What to wear???

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Post Reply
thea

#4826 Re: What to wear???

Post by thea »

jeli to ona zarina torba od krute koze. ako jeste ja sam je za malo kupila u inostranstvu, kad sam je probala...
nesto mi nije legla a bila je cijena jaka
bez_ideje

#4827 Re: What to wear???

Post by bez_ideje »

Danas to wear -kaput ,sal i rukavice :roll:
azurna_obala

#4828 Re: What to wear???

Post by azurna_obala »

thea wrote:jeli to ona zarina torba od krute koze. ako jeste ja sam je za malo kupila u inostranstvu, kad sam je probala...

Ova je mene koštala preko e-baya 30KM, iz Kine bezbeli, a evo gledam da je u Zari strašno skupaaaa :shock: :shock:
http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/s ... %2BSHOPPER
thea

#4829 Re: What to wear???

Post by thea »

ja sam bila spakovala zimske dzempere a evo me danas u vunenim. i sva dodatna oprema
thea

#4830 Re: What to wear???

Post by thea »

azurna_obala wrote:
thea wrote:jeli to ona zarina torba od krute koze. ako jeste ja sam je za malo kupila u inostranstvu, kad sam je probala...

Ova je mene koštala preko e-baya 30KM, iz Kine bezbeli, a evo gledam da je u Zari strašno skupaaaa :shock: :shock:

ne znam zavisi ako si kupila privat, mozda neko svoju prodaje.
boja koze joj je bila izvanredna, ja sam je za malo kupila jer sam pravo bila bacila oko na. medutim kad sam je uzela uz sebe nije mi bila kako mi odgovara. jer sam je mislila nositi na posao. ali taj mi model vise ide za week ili u shop ali za tu cijenu mislim da je ok.
azurna_obala

#4831 Re: What to wear???

Post by azurna_obala »

Pojma nemam, meni je pravo praktična, doduše jest malo kruta.
Ja baš volim ovu boju, a inače bila je još i crna, ali ova mi je nekako privlačnija.
thea

#4832 Re: What to wear???

Post by thea »

nisi pogrijesila super je model!
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#4833 Re: What to wear???

Post by ladyblue18 »

Obala je kupila istu torbu koju prave tamo u Kini i ostalim zemljama, vidjela sam je kod jedno 15 djevojaka zadnjih mjesec dana u gradu, torba je jako lijepa i divna na dodir, i naravno ne kosta bogatstvo kao ova zarina.
Zivio ebay i Azija :D
azurna_obala

#4834 Re: What to wear???

Post by azurna_obala »

ladyblue18 wrote:Obala je kupila istu torbu koju prave tamo u Kini i ostalim zemljama, vidjela sam je kod jedno 15 djevojaka zadnjih mjesec dana u gradu, torba je jako lijepa i divna na dodir, i naravno ne kosta bogatstvo kao ova zarina.
Zivio ebay i Azija :D

Hajde bolje i tako, nego da sam fulila modni hit ove sezone :lol: :lol: :lol: :lol:
thea

#4835 Re: What to wear???

Post by thea »

treba te pitati firmu zaru gdje im je produkcija....
majka azija

ovaj vikend kopala sam po podrumu, vadila ljetnu odjecu, kozim da sam na kraju prosle ljetne sezone poklonila puno punoo, eh treba mi svasta nesto novo.
ali cekam snizenja...vise se isplati, jos ako do juna odem vani, tamo cu se ponoviti.
zaljubila sam se u furlinu torbu cekam snizenje :/
Nadinka

#4836 Re: What to wear???

Post by Nadinka »

azurna_obala wrote:http://www.polyvore.com/cgi/set?all_com ... d=46658707
Viđoh ovu kombinaciju, pa se silno obradovah kad ugledah ovu torbu :D, kupila sam istu, prije 3 dana preko eBay-a, i divna je :)

Što se tiče ove dnevne kombinacije, mantilić je odličan.
Uuu odlicna, ja je planirala kupiti prosle jeseni, ovaj model imaju vec trecu sezonu, smao boje mijenjaju, al nije bilo u ZG u ovoj boji, i ja sma htjela istu :)
Imaju sad i krem i teget plavu :D
lavv

#4837 Re: What to wear???

Post by lavv »

Zar ima Furla sniženja? I ja sam smeknula jednu njihovu torbu. Ali su stvarno preskupi.
Za vikend sam tražila kožnu jaknu. Probala sam sve u Naf naf :) , nisu loše, ali me nisu ni oborile s nogu :-). Kupila bih neku bež za proljeća, strukiranu, da je mogu nositi uz sve. Ako šta vidite lijepo javite drage moje....
Nadinka

#4838 Re: What to wear???

Post by Nadinka »

lavv wrote:Zar ima Furla sniženja? I ja sam smeknula jednu njihovu torbu. Ali su stvarno preskupi.
Za vikend sam tražila kožnu jaknu. Probala sam sve u Naf naf :) , nisu loše, ali me nisu ni oborile s nogu :-). Kupila bih neku bež za proljeća, strukiranu, da je mogu nositi uz sve. Ako šta vidite lijepo javite drage moje....
Neki dan sam ulazila u Furlu, imaju snizenje na nekim torbama, nije da mi netso pomaze :)

Bež jaknu imaš u Sisleyu, kratka, kožna, pa provjeri..cijena sad en znam, ali pogledala sma cijenu od crne, slicne, ona j eoko 680, pa moze biti da je i ta isto
bemi

#4839 Re: What to wear???

