilovica? Kruzni zavrsen skoro, ima nosivi sloj asfalta vec, odmah na uglu Bingo parkinga. Ja ondje samo cekam da mi se neko preko duple pune uliva da ostvarim lagani kontakt. Pa jebote seljakluk vise.
Skoro zavrsen, ali nije zavrsen. Ja ne idem preko duple pune jer ne idem u bingo autom, ali ti kazem one linije nisu validne i policija ne kaznjava jer ulica nije zavrsena i vozaci se nemaju gdje okrenuti prije Halilovica ili eventualno da idu preko mosta na glavnu pa bas krug da prave
Skoro zavrsen, ali nije zavrsen. Ja ne idem preko duple pune jer ne idem u bingo autom, ali ti kazem one linije nisu validne i policija ne kaznjava jer ulica nije zavrsena i vozaci se nemaju gdje okrenuti prije Halilovica ili eventualno da idu preko mosta na glavnu pa bas krug da prave
Dupla puna je nacrtana i ona je validna. U slucaju udesa nema diskusije. A kruzni je potpuno u funkciji. Fali habajuci sloj i farba.
Hajde iz binga je ok na kruzni, ali onaj sto treba za ibis i priming mora skrenuti za turbo trade ili dalje nize da bi se dovezao do proming pumpe
Hajde iz binga je ok na kruzni, ali onaj sto treba za ibis i priming mora skrenuti za turbo trade ili dalje nize da bi se dovezao do proming pumpe
pa neka skrece za turbo trade
to isto da kazes sto na autoputu moram otici do visokog da bi se vratio na onu benzinsku sto postoji poslije visokog iz pravca zenice
ljudi se moraju navici da za nesto trebas i kruziti a ne hop ja cu preko pune
sto onaj sa markala mora kruziti da bi dosao do hotela europe?
Dupla puna je nacrtana i ona je validna. U slucaju udesa nema diskusije. A kruzni je potpuno u funkciji. Fali habajuci sloj i farba.
Dupla puna je iscrtana prije 3-4 mjeseca, a kruzni su poceli praviti nedavno i prije 3 dana nije bio gotov. Zivim tu i znam. Ja sam za to da se postuje i ja ne idem u bingo autom niti vozim preko duple pune. Kazem ti provjereno policija ne kaznjava jer nije ulica gotova i nema se gdje okrenuti. Jednom sam nedavno autom isao u bingo i otisao sam na drugi izlaz iz binga gdje je sad kruzni tok, tu nije dupla puna i skrenuo prema grasu, ali vecina i ne zna za taj izlaz.
Ljudi, hajde da se ne lažemo. I kada se pusti zvanično kružni, opet će ljudi ići od Halilovića preko duple pune na onaj prednji ulaz Binga, i preko duple pune lijevo iz Binga prema Grasu. Isto kao i parking, ocrtana mjesta a ono se parkira mimo mjesta. Nema te policije koja će ih spriječiti, stoka se ne može naučiti.
Pa mislim... imaš vozačku i voziš. Tvoej je da gledaš saobraćajnu signalizaciju. I ako je dupla puna onda nemš šta preko nje ići nego vozi desno i traži mjesto da se okreneš nazad.
To je moje razmišljanje kad vozim i gdje god da vozim.
Nema policije ni na punim linijama po magistralama pa ihne gazim. Nema policije ni u tunelu pa ne preticem. Ne vozim kruznim tokom lijevo jer mi je krace umjesto da kruzim desno tri izlaza, jer nema policije, a i nema nikog na cesti.
Nema nevalidne signalizacije, ima samo nevalidnih vozačkih dozvola.-
Kad su iscrtane linije ja sam prestao koristiti srednji izlaz i prebacio se na izlaz ka zapadu kraj Makbela. Izlaz preko preostalog komada stare ceste i gradilista.
Jest bilo izrovano, ali ne pravim prekrsaj. A idem u taj Bingo bar dva puta sedmicno. Autom naravno.
Niej problem u krajnjem ni sto neko krsi propise, ako je svjestan da ih krsi.
Problem je kad ih ne uopste ne shvata, ili kad hoce da je na silu u pravu.
Dupla puna je iscrtana prije 3-4 mjeseca, a kruzni su poceli praviti nedavno i prije 3 dana nije bio gotov. Zivim tu i znam. Ja sam za to da se postuje i ja ne idem u bingo autom niti vozim preko duple pune. Kazem ti provjereno policija ne kaznjava jer nije ulica gotova i nema se gdje okrenuti. Jednom sam nedavno autom isao u bingo i otisao sam na drugi izlaz iz binga gdje je sad kruzni tok, tu nije dupla puna i skrenuo prema grasu, ali vecina i ne zna za taj izlaz.
Jos se cudi ko da je na pjesackom
Da je hoce naci policija i kaznit volio bi vise nego ista,vjerovatno zivi u zgradama preko puta cim kese nosi.
Zamisli da je neko mlađi sto je tek polozio opalio,nosio bi kucku na dusi citav zivot
Logovan wrote: ↑23/09/2021 14:31
E moja gospođo gdje ćeš tu prelaziti, em stara i spora, em sa tim kesama još sporija
Tu se prelazi otkako postoji naselje. Ne kažem da je uredu, ali je tako.
U Parizu je donesena odluka da, osim na nekoliko ulica, ograničenje u gradu bude 30 km/h. Do džsada je to ograničenje bilo u nekoliko ulica strogog centra, a sada je u većini grada. Doduše, oni to uvedoše zbog zagađenja.
Vozeći sporihe može se na vriheme stati starici koja nepropisno prelazi cestu.
preselio na ahiret wrote: ↑23/09/2021 15:05
Jos se cudi ko da je na pjesackom
Da je hoce naci policija i kaznit volio bi vise nego ista,vjerovatno zivi u zgradama preko puta cim kese nosi.
Zamisli da je neko mlađi sto je tek polozio opalio,nosio bi kucku na dusi citav zivot