Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Moderator: Benq
- weedonjaaa
#4826 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ima l' kakva igrica da je na fazon Gun-a, ako znate na koju igru mislim. Kauboj, western i taj tip. Da je dobra i skoro izasla. Kad govorim skoro, mislim zadnjih godinu dana 
- Layne
#4827 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Call of juarez ti je western, al je first peron.
- weedonjaaa
#4828 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Davno to izašlo. Igrao sam. Dalje.
- harell
#4829 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
A jeste i mene je to nerviralo u pm, malo mi je falilo da na youtubu gledam walkthrough klipove, ali opet je igrica prejaka i bar ima dosta udaranja sa raznoraznim oruzjima, a vala i Death izgleda predobro ko glavni likBAN___KAI wrote:Pa jbt samo odi na kickass torrents i upisi Tomb Raider skidrow, odmac ce ti ubaciti sa svim DLCovima, 9.36 GB file.
I Harell, da upravu si, Darksiders.
Evo instalirao sam je prije 2 dana i prvu sam zavrsio za dan a evo drugu vec igram nekoliko sati ali kako me samo zivciraju one zagonetke.
Pa vise je igra o rjesavanju zagonetki i penjanju po liticama nego udaranje.
- Maharadza
#4830 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Zar nije THQ bankrotirao!?harell wrote:A jeste i mene je to nerviralo u pm, malo mi je falilo da na youtubu gledam walkthrough klipove, ali opet je igrica prejaka i bar ima dosta udaranja sa raznoraznim oruzjima, a vala i Death izgleda predobro ko glavni likBAN___KAI wrote:Pa jbt samo odi na kickass torrents i upisi Tomb Raider skidrow, odmac ce ti ubaciti sa svim DLCovima, 9.36 GB file.
I Harell, da upravu si, Darksiders.
Evo instalirao sam je prije 2 dana i prvu sam zavrsio za dan a evo drugu vec igram nekoliko sati ali kako me samo zivciraju one zagonetke.
Pa vise je igra o rjesavanju zagonetki i penjanju po liticama nego udaranje.bice jos 2 nastavka cini mi se, da pokriju sve jahace apokalipse
- harell
#4831 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Jeste ali su izjavili kako ce rasprodati popularnije naslove drugim kucama, izmedju ostalog i darksiders, a ko zna mozda su vec i zapoceli tricu nekad ali bankrot ih zeznu 
- Averus
#4832 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Sex u video igrama

- arnes_king
#4833 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ovaj Tomb Raider me stvarno iznenadio i odusevio, nisam se nadao da ce ovako dobar biti
A mislio sam da sam veceras do kraja dosao ali et nisam jos ...
-
brazzo19
#4834 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Preporucujetel Tomb Raidera da zaigram recimo meni , koji do sad nikad nije odigrao ni jedan dio te igrice , al eto svidjele su mi se slike i trailer iz igre pa bih odlucio da probam , mislim hocu li moci sve pohvatat jel igra povezana i tako to ??? 
- hopi
#4835 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
jel bolje tom raider igrati sa gamepadom ili može i tast. šta preporučujete?
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#4836 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
nije ova povezana ni sU čim, prave novu pričubrazzo19 wrote:Preporucujetel Tomb Raidera da zaigram recimo meni , koji do sad nikad nije odigrao ni jedan dio te igrice , al eto svidjele su mi se slike i trailer iz igre pa bih odlucio da probam , mislim hocu li moci sve pohvatat jel igra povezana i tako to ???
@hopi
meni više leži tastatura za ovakav tip igre
-
mehoxy
#4837 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Dobra igra,ali nije ni t od tomb raidera
- Averus
#4838 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
ja cu ovaj Tomb Raider igrati samo zato sto nije previse nalik na sve prethodne... U prethodnim (pogotovo starijim) izdanjima je uvijek bila qrac kamera i upravljanje (za moj ukus).
Ova nova me malo vise po tim elementima podsjeca na AC i PoP, pa je to razlog zasto mi se svidja.
Istina, prica je uvijek bila dobra, Lara k'o Lara, ali nekako mi je igra uvijek brzo dosadila. Ova mi je dinamičnija, interesantnija i, nekako, "normalnija" za igrati.
Sve u svemu, mislim da se na kraju opet svodi na ukus, pa ko voli...
Ova nova me malo vise po tim elementima podsjeca na AC i PoP, pa je to razlog zasto mi se svidja.
Istina, prica je uvijek bila dobra, Lara k'o Lara, ali nekako mi je igra uvijek brzo dosadila. Ova mi je dinamičnija, interesantnija i, nekako, "normalnija" za igrati.