Post by bemi »

azurna_obala wrote:

Može li link pls?
azurna_obala

#4840 Re: What to wear???

Post by azurna_obala »

bemi wrote:Može li link pls?
Ako si mislila na torbu sa eBay-a evo to je ta, samo kada sam je ja naručila tačno prije mjesec dana bio je free shipping
http://www.ebay.com/itm/130617586326?ss ... 449wt_1110

Ima ih još koji prodaju iste torbe, malo pretraži vidi da nema neko sa free shipping-om.
Nadinka wrote:Imaju sad i krem i teget plavu
Vidjela sam da ima i neka u bordo boji, mada mi se nimalo ne sviđa.. :D
inspire_me

#4841 Re: What to wear???

Post by inspire_me »

azurna_obala wrote:
bemi wrote:Može li link pls?
Ako si mislila na torbu sa eBay-a evo to je ta, samo kada sam je ja naručila tačno prije mjesec dana bio je free shipping
http://www.ebay.com/itm/130617586326?ss ... 449wt_1110

Ima ih još koji prodaju iste torbe, malo pretraži vidi da nema neko sa free shipping-om.
Nadinka wrote:Imaju sad i krem i teget plavu
Vidjela sam da ima i neka u bordo boji, mada mi se nimalo ne sviđa.. :D
@azurna_ obala predivna torba, i ja sam apsolutni fan ovog modela, pa me interesuje kakva je ova tvoja uzivo?? Je li se vidi da je ono skaj kopija ili je dobro uradjena kopija? I jos me zanima je li obla dole pri krajevima, jer mi na ovom linku izgleda kockasta, a originalna je dole pri dnu zaobljena, pa ne znam mozda je do slike.
azurna_obala

#4842 Re: What to wear???

Post by azurna_obala »

inspire_me wrote:@azurna_ obala predivna torba, i ja sam apsolutni fan ovog modela, pa me interesuje kakva je ova tvoja uzivo?? Je li se vidi da je ono skaj kopija ili je dobro uradjena kopija? I jos me zanima je li obla dole pri krajevima, jer mi na ovom linku izgleda kockasta, a originalna je dole pri dnu zaobljena, pa ne znam mozda je do slike.
Ovako, torba je odlična, i uopšte ne djeluje kao skaj, materijal joj je dobar. Što se tiče oblika, blago je zaobljena, nije čisto kockastog oblika, jer ima ove sa strana kao trokutiće koje možeš malo gurnuti unutra, na ovo mislim:
Image

Uploaded with ImageShack.us
girl

#4843 Re: What to wear???

Post by girl »

meni se te torbe pravo svidjaju. u zari izgleda prilicno mocno. ali neki dan pred mc donaldsom susrecu se dvije prijateljice iz razlicitih pravaca da se pozdrave, kad ono nose upravo te iste torbe obje. i komentarisu to, bas nesto bi smijesna scena :)
a zao mi je sto nisam kupila ovu u HM, stvarno je dobra i ne vidi se da nije prava koza. a fakat je dobra, ali nesto sam kao bila skontala ajd poslije cu i zaboravila. 39.95 eura.
http://www.kaboodle.com/reviews/h-m-imi ... rown-beige
hadzinicasa

#4844 Re: What to wear???

Post by hadzinicasa »

ŽELIM!
e kad bi mi neko ovu crnu kožnu Zarinu kupio i donio..... ja bih mu dala pare! koliko je namah!
:shock:

ja tražim crnu kožnu torbu mjesecima, ali su mi sve "seljačke". Ova mi je pravo dobra i dala bih pare za nju! sad. ako neko može, da mu pošaljem pare ili nešto.... pleaseeeeeeeeee
Nadinka

#4845 Re: What to wear???

Post by Nadinka »

eh, ko je ono mislio se sta obuci sa tamno plavim mantilom, evo ja malo kombinovala ga:
http://malezensketeme.net/?p=25596
girl

#4846 Re: What to wear???

Post by girl »

ja cu ovaj link pogledati ponovo za 10 dana. sad mi je previse hladno da i gledam bijele hlace a kamoli obucem :D

ako ima neko iz mostara ko bude "hodao" po tom novom centru, molim da nam napise radi li to cudo nedjeljom :D
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#4847 Re: What to wear???

Post by ladyblue18 »

Nadinka wrote:eh, ko je ono mislio se sta obuci sa tamno plavim mantilom, evo ja malo kombinovala ga:
http://malezensketeme.net/?p=25596
Kako je lijep :cry:
Da mi je naci nesto ovako ali duplo jeftinije :-)
VenomousV

#4848 Re: What to wear???

Post by VenomousV »

girl wrote:ja cu ovaj link pogledati ponovo za 10 dana. sad mi je previse hladno da i gledam bijele hlace a kamoli obucem :D

ako ima neko iz mostara ko bude "hodao" po tom novom centru, molim da nam napise radi li to cudo nedjeljom :D
pise na njihovoj stranici da rade svaki dan :D
BadSanta

#4849 Re: What to wear???

Post by BadSanta »

@nadinka
ja sam ona sa plavim mantilom,svaka čast na prijedlozima.
Inače nisam ni ž od žene kad se treba obući i nešto lijepo iskombinirati tako da sam sama sebi u plavom izgledala kao revizor.
girl

#4850 Re: What to wear???

Post by girl »

e odlicno, znaci rade i u nedjelju :D
Post Reply