Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
Aqua_S

#4826 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Post by Aqua_S »

FOČANSKI PROPISI wrote:KRAJNJE JE VRIJEME
za BNS I KEREŠ JASMIRA
ž

i naravno poražen argumentima uvaženi @FP uključuje auto robota ... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
Aqua_S

#4827 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Post by Aqua_S »

FOČANSKI PROPISI wrote:
Aqua_S wrote:imaju ipak jednu podudarnost Memić i Sejo, obojica su se sa porodicama valjali u Turskoj, a mi u podrumima :run: :mrgreen:
Zato mi vodimo računa da na listu stavljamo pametne ljude,a ne budale.
pametni ljudi? nijemi posmatrači agresije iz daleke turske Memić i Sejo Muharemović? :run:
FOČANSKI PROPISI

#4828 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Post by FOČANSKI PROPISI »

Superhik_ wrote:
šta reći, nadam se da poslije ovoga više neće imati obraza da se pojavi na forumu.
Nisam vas dobro shvatio.
Poslije čega?
FOČANSKI PROPISI

#4829 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Aqua_S wrote: i naravno poražen argumentima uvaženi @FP uključuje auto robota
Zamolio bih te još jednom, za raju, da podastreš argumente,onako hronološki.
FOČANSKI PROPISI

#4830 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

I još nešto:
Zamolio bih vas da to što ovdje iznosite kažete Seji Muharemoviću u lice ,jer kako vidim vi ste bliskiji s njim od mene.(ja sam ,ipak samo njegov stranački kolega).
Rottweiler

#4831 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Post by Rottweiler »

Focanski propisi, sa ovim trolanjem po temi samo odmazes tom svom Jasmiru.
Inace koliko je meni poznato, Basovic je dobio stan od opcine Ilidza jer je cini mi se bio sportista godine. I opcina mu je dala stan na poklon. Ja mislim da je tako bilo, ako me sjecanje dobro sluzi. I ako jeste, po meni je OK. Kad je hrpa olosa imala koristi od opcine, zasto nenagraditi i take momke. To je svugdje u svijetu normalna pojava da se uspjesi sportista nagrade. Mozda ja ovako pisem jer poznajem Basovica i komsije smo i vrlo dobri prijatelji. Doduse ja sam pobjegao iz BiH prije 11 godina i vidim ga sad jednom godisnje. Tako da nisam upucen u desavanja na Ilidzi.
_Reds_

#4832 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Post by _Reds_ »

Rottweiler wrote:Focanski propisi, sa ovim trolanjem po temi samo odmazes tom svom Jasmiru.
Inace koliko je meni poznato, Basovic je dobio stan od opcine Ilidza jer je cini mi se bio sportista godine. I opcina mu je dala stan na poklon. Ja mislim da je tako bilo, ako me sjecanje dobro sluzi. I ako jeste, po meni je OK. Kad je hrpa olosa imala koristi od opcine, zasto nenagraditi i take momke. To je svugdje u svijetu normalna pojava da se uspjesi sportista nagrade. Mozda ja ovako pisem jer poznajem Basovica i komsije smo i vrlo dobri prijatelji. Doduse ja sam pobjegao iz BiH prije 11 godina i vidim ga sad jednom godisnje. Tako da nisam upucen u desavanja na Ilidzi.
A sada je postao i veliki ivestitor pa uzurpira parking porstore, i ljudima po prozorima pravi objekte.
Rottweiler

#4833 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Post by Rottweiler »

To neznam i nemam namjeru da ga pravdam, ja sam se u svom postu samo osvrnuo na to kako je dobio stan
DELEGACIJA

#4834 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Post by DELEGACIJA »

Aqua_S wrote:
_Reds_ wrote:Ma zanemari Think Pinka, i FP. Oni su tu da ponekad nasmiju ostatak ekipe.
nemoj tako@FP barem zna pravopis.. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Opet se pališ, a reče da nećeš ;-) ;-) ;-) imaš kratak fitilj prijatelju, osaburi ;-)
DELEGACIJA

#4835 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Post by DELEGACIJA »

problem je što da bi imao sredstva za neke radove ,posebno ako si prije toga bio kokuz, ipak moraš malo odraditi nešto mimo zakona. ne kupuju se vozila marke audi A6 i ne započinju slični radovi bez sredstava. ispitivanje porijekla imovine?? šta nam BNS nudi po tom konkretnom pitanju?..unaprijed hvala na odgovoru..
Rekao vam je naš kandidat za načelnika KEREŠ JASMIR.

