Bosanska piramida Sunca

Kulturna dešavanja, predstave, izložbe, festivali, obrazovanje i budućnost mladih...

Moderator: Chloe

Locked
ludvig

Post by ludvig »

Macuser wrote: bla..bla..bla
Stvarno imas obraza ista vise pisati na ovoj temi? :? Provaljen si ba, rasturen, briiiisiii :run:
ludvig

Post by ludvig »

...
Last edited by ludvig on 20/04/2006 00:07, edited 1 time in total.
Legolas

Post by Legolas »

prvi si počeo Very Happy
Ja sam opravdano reagovao na nacionalističke i rasističke ispade koji su se počeli stapati sa piramidalnim kultom. Ako ti reakciju protiv takvog diskursa izjednačavaš sa svojim malicioznim dobacivanjima, onda ti prethodna karakterizacija sasvim odgovara.
ludvig

Post by ludvig »

ILIR_ wrote:Interesantno Ludvig, ovo gore sam izabrao prije sto sam vidjeo tvoj post.

Ko dobra ping-pong partija. :)
:D Da promijenimo lopticu? :D Ova se istrosila :lol:
horoz

Post by horoz »

Legolas wrote:
prvi si počeo Very Happy
Ja sam opravdano reagovao na nacionalističke i rasističke ispade koji su se počeli stapati sa piramidalnim kultom. Ako ti reakciju protiv takvog diskursa izjednačavaš sa svojim malicioznim dobacivanjima, onda ti prethodna karakterizacija sasvim odgovara.
znas ti dobro sta sam ja rek'o... ukljuci malo mozak

drugo, 'piramidalni kult', 'nacionalizam', 'rasizam'. 'maliciozno' itd. su tvoje rijeci koje najvise govore o tvom stavu spram jednog epohalnog otkrica...

to sto si ti skucen u razmisljanju i sto to jos ne mozes svarit je tvoj problem...
ILIR_

Post by ILIR_ »

ludvig wrote:
ILIR_ wrote:Interesantno Ludvig, ovo gore sam izabrao prije sto sam vidjeo tvoj post.

Ko dobra ping-pong partija. :)
:D Da promijenimo lopticu? :D Ova se istrosila :lol:
Koje boje? Zelene mozda? ;) :-D
El-Vedex

Post by El-Vedex »

Macuser wrote:Laze, k'o svi Srbi. Milos Obilic se zvao Milos Kobilic, promenili mu prezime da se ne brukaju. Kakva piramida, vec brdo gde je Marko Kraljevic krao lubenice. I taj Dejan je posrbica. Bio musliman, pa presao na pravoslavlje k'o Kusturica. Nego, 'oce delije da prigrabe deo slave, ako bidne piramida, da kazu da je srpska. More, znam ih ja dobro.
JOJ Macuser de stani vise Majke ti... pratim ovaj thread, koji je narasto od zadnje posjete.
Ja sam mislio da si ozbiljniji , a sad lupas ko kakva balavica kad je uhvatis u ne obranom grozdju.

Pokusavas nametnuti nekakav nezdrav ritam svoj ovoj diskusiji.

Mislio sam da tvoj nick dolazi od Macintosh User , a MAchintos useri su uvijek ljudi koji su po meni malo pribraniji.

Ohladi malo da citam na miru . . .
Legolas

Post by Legolas »

drugo, 'piramidalni kult', 'nacionalizam', 'rasizam'. 'maliciozno' itd. su tvoje rijeci koje najvise govore o tvom stavu spram jednog epohalnog otkrica...
ohohohohoho... kakva demagogija. "Nacionalizam" i drugi termini nisu, od strane moje malenkosti, korišteni u opisivanju "epohalnog otkrića", već načina na koji se to "otkriće" eurofično, banalno i rasistički počelo koristiti od strane određenih pojedinaca na ovom forumu.
Last edited by Legolas on 20/04/2006 00:43, edited 1 time in total.
El-Vedex

Post by El-Vedex »

