Dokle te podvale?
Kandidat je neutralan i kompetentan!
Nemate opravdanja.....Od pocetka ste isli na ovo sto se desilo. Da HDZ-u isprucite hrvatski stolni grad..... Cestitke!
Medjutim ovaj poklon HDZ-u ce vas kostati.....ali placate u ratama.
Dokle te podvale?
Prijetenje?Chmoljo wrote: ↑17/02/2021 10:55
Jesi li nadrogiran?
Jesam li nesto slagao oko upravnog odbora?
Je li sda u koaliciji sa hdzom desetljecima? Je li im isporucio dovoljan broj delegata u domu naroda? Lako provjerljivo, a mnogo toga i dozivljeno na vlastitoj kozi, za razliku od skandinavskih botulista.
Nikad vi, lafo razocarani, niste glasali za progres, samo stvarate dojam razocarenja. Stvarali ste ga i kod sestorke, kad prc, ode skaka, ode ajnadzic, ode koldzo.
Umalo ode i donedavno stoposto sigurni Efendic i to od anonimusa. Umalo ode i utvrda Ilijas.
Ljudi po Sarajevu su vas odjebali jer su vam davali prilika hipten. I u mostaru ce, samo su zaboravili kako se glasa.
Te prijetnje, zabij znas vec gdje.
Da. Nije problem u Guzinu, već stranci koja ga je predložila i stala iza njega. a to je SDA. I on bi morao radi onako kako mu SDA naloži, inače bi ga skinuli, a znamo da je interes SDA prvenstveno da zataška sav kriminal i korupciju, kako svoj tako i HDZ-ov. Da je SDA stalo do Guzina, ne bi nortornog kriminalca Salema Marića izabrali za presjedavajućeg gradske skupštine, već Guzina. Žena iz PMP je neki dan rekla da i Kordić i Guzin su odlični kandidati za gradonačelnika i sve najbolje o obojici, ali da su problem stranke koje su ih podržale, a to su HDZ i SDA. Da iz SDA nisu nastupili pogano, onda vjerovatno HRS ne bi podržao Kordića i Guzin bi prošao. Iz HRS su objasnili da su oni najodgovorniji za izbor Kordića i zašto. Nikakva koalicija sa SDA ne dolazi u obzir, jer time ponižavaš sve obespravljene i opljačkane i one koji ne mogu da se zaposle upravo zbog kriminala, korupcije i pljačke od strane SDA.zlajaBHF wrote: ↑17/02/2021 10:53Jednostavno receno, pises neisitine.Better Man wrote: ↑17/02/2021 10:47Nije nikakva laž, jer dobro znamo da su te druge stranke i broj njihovih glasača minoran u odnosu na SDA. I priče o vanstranačkom kandidatu su za malu djecu. Zna se da je SDA zajedno sa HDZ-om držala sve ove godine Mostar u blokadi i da su oni odgovorrni što izbora njie bilo. Tek kad je Irma podnijela tužbu, kad je sud donio presudu i kad su predstavnici međunarodne zajednice postavili ultimatum Čoviću i Bakiru, izbori su organizovani i održani.
Kandidat je bio neutralan i svi ga podrzali. Cak i izdajice iz BH Bloka su potvrdile da nije problem u kandidatu Guzinu.
Znaci, ponudjeno BH bloku prije izbora da se izadje na izbore zajedno i da se napravi zajednicki program.
Nisu pristali....
Znacaj Mostara znaju svi, i zato je i napravljena koalicija probosanskih sranaka, samo SDP i NS nisu zeljele biti dio istog.
Uloga DF-a, SBB-a nije minorna....SDA bi isla sama da je tako.
Našao o izdaji pričati lik koji podržava stranku, koja je prodala i izdala Srebrenicu, Mostar itd. davnih dana.zlajaBHF wrote: ↑17/02/2021 11:00Prijetenje?Chmoljo wrote: ↑17/02/2021 10:55
Jesi li nadrogiran?
