Kosarkaska reprezentacija BiH

Košarka u BiH, NBA liga, NLB liga, Euroliga,...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Arteta

#4826 Re: Reprezentacija BiH

Post by Arteta »

matematicar_teski wrote:stipanovic igrac utakmice-kako je izaso prodisasmo
Nije los ni Stipanovic bio danas.
pOZz

#4827 Re: Reprezentacija BiH

Post by pOZz »

insaneinthebrain wrote:
Mr. Brightside wrote:Đedoviću odjebi iz reprezentacije! :skoljka:
jesi li pojeo ovo sto si napisao :roll:
ako nisi red je da se dobro najedes
Baš.
Muhamed Đakmić

#4828 Re: Reprezentacija BiH

Post by Muhamed Đakmić »

Pa vidite kad je napisao, kad je već bila gotova utakmica. Čovjek se zeza ba, jer nam je Đedović na kraju i donio pobjedu svojom smirenošću.
Mr. Brightside

#4829 Re: Reprezentacija BiH

Post by Mr. Brightside »

al' barem mi ne daju na njeg', i to je nešto :oops: :D
pOZz

#4830 Re: Reprezentacija BiH

Post by pOZz »

Neshvaćena ironija. :-D :thumbup:
matematicar_teski

#4832 Re: Reprezentacija BiH

Post by matematicar_teski »

Arteta wrote:
matematicar_teski wrote:stipanovic igrac utakmice-kako je izaso prodisasmo
Nije los ni Stipanovic bio danas.
nije bio los, bio je ocajan, kakva krampa garantujem da je juka puno bolji igrac od njega
agent_zero

#4833 Re: Reprezentacija BiH

Post by agent_zero »

Ja isto nisam nimalo zadovoljan stipanovićem. Lik samo pravi lične greške i onda se sa onim mangupskim osmjehom cereka. Nikakve centarske igre od njega nisam dosad vidio.
hrastov žižak

#4834 Re: Reprezentacija BiH

Post by hrastov žižak »

ma tanak je bio, niđe te famozne odbrane. plus što nije uhvatio dovoljnu kvotu skokova.
BHF_Manijak

#4835 Re: Reprezentacija BiH

Post by BHF_Manijak »

Prije prvenstva plakali za njim, kao veliki hendikep njegovo ne igranje, kontam jebo majku eto Howarda, kad ono... Mislim hajd ok, povrijedjen bio decko, ali jarane nisi bio odsutan 3 mjeseca, vec 7 dana. Ne znam, daj Boze da je to bila losa tekma, pa da se ja zajebem i uvjerim da je lik bas dobar centar, ali bojim se da ce ostati na ovom "daj Boze"...

I sad zalim za Nurkicem, ne moze biti losiji od sadasnjih centara taman da se trudi!
matematicar_teski

#4836 Re: Reprezentacija BiH

Post by matematicar_teski »

bojim se samo za nase talente da ne propadnu kao Zima i Prasovic. Kakvi su to igraci mogli biti da nije bilo MENSE-SIRIJCA
Mobile_Disco

#4837 Re: Reprezentacija BiH

Post by Mobile_Disco »

Kad igras srce i boris se bez obzira na rezultat za mene si pobjednik! Svaka cast momci! Idemo dalje bez predaje samo hrabro! :bih:
Slo Burner
Grijem se na: Pelet
Vozim: Bembaru

#4838 Re: Reprezentacija BiH

Post by Slo Burner »

Slo Burner wrote:
area51 wrote:
matematicar_teski wrote: znas li koliko kosta kosarkaski mag Zeljko ?
Ali zamislite da on pruzme i ekipu sasstavi od momaka iz u18 selekcije i nekih starijijih
gordic,buza,vrabac,predic,djedovic,nurkic,sulejmanovic,polutak

I prvo sto bi zeljko uradio siguran sam, to je da odstrani amerikanca iz reprezentacije
Dovesti Željka(ili približno slično trenersko ime) ali na duži period,minimum 4 godine.I nakon prvog neuspjeha mu ne jebati ...... majku

Ili mozda da tako Acu pustimo, pa majka mu stara odigrana je tek jedna utakmica

OOO GDJE STE PLJUVACI ! :bih:
hrastov žižak

#4839 Re: Reprezentacija BiH

Post by hrastov žižak »

budimo realni, nije aco dobio ovu utakmicu, svaka mu čast na srčanosti i zalaganju, ova utakmica je dobivena nadahnućem naših najboljih igrača.
The 51st State

#4840 Re: Reprezentacija BiH

Post by The 51st State »

hrastov žižak wrote:budimo realni, nije aco dobio ovu utakmicu, svaka mu čast na srčanosti i zalaganju, ova utakmica je dobivena nadahnućem naših najboljih igrača.
jbg, tako i za poraze se moze rece da gubis zbog indisponiranosti nasih najboljih igraca. ako nista aco je dobro poslozio odbranu i koristi ovo malo igraca kako valja, a sad sto ih je nedovoljno za dvije petorke nije do njega.
Mustang1

#4841 Re: Reprezentacija BiH

Post by Mustang1 »

Nije je on dobio dobili su igraci .. Ali to ih je zainatilo jos vise .. Vidi se kad je Aco dobio tehnicku drugu da su se okupili u krug i dogovarali ..Vjerovatno su psovali i tjerali jedan drugog da daju maximum :D
KID

#4842 Re: Reprezentacija BiH

Post by KID »

Aco me jedino odusevljava sa dobrim osjecajem za rotaciju igraca... Vrlo dobro radi izmjene...

