Utakmice.

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

last mohicans

#48376 Re: Utakmice.

Post by last mohicans »

sencobih wrote: 09/08/2026 14:47
izbjeglica_iz_besmisla wrote: 09/08/2026 14:27 Isto nam i ti onda dovedi boljeg trenera. Eno svi se otimaju da s tvojim gazdom rade.

Pitarluk. Samo se svoj interes gleda i spinuje, jebes klub.
Ovaj trener radnika je do sad trenirao IMT Beograd, i sa gomilom anonimusa, dođe i pokaze nam ( zekiću). kako se igra utkaimica , presing, kako se igra kontra. A naš mag ga iznenadi sa Gojkovićem u napadu. A fizičku spremu im je nabio toliko da jedva poluvrijeme istrče. Za platu koju prima, i za reputaciju koju ima, moraće se malo bolje potruditi
Počeh se ja da senčom slagati. Normalno da je j do njega, ne stavljaju se igrači sami, niti sami organizuju igru. Puno je i do njega, da ne bude isti scenarij, bjezanja nakon jos nekoliko kola, ako se ovako nastavi. A ne miriše na dobro..
Logovan

#48377 Re: Utakmice.

Post by Logovan »

Normalno da ima do Zekića, kriv je, ali neka ga. :thumbup:
izbjeglica_iz_besmisla

#48378 Re: Utakmice.

Post by izbjeglica_iz_besmisla »

Ne stima u klubu nesto, pogotovo zadnjih godinu dana.

Vi ako cete se upecati na spinovanja gazdinog placenika da je samo do trenera, slobodno. Al upamtite da ovo poturanje Zekica bukvalno preko noci nije slucajno.
last mohicans

#48379 Re: Utakmice.

Post by last mohicans »

Ma vidimo druze sve, nije ovo prva losa, nego su sve lose do ove sinoć. Trener je prvi na udaru, mora se dozvati i on i ekipa.
izbjeglica_iz_besmisla

#48380 Re: Utakmice.

Post by izbjeglica_iz_besmisla »

Otici ce Zekic, nece potrajati do kraja sezone nema sanse. Mislite da cemo proigrati nakon odlaska?
Nemojte biti naivni, i pecati se na spinove. Ovaj klub sluzi svemu prije nego postizanju fudbalskih rezultata.

Ne mislim da zekic nema svojih gresaka, i mene cudi renato u spicu sinoc naprimjer. Al ne traje ovo od turkua, traje vec odavno. De malo siru sliku gledajte.

I vrlo je toksicno to sto bas gazdin lajavac pokrece pricu o treneru nakon remija, zamisli koje je to sapunanje daske.

Meni je od ovog momenta sad jasno ko nam je zaposjeo klub. A sve sam branio ovakav "americki" tip vodjenja kluba, obnavljao clanarinu, pa hajde kupi i dres od 170 KM (cak sam dva lani uzeo), sve hajde da se pogura FKS. E bogami nece vise, jer ovog gazdu moze jedino zaboljeti kad bude manje para.

Nazalost sitna je to lova naspram razmjena sa mesetarima i menadzerima, pa ga necemo otjerati ni tako. Inace bi dobio Lotitov scenarij. Al hoce on mene otjerati i hiljade drugih.
Pitar sa Kariba
Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.

#48381 Re: Utakmice.

Post by Pitar sa Kariba »

Ne treba nam etiketiranje!!!!
Ali trener treba da riješi probleme tima, nikada nicija lopta nije naša, izbijanje lopte samo da se izbije mene osijedi. Od duple krune mi u svakoj utakmici potrošimo ni našta prvo poluvrijeme. Beskrajno dodavanje zadnje linije i kao gradjenje napada, čekanja na sigurnu loptu i ode 45 minuta, onda kao "u drugom je to bilo bolje"!
Pa što nisi zapeo u prvom jbm ti ekipu i trenera takvog!
Nek' se dohavizaju u PM! :twisted:
mond

#48382 Re: Utakmice.

Post by mond »

Imamo možda tri solidna poluvremena u tri utakmice.
Dobro neko reče, Mamić gori sportski od Hadžije :-)
Biće bolje :thumbup:
sencobih

#48383 Re: Utakmice.

Post by sencobih »

izbjeglica_iz_besmisla wrote: 09/08/2026 15:52 Otici ce Zekic, nece potrajati do kraja sezone nema sanse. Mislite da cemo proigrati nakon odlaska?
Nemojte biti naivni, i pecati se na spinove. Ovaj klub sluzi svemu prije nego postizanju fudbalskih rezultata.

Ne mislim da zekic nema svojih gresaka, i mene cudi renato u spicu sinoc naprimjer. Al ne traje ovo od turkua, traje vec odavno. De malo siru sliku gledajte.

I vrlo je toksicno to sto bas gazdin lajavac pokrece pricu o treneru nakon remija, zamisli koje je to sapunanje daske.

Meni je od ovog momenta sad jasno ko nam je zaposjeo klub. A sve sam branio ovakav "americki" tip vodjenja kluba, obnavljao clanarinu, pa hajde kupi i dres od 170 KM (cak sam dva lani uzeo), sve hajde da se pogura FKS. E bogami nece vise, jer ovog gazdu moze jedino zaboljeti kad bude manje para.

Nazalost sitna je to lova naspram razmjena sa mesetarima i menadzerima, pa ga necemo otjerati ni tako. Inace bi dobio Lotitov scenarij. Al hoce on mene otjerati i hiljade drugih.
Ti sad Zekićev advokat, braniš ga zivotom, etiketiraš svakoga ko primjeti da nam je igra bez ikakvog smisla, i kada to neko napiše. Ja konkretno nista protiv Zekića nemam, neka ga, ništa ne bi dobili da dođe bilo ko drugi, ali nikako da vidim pomak naprijed u igri, od Cvitana se nisam ni nadao previše nekoj igri. od Husrefa pogotovo, ali od Zekića jesam i zato sam razočaran. Tek je početak, i dalje ne gubim nadu da ce proigrati konačno, samo me neki potezi iznenađuju. Onih pokusaja 3-5-2, igre bez napadača, ziheraški pristup ko Vinko MarinovićI izd. I još jednom da naglasim tebi i svakome drugome, to što branim Mirvića ne znači da imam nekog haira od njega. Samo mislim da nam je kao klubu bolje s njim nego bez njega, a s obzirom kakve dušmane imamo kantonalna bi nam bila mjera odavno.
Post Reply