ja ga obicno ne stavljam pored tv-a.. mal stalak.. to je inace ispred tv-a ili u spavacojagent_001 wrote:Chuckie wrote:Ma ima u svakoj radnji sa telefonima, za cenera dobiješ 3 u 1.![]()
Da ne čeka dzaba sa ebaya dok donese roda, meni sve kasni ovih dana. Carbon folija ima 20 dana putuje nikad doci.
Jesi kupovao, ili vidio samoDa mi kakav fušeraj nesprži fontele!
Btv Kako se zove onaj uređaj, to sam doduše na reklami vidjeo, staviš ga pored tv-a i igraš npr. asvalt6
-
iPhone - All about
Moderator: Benq
-
iSwagga
#4826 Re: iPhone - All about
- karanana
#4827 Re: iPhone - All about
ako moze pomoc:
naime, imam problem sa pravljenjem update-a direktno preko ikonice app store.
recimo daje mi obavjestenje da imaju 2 update-a za aplikacije koje imam i onda kad kliknem update, trazi mi itunes user name i password. medjutim kad izadje taj prozorcic user name je vec ukucan i trazi samo password. problem je sto user name stoji od prethodnog vlasnika iphone-a i nemam opcije tu da ga promijenim.
da li se ovo promijeni negdje u setting-zima gdje mogu staviti svoj itunes username?
recimo daje mi obavjestenje da imaju 2 update-a za aplikacije koje imam i onda kad kliknem update, trazi mi itunes user name i password. medjutim kad izadje taj prozorcic user name je vec ukucan i trazi samo password. problem je sto user name stoji od prethodnog vlasnika iphone-a i nemam opcije tu da ga promijenim.
da li se ovo promijeni negdje u setting-zima gdje mogu staviti svoj itunes username?
-
iSwagga
#4828 Re: iPhone - All about
idi u settings pa store i tu ukucaj svoj apple id za sve buduce skidanje sa appstore preko tvog id-a.. u ovom slucaju ne mozes raditi update jer nisi ti kupio app.. jedino ako znas password od predhodnog vlasnika..karanana wrote:ako moze pomoc:
-
Chuckie
#4829 iPhone - All about
Tu je samo font promjenjen koliko vidim.opa22 wrote:
je li zna mozda netko koja je ovo tema???? svidja mi se
hvala unaprijed
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
agent_001
#4830 iPhone - All about
Što bi reko anštajn, svuđe mu je bolje neg' u gačama!iSwagga wrote:ja ga obicno ne stavljam pored tv-a.. mal stalak.. to je inace ispred tv-a ili u spavacojagent_001 wrote:Chuckie wrote:Ma ima u svakoj radnji sa telefonima, za cenera dobiješ 3 u 1.![]()
Da ne čeka dzaba sa ebaya dok donese roda, meni sve kasni ovih dana. Carbon folija ima 20 dana putuje nikad doci.
Jesi kupovao, ili vidio samoDa mi kakav fušeraj nesprži fontele!
Btv Kako se zove onaj uređaj, to sam doduše na reklami vidjeo, staviš ga pored tv-a i igraš npr. asvalt6
-*You Mad*
Nego kako da skontam onaj hepek!
-
iSwagga
#4832 Re: iPhone - All about
[quote=
Jesi kupovao, ili vidio samo
Da mi kakav fušeraj nesprži fontele!
-[/quote]
ja ga obicno ne stavljam pored tv-a.. mal stalak.. to je inace ispred tv-a ili u spavacoj
*You Mad*
[/quote]
Što bi reko anštajn, svuđe mu je bolje neg' u gačama!
Sent from my iPhone using Tapatalk[/quote]
Ako mislis na Mirroring .. onda ti treba Apple TV (mislim da je to taj hepek sto ti trazis, ne?)
Jesi kupovao, ili vidio samo
-[/quote]
ja ga obicno ne stavljam pored tv-a.. mal stalak.. to je inace ispred tv-a ili u spavacoj
Što bi reko anštajn, svuđe mu je bolje neg' u gačama!
Sent from my iPhone using Tapatalk[/quote]
Ako mislis na Mirroring .. onda ti treba Apple TV (mislim da je to taj hepek sto ti trazis, ne?)
-
agent_001
#4833 iPhone - All about
Pa zar i tv imaju, vjerovatno je to to..
-
Chuckie
#4834 iPhone - All about
Evo još jedan odličan font:

Download: http://www.sendspace.com/file/rjxann
Samo ga iFile-om raspakujte u /var/mobile/Library/Myfonts i aktivirajte preko Bytafont-a.