¤¤¤ Sent from my Tapatalk ¤¤¤
mO k3

#4843 Re: Reprezentacija BiH

Post by mO k3 »

hrastov žižak wrote:budimo realni, nije aco dobio ovu utakmicu, svaka mu čast na srčanosti i zalaganju, ova utakmica je dobivena nadahnućem naših najboljih igrača.
a sto usra ... koga cemo kriviti za poraze ?? aco ili igrace
hrastov žižak

#4844 Re: Reprezentacija BiH

Post by hrastov žižak »

mO k3 wrote:
i njega i igrače. prvu utakmicu nedovoljno pripremljen za latviju, drugu prekasno shvatio da je rajt pročitan i da nemamo šanse u nadtrčavanju protiv srbije. u zadnjoj smo gubili do njegovog isključenja :-? sad ti meni reci kako je on zaslužan za ovu pobjedu? možda motivacijom.
agent_zero

#4845 Re: Reprezentacija BiH

Post by agent_zero »

KAPA DOLE i DUBOKI NAKLON igračima i aci na današnjoj predstavi!

Ono je primjer kako se bori za državni dres. Sve ono što sam napisao im opraštam, "kupili" :) su me ovom pobjedom protiv dva protivnika, makedonije i sudaca.

Hvala vam! :bih:
SSemir

#4846 Re: Reprezentacija BiH

Post by SSemir »

hrastov žižak wrote:prvu utakmicu nedovoljno pripremljen za latviju, drugu prekasno shvatio da je rajt pročitan i da nemamo šanse u nadtrčavanju protiv srbije. u zadnjoj smo gubili do njegovog isključenja :-? sad ti meni reci kako je on zaslužan za ovu pobjedu? možda motivacijom.
slijedeci tvoju logiku:
prvu utakmicu igraci nedovoljno angazovani i nezainteresirani, drugu utakmicu rajt nije bio u formi, katastrofalni skokovi nasih... sad ti meni reci kako je on zasluzan za te poraze?

u svakoj utakmici su bitni i igraci i treneri, ovo je timska igra i svako je vazan u timu..pa tako su bitni svi i za pobjedu i za poraze
hrastov žižak

#4847 Re: Reprezentacija BiH

Post by hrastov žižak »

SSemir wrote:
hrastov žižak wrote:prvu utakmicu nedovoljno pripremljen za latviju, drugu prekasno shvatio da je rajt pročitan i da nemamo šanse u nadtrčavanju protiv srbije. u zadnjoj smo gubili do njegovog isključenja :-? sad ti meni reci kako je on zaslužan za ovu pobjedu? možda motivacijom.
slijedeci tvoju logiku:
prvu utakmicu igraci nedovoljno angazovani i nezainteresirani, drugu utakmicu rajt nije bio u formi, katastrofalni skokovi nasih... sad ti meni reci kako je on zasluzan za te poraze?

u svakoj utakmici su bitni i igraci i treneri, ovo je timska igra i svako je vazan u timu..pa tako su bitni svi i za pobjedu i za poraze
ja ti govorim o njegovoj strani krivice u tim prvim porazima, vidiš da ne kontaš moju logiku. fino sam napiso da su igrači krivi kao i trener ili ne znaš čitat?
i njega i igrače.
ovo si namjerno selektivno izbacio. :-)
opet ostaje moje pitanje koje si također zaobišao, eno ga boldirano.
phillie

#4848 Re: Reprezentacija BiH

Post by phillie »

Sve cestitke momcima za jucerasnju i danasnju predstavu. Nihadu Djedovicu kapa do poda, izvini zbog ruznih rijeci napisanih nakon prve dvije utakmice.

Idemo dalje, protiv Litvanije sta nam Bog da.
Mr. Brightside

#4849 Re: Reprezentacija BiH

Post by Mr. Brightside »

hrastov žižak wrote:
mO k3 wrote:
i njega i igrače. prvu utakmicu nedovoljno pripremljen za latviju, drugu prekasno shvatio da je rajt pročitan i da nemamo šanse u nadtrčavanju protiv srbije. u zadnjoj smo gubili do njegovog isključenja :-? sad ti meni reci kako je on zaslužan za ovu pobjedu? možda motivacijom.
pogledaj presicu nakon tekme.
Danguba

#4850 Re: Reprezentacija BiH

Post by Danguba »

Popravili ste mi dan. :thumbup:

Bravo momci i sretno vam bilo dalje. :bih: :bih:
Post Reply