Premijer liga BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
ZonFon

#48401 Re: Premijer liga BiH

Post by ZonFon »

Skim ce prvak igrati zadnju tekmu sljedece sezone ako Sloboda ne izbori LzP :D
ibizza

#48402 Re: Premijer liga BiH

Post by ibizza »

Jednostavno moras voljeti ovaj klub :) Poslije Sarajeva, ubjedljivo najdrazi klub na svijetu! Velez!!! :thumbup: :bih:
Šibicar

#48403 Re: Premijer liga BiH

Post by Šibicar »

ZonFon wrote:Skim ce prvak igrati zadnju tekmu sljedece sezone ako Sloboda ne izbori LzP :D

Naci ce se vec neko da se FK Naguzeni opet naguze i prime tricu uz osmjeh i odbravanje vlastitih navijaca.
jeza u ledja

#48404 Re: Premijer liga BiH

Post by jeza u ledja »

U ovoj kadetskoj ligi....Zeljeznicar ako se ne varam cijelo vrijeme vodio i sad odjednom vidim mi sampioni. :? :izet:

Sad vidim da je prije par dana Zeljeznicar prosuo bodove kuci protiv Olimpica (bilo 0-0) i tako ih valjda prestigosmo. Danas to potvrdili i dobili ih 6-0. :D

Sjecam se do prije par sedmica ovdje se postavljale tabele tri lige i u svakoj vodio Zeljeznicar. Na kraju uzeli samo juniorsku. :D Dzesi hrasno javi se? :lol:
jeza u ledja

#48405 Re: Premijer liga BiH

Post by jeza u ledja »

lendric wrote:Čestitke na velikom uspjehu omladinaca FK Sarajevo. Igrati će kadetsku ligu prvaka

oops, nema kadetske lige prvaka

prc
Cestitke na osvajanju krune u sve tri lige. Zeljina skola. :oops:

Cijelo vrijeme vode i onda izgube titulu u predzadnjem kolu. Na sta me to podsjeca... :lol:
jeza u ledja

#48406 Re: Premijer liga BiH

Post by jeza u ledja »

lendric wrote:odoh gledati dodijeljivanje medalja i pehara za pobjednika turskog kupa
:lol:
Kinaski

#48407 Re: Premijer liga BiH

Post by Kinaski »

jeza u ledja wrote:U ovoj kadetskoj ligi....Zeljeznicar ako se ne varam cijelo vrijeme vodio i sad odjednom vidim mi sampioni. :? :izet:

Sad vidim da je prije par dana Zeljeznicar prosuo bodove kuci protiv Olimpica (bilo 0-0) i tako ih valjda prestigosmo. Danas to potvrdili i dobili ih 6-0. :D

Sjecam se do prije par sedmica ovdje se postavljale tabele tri lige i u svakoj vodio Zeljeznicar. Na kraju uzeli samo juniorsku. :D Dzesi hrasno javi se? :lol:
Sto se jadan mucis s tolikim opisivanjem, jednostavno kazes uzeli je naguzove
SmokingMan

#48408 Re: Premijer liga BiH

Post by SmokingMan »

jeza u ledja wrote:U ovoj kadetskoj ligi....Zeljeznicar ako se ne varam cijelo vrijeme vodio i sad odjednom vidim mi sampioni. :? :izet:

Na današnjoj utakmici u strijelce su se upisali Đani Salčin (2), Armin Imamović (2), Kenan Šahbazović i Arnes Junuzović, a dobra predstava na stadionu "Otoka" kruna je uspješne sezone naših kadeta, koji su na 33 prvenstvene utakmice ostvarili učinak od 26 pobjeda, 3 remija i 4 poraza, uz fantastičnu gol razliku 102:13.
Bambino Blu

#48409 Re: Premijer liga BiH

Post by Bambino Blu »

Image
:evil: :izet: :lol:
MOSALJOZE

#48410 Re: Premijer liga BiH

Post by MOSALJOZE »

To nam je i najveći uspjeh ove sezone
Bambino Blu

#48411 Re: Premijer liga BiH

Post by Bambino Blu »

MOSALJOZE wrote:To nam je i najveći uspjeh ove sezone

Ako nista ovo vrijedi za pohvaliti se :)
MOSALJOZE

#48412 Re: Premijer liga BiH

Post by MOSALJOZE »

