Bilbiji su psovali balijsku doduseTomahawk11 wrote:Ne znam sto. Psovanje ustaske majke....imamo i mi svoje psovace, ali da je neko psovao nasem igracu ustasku, cetnicku majku, to nisam cuo. Vrlo ruzno i debelo predjena granica.ultima_palabra wrote:Neozbiljno je porediti to.Tomahawk11 wrote:Ovo psovanje je u rangu one nase sramote sto se islo igracima na vrata
Premijer liga BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Kinaski
#48301 Re: Premijer liga BiH
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#48302 Re: Premijer liga BiH
S Koseva, jelKinaski wrote: Bilbiji su psovali balijsku doduse
Ne znam za to....znam da su mu to Lesinari psovali i nazivali ga Nerminom
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#48303 Re: Premijer liga BiH
Umjesto sto filozofiras, de nam reci konkretno - je li ti u redu da s tribina Grbavice psuju ustasku majku igracu fudbalskog kluba Zeljeznicar?LSD wrote:Evo ga, Tomahawk ponovo u ulozi moralistesamo to cekamo, da nas nauci nas šta je ružno i šta prelazi granice
jbg kad ne znamo.
Takvim prosvjetiteljima treba davati medijski prostor, emisiju na TV-u, na radiju, dati mu kolomnu na portalu ,nešto.
-
sumirprimus
#48304 Re: Premijer liga BiH
ma mene fudbal s te neke takcicke strane i ne intersuje toliko, meni je interesantnije napit se i ako ima kakvo besplatno klofanjeavetinja wrote:sumirprimus wrote:avet sportski forumski navijac za primjer![]()
Da sljedeće sezone opet gledamo sportsko nadmetanje, pa kom opanci, kom obojci.
I vi se trznite malo. Realno, jaka ste vi ekipa. Svi govore Sloboda se gasi, a uzimate bodove konkurentima za titulu.
-
lakilaka
#48305 Re: Premijer liga BiH
gadorija je zamjerati nekome ( zelji ) sto niste mogli odigrati nerijeseno ili izgubiti samo jedan gol razlike sa igracem vise, pa ispadoste u zvajtu. pusti suplje dobri moj samire.sumirprimus wrote:bas smo mi mogli juce izvuc iks![]()
ljudi su najaci tokom citave sezone i to je to.
gadorija je nama zamjerat za ispustenu sansu za titulu..
- avetinja
#48306 Re: Premijer liga BiH
Hvala, drug, ali vjeruj mi da bi mi veća sreća bila da rođaku, rodici ili mlađem komšiji kupiš čokoladu.SmokingMan wrote:Čovjek ima ulaznicu za jug od mene za slijedeći derbi,abd,to mu ja garantujem.
Samo da se na sljedećem derbiju ukine 5%, da vam damo više karata, da ne bude belaja.
-
sumirprimus
#48307 Re: Premijer liga BiH
jeko samir? lelee koja žest i jezik zaplicelakilaka wrote:gadorija je zamjerati nekome ( zelji ) sto niste mogli odigrati nerijeseno ili izgubiti samo jedan gol razlike sa igracem vise, pa ispadoste u zvajtu. pusti suplje dobri moj samire.sumirprimus wrote:bas smo mi mogli juce izvuc iks![]()
ljudi su najaci tokom citave sezone i to je to.
gadorija je nama zamjerat za ispustenu sansu za titulu..
- avetinja
#48308 Re: Premijer liga BiH
sumirprimus wrote:ma mene fudbal s te neke takcicke strane i ne intersuje toliko, meni je interesantnije napit se i ako ima kakvo besplatno klofanje![]()
Sklonite sa stola flaše i tanjire...
-
LSD
#48309 Re: Premijer liga BiH
Nije u redu, nekuluturni smo, ružno se ponašamo i prelazimo granice.Tomahawk11 wrote:Umjesto sto filozofiras, de nam reci konkretno - je li ti u redu da s tribina Grbavice psuju ustasku majku igracu fudbalskog kluba Zeljeznicar?LSD wrote:Evo ga, Tomahawk ponovo u ulozi moralistesamo to cekamo, da nas nauci nas šta je ružno i šta prelazi granice
jbg kad ne znamo.
Takvim prosvjetiteljima treba davati medijski prostor, emisiju na TV-u, na radiju, dati mu kolomnu na portalu ,nešto.
Nek si nas prosvjetlio
https://bs.wikipedia.org/wiki/Dositej_Obradovi%C4%87
- Logovan
#48310 Re: Premijer liga BiH
Sramota, majke mi. Čovjek dao toliko golova, borio se, a psovali mu ustašku mater.emigrazione wrote:Meni je ovo fakat niđe veze, gdje ces ba svom igracu u sred zivog prenosa jebat ustasku matera kao svi ogorceni zbog fasistickog orgijanja u Sirokom, ili Banjaluci birvaktile...
Naš narod je baš stoka. Stoka.
