Novi selektor reprezentacije BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Tomahawk11
Globalni moderator

#4826 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Tomahawk11 »

hrasno38 wrote:
Tomahawk11 wrote:Eh, vidiš to Farukovo je sad demagogija bez obraza, a kad čitav vod novinara i fudbalskih lica priča u Amarovu korist, to nije :mrgreen:
Faruk je bivsi selektor koji je postavljen bez ikakvog konkursa i klinca palca a novinari su sasvim druga prica. Ne mozes uporedjivati babe i zabe.
Problem je što Faruk priča ono što ti ne odgovara, a ovi pričaju što ti odgovara ;-)
Ali eto, ja neću na tebe galamiti ko ti na mene juče :)
kakotakonikako

#4827 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by kakotakonikako »

Jimmy McNulty wrote:
kakotakonikako wrote: Vidis kazes da ce se saznati 4. januara. Mozda si ti vidovit pa vidis nesto unaprijed. Ako je tako, kakva ce nam biti ova Nova 2018. godina ?
I nemoj biti bezobrazan da vrijedjas nekoga da ce se slogirati. Bezobraznice jedan.
Ne moraš bit vidovit da znaš da će Amara izabrat za selektora.
Ne moraš bit vidovit da zaključiš da profesionalac kao Lula diže ruke od svega jer mu je pun qrac.
Što se Ivice tiče moje veliko poštovanje je imao sve do ovog izbora selektora. Sad nema ni mrvu respekta u mojim očima. Naravno, ko sam ko ja, boli njega qrac za mene i te ffloskule što ćeš napisat da ti uštedim vrijeme, ali vjeruj da nisam jedini koji ovako razmišlja.
Ne odgovori ti meni: kakva ce nam biti ova Nova 2018. godina ?
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#4828 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by hrasno38 »

SSemir wrote:Izabran bez konkursa hahah :lol: kakve provale ovdje covjek sve procitati moze
jebaji ga ako ti sve moram nacrtati!!!
Jimmy McNulty
Čiča Gliša

#4829 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Jimmy McNulty »

kakotakonikako wrote: Ne odgovori ti meni: kakva ce nam biti ova Nova 2018. godina ?
Gora i teža od ove.
hrasno38

#4830 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by hrasno38 »

Tomahawk11 wrote:
hrasno38 wrote:
Tomahawk11 wrote:Eh, vidiš to Farukovo je sad demagogija bez obraza, a kad čitav vod novinara i fudbalskih lica priča u Amarovu korist, to nije :mrgreen:
Faruk je bivsi selektor koji je postavljen bez ikakvog konkursa i klinca palca a novinari su sasvim druga prica. Ne mozes uporedjivati babe i zabe.
Problem je što Faruk priča ono što ti ne odgovara, a ovi pričaju što ti odgovara ;-)
Ali eto, ja neću na tebe galamiti ko ti na mene juče :)
Faruk prica sve OK ali mu je recenica da jebo sve ako nam je samo ostao Amar nemoralna jer je na isti nacin i on izabran samo sto su tada sjedili u savezu ljudi koji su uglavnom preferirali selektore porijeklom sa Koseva(Muzurovic, Musovic pa Hadzibegic)....tri za redom sa Koseva i to je kao moralno!!!!
Tomahawk11
Globalni moderator

#4831 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Tomahawk11 »

hrasno38 wrote: Faruk prica sve OK ali mu je recenica da jebo sve ako nam je samo ostao Amar nemoralna jer je na isti nacin i on izabran samo sto su tada sjedili u savezu ljudi koji su uglavnom preferirali selektore porijeklom sa Koseva(Muzurovic, Musovic pa Hadzibegic)....tri za redom sa Koseva i to je kao moralno!!!!
Pa može se to i ovako tumačiti: ne mora biti Amar, može biti bilo ko, jebo ovo sve, ako je spalo na jednu osobu, jednog kandidata, znači neće niko da vodi bh reprezentaciju.
kakotakonikako

#4832 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by kakotakonikako »

Jimmy McNulty wrote:
kakotakonikako wrote: Ne odgovori ti meni: kakva ce nam biti ova Nova 2018. godina ?
Gora i teža od ove.
Bice onda gutavo pravo. Treba to preziviti.
insomnia78

