NBA - National Basketball Association

Košarka u BiH, NBA liga, NLB liga, Euroliga,...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
spree

#4826 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom

Post by spree »

fakat bi bila sramota i bezobrazluk ako hilla ne pozovu na all-star ove godine. ja ne mogu da vjerujem kako igra s 38 god.
karanana

#4827 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom

Post by karanana »

evo mello izgleda nece u netse. izgleda da netsi odustaju od ganjanja. a meni nije ni bilo jasno sta ce jedan veliki igrac koji nikad nije nigdje bio niti je sta osvojio, u shugavom timu kao sto su netsi gdje ce do kraja karijere biti zakucan i u najboljem slucaju ce ponekad kao 8. iz konferencije uci u playoff i to je to.

ovim se mozda otvaraju vrata bullsa, sto bi bilo fenomenalno i za njega a i za bullse koji bi s njim, po mom misljenju postali najjaci tim u ligi. boozer, rose, mello....bolje nego ona troglava papirna azdaha miamia.
samo je pitanje sta bullsi trebaju dati od svojih igraca za njega.
spree

#4828 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom

Post by spree »

pa ima boljih krila, ali oni imaju vremena, dok hill nema bas. ja ipak mislim da ce ga pozvati prvenstveno zbog imena, ali svakako i zbog jako dobrih igara. takodje njegov broj godina bi mogao biti jako vazan faktor.
Bordolini

#4829 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom

Post by Bordolini »

lakers 96 - 109 CELTICS

:dance: 8)
Tomahawk11
Globalni moderator

#4830 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom

Post by Tomahawk11 »

Bordolini wrote:lakers 96 - 109 CELTICS

:dance: 8)
Ako su ovo bili pravi Lakersi, ono da igra samo Kobe, onda nista od njih. Ovakvi Celticsi ce ih uvijek dobiti.
Neelix

#4832 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom

Post by Neelix »

i prosle godine su u reg sezoni dobili celticsi. svi znamo kako je sezona zavrsila ;)
Tomahawk11
Globalni moderator

#4833 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom

Post by Tomahawk11 »

Neelix wrote:i prosle godine su u reg sezoni dobili celticsi. svi znamo kako je sezona zavrsila ;)
''Ako su bili pravi Lakersi...'' izgledaju nekako nezainteresovano. Hajd, zijaniti od Bostona i nije neko iznenadjenje, ali Sacramento, Memphis, Milwaukee kuci je malo cudno. Kontam da igraju s pola gasa dok ne pocne doigravanje, jer imaju najjacu ekipu.
Neelix

#4835 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom

Post by Neelix »

Tomahawk11 wrote:
Neelix wrote:i prosle godine su u reg sezoni dobili celticsi. svi znamo kako je sezona zavrsila ;)
''Ako su bili pravi Lakersi...'' izgledaju nekako nezainteresovano. Hajd, zijaniti od Bostona i nije neko iznenadjenje, ali Sacramento, Memphis, Milwaukee kuci je malo cudno. Kontam da igraju s pola gasa dok ne pocne doigravanje, jer imaju najjacu ekipu.
problem svih sampionskih ekipa. i prosle godine su pred plejof cini mi se zijanili zadnjih 7 od 11 utakmica, tako nesto.
Bordolini

#4836 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom

Post by Bordolini »

ma ne, slusajuci neelixa ispade da su lakersi NAMJERNO pustili ovu tekmu da bi nas zavarali kako imaju losu ekipu :zzzz: .
kazi to jacku nicholsonu i supcima iz prvih redova :D.

Sto se Celticsa tice, sve po planu i programu. Kad hoce mogu isprasiti svakog. Po meni, Orlando je nasa najveca prepreka, ako njih preskocimo (ili ih neko prije nas izbaci) mi smo u finalu. Tamo se nadam Spursima koji, iako bolji od lakersa, su laksi protivnik jer ih sudije ne guraju ko ove holivudske supke.
translater

#4837 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom

Post by translater »

nego...neko ko vishe i bolje prati..imaju li meni omiljeni Pacersi sanse za doigravanja???
smoki_choko

#4838 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom

Post by smoki_choko »

pa imaju, bice velika borba za 7 i 8 mjesto na istoku izmedju sixersa, pacerca, bobcatsa i bucksa
translater

#4839 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom

Post by translater »

a to sam i ja uocio gledajuci tabelu i statistike...

ali...ono...ako me razumijesh...imaju li shanse??? :D :D :D

hebga...ko kad sam prestao da pratim, ne znam ni ko igra osim Grangera...
smoki_choko

#4840 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom

Post by smoki_choko »

translater wrote:a to sam i ja uocio gledajuci tabelu i statistike...

ali...ono...ako me razumijesh...imaju li shanse??? :D :D :D

hebga...ko kad sam prestao da pratim, ne znam ni ko igra osim Grangera...
jebiga ne znam, ne pratim indanu. pratim sixerse i ove jace ekipe kolko se moze upratiti
Neelix

#4841 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom

Post by Neelix »

Bordolini wrote:ma ne, slusajuci neelixa ispade da su lakersi NAMJERNO pustili ovu tekmu da bi nas zavarali kako imaju losu ekipu :zzzz: .