- SmokingMan
#48311 Re: Premijer liga BiH
Na onoj utakmici za doigravanje za prvaka 0:0 su mu sve naredali,doduše 2-3 lika na istoku.Sramota,da se nebo sruši kakve su to psovke bile.Kinaski wrote: Bilbiji su psovali balijsku doduse
-
sumirprimus
#48312 Re: Premijer liga BiH
moja aveti dje ti na utakmici vidis tanjir??avetinja wrote:sumirprimus wrote:ma mene fudbal s te neke takcicke strane i ne intersuje toliko, meni je interesantnije napit se i ako ima kakvo besplatno klofanje![]()
![]()
![]()
![]()
Sklonite sa stola flaše i tanjire...
pa ne igra se u bristolu
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#48313 Re: Premijer liga BiH
E cuj Dositej Obradović
Simpatican si, LSD
Simpatican si, LSD
- SmokingMan
#48314 Re: Premijer liga BiH
Za to ne brini prika.avetinja wrote:Hvala, drug, ali vjeruj mi da bi mi veća sreća bila da rođaku, rodici ili mlađem komšiji kupiš čokoladu.SmokingMan wrote:Čovjek ima ulaznicu za jug od mene za slijedeći derbi,abd,to mu ja garantujem.![]()
Samo da se na sljedećem derbiju ukine 5%, da vam damo više karata, da ne bude belaja.
Akobogda,ako mi se šta ne desi,ja ću ispunitu svoj dio dogovora,to ti je od mene,i ništa mi u konačnici ne duguješ.
-
sumirprimus
#48315 Re: Premijer liga BiH
kako bi tek unesvijest padali da za slobodu navijaju, sta je ovo vako sve nesto emotivnoTomahawk11 wrote:E cuj Dositej Obradović![]()
![]()
Simpatican si, LSD
ajde bogati, jos jedna u nizu nije da nismo navikli zadnjih godina i mi i vi..
dobro mi malo vise
- Logovan
#48316 Re: Premijer liga BiH
Ja jesam.Tomahawk11 wrote: Ne znam sto. Psovanje ustaske majke....imamo i mi svoje psovace, ali da je neko psovao nasem igracu ustasku, cetnicku majku, to nisam cuo. Vrlo ruzno i debelo predjena granica.
Tuga. Žalosno.
-
sumirprimus
#48317 Re: Premijer liga BiH
sovali ste nama majku cetnicku
s analitickog istoka,uzivo

s analitickog istoka,uzivo
- Kinaski
#48318 Re: Premijer liga BiH
ma nisu, citirali su ajet jedan iz Ku'rana. ti si to pogresno razumiosumirprimus wrote:sovali ste nama majku cetnicku![]()
![]()
![]()
s analitickog istoka,uzivo![]()
-
Nadzorna_ploca
#48319 Re: Premijer liga BiH
Stav ja sam upravu a vi ste glupi. Forumski huligani. 
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#48320 Re: Premijer liga BiH
Pa sad, mi imamo kup '14. i titulu '15. ....izvini nam se.sumirprimus wrote: kako bi tek unesvijest padali da za slobodu navijaju, sta je ovo vako sve nesto emotivno
ajde bogati, jos jedna u nizu nije da nismo navikli zadnjih godina i mi i vi..
dobro mi malo vise
Al jes susa ovo nekoliko godina....al lagano, prosle godine ne bi Evrope, ove Evropa....dogodine....ko zna....mozda borba za opstanak
-
F&N
- Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...
#48321 Re: Premijer liga BiH
Nego dok se dogovorite ko je gori kada su psovke u pitanju, kod komsija bjezanija nastala
Odlasci: Stevanovic, Bokacini, Kerla (steta
), Stojanovic, onaj crni turcin, Lemdara, jos se pisalo o Kjosevskom... Imal ko da ce ostat...
Odlasci: Stevanovic, Bokacini, Kerla (steta
-
LSD
#48322 Re: Premijer liga BiH
I to ti daje za pravo da nazivaš sve navijace Želje fašistima, priželjkuješ suspenzije Grbavice ili šta vec....a to što se psuje na koševu (kako sam navodiš), to ništa, normala jeldeemigrazione wrote:Ja znam da su se Bosnjacima na AFH( istok je u pitanju naravno) psovale dzamijske baglame, bogovi, alahovi, pejgamberi i sl. ali fakat nikad nisam cuo da je nekom nasem igracu jebana cetnicka/ustaska/balijska majka. Nisam nikad cuo da je npr nekom Hrvatu psovana crkva, Biblija ili tako nesto....
- Charuga
- Globalni moderator
#48323 Re: Premijer liga BiH
I za manje uvrede, prema navijačima, se išlo na odmor. Nemoj, fakat nema potrebe, bez obzira na te koji su psovali, ne mogu ih ovde nazivati onako kako zaslužuju.emigrazione wrote:Pa ja sa zapada, svi smo mogli cuti jasno i glasno, a sta tek dolijece sa sjeverne tribine to bog dragi zna, cisti fasizam Siroko brijeskog tipa....a najkomicniji je trener, umjesto da na sav glas zastiti igraca, on kao ne smije se pobuniti zbog toga nema teorije, ima da izleti napolje taman da izgube tekmuumiljava se fasistima masni papak
- avetinja
#48324 Re: Premijer liga BiH
Drug, ne treba. Nisam ti ništa korisno uradio da me častiš.SmokingMan wrote:Za to ne brini prika.![]()
Akobogda,ako mi se šta ne desi,ja ću ispunitu svoj dio dogovora,to ti je od mene,i ništa mi u konačnici ne duguješ.
Nego, ide li vam Duljević?
Samo da vam pohvalim marketing grupe. Jaran uzimao neke stvari, pa sa vidio šta sve ima. Momci rade kvalitetne stvari i pravi print, sito štampa, a ne sa slikom i parom.
sumirprimus wrote:moja aveti dje ti na utakmici vidis tanjir??
pa ne igra se u bristolu
Kad daju da se unese piva, onda će dati i meze, da klizi uz pečenicu.
- phillie
#48325 Re: Premijer liga BiH
Ma meni se sve cini da ce avetinja u ljetnom prelaznom roku promjeniti klub