Je li sda u koaliciji sa hdzom desetljecima? Je li im isporucio dovoljan broj delegata u domu naroda? Lako provjerljivo, a mnogo toga i dozivljeno na vlastitoj kozi, za razliku od skandinavskih botulista.
Nikad vi, lafo razocarani, niste glasali za progres, samo stvarate dojam razocarenja. Stvarali ste ga i kod sestorke, kad prc, ode skaka, ode ajnadzic, ode koldzo.
Umalo ode i donedavno stoposto sigurni Efendic i to od anonimusa. Umalo ode i utvrda Ilijas.
Ljudi po Sarajevu su vas odjebali jer su vam davali prilika hipten. I u mostaru ce, samo su zaboravili kako se glasa.
Te prijetnje, zabij znas vec gdje.Jesi li dobar?
NS bi bio koalciji sa HDZ-om samo da im se ukaze prilika.
Ubjedjen sam da bi treci entitet bio realnost onog dana kada bi Kojovic dobio sansu da ga isporuci. Samo mu daj da vlada Bascarsijom, a Dini da svrsava po Seki....naravno u kroz medije.
Ma boli me briga za Efendice i Sarajevo.....Kakve to veze ima sa Mostarom?
Vi hipnotizirani i ne vidite razliku izmedju Sarajeva, Srebenice i Mostara???
Izdali ste naravno i u Srebrenici......sad u Mostaru.
Za Srebrenicu ne znam, ali izdajnicka politika u Mostaru vise nece proci![]()
Koji si ti lažovčina. Naša Stranka niti nema opštinsku organizaciju u Srebrenici.zlajaBHF wrote: ↑17/02/2021 11:00Prijetenje?Chmoljo wrote: ↑17/02/2021 10:55
Jesi li nadrogiran?
Ubjedjen sam da bi treci entitet bio realnost onog dana kada bi Kojovic dobio sansu da ga isporuci. Samo mu daj da vlada Bascarsijom, a Dini da svrsava po Seki....naravno u kroz medije.
Klasican SDAovac, boli ga briga za oni sto mu ne godi uhu. Za sve ostalo tu je pedja i komunjare. Ako ko i lane nesto, jebaji ga, ko mu je kriv sto je srbin, jel.zlajaBHF wrote: ↑17/02/2021 11:00
Prijetenje?Jesi li dobar?
Lazovcina? Kakav rijecnik. Jeli to Pedja ucio?aratet wrote: ↑17/02/2021 11:07Koji si ti lažovčina. Naša Stranka niti nema opštinsku organizaciju u Srebrenici.zlajaBHF wrote: ↑17/02/2021 11:00Prijetenje?Chmoljo wrote: ↑17/02/2021 10:55
Jesi li nadrogiran?
NS i SDP da stvarno zele dobro Mostaru prihvatili bi ponudu prije izbore. Usli bi u vlast i radili na poboljsanju situacije, medjutim nisu.Better Man wrote: ↑17/02/2021 11:03Da. Nije problem u Guzinu, već stranci koja ga je predložila i stala iza njega. a to je SDA. I on bi morao radi onako kako mu SDA naloži, inače bi ga skinuli, a znamo da je interes SDA prvenstveno da zataška sav kriminal i korupciju, kako svoj tako i HDZ-ov. Da je SDA stalo do Guzina, ne bi nortornog kriminalca Salema Marića izabrali za presjedavajućeg gradske skupštine, već Guzina. Žena iz PMP je neki dan rekla da i Kordić i Guzin su odlični kandidati za gradonačelnika i sve najbolje o obojici, ali da su problem stranke koje su ih podržale, a to su HDZ i SDA. Da iz SDA nisu nastupili pogano, onda vjerovatno HRS ne bi podržao Kordića i Guzin bi prošao. Iz HRS su objasnili da su oni najodgovorniji za izbor Kordića i zašto. Nikakva koalicija sa SDA ne dolazi u obzir, jer time ponižavaš sve obespravljene i opljačkane i one koji ne mogu da se zaposle upravo zbog kriminala, korupcije i pljačke od strane SDA.zlajaBHF wrote: ↑17/02/2021 10:53Jednostavno receno, pises neisitine.Better Man wrote: ↑17/02/2021 10:47
Nije nikakva laž, jer dobro znamo da su te druge stranke i broj njihovih glasača minoran u odnosu na SDA. I priče o vanstranačkom kandidatu su za malu djecu. Zna se da je SDA zajedno sa HDZ-om držala sve ove godine Mostar u blokadi i da su oni odgovorrni što izbora njie bilo. Tek kad je Irma podnijela tužbu, kad je sud donio presudu i kad su predstavnici međunarodne zajednice postavili ultimatum Čoviću i Bakiru, izbori su organizovani i održani.
