Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Trenutno imam paket moja tv phone+ jer sam tek uveo moju tv u januaru. Nisam još potpisao novi ugovor da mi bude paket moja tv phone. Kada bi sada potpisao novi ugovor i imao ovaj paket phone da li bi mogao uzeti ovaj mobitel na rate u bh telekomu? Ovaj mobitel je u pitanju:
arelinho wrote:Trenutno imam paket moja tv phone+ jer sam tek uveo moju tv u januaru. Nisam još potpisao novi ugovor da mi bude paket moja tv phone. Kada bi sada potpisao novi ugovor i imao ovaj paket phone da li bi mogao uzeti ovaj mobitel na rate u bh telekomu? Ovaj mobitel je u pitanju:
Trebalo bi da može, samo što bi morao uzet bez ugovorne obveze (bez popusta), zato što ti još nije onaj prvi ugovor istekao, kojim si oslobođen plaćanja za iznajmljivanje prvog STB-a.
arelinho wrote:Trenutno imam paket moja tv phone+ jer sam tek uveo moju tv u januaru. Nisam još potpisao novi ugovor da mi bude paket moja tv phone. Kada bi sada potpisao novi ugovor i imao ovaj paket phone da li bi mogao uzeti ovaj mobitel na rate u bh telekomu? Ovaj mobitel je u pitanju:
Trebalo bi da može, samo što bi morao uzet bez ugovorne obveze (bez popusta), zato što ti još nije onaj prvi ugovor istekao, kojim si oslobođen plaćanja za iznajmljivanje prvog STB-a.
A šta znači taj popust i koliki je? Pošto kažeš da bi onda morao da plaćam iznajmljivanje STB uređaja koliko bi to koštalo?
Je li ikako moguce pogurati nalog u Zenici. Pa zar je potrebno to Onda se pita zasto ljudi ne zele kupovati domace Nema opreme...kako nema osnovne stvari koja ti donosi dobit...
un1ted wrote:Je li ikako moguce pogurati nalog u Zenici. Pa zar je potrebno to Onda se pita zasto ljudi ne zele kupovati domace Nema opreme...kako nema osnovne stvari koja ti donosi dobit...
u sarajevu ista prica... nisu me kontaktirali uopste, nikakvog obavjestenja/objasnjenja/izvinjenja... u zgradi uvedena optika ali djaba...
Što se tiče kupovine uređaja na rate: imam paket MojaTV XY na 2 godine i telefon/tablet me izađe toliko i toliko para. Mogu li ga otplatiti odjednom?
Pitanje vezano za ovo iznad - mogu li u ugovornom periodu kupiti više aparata po povoljnijoj cijeni (ne moram ih nužno otplaćivati istovremeno na rate, već bih otplatio jedan pa drugi)?
Btw, nisam zadovoljan ponudom tableta - ništa iz klase 10" i malo boljim spec (minimalno 2 GB RAM-a) a da je sa cijenom do 400-500...
Hvala
Da li se moze Innbox modem koji je na Vdsl portu zamijeniti sa obicnim Adsl modemom? Naime,Innbox je pregorio I trenutno nemam ni internet ni moja tv,a imam jedan zte adsl modem koji je bio u funkciji do zamjene sa innboxom. Da li se adsl modem moze sinhronizirati sa vdsl portom na dslamu?