BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
DonVito

#4826 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by DonVito »

hladno ce Grcima zabiti tri
komada na proljece u prvih 20 minuta igre

Nebi bilo pametno odma u prvih 20 min 3 komada :lol: treba i grcima dati sansu da se nadaju pa im uvaliti na njihov način.. :mrgreen:
cindrlimindrli

#4827 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by cindrlimindrli »

DonVito wrote:Nebi bilo pametno zbog odma u prvih 20 min 3 komada treba i grcima dati sansu da se nadaju pa im uvaliti na njihov način..
Ja bih u pare da cemo ih pregaziti do kraja prvog poluvremena, uopste ih ne podcjenjujem.
DennyBoy

#4828 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by DennyBoy »

Nemojte podcjenjivat njihov "tezacki" fudbal...uzimali su puno jace reprezentacije na takvu igru.
I ja se nadam pobjedi i mislim da ih mozemo uzet,al samo hladne glave i bez euforije koja nam se bezbroj puta odbila od glavu.

Nikad blize... :bih:
todd_smith

#4829 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by todd_smith »

BHF_Manijak wrote:Ako zanemarimo, u najmanju ruku smijesnu, cinjenicu da je Mujdza poslije Lahma najbolji desni bek lige ( :-) :-) :-) ) moze se reci da je post dobar!
zato sam i preskocio post :lol:
stokton

#4830 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by stokton »

MOSALJOZE wrote:
risingforce wrote:...............................Dzeko – Ibisevic.............................

.....Lulic........................................................Stevanovic

............................Pjanic – Medunjanin..........................

Zukanovic............Spahic.........Bicakcic...................Mujdza

...............................Begovic....................................

Mislim da je ovo trenutno nasa najbolja moguca postava.

GOLMANI: Sto se golmana tice, tu nema nikakvih dilema, Begovic je zacementirao ovo mjesto do kraja svoje karijere, ne daj Boze samo nekih povreda. Avdukic je broj 2, sasvim dobar rezervni golman. Sehic je najavio odlazak iz Mersina, tako da se pozivu u reprezentaciju moze nadati samo ukoliko bude standardno branio za neki drugi klub.

DESNI BOK: Mensur Mujzda je pored Phillipa Lahma najbolji desni bek u prvom dijelu Bundeslige, momak koji svaki utakmicu pretrci vise od 10 km, u reprezentaciji nema konkurenciju. Avdija Vrsajevic je rezervna opcija.

LIJEVI BOK: Sejad Salihovic je dobio priliku u Hoffenheimu da igra u prvih 11 i nije nimalo impresionirao. Sasvim prosjecan fudbaler sa bombom u lijevoj nozi. Desnom skoro da i ne zna sutnuti loptu. Mislim da u reprezentaciji ne moze igrati vise u prvih 11, pogotovo ne na ovoj poziciji, mada je prespor i za poziciju koju igra u Hoffenheimu (zadnji vezni). Ervin Zukanovic se pokazao kao izuzetno pouzdan igrac, mislim da je transferom u Gent napravio pravu stvar i da ce selektor u njemu naci dugorocno rjesenje za lijevi bok, mislim da smo u Zukanovicu dobili novog Sasu Papca. Odlican igrac.

STOPERI Mislim da Spahic ima konacno dobre partnere na ovoj poziciji, mada je Vranjes igrao malo ili nikako u prvom dijelu Ruske lige za Krasnodar. Iako su nasi mediji provukli informaciju da je United zainteresovan, ispostavilo se da to nije ni blizu istine, jer je Vranjes sigurno napravio korak unazad u karijeri prelaskom u Alaniju koja je u 2.ruskoj ligi. Po meni, mnogo bolja opcija je najbolje ocjenjeni fudbaler 2.njemacke lige, Ermin Bicakcic, momak koji igra u velikoj formi sto dokazuje i zainteresovanost bundesligasa Hannovera i Mainza za njegove usluge. BIcakcic u januaru puni tek 23 godine i mislim da ima potencijal Hibica, Konjica ili Spahica, da na ovom mjestu u reprezentaciji ostane dugi period. Nadam se da je i Susic prepoznao njegov kvalitet te da ce dobiti poziv za prijateljsku protiv Slovenije. Pandza se jos uvijek oporavlja, a o igracima tipa Mravca ne treba vise ni razmisljati. Kolasinac i Sead Hajrovic ne smiju biti zaboravljeni, treba pomno pratiti njihov razvoj.