ja pitam tebe, ne pratim ni vašeg niti bilo čijeg kandidata, pitam tebe kad već uzurpiraš forumski prostor promocijom onda bi bilo uljudno i profesionalno i da odgovoriš.
p.s. ili barem preneseš to što je vaš kandidat rekao.
Nisam ti ja UDBA,imaš @Jon_jovi on će ti sve objasniti,a BNS će se uvijek zalagati za TRANSPARENTNOST.

a vidi ako budete transparentni, onda bi bio red da krenete od sebe i svojih...pa tek onda tražite da vas narod podrži...krenite od Ede, pa preko svih ostalih..do Muharemović Seje, zeta mu koji gradi kule na parkingu , kćerke koja je "transparentno" zaposlena da udara pečate u kartone nezaposlenih :) ..itd. itd...sve to transparentno pustite da budući USKOK istraži...
svaka cast na komentaru. s tim kad bi se krenulo od ede pola drzave bi se treslo.
Da li to onda znači da bi se tresla SDA, SDP, SBB ......
Pa za koga glasati, opet za stare "korumpirane" ;-)
DELEGACIJA

#4836 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Post by DELEGACIJA »

Superhik_ wrote:ma ja dobro filozof, al šta ćemo sa korupcijom u redovima haman pa najperspektivnije stranke na ilidži :D
Ma ne mogu da vjerujem da se "trošiš" na najperspektivniju stranku, a ni luk jela ni luk mirisala :-) :-) :-) :-)
Ukaži nam na te "favorite" i njihove kandidate. Otvori čitaocima oči.....
Ti kao da si kućni prijatelj sa FP pa se prepucavate preko foruma ;-) ;-) :-D
DELEGACIJA

#4837 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Post by DELEGACIJA »

Ma zanemari Think Pinka, i FP. Oni su tu da ponekad nasmiju ostatak ekipe.

nemoj tako@FP barem zna pravopis.. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Opet se pališ, a reče da nećeš ;-) ;-) ;-) imaš kratak fitilj prijatelju, osaburi ;-
Superhik
molim pojašnjenje šta se tačno smatra fitiljem?
Prati redovno forum i postove, pa nećeš postavljati pitanja :D :D :D :D ti ko s'marsa ;-) ;-)
Osaburi, nađi kakvu djevojku (ako nemaš) pa se malo "opusti", utiče na živce. ;-)
DELEGACIJA

#4838 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Post by DELEGACIJA »

Ako ste apsorvirali kandidate za načelnika Općine Ilidža .......a NISMO
Ako ste apsorvirali nosioce lista stranaka za Općinu Ilidža .......a NISMO
Red je da se krene po kandidatima za vijeće :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Skačemo sa teme na temu. Više ni sam ne znam kome šta pišem :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
DELEGACIJA

#4839 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Post by DELEGACIJA »

Superhik_ wrote:
DELEGACIJA wrote:
da izvineš neki fitiljem smatraju i neke bezobrazne stvari
;-)

DELEGACIJA

#4840 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Post by DELEGACIJA »

_Reds_ wrote:
Rottweiler wrote:Focanski propisi, sa ovim trolanjem po temi samo odmazes tom svom Jasmiru.
A sada je postao i veliki ivestitor pa uzurpira parking porstore, i ljudima po prozorima pravi objekte.
Ma neko je i to dozvolio, kao što je dozvolio kafiće, parkirana vozila na trotoarima, postavljanje plakata na džamije......
FOČANSKI PROPISI

#4841 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Danas ,kandidat za načelnika Ilidže KEREŠ JASMIR sa investitorima iz Turske obišao Vrelo Bosne,Stojčevac i hipodrom u Butmiru.
FOČANSKI PROPISI

#4842 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Trolanje na temi mi je nametnuto,a što se tiče KEREŠ JASMIRA, šta ko njemu može pomoći ili odmoći.
Čovjek je uvjerljivo najači kandidat za načelnika i to ne samo na Ilidži nego i šire.Njega je sam bog poslao da nas vadi iz govana.
(Kad Huso Mahmutović navija za njega,kud ćeš dalje)
FOČANSKI PROPISI

#4843 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Odaću vam jednu tajnu:
I Alija beg Budnjo navija za nas.
FOČANSKI PROPISI

#4844 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Ima još:
Načelnik u nas Sena(h)id Memić nam je ponudio da na jarbolu kružnog toka stavimo slike budućeg načelnika KEREŠ JASMIRA
FOČANSKI PROPISI