#4833 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by insomnia78 »

Tomahawk11 wrote:
hrasno38 wrote: Faruk prica sve OK ali mu je recenica da jebo sve ako nam je samo ostao Amar nemoralna jer je na isti nacin i on izabran samo sto su tada sjedili u savezu ljudi koji su uglavnom preferirali selektore porijeklom sa Koseva(Muzurovic, Musovic pa Hadzibegic)....tri za redom sa Koseva i to je kao moralno!!!!
Pa može se to i ovako tumačiti: ne mora biti Amar, može biti bilo ko, jebo ovo sve, ako je spalo na jednu osobu, jednog kandidata, znači neće niko da vodi bh reprezentaciju.
Nista cojk nije pogrjesio. Vidis da su i ovog morali sa biroa zvati
Jimmy McNulty
Čiča Gliša

#4834 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Jimmy McNulty »

kakotakonikako wrote:
Jimmy McNulty wrote:
Gora i teža od ove.
Nek nam je sa srećom svima.
Sretna ti Nova i sve najbolje :bih:
sumirprimus

#4835 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by sumirprimus »

ebe i savez vise sojke, ovo su previse oduzili,trebali su dosad zavrsit ovu farsu pa kako god.
kakotakonikako

#4836 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by kakotakonikako »

Jimmy McNulty wrote:
kakotakonikako wrote:
Jimmy McNulty wrote: Gora i teža od ove.
Nek nam je sa srećom svima.
Sretna ti Nova i sve najbolje :bih:
Sretna i tebi i sve najbolje, kolega po Forumu. :sax:
sumirprimus

#4837 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by sumirprimus »

tako fino se igrajte,ista nam je ovisnost hehe :D :kiss:
bosanska senzacija

#4838 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by bosanska senzacija »

Duljeviczacija reprezentacije odlaskom Lulica dobija svoje prve rezultate. Ali ako su to domaci strucnjaci tipa Husnije Arapovica, Mirze Varesanovic, Slavena Muse..podrzali ko sam ja da sumnjam u to. Ako nam je glavni adut za nekog da je navikao na blato i mulj mozda nam bolje i ne treba.
Bazinga1234

#4839 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Bazinga1234 »

bosanska senzacija wrote:Duljeviczacija
:!:
Jimmy McNulty
Čiča Gliša

#4840 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Jimmy McNulty »

Evo jedna za kraj od mene
Robert Prosinečki za N1: U biti smo se dogovorili

http://ba.n1info.com/a235123/Sport-Klub ... orili.html
vryzas

#4841 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by vryzas »

Anketa :izet: ...Zuti :thumbup:
hrasno38

#4842 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by hrasno38 »

Tomahawk11 wrote:
Nije tacno da je spalo na jednog jer za razliku od ovoga sto sam naveo gore kada su postavljani ovi selektori ovdje je u igri ipak bilo protukandidata i jos uvijek niko ne zna tko ce biti selektor od ove dvojice!!! Naravno vrlo svjesno svi zaboravljate da je i kod izbora proslog selektora Amar bio kandidat pa nije prosao a Ivica je tada bio koliko toliko sposobniji da mu nasteli. Dakle sva prica je vise manje protkana bezobrazlucima prije svega prema porodici Osim i ma koliko se vi ovdje busali o nekoj neutralnoj prici vecini vam je trn u oku upravo to sto su Osimi sa Grbavice. Da su iz Zenice ovdje bi bilo upola manje komentara. Samo ne znam gdje ce obraz pojedincima ako Amar opet popusi!?
Bazinga1234

#4843 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Bazinga1234 »

Živio sam tri godine u Azerbejdžanu i gledao sam skoro sve utakmice. Sigurno ću gledati sve utakmice u BiH ako budem izabran. BiH kao zemlja je talentirana u nogometu i sigurno će biti igrača iz bh. lige", istakao je Prosinečki.

:thumbup:
Za sve Amaroljupce
insomnia78

#4844 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by insomnia78 »

Bazinga1234 wrote:Živio sam tri godine u Azerbejdžanu i gledao sam skoro sve utakmice. Sigurno ću gledati sve utakmice u BiH ako budem izabran. BiH kao zemlja je talentirana u nogometu i sigurno će biti igrača iz bh. lige", istakao je Prosinečki.