Pohvaliti se čime?
To što danas ne može jedna prosječna porodica doći na sjevernu tribinu stadiona Grbavica,istočnu AFH jer ih je strah.Strah od navijača vlastitog kluba,hajd mu znaj kad će pobudalit zapalit baklju,bacit topovski udar a posljedice su katastrofalne.To što 80% navijača na tim tribinama laje kao posljednji šljam,meni kao haman odraslom se to smuči,a siguran sam i ostatku publike.
Pohvaliti se tim što ne možeš normalno otići u Mostar,Tuzlu,Zenicu nego nekako hinjski se provuć,i šutit ko zaliven 90 minuta :-)
:izet: te naš fudbal,i naše tribine i naša posjeta.Nama dodje Zrinjski "napunimo" Grbavicu sa 7-8k ljudi,konama dodje Krupa njih bude 1-2k.HAHAHAHAHAHA vidi ih jadovi nema ih,iduće kolo obrnuto HAHAHAHA vidi jadova nema ih.
Pogledaj našu posjetu do derbija na Grbavici sramota bolan,barem 5-6 timova prije toga je imalo bolju posjetu u ligi od nas.

U ovoj državi je mnogo toga mrtvo,izmedju ostalog i fudbal,samo što ljudi bježe od te istine...
Rob_Atl

#48413 Re: Premijer liga BiH

Post by Rob_Atl »

Nesto nevjerujem da je Baka izjavio ono
Crvena Tifoza

#48414 Re: Premijer liga BiH

Post by Crvena Tifoza »

Možda nije Baka, ali je Blaž sigurno. :run:
jeza u ledja

#48415 Re: Premijer liga BiH

Post by jeza u ledja »

Bambino Blu wrote:Image
:evil: :izet: :lol:
Sarajevu prosjek veci od Rijeke. Zasto Sarajeva nema na tom spisku?

Shkendija Tetovo takodje ima prosjek skoro kao Sarajevo, a veci od Dinama, Rijeke i Maribora.

No svaka cast na povecanoj posjeti ove sezone. Meni je fakat drago. :thumbup: No i vi na kraju ponavljate sve isto kao i mi. Ti prvi. Lemdara je kurac, Celo je prase, itd. Kurcev mentalitet. Sarajevski klubovi ce zaziviti kad se prestane udovoljavati najnizim strastima malog dijela navijaca.

@ MOSALJOZE, sve stoji sto si naveo, ali pogledaj i sta se desava u okolini i u Evropi uopste. :roll: Ljude jednostavno ne zanima fudbal, osim ako nije na TV-u i dolazi iz neke od zemalja Petice.
shbc

#48416 Re: Premijer liga BiH

Post by shbc »

MOSALJOZE wrote:Pohvaliti se čime?
To što danas ne može jedna prosječna porodica doći na sjevernu tribinu stadiona Grbavica,istočnu AFH jer ih je strah.Strah od navijača vlastitog kluba,hajd mu znaj kad će pobudalit zapalit baklju,bacit topovski udar a posljedice su katastrofalne.To što 80% navijača na tim tribinama laje kao posljednji šljam,meni kao haman odraslom se to smuči,a siguran sam i ostatku publike.
Pohvaliti se tim što ne možeš normalno otići u Mostar,Tuzlu,Zenicu nego nekako hinjski se provuć,i šutit ko zaliven 90 minuta :-)
:izet: te naš fudbal,i naše tribine i naša posjeta.Nama dodje Zrinjski "napunimo" Grbavicu sa 7-8k ljudi,konama dodje Krupa njih bude 1-2k.HAHAHAHAHAHA vidi ih jadovi nema ih,iduće kolo obrnuto HAHAHAHA vidi jadova nema ih.
Pogledaj našu posjetu do derbija na Grbavici sramota bolan,barem 5-6 timova prije toga je imalo bolju posjetu u ligi od nas.

U ovoj državi je mnogo toga mrtvo,izmedju ostalog i fudbal,samo što ljudi bježe od te istine...
:thumbup:

Ali haj ti to objasni i jednim i drugim kad im je pamcenje kao kod zlatne ribice. Malo euforija opali jednu stranu, sve sto mozes cuti je "nas ima vise, mi smo odaniji", od slika tribina ne mozes zivjeti. Prvi kiks i povratak u realnost. Ljudi haman pa leze po tribinama. Moze im se. Prazno. I sve u krug, godinama. Haj da i shvatim ove sto su poceli prije godinu/dvije da prate, ima ih i po forumu, ali da se mi koji pratimo 20 godina sa tim prepucavamo je zalosno.
Logovan

#48417 Re: Premijer liga BiH

Post by Logovan »

