Nije los ni Stipanovic bio danas.matematicar_teski wrote:stipanovic igrac utakmice-kako je izaso prodisasmo
Kosarkaska reprezentacija BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Arteta
#4826 Re: Reprezentacija BiH
-
pOZz
#4827 Re: Reprezentacija BiH
Baš.insaneinthebrain wrote:jesi li pojeo ovo sto si napisaoMr. Brightside wrote:Đedoviću odjebi iz reprezentacije!
ako nisi red je da se dobro najedes
- Muhamed Đakmić
#4828 Re: Reprezentacija BiH
Pa vidite kad je napisao, kad je već bila gotova utakmica. Čovjek se zeza ba, jer nam je Đedović na kraju i donio pobjedu svojom smirenošću.
-
Mr. Brightside
#4829 Re: Reprezentacija BiH
al' barem mi ne daju na njeg', i to je nešto

-
pOZz
#4830 Re: Reprezentacija BiH
Neshvaćena ironija.

-
kakavdanakneiskustvu
-
matematicar_teski
#4832 Re: Reprezentacija BiH
nije bio los, bio je ocajan, kakva krampa garantujem da je juka puno bolji igrac od njegaArteta wrote:Nije los ni Stipanovic bio danas.matematicar_teski wrote:stipanovic igrac utakmice-kako je izaso prodisasmo
- agent_zero
#4833 Re: Reprezentacija BiH
Ja isto nisam nimalo zadovoljan stipanovićem. Lik samo pravi lične greške i onda se sa onim mangupskim osmjehom cereka. Nikakve centarske igre od njega nisam dosad vidio.
- hrastov žižak
#4834 Re: Reprezentacija BiH
ma tanak je bio, niđe te famozne odbrane. plus što nije uhvatio dovoljnu kvotu skokova.
- BHF_Manijak
#4835 Re: Reprezentacija BiH
Prije prvenstva plakali za njim, kao veliki hendikep njegovo ne igranje, kontam jebo majku eto Howarda, kad ono... Mislim hajd ok, povrijedjen bio decko, ali jarane nisi bio odsutan 3 mjeseca, vec 7 dana. Ne znam, daj Boze da je to bila losa tekma, pa da se ja zajebem i uvjerim da je lik bas dobar centar, ali bojim se da ce ostati na ovom "daj Boze"...
I sad zalim za Nurkicem, ne moze biti losiji od sadasnjih centara taman da se trudi!
I sad zalim za Nurkicem, ne moze biti losiji od sadasnjih centara taman da se trudi!
-
matematicar_teski
#4836 Re: Reprezentacija BiH
bojim se samo za nase talente da ne propadnu kao Zima i Prasovic. Kakvi su to igraci mogli biti da nije bilo MENSE-SIRIJCA
-
Mobile_Disco
#4837 Re: Reprezentacija BiH
Kad igras srce i boris se bez obzira na rezultat za mene si pobjednik! Svaka cast momci! Idemo dalje bez predaje samo hrabro! 
- Slo Burner
- Grijem se na: Pelet
- Vozim: Bembaru
#4838 Re: Reprezentacija BiH
Slo Burner wrote:area51 wrote:Dovesti Željka(ili približno slično trenersko ime) ali na duži period,minimum 4 godine.I nakon prvog neuspjeha mu ne jebati ...... majkumatematicar_teski wrote: znas li koliko kosta kosarkaski mag Zeljko ?
Ali zamislite da on pruzme i ekipu sasstavi od momaka iz u18 selekcije i nekih starijijih
gordic,buza,vrabac,predic,djedovic,nurkic,sulejmanovic,polutak
I prvo sto bi zeljko uradio siguran sam, to je da odstrani amerikanca iz reprezentacije
Ili mozda da tako Acu pustimo, pa majka mu stara odigrana je tek jedna utakmica
OOO GDJE STE PLJUVACI !
- hrastov žižak
#4839 Re: Reprezentacija BiH
budimo realni, nije aco dobio ovu utakmicu, svaka mu čast na srčanosti i zalaganju, ova utakmica je dobivena nadahnućem naših najboljih igrača.
-
The 51st State
#4840 Re: Reprezentacija BiH
jbg, tako i za poraze se moze rece da gubis zbog indisponiranosti nasih najboljih igraca. ako nista aco je dobro poslozio odbranu i koristi ovo malo igraca kako valja, a sad sto ih je nedovoljno za dvije petorke nije do njega.hrastov žižak wrote:budimo realni, nije aco dobio ovu utakmicu, svaka mu čast na srčanosti i zalaganju, ova utakmica je dobivena nadahnućem naših najboljih igrača.
-
Mustang1
#4841 Re: Reprezentacija BiH
Nije je on dobio dobili su igraci .. Ali to ih je zainatilo jos vise .. Vidi se kad je Aco dobio tehnicku drugu da su se okupili u krug i dogovarali ..Vjerovatno su psovali i tjerali jedan drugog da daju maximum 
- KID
#4842 Re: Reprezentacija BiH