Za sve Amaroljupce
Ako jos kaze da je šeher najbolji grad na svijetu da uvijek tu pojede najbolje ćevape a pred satajevskom publikom nema foliranja to je gotova stvar
hrasno38

#4845 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by hrasno38 »

insomnia78 wrote:
Bazinga1234 wrote:Živio sam tri godine u Azerbejdžanu i gledao sam skoro sve utakmice. Sigurno ću gledati sve utakmice u BiH ako budem izabran. BiH kao zemlja je talentirana u nogometu i sigurno će biti igrača iz bh. lige", istakao je Prosinečki.

Za sve Amaroljupce
Ako jos kaze da je šeher najbolji grad na svijetu da uvijek tu pojede najbolje ćevape a pred satajevskom publikom nema foliranja to je gotova stvar
hahahahahaha e ova ti je dobra sto jest jest :lol: :lol: :lol: :thumbup:
Bazinga1234

#4846 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Bazinga1234 »

insomnia78 wrote:

Za sve Amaroljupce
Mašiš poentu.
Dino Djurbuzovic

#4847 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Dino Djurbuzovic »

I budali je jasno da je Robert veliki napredak u odnosu na Safeta i Mehmeda. Isto stoji i za Amara. Ponavljam po ko zna koji put, apsolutno mi je svejedno ko ce biti izabran i jedva cekam ove pripremne utakmice u Januaru.
Logovan

#4848 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Logovan »

hrasno38 wrote:Dakle sva prica je vise manje protkana bezobrazlucima prije svega prema porodici Osim i ma koliko se vi ovdje busali o nekoj neutralnoj prici vecini vam je trn u oku upravo to sto su Osimi sa Grbavice. Da su iz Zenice ovdje bi bilo upola manje komentara. Samo ne znam gdje ce obraz pojedincima ako Amar opet popusi!?
I nikad neće prestati sa svojom pričom.

Džaba sve.
markomilanov

#4849 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by markomilanov »

Dino Djurbuzovic wrote:I budali je jasno da je Robert veliki napredak u odnosu na Safeta i Mehmeda. Isto stoji i za Amara. Ponavljam po ko zna koji put, apsolutno mi je svejedno ko ce biti izabran i jedva cekam ove pripremne utakmice u Januaru.
Ima li šanse da vi budete u stručnom stožeru repke,s obzirom da širite vedar duh i toleranciju i za sebe imate trenersko iskustvo
Last edited by markomilanov on 29/12/2017 12:18, edited 1 time in total.
manijak1

#4850 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by manijak1 »

sumirprimus wrote:konkrus je kod nas svakako pro forme..
smijesno je i pricat o konkursima u bosni..
Najsmješnije je pričati o nama samima
Igramo se vojskovođa nakon bitke , igramo se vojnika poslije rata , sve nešto poslije, jer sve što je prije uradiće neko drugi , e pa hoće ali na Marsu.
Kad treba guzicu staviti u vatru , e onda niđe nikog.
A kad smo već kod izbora mnogi dupeuvalakači i dupelisci i svi oni vlastelini iz 'Uhoda ' Derviša Sušića ponovo su na sceni.
Ko Amara babo gura preko mrtvih .Ko sve je usmjereno prema Amaru .
Bazinga1234 wrote:
insomnia78 wrote:

Za sve Amaroljupce
Mašiš poentu.
Nije promašio već je dodao , piše još ako još ako još ako jošako jošako jošako jošako :D kaje
Ne moram objašnjavati Amar Amar :thumbup: :thumbup: Osim Osim

I ako vam nije žao dati 1 KM :lol: :lol: Fahri u današnjem štampanom izdanju Avaza imate interwiew sa Amarom.
Ili možete i ukrasti novine :D ili vas boli cijenjeno dupe šta se valja iza šupe :D
Biće da je ono drugo :izet: :izet: Robi :izet: :izet: Prodinečki :izet: :izet: Žuljan :izet: :izet: Zvezdaš :thumbup: :thumbup:
Ko zna ako bude selektor možda i otklanja koju na centru stadiona :D da zadovolji uvlakač uvlakače
Last edited by manijak1 on 29/12/2017 12:18, edited 1 time in total.
Locked