Opet kurčenje oko posjete. :facepalm:
Charuga
Globalni moderator

#48418 Re: Premijer liga BiH

Post by Charuga »

Jedan post sa člankom u kojem se piše o posjeti će stvoriti mit da se neko "kurčio" posjetom ... 8-)
Logovan

#48419 Re: Premijer liga BiH

Post by Logovan »

Pa šta je ovo, nego kurčenje. :skoljka: :D
Charuga
Globalni moderator

#48420 Re: Premijer liga BiH

Post by Charuga »

Logovan wrote:Pa šta je ovo, nego kurčenje. :skoljka: :D
Jedan se "kurčio", jedan kritikovao, ali ovaj drugi je nebitan za mit. Hajde dobro, neka bude ... ;-)
Nadzorna_ploca

#48421 Re: Premijer liga BiH

Post by Nadzorna_ploca »

Jadna je posjeta na cijelom Balkanu. Izgleda da nije vise ni do kvaliteta lige ni do uslova na stadionima ni do uspjeha jer kako prokomentarisati ove brojke kad ovdje ima ekipa koje prave vrhunske rezultate i imaju iste takve uslove
Logovan

#48422 Re: Premijer liga BiH

Post by Logovan »

Charuga wrote:
Logovan wrote:Pa šta je ovo, nego kurčenje. :skoljka: :D
Jedan se "kurčio", jedan kritikovao, ali ovaj drugi je nebitan za mit. Hajde dobro, neka bude ... ;-)
Pa eto slažemo se da se jedan kurčio. :D
Tomahawk11
Globalni moderator

#48423 Re: Premijer liga BiH

Post by Tomahawk11 »

- uslovi na tribinama
- bijeda
- kvalitet fudbala
- huligani
- radije gledati neku stranu utakmicu na tv, hd, ne pada kisa, ne puse vjetar

su samo neki od razloga lose posjete

ko je isao, ici ce i dalje
Charuga
Globalni moderator

#48424 Re: Premijer liga BiH

Post by Charuga »

Samo bolesnici su redovni.
duminjo

#48425 Re: Premijer liga BiH

Post by duminjo »

Od muke Sto je zrinjski uzeo titulu, nisam mogo ni temu danima da pogledam a koji god Portal otvorim, samo blaz iskace SA svojim ispadima ko glista poslije Kise.
Nekad davno, smijesno Meni bilo kad je punac stalno ponavljo "temelji su najbitniji, Pa onda sve redom kad dobro uradis i krov Mora valjat". Sta Sarajevo i zeljo imaju od temelja? Drvenu skelu, koja se dobro zaljulja svakim slabijim rezultatom i onda puca Pa leti odma trener i pola ekipe Pa na prelaznom roku krpi skelu polovnim Materijalom. Ne boli toliko ni ta titula sto se ne osvoji i sto ode negdje drugo. Boli sto znas da CE se i narednih godina isto sve raditi. Znas da neces U timu imati skoro nikoga ili nikoga iz svog omladinskog pogona i boli kad hoces da osvojis titulu krpljenjem polovnjaka Koji su na kraju karijere ostali samo neka poznatija imena naseg fudbala i Koje zaboli kurac za Tim. Na kraju popusis i titulu i nemas nove svoje igrace, plus ove ishabane debelo placas. Cist primjer kerla i bogicevic :-)
Sto se tice posjete:
Sve preko 5 KM je luksuz + masoljoze je to fino napiso oko "sigurnosti i kulture" na tribinama.
Ne mozes ti ocekivati posjetu na stadionu kad normalan insan uopste ne zna da se za vikend igra nasa Liga. Na tv-u se nasa Liga krije ko zmija noge. Umjesto da se gura i forsira, da se svaka utakmica, koja moze, prenosi i da se Rade emisije o utakmicama, oni guraju ligu na jebenoj MOJA TV. moja TV nije Kanal. To za normalnog insana ne postoji. I kako CE neko doci na utakmicu kad uopste ne zna da se igra ta utakmica. Masa ih je takvih.

Puno ne rupa U cijelom sistemu. Sve se nekako gura od danas do Sutra. Nista se ne gleda bar nekoliko godina unaprijed. Dokle i kako CE ici tako, ne znam. Licno, volio Bih da savez ili ko vec moze, uvede neka pravila tipa:
-najmanje tri igraca U prvih 11 ispod 21 godinu
-najvise 2 igraca preko 30... Ili Nesto slicno ako je to uopste moguce. Ovo SA istrosenim imenima i igracima Koji "poznaju" nasu ligu je kurac, da prostite.
Locked