Kandidat je bio neutralan i svi ga podrzali. Cak i izdajice iz BH Bloka su potvrdile da nije problem u kandidatu Guzinu.
Znaci, ponudjeno BH bloku prije izbora da se izadje na izbore zajedno i da se napravi zajednicki program.
Nisu pristali....
Znacaj Mostara znaju svi, i zato je i napravljena koalicija probosanskih sranaka, samo SDP i NS nisu zeljele biti dio istog.
Patrioto, haj ti prvo ovamo, sa nama, da uzivas u ljepoti sda vladavine, pa onda seruckaj.zlajaBHF wrote: ↑17/02/2021 11:11
Lazovcina? Kakav rijecnik. Jeli to Pedja ucio?
Pricamo o BH bloku, koji je za ove izbore, u like SDP-a surovao sa SNSD-om i pomogao im da pokradu izbore u Srebrenici.
Ako ne znas o kakvoj kradji i zdaji pricamo, evo ti link:
https://balkans.aljazeera.net/news/balk ... srebrenici
Jedan od vecih problema naseg drustva, o kojem se ne prica.
Chmoljo wrote: ↑17/02/2021 11:16Patrioto, haj ti prvo ovamo, sa nama, da uzivas u ljepoti sda vladavine, pa onda seruckaj.zlajaBHF wrote: ↑17/02/2021 11:11
Lazovcina? Kakav rijecnik. Jeli to Pedja ucio?
Pricamo o BH bloku, koji je za ove izbore, u like SDP-a surovao sa SNSD-om i pomogao im da pokradu izbore u Srebrenici.
I lazovcina i bezobraznik. Bakirovu zenu cuva upravni odbor koju imenuje SDA sa HDZom, a ovamo dijelis neke moralne lekcije.
Mrs.
Zar je bio BiH blok u Srebrenici?zlajaBHF wrote: ↑17/02/2021 11:11Lazovcina? Kakav rijecnik. Jeli to Pedja ucio?aratet wrote: ↑17/02/2021 11:07Koji si ti lažovčina. Naša Stranka niti nema opštinsku organizaciju u Srebrenici.zlajaBHF wrote: ↑17/02/2021 11:00
Prijetenje?Jesi li dobar?
