Milorad Dodik ALL ABOUT
-
45cents
- Drug Član
#48377 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
@Hizo , ne pomažu ti ni ironija ni cinizam. Jer kako drugačije tumačiti Baketovu igricu oko dana RS, već kao najveći politički poklon koji je Dodik dobio u 2015.godini. A takvih bošnjačkih poklona je bilo podosta od zajedničke policije na ovamo.
-
prog321
#48378 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Sve sto je za BiH odmah je nabacaj na Dodika.
Po tome pravilu bolje je i ne imati drzavu.
-
Mr Majestic
#48379 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Isto kao sto su Hitler i Nacisticka Njemacka produkt JevrejaDrug Član wrote:Dodik je proizvod bošnjačke politike prema Srbima i Republici Srpskoj. Tačka novi red.
- Danguba
#48380 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ma neeee, najbolje je nista ne raditi.prog321 wrote:Sve sto je za BiH odmah je nabacaj na Dodika.
Srbi ce nam vratiti mrtve, pokazat ce nam masovne grobnice, izvinuti se za pobijene i protjerane i jos k'tomu, zavoljet ce BiH.
Dodik je postavljen na ovo mjesto da po svaku cijenu blokira drzavu a cijenu vidimo po svakodnevnim aferama oko doticnog, unistenoj i opljackanoj privredi, unistenim bankama...ali mislim da im tu nije kraj...i neka i dalje slave dan kada su odlucili napraviti etnicko ciscenje i genocid jer im to plaho pristaje.
S'tim Bosnjaci i Bakir nemaju veze niti mogu na to uticati.
p.s. apelacija je podnesena 2-3 godine ranije tako da
- Danguba
#48381 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
otkaci me se...selver1 wrote:Danguba wrote:
Last edited by Danguba on 28/12/2015 20:46, edited 1 time in total.
-
hizo ramidovic
#48382 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
oprosti, ali voditi bilo kakvu raspravu sa nekim ko napise ovo:Drug Član wrote:@Hizo , ne pomažu ti ni ironija ni cinizam. Jer kako drugačije tumačiti Baketovu igricu oko dana RS, već kao najveći politički poklon koji je Dodik dobio u 2015.godini. A takvih bošnjačkih poklona je bilo podosta od zajedničke policije na ovamo.
jednako je besmisleno kao i kladiti se na vrbanjusu protiv barcelone.Drug Član wrote:Dodik je proizvod bošnjačke politike prema Srbima i Republici Srpskoj. Tačka novi red.
tocka.
novi paragraf.
bez ljutnje...
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#48383 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
http://www.imdb.com/title/tt1772264/Šunj wrote:Mile Referendum hoce da se rijesi Bosica!
Dodik mi je uputio ozbiljnu prijetnju
Nedelja 27. Dec 2015 14:23
Lider Srpske demokratske stranke (SDS) Mladen Bosić potvrdio je danas da mu je predsjednik Republike Srpske i SNSD-a Milorad Dodik uputio prijetnju po život te da je zbog toga preduzeo određene mjere na ličnoj bezbjednosti.
“Dobio sam ozbiljnu prijetnju prije nekoliko dana od strane Dodika, i kao posljedica te pretnje preduzeo sam određene mjere na ličnoj bezbjednosti. U toj prijetnji je čak definisano i mjesto gdje će doći do napada”, rekao je Bosić novinarima u Banjaluci.
Prijetnje nije prijavio policiji jer, kako tvrdi, sigurno ne bi preduzeli mjere.
Kaže da ga je to podsjetilo na slučaj ubistva potpredsjednika SDS-a Branislava Garića. Bosić je dodao i da je jučerašnju Dodikovu izjavu shvatio kao prijetnju da "ako ga vidi na ulici nakon suđenja vidjeti da li će biti uravnotežen“.
“U glavi mi se stalno mota situacija s Branislavom Garićem, kada je ubica oslobođen zato što je vještak neuropsihijatrijske struke dao nalaz da je psihički neuračunljiv. I ova situacija takođe s vještakom neuropsihijatrijske struke oko Dodikovog psihičkog zdravlja natjerala me je da se zamislim i mogu da kažem da nisam uplašen, ali nisam ni ravnodušan”, rekao je Bosić.
Dodao je da je stoga preduzeo određene bezbjednosne korake.
Podsjetio je i da je na nadavnom suđenju po Dodikovoj tužbi za klevetu, vještak koga je predsjednik RS angažirao, dao nalaz da Dodik ima PTSP, da ima određene strahove i logoreju, kao govornu manu, kao posljedicu toga jer se stresao kada je čuo moju rečenicu “da je ukrao milione“.
Ono što je napisao neuropsihijatar kojeg je Dodik angažovao jasno govori, kako je naveo Bosić, da se radi o ozbiljnim psihijatrijskim poremećajima.
Vještak je na suđenju dodao i da se Dodik, kako kaže, sam liječio i nije tražio pomoć stručnjaka, što je zabrinjavajuća činjenica.
“Za nas sve bi bilo dobro da ga neko ubijedi da potraži stručnu pomoć”, zaključio je Bosić.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#48384 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Nego, je li neko vidio ovog lolu Ramo Mehmedović - kako maltretira PreCjednika