Legolas wrote:U zadnjih dvdesetak postova zagadili ste forum sa toliko zloće, jala i najgnusnijeg naci(onal)izma, malograđanštine, pikantnog sadizma, neznalaštva pomješanog sa megalomanskim psihozama, a najprije suštinske bijede, koja ljudska bića srozava do ništarija. Na vašu žalost, kada prođe piramidalno ludilo, (a to će biti uskoro), ovih problema, koji su jedini istinski problemi društva kojem pripadamo - a ne "skrivena velika zla zavjera" - nećete se lako riješiti. I ne vrijedi podjela na "piramidaše" i "antipiramidaše". Ne može se biti "anti" nečega čega nema.
Slazem se...
Prestanite vise sa tim gluparijama.
Znam da se neki sad vade ali nema razloga , meni je sve josh isto kao i na pocetku.
Sinapsa

Post by Sinapsa »

raja,
blizimo se istorijskom momentu ovoga foruma....svecanom otvaranju 200. stranice....Cuo sam da ce onome ko otvori stranicu biti donirano 100 km i jedna runda sa supermarijevom skodom :-)......
horoz

Post by horoz »

Legolas wrote:
ohohohohoho... kakva demagogija. "Nacionalizam" i drugi termini nisu korišteni u opisivanju "epohalnog otkrića", već načina na koji se to "otkriće" eurofično, banalno i rasistički počelo koristiti od strane određenih pojedinaca na ovom forumu.
tanak si...

ako imas sta reci o piramidi, reci.
ako ne, pusti suplju. ima je ovde i previse...
ludvig

Post by ludvig »

Sinapsa wrote:raja,
blizimo se istorijskom momentu ovoga foruma....svecanom otvaranju 200. stranice....Cuo sam da ce onome ko otvori stranicu biti donirano 100 km i jedna runda sa supermarijevom skodom :-)......
E sad ce Ludost zaspamat, ne bi li se provozao u Marijevoj skodi pa da vidi kolko trosi.

Tako ce dokazati da je ustvari fondacija samo osnovana za pranje novca... :-)
Last edited by ludvig on 20/04/2006 00:43, edited 1 time in total.
ludvig

Post by ludvig »

Ali stvarno gdje nam je Ludost? :?

Da se nije izgubio kad se vracao danas sa Visocice? :lol: :lol:
El-Vedex

Post by El-Vedex »

E ljudi stvarno nema razloga da se sad sve spusta na jeftina i bezvezna prepucavanja...
NEki ljudi su kriticni i to je to... JA sam uvijek reagovao na gluposti i uvrede za ljude koji rade i pokusavaju ostvariti neku viziju.

Osmanagic je sve izveo po propisima , i sad je zainteresovao mnoge skeptike. Ali malo informisaniji ljudi znaju da to uvijek tako ide.
Uvijek postoje ljudi ciji je ego prevelik da podnese teret sujete.
To je bila jedna od prvih mojih iluzija , koja je pala ... Tj. da su i uceni i diplomirani strucnaci podlozni najnizem stepenu sujete...

To je tako , to se vidjelo i na ovom forumu....

Sad neki ispadaju smjesni , al to neznaci da sad ovi sto su od pocetka davali podrsku Osmanagicu moraju biti na nivou primitivaca koji su nesto izigravali da posjeduju kriticku moc uma , i da se ne daju zajebavat . Mislim ne morate sad liciti na "Anti-piramidase".

Toliko
horoz

Post by horoz »

Mislim ne morate sad liciti na "Anti-piramidase".
u pravu si. ja ih vise necu zezat :)
... dosta im je njihove muke :D
El-Vedex

Post by El-Vedex »

horoz wrote:
Mislim ne morate sad liciti na "Anti-piramidase".
u pravu si. ja ih vise necu zezat :)
... dosta im je njihove muke :D
Ma to ti kazem...
helo

Post by helo »

Evo ako niste vidjeli slike od današnje konferencije, pogledajte.

http://www.piramidasunca.ba/indexbh.htm
ILIR_

Post by ILIR_ »