Pa naravno da je cilj rušnje SDA i ne samo njih, već i HDZ-a, jer oni su glavni odgovorni za sav kriminal i korupciju i to što izbora nije bilo u Mostaru. Kako raditi na poboljšanju situacije s onikma koji su najodgovorniji za krminal, pljačku i korupciju?zlajaBHF wrote: ↑17/02/2021 11:14NS i SDP da stvarno zele dobro Mostaru prihvatili bi ponudu prije izbore. Usli bi u vlast i radili na poboljsanju situacije, medjutim nisu.Better Man wrote: ↑17/02/2021 11:03Da. Nije problem u Guzinu, već stranci koja ga je predložila i stala iza njega. a to je SDA. I on bi morao radi onako kako mu SDA naloži, inače bi ga skinuli, a znamo da je interes SDA prvenstveno da zataška sav kriminal i korupciju, kako svoj tako i HDZ-ov. Da je SDA stalo do Guzina, ne bi nortornog kriminalca Salema Marića izabrali za presjedavajućeg gradske skupštine, već Guzina. Žena iz PMP je neki dan rekla da i Kordić i Guzin su odlični kandidati za gradonačelnika i sve najbolje o obojici, ali da su problem stranke koje su ih podržale, a to su HDZ i SDA. Da iz SDA nisu nastupili pogano, onda vjerovatno HRS ne bi podržao Kordića i Guzin bi prošao. Iz HRS su objasnili da su oni najodgovorniji za izbor Kordića i zašto. Nikakva koalicija sa SDA ne dolazi u obzir, jer time ponižavaš sve obespravljene i opljačkane i one koji ne mogu da se zaposle upravo zbog kriminala, korupcije i pljačke od strane SDA.zlajaBHF wrote: ↑17/02/2021 10:53
Jednostavno receno, pises neisitine.
Nisu pristali....
Cilj je iskljucivo rusenje SDA.....
Da su SDP i NS osvojili glasova koliko koalicija za Mostar, oni bi usli u vlast sa HDZ-om, to naravno nije problem.....
Upravo ovo sto pises je najbolji dokaz da nemate dobre namjere.Better Man wrote: ↑17/02/2021 11:26
Pa naravno da je cilj rušnje SDA i ne samo njih, već i HDZ-a, jer oni su glavni odgovorni za sav kriminal i korupciju i to što izbora nije bilo u Mostaru. Kako raditi na poboljšanju situacije s onikma koji su najodgovorniji za krminal, pljačku i korupciju?
Ubij me ako ti shvatas da je sve ovo se desava u Mostaru napravio HDZ u saradnji sa SDA i obrnuto Svaka kriminalna aktivnost. Svaka nelegalna zgrada koja je nikla u ovih 20 i nesto godina je uradjena na istom principu HDZ investitor a skela, fangla i mistrija SDA. HDZ svom IT sektor, SDA svom gradjevinu.zlajaBHF wrote: ↑17/02/2021 11:14NS i SDP da stvarno zele dobro Mostaru prihvatili bi ponudu prije izbore. Usli bi u vlast i radili na poboljsanju situacije, medjutim nisu.Better Man wrote: ↑17/02/2021 11:03Da. Nije problem u Guzinu, već stranci koja ga je predložila i stala iza njega. a to je SDA. I on bi morao radi onako kako mu SDA naloži, inače bi ga skinuli, a znamo da je interes SDA prvenstveno da zataška sav kriminal i korupciju, kako svoj tako i HDZ-ov. Da je SDA stalo do Guzina, ne bi nortornog kriminalca Salema Marića izabrali za presjedavajućeg gradske skupštine, već Guzina. Žena iz PMP je neki dan rekla da i Kordić i Guzin su odlični kandidati za gradonačelnika i sve najbolje o obojici, ali da su problem stranke koje su ih podržale, a to su HDZ i SDA. Da iz SDA nisu nastupili pogano, onda vjerovatno HRS ne bi podržao Kordića i Guzin bi prošao. Iz HRS su objasnili da su oni najodgovorniji za izbor Kordića i zašto. Nikakva koalicija sa SDA ne dolazi u obzir, jer time ponižavaš sve obespravljene i opljačkane i one koji ne mogu da se zaposle upravo zbog kriminala, korupcije i pljačke od strane SDA.zlajaBHF wrote: ↑17/02/2021 10:53
Jednostavno receno, pises neisitine.
Nisu pristali....
Cilj je iskljucivo rusenje SDA.....
