Ne razumijete se u istoriju niti u zdrav razum.
Kmecite o ugrozenosti i masite zastavama. To vam je domet.
Ma znam. Stara domaća novozavjetna: vrijednije je ono jedno janje što se vrati, već onih 99 što je odlutalo.Kolinda wrote:Ako jedno zalutalo janje vratim u stado ja sam svoje napravio . A znaš kako to u Bibliji ide to se nagrađuje ...Hafis wrote:Džaba ti je to. Ono može nabilavati o religijama, lijepiti kojekakve etikete čitavim narodima, qurčiti se nekakvom fiktivnom brojnošću, ali suvislo raspravljati o konkretnim stvarima...to ide malo teže.Kolinda wrote: A znam moj Hafize ali ja sam sebi zadao misiju i ne mislim odustati , iz početka cenzurirane informacije prenijeti a kasnije objasniti dnevnopolitička stremljenja u državi tri naroda ,dva entiteta jednog distrikta i 10 županija... Bog će mene za ovo nagraditi nesumnjivo....
A i ja se nadam da Gospod vidi tvoj trud i način na koji podnosiš ovaj svoj križ i muku za ljude, i iskreno vjerujem da će te nagraditi.
Ali ono se još uvijek stalno mota oko noguKolinda wrote:Davno sam ovog u ropotarnicu gurnuo ...Hafis wrote:prog321, who is currently on your ignore list, made this post.
Display this post.
Kolinda. Čuvaj se ovih odbijenaca. Prašinari im nisu neki strijelci, ali nikad ne znaš kud se može odbiti metak
Hafis wrote: ima li kakav validan papir ili ti to onako, pa ako prođe.
Beogradski dnevni list Blic objavio je polovinom januara 1998 razgovor sa slikarom Dušanom Petrovićem, koji se reporteru povjerio da redovno održave kontakte sa vanzemaljcima. Prvi bliski susret sa njima umjetnik je imao u septembru 1995. godine na nekom proplanku u blizini Beograda. Iz letjelice je izašlo troje vanzemaljaca, dva momka i djevojka. "Pričao sam samo sa djevojkom, zvala se Unjetit. Razgovarali smo na srpskom jeziku, kod njih se osećao izuzetno jak strani akcenat", tvrdi slikar.
Istog dana kada je Blic prenio svojim čitaocima Petrovićevu priču, Slobodna Dalmacija je objavila da je penzioner Jakov Vrančić iz sela Čvrljeva kod Šibenika takođe imao kraći susret sa bićima iz svemira. Bila su četiri vanzemaljca, koji su sletjeli na livadu gdje je Jakov čuvao krave.
Opisao ih je kao ljude jako niskog rasta, otprilike visine djeteta. Ni Jakov nije imao problema sa sporazumijevanjem, jer vanzemaljci govore hrvatski, samo što "malo zanose". "Ponudio sam im da jedu, ali su odbili, rekavši da su upravo ručali", kaže Jakov otkrivajući da bi i Hrvati mogli biti nebeski narod.
Hafis wrote:Ali ono se još uvijek stalno mota oko noguKolinda wrote:Davno sam ovog u ropotarnicu gurnuo ...Hafis wrote:prog321, who is currently on your ignore list, made this post.
Display this post.
Kolinda. Čuvaj se ovih odbijenaca. Prašinari im nisu neki strijelci, ali nikad ne znaš kud se može odbiti metak
PM72 wrote:Ovaj Prog 321 se razumije i u istoriju , elektrotehniku , taktiku,ratove,itdko Mara u kriv ...nije ni čudo što je kod dosta ljudi na ignor.
Složili smo se da mu složimo.Hafis wrote:PM72 wrote:Ovaj Prog 321 se razumije i u istoriju , elektrotehniku , taktiku,ratove,itdko Mara u kriv ...nije ni čudo što je kod dosta ljudi na ignor.
![]()
E da se i ja i ti jednom oko nečega složimo.
Sta je ovo popis stanovnistvaKolinda wrote:Evo vidim zar je teško napisati , npr.Hrvat,Katolik ,Hrvatski....zenit dozic wrote:Ja se izjasnioKolinda wrote:Nemam pojma nego što se ne izjasni ta nije valjda problem ....
Procitaj predhodni post i pronađi se
Nema ti tu povuci-potegni barem u startu. Ako želimo/te izbore onda se novi izborni mora donijeti a zna se što se u njemu mora oslikavati s terena . Mislim da nikakvih kompromisa netreba biti ako svatko u ovoj zemlji nema skrivene ili javne pretenzije na tuđa prava...BAK-eV wrote:Nego nazad na temu.
Očekujete li neko zajedničko djelovanje Dodika i Covica po pitanju izbornog zakona. Ili će Dodo biti ko fol po strani a Dragan da zateže.
Joj ovih juzni srbaKolinda wrote:Toliko o mitovimaOsobito je znamenita Trpimirova darovnica na latinskom jeziku od 4. ožujka 852. (nekad je se datira i prije 840. godine), kojom je splitskoj nadbiskupiji potvrdio darovnicu svoga prethodnika Mislava, te joj je još darovao crkvu sv. Jurja u Putalju i neke posjede s pripadajućim kmetovima. Tu najstariju sačuvanu ispravu hrvatskih vladara napisao je jedan svećenik u svojstvu kneževog kancelara, a u njoj su i navedeni svjedoci: pet župana, knežev upravitelj dvora (Negotin), tri svećenika (Dominik, Ciprijan i Martin) i pet ostalih uglednika. U povelji se Trpimir naziva „pomoću Božjom knezom Hrvata“ (iuvatus munere divino dux Croatorum).