Aco me jedino odusevljava sa dobrim osjecajem za rotaciju igraca... Vrlo dobro radi izmjene...
¤¤¤ Sent from my Tapatalk ¤¤¤
¤¤¤ Sent from my Tapatalk ¤¤¤
- mO k3
#4843 Re: Reprezentacija BiH
a sto usra ... koga cemo kriviti za poraze ?? aco ili igracehrastov žižak wrote:budimo realni, nije aco dobio ovu utakmicu, svaka mu čast na srčanosti i zalaganju, ova utakmica je dobivena nadahnućem naših najboljih igrača.
- hrastov žižak
#4844 Re: Reprezentacija BiH
i njega i igrače. prvu utakmicu nedovoljno pripremljen za latviju, drugu prekasno shvatio da je rajt pročitan i da nemamo šanse u nadtrčavanju protiv srbije. u zadnjoj smo gubili do njegovog isključenjamO k3 wrote:a sto usra ... koga cemo kriviti za poraze ?? aco ili igracehrastov žižak wrote:budimo realni, nije aco dobio ovu utakmicu, svaka mu čast na srčanosti i zalaganju, ova utakmica je dobivena nadahnućem naših najboljih igrača.
- agent_zero
#4845 Re: Reprezentacija BiH
KAPA DOLE i DUBOKI NAKLON igračima i aci na današnjoj predstavi!
Ono je primjer kako se bori za državni dres. Sve ono što sam napisao im opraštam, "kupili"
su me ovom pobjedom protiv dva protivnika, makedonije i sudaca.
Hvala vam!
Ono je primjer kako se bori za državni dres. Sve ono što sam napisao im opraštam, "kupili"
Hvala vam!
-
SSemir
#4846 Re: Reprezentacija BiH
slijedeci tvoju logiku:hrastov žižak wrote:prvu utakmicu nedovoljno pripremljen za latviju, drugu prekasno shvatio da je rajt pročitan i da nemamo šanse u nadtrčavanju protiv srbije. u zadnjoj smo gubili do njegovog isključenjasad ti meni reci kako je on zaslužan za ovu pobjedu? možda motivacijom.
prvu utakmicu igraci nedovoljno angazovani i nezainteresirani, drugu utakmicu rajt nije bio u formi, katastrofalni skokovi nasih... sad ti meni reci kako je on zasluzan za te poraze?
u svakoj utakmici su bitni i igraci i treneri, ovo je timska igra i svako je vazan u timu..pa tako su bitni svi i za pobjedu i za poraze
- hrastov žižak
#4847 Re: Reprezentacija BiH
ja ti govorim o njegovoj strani krivice u tim prvim porazima, vidiš da ne kontaš moju logiku. fino sam napiso da su igrači krivi kao i trener ili ne znaš čitat?SSemir wrote:slijedeci tvoju logiku:hrastov žižak wrote:prvu utakmicu nedovoljno pripremljen za latviju, drugu prekasno shvatio da je rajt pročitan i da nemamo šanse u nadtrčavanju protiv srbije. u zadnjoj smo gubili do njegovog isključenjasad ti meni reci kako je on zaslužan za ovu pobjedu? možda motivacijom.
prvu utakmicu igraci nedovoljno angazovani i nezainteresirani, drugu utakmicu rajt nije bio u formi, katastrofalni skokovi nasih... sad ti meni reci kako je on zasluzan za te poraze?
u svakoj utakmici su bitni i igraci i treneri, ovo je timska igra i svako je vazan u timu..pa tako su bitni svi i za pobjedu i za poraze
ovo si namjerno selektivno izbacio.i njega i igrače.
opet ostaje moje pitanje koje si također zaobišao, eno ga boldirano.
- phillie
#4848 Re: Reprezentacija BiH
Sve cestitke momcima za jucerasnju i danasnju predstavu. Nihadu Djedovicu kapa do poda, izvini zbog ruznih rijeci napisanih nakon prve dvije utakmice.
Idemo dalje, protiv Litvanije sta nam Bog da.
Idemo dalje, protiv Litvanije sta nam Bog da.
-
Mr. Brightside
#4849 Re: Reprezentacija BiH
pogledaj presicu nakon tekme.hrastov žižak wrote:i njega i igrače. prvu utakmicu nedovoljno pripremljen za latviju, drugu prekasno shvatio da je rajt pročitan i da nemamo šanse u nadtrčavanju protiv srbije. u zadnjoj smo gubili do njegovog isključenjamO k3 wrote:a sto usra ... koga cemo kriviti za poraze ?? aco ili igracehrastov žižak wrote:budimo realni, nije aco dobio ovu utakmicu, svaka mu čast na srčanosti i zalaganju, ova utakmica je dobivena nadahnućem naših najboljih igrača.sad ti meni reci kako je on zaslužan za ovu pobjedu? možda motivacijom.
- Danguba
#4850 Re: Reprezentacija BiH
Popravili ste mi dan.
Bravo momci i sretno vam bilo dalje.

Bravo momci i sretno vam bilo dalje.