Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Dirty_Eastwood wrote:Joj puna tema raznih dizajnera..
Ja to iskljucivo radim iz jednog razloga, a za njega ces saznati kad vidis kakav je Begic "designer" i kad on ukomponuje boje, ima da onaj hrvatski birtijski stolnjak bude "klasi" kako ce to Begic sastaviti. Kao da gledam da su slagali kombinacije i boje dok su bili u Insbrucku i da apsolutno taj delikatan posao nisu prepustili strucnim osobama iz struke, nego da su oni to sve kombinovali.
Ja to iskljucivo radim iz jednog razloga, a za njega ces saznati kad vidis kakav je Begic "designer" i kad on ukomponuje boje, ima da onaj hrvatski birtijski stolnjak bude "klasi" kako ce to Begic sastaviti. Kao da gledam da su slagali kombinacije i boje dok su bili u Insbrucku i da apsolutno taj delikatan posao nisu prepustili strucnim osobama iz struke, nego da su oni to sve kombinovali.
Mislim da je u interesu Adidasa da to sve izgleda sto bolje moguce.. Ali bice najprodavaniji nacionalni dres ikada
Mislim da je u interesu Adidasa da to sve izgleda sto bolje moguce.. Ali bice najprodavaniji nacionalni dres ikada
Adidas ne odlucuje o kombinaciji i bojama, to odlucuje savez, a savezi obicno u takvim situacijama angaziraju eksperte iz struke. E sad kao da gledam, da nasi nisu angazirali nikog, nego da su oni bili "designeri".
A sto se tice prodaje, ja znam jedno, ja ga sigurno necu kupiti ako bude krkanski, sa drecavom zutom i drecavom plavom. Ako ga naprave dobrog, mocnog i klasi, sigurno ga kupujem.
Pogledajte oficijelne dresove na FIFA store-u, naročito Adidasove dresove. Nijedan nije istog dizajna, a sigurno da neće biti ovaj tip dresa na miAdidas, gdje svi kombinuju. Tako da će i naš sigurno biti jedinstvenog dizajna. Meni se lično sviđa njemački dres,jeste da je sa kragnom ali...Već je ranije neko dao linkove za tekstove u engleskim medijima, lijepo objašnjeno nema više sarenila u smislu jedan dres, druge boje šorc. I gore i dole ide ista boja. Naše garniture će, pretpostavljam, biti bijela, plava i volio bih lično da bude treća žuta. Majku mu žuta nam je boja na zastavi i šta nas briga što je imaju Šveđani, oni svakako ne igraju ne Svjetskom prvenstvu. Protiv Argentine bi trebala ići žuta garnitura. Treba uzeti u obizr gdje se igra, vjerovatno će biti vruće i sunčano,ako će biti osunčan teren onda će biti jebeno u tamnom dresu. U svakom slučaju kazaće nam se:)