#4845 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Efendija Prolaz u Pejtonu isto tako nudi da u petak na hutbi promoviše novog načelnika KEREŠ JASMIRA
FOČANSKI PROPISI

#4846 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Dobili smo i telegram podrške od udruženja" Logoraši Ilidže" koje broji preko 700 članova.
FOČANSKI PROPISI

#4847 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Da imamo 100 KM i @Blagoje Bratić bi navijao za nas.
ZA LJEPŠU ILIDŽU

#4848 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Post by ZA LJEPŠU ILIDŽU »

citiram " Senaid Memić, aktuelni načelnik Općine Ilidža, koji ponovo pretenduje da sjedne u tu fotelju, vjerovatno će ostati upamćen i po tome što je imao jedan od najvećih predizbornih plakata i to na džamiji.

Memić svojim potencijalnim glasačima poručuje da "nastave pravim putem" između ostalih mjesta, i sa zida džamije u naselju Glavogodina u općini Ilidža. Plakat SDA na kojem je njihov kantidat za načelnika postavljen je na džamiju u nedjelju, potvrdili su nam mještani. Radi se o džamiji koja je još u izgradnji, ali se već koristila za potrebe obavljanja vjerskih dužnosti tokom ramazana, kada je u njoj klanjan teravih namaz, potvrdili su mještani za Klix.ba.

U razgovoru sa nekoliko službenika Islamske zajednice BiH rečeno nam je da oni ne podržavaju postavljanje bilo kakvih stranačkih obilježja na svojim vjerskim objektima te da je čak bilo zabranjeno i organiziranje iftara političkim partijama tokom ramazana u prostorijama IZ BiH.

Nakon nekoliko pokušaja da stupimo s njim u kontakt, Memić se javio na telefon i drskim tonom dao "objašnjenje", a potom spustio slušalicu.

"Plakat se nalazi pored džamije, a ne na džamiji. I gdje tu piše da je to džamija, to nije džamija. Radi se o plakatu od prošlih izbora i šta ja imam s tim gdje će ko postavljati moj plakat", odbrusio je Memić."
FOČANSKI PROPISI

#4849 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

ZA LJEPŠU ILIDŽU wrote:citiram " Senaid Memić, aktuelni načelnik Općine Ilidža, koji ponovo pretenduje da sjedne u tu fotelju, vjerovatno će ostati upamćen i po tome što je imao jedan od najvećih predizbornih plakata i to na džamiji.

Memić svojim potencijalnim glasačima poručuje da "nastave pravim putem" između ostalih mjesta, i sa zida džamije u naselju Glavogodina u općini Ilidža. Plakat SDA na kojem je njihov kantidat za načelnika postavljen je na džamiju u nedjelju, potvrdili su nam mještani. Radi se o džamiji koja je još u izgradnji, ali se već koristila za potrebe obavljanja vjerskih dužnosti tokom ramazana, kada je u njoj klanjan teravih namaz, potvrdili su mještani za Klix.ba.

U razgovoru sa nekoliko službenika Islamske zajednice BiH rečeno nam je da oni ne podržavaju postavljanje bilo kakvih stranačkih obilježja na svojim vjerskim objektima te da je čak bilo zabranjeno i organiziranje iftara političkim partijama tokom ramazana u prostorijama IZ BiH.

Nakon nekoliko pokušaja da stupimo s njim u kontakt, Memić se javio na telefon i drskim tonom dao "objašnjenje", a potom spustio slušalicu.

"Plakat se nalazi pored džamije, a ne na džamiji. I gdje tu piše da je to džamija, to nije džamija. Radi se o plakatu od prošlih izbora i šta ja imam s tim gdje će ko postavljati moj plakat", odbrusio je Memić."
To se zove moć:
Pored džamije,bezbeli u havi!
FOČANSKI PROPISI

#4850 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!

Blagoje Bratić wrote:
FOČANSKI PROPISI wrote:Da imamo 100 KM i @Blagoje Bratić bi navijao za nas.
Nemate vi tih para da mi platite, faca sam ja na Ilidži i okolici i donosim dosta glasova. :D
Eto vidiš i tebi sam noćna mora, pa ne možeš bez mene nikako. :lol:
Nemoj ovo uzimati za zlo,moja namjera je da te malo razbjesnim.

p.s.
Bez obzira na različite opcije,ti si meni drag sagovornik.
Last edited by FOČANSKI PROPISI on 15/09/2012 09:10, edited 1 time in total.
Locked