- arnes_king
#4839 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Jedina mana u ovom tomb raideru je sto je prejednostavna za igrati, kada se treba popeti negdje ili nesto uraditi nije uopste tesko nego i dijete da uzme djojstik bi moglo bez problema, a prije se moralo dobro napatiti, i sto previse ima pucnjave i akcije a premalo penjanja, istrazivanja i zagonetki, ali igra ko igra mi se bas svidja, podsjeca me dosta na uncharted 3 ali je extra kako su uradili jer izgleda kao da film gledas 
-
brazzo19
#4840 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Eh drago mi je cuti da je igra zasebna znaci mogu igrati , samo me jos zanima moze li se igrati na tastaturi i jel komplikovano posto nemam dzojstika ???
- Averus
#4841 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Da, da. To sam zamjerio i Assassin's Creed-u. Igra ima prelijepu priču, grafiku, sve... Međutim, prejednostavna je. Čak i kad sam pokušaš da je sebi otežaš (npr. postaviš cilj da je prekucaš 100% - dakle sve nađeš i istražiš), opet je prelagana... Bukvalno kao da gledaš film u kojem tu i tamo upravljaš glavnog lika.arnes_king wrote:Jedina mana u ovom tomb raideru je sto je prejednostavna za igrati, kada se treba popeti negdje ili nesto uraditi nije uopste tesko nego i dijete da uzme djojstik bi moglo bez problema, a prije se moralo dobro napatiti, i sto previse ima pucnjave i akcije a premalo penjanja, istrazivanja i zagonetki, ali igra ko igra mi se bas svidja, podsjeca me dosta na uncharted 3 ali je extra kako su uradili jer izgleda kao da film gledas
Tako i Lara sada... Ali svejedndo je igra
Naravno, samo šutajbrazzo19 wrote:Eh drago mi je cuti da je igra zasebna znaci mogu igrati , samo me jos zanima moze li se igrati na tastaturi i jel komplikovano posto nemam dzojstika ???
Ja imam joystick, ali ga ne koristim.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#4842 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Meh, prošlo je vrijeme igara poput starog RE-a, TR-a i Metal Geara recimo, sad' je sve napravljeno da se prekuca za dan bez imalo razmišljanja
Svejedno mi se sviđa ovaj TR u moru nekakvih debilnih igara
Svejedno mi se sviđa ovaj TR u moru nekakvih debilnih igara
-
brazzo19
#4843 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Sta bi tek onda rekli za COD ili MOHU novu , samo ides i pucas , pobiji sve i vrati se sam 
-
mehoxy
#4844 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Sto se mene tice samo su dva dijela imala pristojnu pricu(cetvorka i AOD).Sva ostala izdanja su imala ili skoro nepostojecu(TR 1,2 i 3) ili potpuno besmislenu i glupu pricu(Legend,Underworld i donekle su uspjeli i upropastiti i Anniversary sa onom sapunicom o potrazi za majkomNenjiA wrote:ja cu ovaj Tomb Raider igrati samo zato sto nije previse nalik na sve prethodne... U prethodnim (pogotovo starijim) izdanjima je uvijek bila qrac kamera i upravljanje (za moj ukus).
- chudjenhe
#4845 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
igra li neko far cry 3, da mi na pp da nekoliko savjeta 
- Layne
#4846 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ova moja verzija ima bug, pu majku mu.
- hopi
#4847 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
završen reci šta te interesujechudjenhe wrote:igra li neko far cry 3, da mi na pp da nekoliko savjeta
-
DON_eARL
#4848 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Joj retardirane scene sa onim vukom na izlazu iz pećine. Jednom u 20 pokušaja dobijem šansu da ga šutnem. 
- House
#4849 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Tomb Raider

Strašna igra
Strašna igra
- BAN___KAI
#4850 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
A jeste i mene je to nerviralo u pm, malo mi je falilo da na youtubu gledam walkthrough klipove, ali opet je igrica prejaka i bar ima dosta udaranja sa raznoraznim oruzjima, a vala i Death izgleda predobro ko glavni likharell wrote: I Harell, da upravu si, Darksiders.
Pa vise je igra o rjesavanju zagonetki i penjanju po liticama nego udaranje.
PA ja sam bas gledao te walkthrough klipove, posebno zadnja mapa Dark Temple kada ima ona zagonetka sa liftovima xD
Btw ovaj tomb raider skoro zavrsio,, stvarno nikakve koristi od onih Tombova, stalno jedne te iste nagrade koje uopste nekoristim.
Samo koristim Strijele i upgrade mi netraba za nista.