DESNO KRILO :
Odlicne vijesti za reprezentaciju smo dobili iz Seville, Stevanovic je jedan od najperspektivnijih BH fudbalera. Dugo smo bili bez klasicnog desnog krila (jos od vremena Mirsada Beslije, mada je Miroslav 5 puta kvalitetniji fudbaler) i prelaskom Stevanovica u Sevillu je Susic "natjeran" na jos ofanzivniju postavku igre sa Stevom unutra. Po nuzdi k'o rezerva moze pomoci opet Vrsajevic. Ne znam kakva je situacija sa Izetom Hajrovicem, on je takodjer odlican fudbaler, sigurno da moze pomoci na krilnim pozicijama.

LIJEVO KRILO: Senad Lulic ne igra u nekoj formi, ali je potreban reprezentaciji bas na poziciji lijevog krila, gdje moze puno toga napraviti. Nadamo se da cemo kroz par godina na krilnim pozicijama moci vidjeti i "balkanskog Messija", Alena Halilovica..

ZADNJI VEZNI:
Generalno, mislim da imamo velikih problema sa defanzivnim veznim igracima. Zahirovic, iako je odlicno odigrao dosadasnje kvalifikacije, u Spartaku nije standardan u prvih 11, tako da mislim da se na njega ne moze ozbiljno racunati dok ne promjeni klub, jer sigurno da za nacionalnu selekciju ne moze igrati rezerva Ruskog drugoligasa. Haris Medunjanin je postao jedan od glavnih igraca u Gazientepu, mada mislim da je on osuđen na klupu u reprezentaciji na duzi period, zato sto imamo previse ofanzivnih igraca, a Haris nije tipican zadnji vezni igrac, u Gazientepu igra ofanzivnog veznog. Tako da mislim da na toj poziciji zadnjeg veznog trebamo igraca tipa Zlatana Bajramovica ili Elvira Rahimica.. Sesar, Svraka, Vrancic i igraci tog kalibra nisu nikakvo rjesenje. Besic je standardan u Ferencvarosu ali uglavnom na poziciji stopera.

CENTRALNI VEZNI Mislim da je Zvjezdan Misimovic izgubio mjesto u prvih 11 u reprezentaciji, jednostavno za njega vise nema mjesta u ovoj postavci, a i transfer Zvjezdana u Kinu govori o silaznoj putanji karijere ovog majstora. Mali Princ, Pjanic je trenutno nas najbolji fudbaler, ocekujemo prelazak u Barcelonu ili neki drugi veliki klub. Spomenut cu jos Ibricica kao neku 3424. opciju..

NAPAD Nema nikakvih dilema. Ibisevic i Dzeko, imamo napadace koji su medju najefikasnijim u Evropi u ovom trenutku. Sto se tice rezervi, Muslimovic igra odlicno, ne znam da li ga je Susic defintivno otpisao.. Mislim da je odlican trenutak(prijateljska s slovenijom) da Susic isproba i mladog Milana Đurica, treba nam na klupi jedan takav napadac kada stvari podju po zlu..
Jarane moram ti priznati ovo je pa mozda i najbolji post do sada na ovoj temi samo se ne bih slozio sa tobom sa nekoliko igraca.Prvo mislim da kolašinac(KOJI NEMA NAŠE DRZAVLJANSTVO)prije bi trebao igrati u prvih 11.Ovo ostalo je dobro.E sad veza:Za reprezentaciju ce igrati samo oni koji igraju u svojim klubovima redovno.Zvjezdan Misimović nije jedan od tih dok hare a pogotovo pjana ubi u romi.Liga u Kini pauzu ima čini mi se do februara da li ce biti spreman ne znam.Za Djurića si dobro rekao sve u svemu jedan dobar post :thumbup:
može samo jedno pitanje za stručnjake, ko bi trčao u našem veznom redu, pjanić, medo :lol:

Budite realni u današnjem fudbalu kada se u prosjeku pretrči po 10km(jaki timovi) svaka ekipa(reprezentacija) ima klasičnog zadnjeg veznog koji pretrči najviše na tekmi od svih igrača, a to ova dvojica ne mogu ni u snu.