Sto se Celticsa tice, sve po planu i programu. Kad hoce mogu isprasiti svakog. Po meni, Orlando je nasa najveca prepreka, ako njih preskocimo (ili ih neko prije nas izbaci) mi smo u finalu. Tamo se nadam Spursima koji, iako bolji od lakersa, su laksi protivnik jer ih sudije ne guraju ko ove holivudske supke.
ne nego je vasim dedama bilo vise do pobjede, dok je lakerse bolio kurac jer znaju da ce vas opet isprasiti kad utakmice fakat budu vazne, tj ako dogurate do finala, a tesko :D
Bordolini

#4842 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom

Post by Bordolini »

Neelix wrote:
Bordolini wrote:ma ne, slusajuci neelixa ispade da su lakersi NAMJERNO pustili ovu tekmu da bi nas zavarali kako imaju losu ekipu :zzzz: .

ne nego je vasim dedama bilo vise do pobjede, dok je lakerse bolio kurac jer znaju da ce vas opet isprasiti kad utakmice fakat budu vazne, tj ako dogurate do finala, a tesko :D
da si novinar ni ligata ti nebi bio ravan. :D
Celticsi su jedini tim koji su tim lakersima trn u oku, deru ih po broju titula i svaka tekma izmedju ova 2 tima je nesto posebno, kao derbi. Tu pricu "da je lakerse bolio kurac" mozes nekom drugom pricati. Ili u sebi ponavljati kao licnu utjehu. :wink:
Neelix

#4843 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom

Post by Neelix »

inace su i kingsi puno jaci tim od lakersa, pobijedise ih neki dan :D
unitedlover

#4844 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom

Post by unitedlover »

igra lakersa ce doci do izrazaja u playoffu,phil jackson ima formulu za titulu ;-)
spree

#4845 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom

Post by spree »

kevin love umjesto yao minga. podpuno zasluzeno. valjda ce biti u prvoj petorci.
smoki_choko

#4846 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom

Post by smoki_choko »

sixers 100-98 kniks :dance: :thumbup:
Neelix

#4847 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom

Post by Neelix »

..s tim sto je LaMarcus Aldridge to mjesto zasluzio vise. Drag mi je i Ljubav :D ali mi nikako nije jasno kako trenutno glavni igrac ekipe koja se pored pola povrijedjenog rostera drzi u utrci za play off moze preskocen zbog clana ekipe koja ima 11 pobjeda i 38 poraza :roll:
jasko_ba

#4848 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom

Post by jasko_ba »

s'a ima, sta se radi?
Image
:thumbup:
spree

#4849 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom

Post by spree »

Neelix wrote:..s tim sto je LaMarcus Aldridge to mjesto zasluzio vise. Drag mi je i Ljubav :D ali mi nikako nije jasno kako trenutno glavni igrac ekipe koja se pored pola povrijedjenog rostera drzi u utrci za play off moze preskocen zbog clana ekipe koja ima 11 pobjeda i 38 poraza :roll:
ja se slazem da je aldridge zasluzio poziv, ali ipak ne vise od lovea. tacno je da love nabija statistike u nikakvoj ekipi, ali opet bas ludjacke prosjeke ima. pored aldridgea ima jos nekoliko igraca koji su mogli dobiti poziv, ali jbg nema mjesta.
kakavdanakneiskustvu wrote:
spree wrote:kevin love umjesto yao minga. podpuno zasluzeno. valjda ce biti u prvoj petorci.

pa teško,jer nije ni izabran u prvih 12
ko zna sta je stern smislio. nesto mi je suhveli da lovea nisu treneri izabrali. on je pozvan mjesto startnog centra, a pop ce odluciti ko ce poceti utakmicu. vjerovatno ce staviti svog timmyja koji je ionako pozvan zbog ucinka cijele ekipe, a ne individualne igre. aldridge je vjerovatno trebao biti pozvan bas umjesto njega.
unitedlover

#4850 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom

Post by unitedlover »

mozda bi kevin love trebao biti izabran umejsto minga stvarno je odigrao vrhunski ovaj dio sezone :)
Post Reply