Naime, izvjesni Ramo, dok PreCjednika intervjuisu, upada u rijec sa strane
krajnje nekulturno, pa nije PreCjednik bio na stocnoj pijaci
pa da to moze tako
Izmedju ostalog, tzv. Ramo
za RS kaze da je tzv
, pa kad mu je to PreCjednik pobio, ondad je rekao da je genocidna
sto je PreCjednik opet pobio....e onda je PreCjednik fino rekao Ramonu da se makne, da ga ne maltretira

Naime, izvjesni Ramo, dok PreCjednika intervjuisu, upada u rijec sa strane
Izmedju ostalog, tzv. Ramo
- GeeTnT
#48385 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ramo je meni bio kao onaj iz Nisa "a gde je pecat"...odgledao sam ga nekoliko puta...istina, Rame mi je zao (kao i onog lika iz Nisa), ali na Precjednikove reakcije...ludilo..Tomahawk11 wrote:Nego, je li neko vidio ovog lolu Ramo Mehmedović - kako maltretira PreCjednika![]()
![]()
Naime, izvjesni Ramo, dok PreCjednika intervjuisu, upada u rijec sa stranekrajnje nekulturno, pa nije PreCjednik bio na stocnoj pijaci
pa da to moze tako
![]()
![]()
Izmedju ostalog, tzv. Ramoza RS kaze da je tzv
![]()
, pa kad mu je to PreCjednik pobio, ondad je rekao da je genocidna
![]()
sto je PreCjednik opet pobio....e onda je PreCjednik fino rekao Ramonu da se makne, da ga ne maltretira
![]()
![]()
- čaika
#48386 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
BRAĆO TURCI UPOMOĆ, GUARDIAN ĆE ME LIKVIDIRATI I NEĆE ODGOVARATI JER JE NEURAČUNLJIV: MIDHAT BOSNIĆ JADIKUJE NAD TUŽNOM SUDBINOM IZDAJNIKA
Laži ovog budalastog izdajnika prevršile su svaku mjeru! Svi smo bili svjedoci da je Guardian kulturno rekao da će vidjeti hoće li ostati uravnotežen kada negdje sretne Bosnića, i usput dodao da će mu oploditi ženski dio porodice preko reda i više puta uzastopno. I dobro je rekao, ko normalan bi mogao ostati uravnotežen kada negdje vidi Bosnića kako se slobodno šeta Šumskom, a kada ode u Teheran izdaje je na svakom minderu za šaku prljavih dolara bez pokrića.
Plan Guardiana je bio da ga svojom mentalnom snagom natjera da se pokaje i izvini zbog laži. Nekada davno na kursu za samuraje u Bakincima, Guardian je naučio da koristi telepatsku snagu misli jednog samuraja. Htio je da kada sretne Bosnića uperi svoju mentalnu energiju na njega, učini da mu na usta potekne agda koju je posrkao na nekom minderu, da mu ispadnu stakla iz naočala i da klekne na koljena i kaže: Oprosti mi Guardiane, drogirali su me u Teheranu, nisam znao šta radim!
Eto to je bio plan Guardiana, a ne nekakvo ubistvo kao što lažinja budalaš Bosnić. Samo to je htio Guardian, to bi bilo dovoljno da oprosti izdajniku.
Laži ovog budalastog izdajnika prevršile su svaku mjeru! Svi smo bili svjedoci da je Guardian kulturno rekao da će vidjeti hoće li ostati uravnotežen kada negdje sretne Bosnića, i usput dodao da će mu oploditi ženski dio porodice preko reda i više puta uzastopno. I dobro je rekao, ko normalan bi mogao ostati uravnotežen kada negdje vidi Bosnića kako se slobodno šeta Šumskom, a kada ode u Teheran izdaje je na svakom minderu za šaku prljavih dolara bez pokrića.
Plan Guardiana je bio da ga svojom mentalnom snagom natjera da se pokaje i izvini zbog laži. Nekada davno na kursu za samuraje u Bakincima, Guardian je naučio da koristi telepatsku snagu misli jednog samuraja. Htio je da kada sretne Bosnića uperi svoju mentalnu energiju na njega, učini da mu na usta potekne agda koju je posrkao na nekom minderu, da mu ispadnu stakla iz naočala i da klekne na koljena i kaže: Oprosti mi Guardiane, drogirali su me u Teheranu, nisam znao šta radim!
Eto to je bio plan Guardiana, a ne nekakvo ubistvo kao što lažinja budalaš Bosnić. Samo to je htio Guardian, to bi bilo dovoljno da oprosti izdajniku.
- Drvosjeca iz Dejcica
#48387 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Jel' se ono nešto gužva u "slobodarskoj" Banjaluci (Minsku). 
- Šunj
#48388 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
selver1 wrote:Danguba wrote:

- It_is_a_Leclerc
#48389 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Narode, budi miran. Sa'će Sveti arhijeđakon Stefan.
- Šunj
#48390 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

A on meni nema Bosne
- Tiger 033
#48391 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Nije ba NE radi im gradski prevoz...zato su guzve na ulicamaDrvosjeca iz Dejcica wrote:Jel' se ono nešto gužva u "slobodarskoj" Banjaluci (Minsku).
- Drvosjeca iz Dejcica
#48392 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ahaaaa, znači u Teheranu opet šire dezinformacije.Tiger 033 wrote:Nije ba NE radi im gradski prevoz...zato su guzve na ulicamaDrvosjeca iz Dejcica wrote:Jel' se ono nešto gužva u "slobodarskoj" Banjaluci (Minsku).
- fosna2014
#48393 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Zriki prenosi ispred vlade RS:

- It_is_a_Leclerc
#48394 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Gospodin Dodik je, bez ikakve sumnje, spreman okrenuti cijevi prema vlastitom narodu, samo da ne ode u zatvor. Takvog još u ovoj državi imali nismo.
Vlada RS mora progurati ovaj Zakon o radu do kraja godine i onda se mogu nadati tranši MMF-a, bez koje budžetu RS-a fali 400 miliona maraka za tekuće troškove, poput penzija, plata i slično. Bez tih para (a možda i s njima) RS bi kliznula u socijalne nemire.
E sad... O konkretnom Zakonu ne znam ništa, i ne mogu ga komentirati. Ako je u pitanju isti ZoR kao u FBiH, onda je on sigurno dobar.
Vlada RS mora progurati ovaj Zakon o radu do kraja godine i onda se mogu nadati tranši MMF-a, bez koje budžetu RS-a fali 400 miliona maraka za tekuće troškove, poput penzija, plata i slično. Bez tih para (a možda i s njima) RS bi kliznula u socijalne nemire.
E sad... O konkretnom Zakonu ne znam ništa, i ne mogu ga komentirati. Ako je u pitanju isti ZoR kao u FBiH, onda je on sigurno dobar.
- Drvosjeca iz Dejcica
#48395 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
U RS-u nemiri, zdraoo. Teheran sprema autobuse zelenih beretki, zdraoo. Pucanj u srpsku, zdraoo. Sarajevo organizovalo proteste sa ciljem rusenja srpske, zdraoo.
Neki od naslova sutra na RTRS-u.
Neki od naslova sutra na RTRS-u.
Last edited by Drvosjeca iz Dejcica on 28/12/2015 18:49, edited 1 time in total.
- fosna2014
#48396 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
@stefanAJBIznose Predsednicu Saveza sindikata RS-a iz Skupstine.

- fosna2014
#48397 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
@stefanAJB"Brutalno, zadignute majice su me izbacili iz Skupstine!", Ranka Mišić nakon izbacivanja iz sale.

- Drvosjeca iz Dejcica
#48398 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Tako se to radi u demokratskom Minsku.fosna2014 wrote:"Brutalno, zadignute majice su me izbacili iz Skupstine!", Ranka Mišić nakon izbacivanja iz sale.
- prljavi Hare
- Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi
#48399 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Sa teroristima koji udaraju na legalne šumske institucije nema pregovora.Samo udri u meso.Oko 3000 vehabija se obrijalo i ubacilo među
pošten narod,samo ne bi li izazvali nestabilnost u šumskoj.
I dalje prolaze desetine autobusa iz Teherana,kako bi pojačale okupljene teroriste.Slijedeći korak je da počnu paliti gume.
pošten narod,samo ne bi li izazvali nestabilnost u šumskoj.
I dalje prolaze desetine autobusa iz Teherana,kako bi pojačale okupljene teroriste.Slijedeći korak je da počnu paliti gume.
- Drvosjeca iz Dejcica
#48400 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Šta kaže onaj neki Dodikov debil, cilj je rušenje institucija RS-a.prljavi Hare wrote:Sa teroristima koji udaraju na legalne šumske institucije nema pregovora.Samo udri u meso.Oko 3000 vehabija se obrijalo i ubacilo među
pošten narod,samo ne bi li izazvali nestabilnost u šumskoj.![]()