Znači Pjani se dodaje klsični zadnji vezni koji je jak u duelu i puno trči a mi fala je bogu imamo jednog takog SALIHOVIĆA, a rezerva bi bio bešić.

Medo bi mogao mjenjat pjanića kad se dotični umori ili je povrijeđen

PS. Mali Kolašinac ako se nastavi ovako razvijat ljevi bek je za njega rezervisan( normalno ako odluči igrat za nas)
I imali bi vrlo jaku ekipu koja bi bila svakome neugodan protivnik, nadam se na SP2014
zlajapravaraja

#4831 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by zlajapravaraja »

risingforce wrote:...............................Dzeko – Ibisevic.............................

.....Lulic........................................................Stevanovic

............................Pjanic – Medunjanin..........................

Zukanovic............Spahic.........Bicakcic...................Mujdza

...............................Begovic....................................

Odlicna postava, s tim da bih umjesto Medunjanina ubacio Besica. Ili mozda Kolasinca na lijevog beka (kad malo stasa), a Zukanovica pored Pjanica. I to je to :thumbup:
shalla

#4832 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by shalla »

Ne znam jel ovo pravi topic za ovo ali ne mogu da vjerujem koji tenkre moraš biti, koliko zavisti mora biti u tebi da poletiš da napišeš ovakav tekst :x Hrvati i srbi bi svoje uzdizali u nebesa a samo se naš Arma našao da popljuje našeg igrača (kakav god da je)...

http://www.index.hr/sport/clanak/said-h ... 55479.aspx
buzzer

#4833 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by buzzer »

shalla wrote:Ne znam jel ovo pravi topic za ovo ali ne mogu da vjerujem koji tenkre moraš biti, koliko zavisti mora biti u tebi da poletiš da napišeš ovakav tekst :x Hrvati i srbi bi svoje uzdizali u nebesa a samo se naš Arma našao da popljuje našeg igrača (kakav god da je)...

meni ovo bas i ne lici na pljuvanje. vise je to jedna zdrava zajebancija, a po tome smo mi bosanci nadaleko poznati. :D
"Sklon sam alkoholu, ne pijem, to nikad ne radim" i "Što se tiče noćnih izlazaka... Vjerujte da sam sklon tome, ne volim glasnu glazbu. Nisam ja za izlaske", izjave su koje su ušle u povijest budući da Said misli da biti sklon nečemu znači sklanjati se od nečega. Javnost je oduševio i video u kojem je Said "poćerao" svoj novi Audi.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#4834 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Velkoski »

Zdrava zajebancija od ovog malog kompleksaša ? :D

Ovo je više zlonamjerno naprđivanje.
ultima_palabra

#4835 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by ultima_palabra »

shalla wrote:Ne znam jel ovo pravi topic za ovo ali ne mogu da vjerujem koji tenkre moraš biti, koliko zavisti mora biti u tebi da poletiš da napišeš ovakav tekst :x Hrvati i srbi bi svoje uzdizali u nebesa a samo se naš Arma našao da popljuje našeg igrača (kakav god da je)...

Pa na 3-4 mjesta piše da je majstor :?
bachje

#4836 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by bachje »

sta ce ovaj tekst ovdje. fulio si temu. tema je BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci. ima tema o fk sarajevu i ima tema pripremama bh premijer liga. ovaj iz teksta niti je bh reprezentativac niti je potencijalni bh reprezentativac.
i nije niko nikog popljuvao samo ste se vi pitari upalili ko hepo kocke
Baltazar_khan