Da su SDP i NS osvojili glasova koliko koalicija za Mostar, oni bi usli u vlast sa HDZ-om, to naravno nije problem.....
zlajaBHF wrote: ↑17/02/2021 11:37Upravo ovo sto pises je najbolji dokaz da nemate dobre namjere.Better Man wrote: ↑17/02/2021 11:26
Pa naravno da je cilj rušnje SDA i ne samo njih, već i HDZ-a, jer oni su glavni odgovorni za sav kriminal i korupciju i to što izbora nije bilo u Mostaru. Kako raditi na poboljšanju situacije s onikma koji su najodgovorniji za krminal, pljačku i korupciju?
Vas cilj rusenje HDZ-a? Pa da sam ovca, mozda bi ti vjerovao, ali nisam. Vi NIKAD necete srusiti HDZ, to znam ja, ti, i svi koji ovo citaju.
Hocete li i SNSD srusiti? Sta je sljedece, vi cete zauustaviti globalno zagrijavanje?
Prihvatis ponisi Koalicije za Mostar prije izbora i kazes dio programa ce biti ovo, ovo i ovo. Kad budes dio vlasti, preuzmes na primjer zdravstvo, napravis rezultate (Kao sto trvdite da mozete) nakon toga biraci vide da znate raditi svoj posao i na sljedecim izborima vas podrze jos vise. Mozda onda budes vecina i preuzmes vlast.
Ali ne.... necemo u vlast, a kad se bude glasalo za gradonacelnika, mi cemo indirektno podrzati HDZ.
Vama je iskljucivo cilj srusiti SDA. To je vrh..... Vi cete praviti vlast sa HDZ-om, SDS-om, SNSD-om, Abdicem.....Sutra Seka da izadje iz SDA, vi bi i sa njom.
Kao sto sam rekao, samo da vam je Bascarsiju..... Vi bi ja mislim i raspad drzave podrzali.
I nimalo ne preuvelicavam. Ubjedjen sam da ce Kojovic dati HDZ-u treci entitet ako ikad bude u prilici, i to rado.....jer Kojovic zna da u Posusju ili Bileci on nema sta traziti.
Boli me kurac za tvoje misljenje, pobjeguljo.
Je li bio postavljen uslov SDA da Marića i ostale odstrane iz gradske skupštine zbog kriminala i korupcije, pa se SDA oglušila na to. Upravo SDA ispunjava sve želje HDZ-u i SNSD-u.zlajaBHF wrote: ↑17/02/2021 11:37Upravo ovo sto pises je najbolji dokaz da nemate dobre namjere.Better Man wrote: ↑17/02/2021 11:26
Vas cilj rusenje HDZ-a? Pa da sam ovca, mozda bi ti vjerovao, ali nisam. Vi NIKAD necete srusiti HDZ, to znam ja, ti, i svi koji ovo citaju.
Hocete li i SNSD srusiti? Sta je sljedece, vi cete zauustaviti globalno zagrijavanje?
Prihvatis ponisi Koalicije za Mostar prije izbora i kazes dio programa ce biti ovo, ovo i ovo. Kad budes dio vlasti, preuzmes na primjer zdravstvo, napravis rezultate (Kao sto trvdite da mozete) nakon toga biraci vide da znate raditi svoj posao i na sljedecim izborima vas podrze jos vise. Mozda onda budes vecina i preuzmes vlast.
Ali ne.... necemo u vlast, a kad se bude glasalo za gradonacelnika, mi cemo indirektno podrzati HDZ.
Vama je iskljucivo cilj srusiti SDA. To je vrh..... Vi cete praviti vlast sa HDZ-om, SDS-om, SNSD-om, Abdicem.....Sutra Seka da izadje iz SDA, vi bi i sa njom.
Kao sto sam rekao, samo da vam je Bascarsiju..... Vi bi ja mislim i raspad drzave podrzali.
I nimalo ne preuvelicavam. Ubjedjen sam da ce Kojovic dati HDZ-u treci entitet ako ikad bude u prilici, i to rado.....jer Kojovic zna da u Posusju ili Bileci on nema sta traziti.