Predjubilarne (200-te stranice) slike dosadasnjih spektakularnih rezultata. :-D

shin wrote:Evo ja danas bio na Visocici, par slikica:

Image
Image
Image
Image
Image
ILIR_

Post by ILIR_ »

Predjubilarne (200-ta stranica) slike dosadasnjih spektakularnog epohalnog otkrica u svjetskoj arheologiji i historiji. Srecno! :D

El-bosniaco wrote:DJE STE SAD ZNANJE (POPISAM TI SE NA ZNANJE) , MACUSER, KEKEC, LUDOST, TERAPIJA I OSTALA KOMPANIJA

SAMO DA VIDIM VASHU FACU DOK GLEDATE OVE SLIKE DAO BI PARA I PARA :D

ZIDOVI PIRAMIDE UGLEDALI SU SVJETLO DANA

Image

Image

Image

Image

Image

Image
ILIR_

Post by ILIR_ »

Predjubilarne (200-ta stranica) slike.
Last edited by ILIR_ on 20/04/2006 03:19, edited 1 time in total.
ILIR_

Post by ILIR_ »

Predjubilarne (200-ta stranica) slike dosadasnjih spektakularnog epohalnog otkrica u svjetskoj arheologiji i historiji. Srecno! :-D

helo wrote:Ima da je fino pometu i očiste da se sva sjaji :bih:

Image
[/quote][/quote]
ILIR_

Post by ILIR_ »

Predjubilarne (200-ta stranica) slike dosadasnjih spektakularnog epohalnog otkrica u svjetskoj arheologiji i historiji. Srecno!

tataratira wrote:
El-bosniaco wrote: Image

Image

Image

Image

Image

zar kroz piramide ne idu tuneli napravljeni od kamenih blokova ?
vidi se da je iskopano kroz zemlju pa ne vidim razloga da ovo uvrštavate kao neko otkriće, više je demant svih tih budalaština

imal' neki stručnjak da ovo pojasni
ILIR_

Post by ILIR_ »

Image
Last edited by ILIR_ on 20/04/2006 03:18, edited 1 time in total.
ILIR_

Post by ILIR_ »

Predjubilarne (200-ta stranica) slike dosadasnjih spektakularnog epohalnog otkrica u svjetskoj arheologiji i historiji. Srecno! :D

Image[/img][/quote][/quote]

[/img]Image[/quote][/quote]

Image[/img][/quote]

[/quote]

[/img]Image[/quote][/quote]

Svako ko nevjeruje i demantuje da nije to piramida, moj savjet je.
Sjedneš u auto, zaputiš se prema Visokom, treba ti 20 minuta do grada, kupiš sok u prodavnici pošto je svaki dan tolika gužva da moraš čekati po 30 minuta u redu da odeš do parkinga na Visočici. Kada se popneš na Visočicu imaš dosta dokaza da se uvjeriš da je piramida tu. Pored toga ima more ljudi gore i možeš da čuješ na svakom koraku svačije mišljenje i razmišljanje ljudi koji obilaze Visočicu. Ja sam bio gore 5 sati i nisam ni jednu osobu sreo da je se ismijavala i demantovala nešto u vezi radova i piramide. Naprotiv svi su bili oduševljeni, sa sitnicama na kojim naučnici rade i otkrivaju. Pored toga možete gore non stop da Semira vidite i da ga pitate šta god želite u vezi piramide, čovjek če na svako pitanje bilo koga odgovoriti.[/quote]
Last edited by ILIR_ on 20/04/2006 03:15, edited 1 time in total.
ILIR_

Post by ILIR_ »

Eeeeee samo bi voleo da jubilarnu 200-tu stranicu otvara ovo -

a i mozda provozam se tom famoznom skodom. :D 8-)

seljak_cojek wrote:Evo neke slike od juče (http://www.piramidasunca.ba)
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Image
OOOOO! Raaaaaamiiiizeeeee :-D :-D :-D
Last edited by ILIR_ on 20/04/2006 03:12, edited 4 times in total.
Locked