#4837 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Baltazar_khan »

bachje wrote:

sta ce ovaj tekst ovdje. fulio si temu. tema je BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci. ima tema o fk sarajevu i ima tema pripremama bh premijer liga. ovaj iz teksta niti je bh reprezentativac niti je potencijalni bh reprezentativac.
said je potencijalni reprezentativac jer je već nosio dres reprezentacije. bude li pružio u ligi prvaka dobre partije, siguran sam da će ga pape pozvati, a možda čak i prije jer ako su mogli alispahić, zec, ibričić može i said. dinamo zagreb je klub koji je dao dosta reprezentativaca bosne i hercegovine i s pravom je saidu mjesto na ovoj temi, to što si ti ljubomoran i što ti je said nabio kompleks zbog željezničara - tvoja stvar.
todd_smith

#4838 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by todd_smith »

bachje wrote:

:!:
bachje

#4839 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by bachje »

nadam se da susic nije lud da ga zove jer doticni nije nikakav potencijal
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#4840 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Velkoski »

bachje wrote:nadam se da susic nije lud da ga zove jer doticni nije nikakav potencijal
idi popij sok
Arteta

#4841 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Arteta »

leet wrote:
bachje wrote:nadam se da susic nije lud da ga zove jer doticni nije nikakav potencijal
idi popij sok
Saida selektor nije zvao dok je igrao za Sarajevo, a sad cim je potpisao za Dinamo ga treba zvati.
kakav je to primjer? pobjegni od nase lige i odmah ces dobiti poziv ako si potencijal?
SultanSuljke

#4842 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by SultanSuljke »

sleće Džekson mater mi.....a Aco i Nasta pravac BG ....jest lose njima u pm
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#4843 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Velkoski »

Arteta wrote: Saida selektor nije zvao dok je igrao za Sarajevo, a sad cim je potpisao za Dinamo ga treba zvati.
kakav je to primjer? pobjegni od nase lige i odmah ces dobiti poziv ako si potencijal?
Pa ne mora ga zvati ODMAH.

Pričamo o potencijalnom pozivanju nekada u budućnosti, uostalom pročitaj malo njegov post.
shalla

#4844 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by shalla »

bachje wrote:

Jel u naslovu stoji i "potencijalni bh reprezentativci"?
Pape je vec isticao da ga prati, dakle momak je potencijalni reprezentativac. A ovo uopste nema veze sa klupskim bojama, isto bih reagovao da je ovako napisao o svraki ili sta ja znam, nekom iz celika. To sto ti nisi skontao moju poentu (podjebavanje sa recenicom da said misli da sklon znaci kad se necega klonis) je tvoja stvar ;-)
Pricajte sta hocete, meni je krivo procitati ovo na hrvatskoj stranici a napisano od lika koji je iz bh. Ja opet kazem, hrvati ili srbijanci znaju svog igraca dici do neslucenih razmjera, ili ako nista onda bar znaju ne pisati ovakve stvari a eto on se nasao da iskopa nesto sto ce svim tim "citateljima" iz "lijepe njihove" dati povoda da se sprdaju sa Saidom...

Sent from my iPhone using Tapatalk
kokuz_sa

#4845 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by kokuz_sa »

Arteta wrote:
leet wrote:
idi popij sok
Saida selektor nije zvao dok je igrao za Sarajevo, a sad cim je potpisao za Dinamo ga treba zvati.
Said u Sarajevu je bio zapusten, visak kg, nedovoljna fizicka sprema i sta sve ne a i takav je bio prejak igrac za nasu ligu..klasa..
Said sada izgleda puno drugacije nego prije, nema onoliko kg , kondicija mu se i te kako popravila..
i sada kad prodje pripreme sa Dinamom
moze dostojno zamijeniti Misimovica ako ovog Susic ne bude zvao jer je otisao u kinu..
cak sta vise Said je pokretljiviji od Misketa puno
a sto se tice znanja ne zaostaje..cak je i bezobrazniji od njega..

al eto kad sve sagledas..said i u losoj kondiciji je bolji od Ibricica
bachje

#4846 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by bachje »

shalla wrote:
bachje wrote:

Jel u naslovu stoji i "potencijalni bh reprezentativci"?
Pape je vec isticao da ga prati, dakle momak je potencijalni reprezentativac. A ovo uopste nema veze sa klupskim bojama, isto bih reagovao da je ovako napisao o svraki ili sta ja znam, nekom iz celika. To sto ti nisi skontao moju poentu (podjebavanje sa recenicom da said misli da sklon znaci kad se necega klonis) je tvoja stvar ;-)
Pricajte sta hocete, meni je krivo procitati ovo na hrvatskoj stranici a napisano od lika koji je iz bh. Ja opet kazem, hrvati ili srbijanci znaju svog igraca dici do neslucenih razmjera, ili ako nista onda bar znaju ne pisati ovakve stvari a eto on se nasao da iskopa nesto sto ce svim tim "citateljima" iz "lijepe njihove" dati povoda da se sprdaju sa Saidom...

link sa tekstom je bio postavljen na vasu temu o fk sarajevu i obrisan je zato ste se upalili i pukli i poceli da psujete. pa je doticni sarma banovan na 30 dana a postovi o psovanju obrisani. koja je onda svrha da se isti taj link sa tekstom opet postavlja i ako ga vec postavljas postavi ga na temu o svom omiljenom klubu jer je doticni otisao iz tvog omiljenog kluba a ne iz reprezentacije
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#4847 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by Velkoski »

bachje wrote:ako ga vec postavljas postavi ga na temu o svom omiljenom klubu jer je doticni otisao iz tvog omiljenog kluba a ne iz reprezentacije
Ti baš i nisi bistar ? Zašto ne bi stavio link o potencijalnom reprezentativcu na temu o potencijalnim reprezentativcima ?

Ovo nije potencijal za repku ? :run:
shalla

#4848 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by shalla »

Ne pratim sve teme pa ne znam da je tamo bio postavljan...
Al to ne mijenja moju namjeru, ti se uporno zalijepio da sam ja ovo postavio izrevoltiran time sto je rijec o igracu koji se prodao iz Sarajeva a ja ti gore napisah da bi mi isto krivo bilo da je ovako napisao o igracu nekog drugog kluba iz bh...
Ako ni treci put ne skontas ja tu nista ne mogu, do tebe je :-)

palermo

#4849 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by palermo »

kokuz_sa wrote: Said u Sarajevu je bio zapusten, visak kg, nedovoljna fizicka sprema i sta sve ne a i takav je bio prejak igrac za nasu ligu..klasa..
Said sada izgleda puno drugacije nego prije, nema onoliko kg , kondicija mu se i te kako popravila..
i sada kad prodje pripreme sa Dinamom
moze dostojno zamijeniti Misimovica ako ovog Susic ne bude zvao jer je otisao u kinu..
cak sta vise Said je pokretljiviji od Misketa puno
a sto se tice znanja ne zaostaje..cak je i bezobrazniji od njega..
,
al eto kad sve sagledas..said i u losoj kondiciji je bolji od Ibricica
Šteta samo što ode u propali Dinamo......pored tolikih ponuda iz liga petice :D ......

de bolan, ne zajebajite se....

i by the way, ako Said dođe do statusa koji je Ibričić imao u Hrvastkoj, skinut ću kapu i svesrdno podržati njegov poziv.....al dalek je put do toga
bachje

#4850 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.

Post by bachje »

leet wrote:
bachje wrote:ako ga vec postavljas postavi ga na temu o svom omiljenom klubu jer je doticni otisao iz tvog omiljenog kluba a ne iz reprezentacije
Ti baš i nisi bistar ? Zašto ne bi stavio link o potencijalnom reprezentativcu na temu o potencijalnim reprezentativcima ?

Ovo nije potencijal za repku ? :run:
nisi ni ti bistar izgleda, jer nije prica o potencijalu nego o linku zbog kojeg su pojedini s vase teme trebali da dobiju trajne banove zbog psovanja i nazivanja nekog retardiranim. jbg ti si sutio a sad se busas kakav je potencijal doticni. pokazace buducnost, s bojlerom ga ne bi ni u jednu reprezentaciju trebalo zvati. zvao ga je ciro al nije se pokazao.
Post Reply