Znaš onu staru Perzijskuzenit dozic wrote:Joj ovih juzni srbaKolinda wrote:Toliko o mitovimaOsobito je znamenita Trpimirova darovnica na latinskom jeziku od 4. ožujka 852. (nekad je se datira i prije 840. godine), kojom je splitskoj nadbiskupiji potvrdio darovnicu svoga prethodnika Mislava, te joj je još darovao crkvu sv. Jurja u Putalju i neke posjede s pripadajućim kmetovima. Tu najstariju sačuvanu ispravu hrvatskih vladara napisao je jedan svećenik u svojstvu kneževog kancelara, a u njoj su i navedeni svjedoci: pet župana, knežev upravitelj dvora (Negotin), tri svećenika (Dominik, Ciprijan i Martin) i pet ostalih uglednika. U povelji se Trpimir naziva „pomoću Božjom knezom Hrvata“ (iuvatus munere divino dux Croatorum).![]()
![]()
![]()
Gdje u darovnici pise juzni srbi issa ti![]()
Mogo je ovo isto eki talijan postavit i reci dokaz da su talijani zivili tamo. Koji fejl fra sratka mi mog
Hafis wrote:Mogu misliti kako se tvoj djed izjašnjavao.Ima Bosne_Bice Bosne wrote:Konjusari vezali konja gdje im gazda kaze.Hafis wrote: Ma jok. Ja uzeo pokojnog djeda rodni list još iz vremena AU i vidim fino piše Hrvat. Pa velim da mu ne izađem iz hatora a i zbog tradicije, i ja ti fino kad je došao onaj momak da popisuje - copy past.![]()
Odaj nam taj podatak
Pa mogu Bosnjaci recimo tražiti ukidanje Predsjednistva, proširenje Predsjednistva za još jednog člana, izmjenu sastava u Domovima naroda po popisu, usklađivanje tih rješenja za oba entiteta i sl.Kolinda wrote:Nema ti tu povuci-potegni barem u startu. Ako želimo/te izbore onda se novi izborni mora donijeti a zna se što se u njemu mora oslikavati s terena . Mislim da nikakvih kompromisa netreba biti ako svatko u ovoj zemlji nema skrivene ili javne pretenzije na tuđa prava...BAK-eV wrote:Nego nazad na temu.
Očekujete li neko zajedničko djelovanje Dodika i Covica po pitanju izbornog zakona. Ili će Dodo biti ko fol po strani a Dragan da zateže.
Nema tu nekog zajedničkog djelovanja.BAK-eV wrote:Nego nazad na temu.
Može. Pa što bi ovdje ovoliko zundao a nitko ga ne šljivi ni 5%.Kolinda wrote:prog321, who is currently on your ignore list, made this post.
Display this post
E što je zavro , nego pošto baš nemam iskustva sa ovim ignorom zanima me ako mi njega ne možemo vidjeti/čitati dali on nas može.
Pa naravno da mogu ,ali prvo što trebaju je podnijeti apelaciju US pa sačekati da vide što će isti reći ,sada je rekao da npr.BPK ne može kandidirati u dom naroda Hrvata . A isto se odnosi za ZHŽ kad su u pitanju Srbi i Bošnjaci što je po meni logično i normalno...BAK-eV wrote:Pa mogu Bosnjaci recimo tražiti ukidanje Predsjednistva, proširenje Predsjednistva za još jednog člana, izmjenu sastava u Domovima naroda po popisu, usklađivanje tih rješenja za oba entiteta i sl.Kolinda wrote:Nema ti tu povuci-potegni barem u startu. Ako želimo/te izbore onda se novi izborni mora donijeti a zna se što se u njemu mora oslikavati s terena . Mislim da nikakvih kompromisa netreba biti ako svatko u ovoj zemlji nema skrivene ili javne pretenzije na tuđa prava...BAK-eV wrote:Nego nazad na temu.
I čudim se di bi sam sa sobom ovoliko pisao ,kad tamo znači piše nama i osjeća se moćno pošto nemamo odgovore na njegove moćne upiseHafis wrote:Može. Pa što bi ovdje ovoliko zundao a nitko ga ne šljivi ni 5%.Kolinda wrote:prog321, who is currently on your ignore list, made this post.
Display this post
E što je zavro , nego pošto baš nemam iskustva sa ovim ignorom zanima me ako mi njega ne možemo vidjeti/čitati dali on nas može.
Ni djed ti nije znao što je. Znači brooooto ta tvoja nacionalna konfuznost ima hereditivnu podlogu.Ima Bosne_Bice Bosne wrote:Hafis wrote:Mogu misliti kako se tvoj djed izjašnjavao.Ima Bosne_Bice Bosne wrote:
Konjusari vezali konja gdje im gazda kaze.![]()
Odaj nam taj podatak
Nije se izjasnjavao nikako.
Nisu mu dali kako je on htio.![]()
Nije bio konjusar.
Ni djed ti nije znao što je. Znači brooooto ta tvoja nacionalna konfuznost ima hereditivnu podlogu.
Srećom bilo je onih bilborda pred popis pa si valjda strefio kad si zaokruživao.
Ne dao bog još jedno sijelo u Holiday inu. Ne bi znao ni koji si spol
Nije tačno.Kolinda wrote: Pa naravno da mogu ,ali prvo što trebaju je podnijeti apelaciju US pa sačekati da vide što će isti reći ,sada je rekao da npr.BPK ne može kandidirati u dom naroda Hrvata . A isto se odnosi za ZHŽ kad su u pitanju Srbi i Bošnjaci što je po meni logično i normalno...