Download: http://www.sendspace.com/file/rjxann
Samo ga iFile-om raspakujte u /var/mobile/Library/Myfonts i aktivirajte preko Bytafont-a.
- karanana
#4835 Re: iPhone - All about
pa upgradi koji imaju su za besplatne aplikacije facebook i viber koje sam ja skino.iSwagga wrote:idi u settings pa store i tu ukucaj svoj apple id za sve buduce skidanje sa appstore preko tvog id-a.. u ovom slucaju ne mozes raditi update jer nisi ti kupio app.. jedino ako znas password od predhodnog vlasnika..karanana wrote:ako moze pomoc:
a u settings-store sam uradio, ali opet mi za upgrade ove dvije aplikacije tamo izbacuje user name starog vlasnika.
-
Chuckie
#4836 Re: iPhone - All about
Pa šta će ti uopšte username starog vlasnika?
Podesi svoj kao što ti čovjek reče iznad. Ovako ništa sa appstore-a nećeš moći instalirati jer će ti uvijek tražit njegov password. Normalno da ti izbacuje kada su one kupljene/instalirane preko njegovog accounta, obriši ih sa telefona.
Podesi svoj kao što ti čovjek reče iznad. Ovako ništa sa appstore-a nećeš moći instalirati jer će ti uvijek tražit njegov password. Normalno da ti izbacuje kada su one kupljene/instalirane preko njegovog accounta, obriši ih sa telefona.
- opa22
#4837 Re: iPhone - All about
gdje nadjete ove fontove? :S
- karanana
#4838 Re: iPhone - All about
smio bih se zakleti da sam ove dvije ja instaliro sa svog accounta. ali mozda i nisam. haj izbrisacu ih pa cu ih onda ponovo skinuti sa svog accounta.Chuckie wrote:Pa šta će ti uopšte username starog vlasnika?
-
Chuckie
#4839 Re: iPhone - All about
http://www.iphoneruler.net/opa22 wrote:gdje nadjete ove fontove? :S
-
iSwagga
#4841 Re: iPhone - All about
jedna od apps koju najvise koristim.. a pogotovo je mrak na ipad-u!!ostro i na prvu wrote:ovaj apps mi je mrak !AMD wrote:Meni je tunein uvijek bila u top 5 i mast hev
http://itunes.apple.com/us/app/flipboar ... 01284?mt=8
-
Chuckie
#4842 Re: iPhone - All about
Da, listanje stranica je perverzija.ostro i na prvu wrote:ovaj apps mi je mrak !AMD wrote:Meni je tunein uvijek bila u top 5 i mast hev
- Lady Saray
#4843 Re: iPhone - All about
iSwagga wrote:jedna od apps koju najvise koristim.. a pogotovo je mrak na ipad-u!!ostro i na prvu wrote:ovaj apps mi je mrak !AMD wrote:Meni je tunein uvijek bila u top 5 i mast hev
potpis! pogotovo za ipad!
-
agent_001
#4844 Re: iPhone - All about
Je li neko imo problem na 3g error 36
-
DYD666
#4845 Re: iPhone - All about
Flip je zakon. Nedavno se pojavila cini mi se Yahoo ili nesto slicno, mozda cak i Google app na isti fazon, tacnije receno "pokradeno", nikad vise nisam ni cuo za nju ali je interesantno koliko su ljudi olako povjerovali u "do sada ne vidjen nacin surfanja" slogan.Chuckie wrote:Da, listanje stranica je perverzija.ostro i na prvu wrote:
ovaj apps mi je mrak !
-
Chuckie
#4846 iPhone - All about
Izisao update za Zephyr, sada je tu mogucnost da se podesi vrijeme koje je potrebno drzati prst na ekranu da se otvori switcher (samo u opciji close+switcher), predobro radi. Ja sam vrijeme stavio na 0.2 sek
-
hamdan
#4847 Re: iPhone - All about
Kupio sam iphone 3g 8g prvi put snjim, sta trebam uraditi, sta uraditi sa itunes?
Hvala na pomoci...
Hvala na pomoci...
-
Chuckie
#4848 iPhone - All about
Sta hoces da uradis? Ubaci SIM i koristi telefon, ne radi nista.
-
amelinoo
#4849 Re: iPhone - All about
Koji web browser preporučujete, opera mi nešto podivljala neće da mi otvori youtube.
-
Chuckie
#4850 iPhone - All about
Safari, nema boljeg.