Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post Reply
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#4826 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by plain vanilla »

dustaban wrote: Unutar youtube markera maknes "s" u ovome "https"

i dobijes ovo:

hvala puno :)
klavirdžija

#4827 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by klavirdžija »

pirpa wrote:Uvjek je bilo "Bosnjaka" da suradzuju sa "srbima".... moj bosnjo, moj bosnjo :-)
04:25 - 05:20 min

Na početku se u razgovoru s Arkanom spominje njihov (Mandićev) "jaran", "Hilmo iz Pivare", jedan od također Fahrinih omliljenih likova iz patriJotskih basni. :D

Kupujmo domaćeg, of Fahre i Hilme! :lol:
pirpa

#4828 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by pirpa »

klavirdžija wrote:
pirpa wrote:Uvjek je bilo "Bosnjaka" da suradzuju sa "srbima".... moj bosnjo, moj bosnjo :-)
04:25 - 05:20 min

Na početku se u razgovoru s Arkanom spominje njihov (Mandićev) "jaran", "Hilmo iz Pivare", jedan od također Fahrinih omliljenih likova iz patriJotskih basni. :D

Kupujmo domaćeg, of Fahre i Hilme! :lol:
U vremenu kad je ovaj snimak nastao, Fahro je tražio štelu da nosa kafe po kancelarijama a Hilmo Aga jedan od stotinu igrača SDA stranke koji su bili posrednici šverca i kriminala tokom rata.
malakh
Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
Grijem se na: ćumur
Vozim: opel vektru

#4829 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by malakh »

Ridjobrki wrote:
Ne zaboravimo i bliske poslovne veze sa Miroslavom Miškovićem, zajedničke investicije i firme za biznis nekretninama...

Biće zanimljivo čuti u drugom dijelu to o stvarnim vlasnicima tornjeva i razlozima zbog kojih je Gregorian ispaljen iz države, koliko god to možda sve bilo u domenu indicija i špekulacija. Ništa nije bez razloga i sve je to međusobno povezano.

A ni Zlaja nije iznenađenje, njegovi zajednički poslovi i koruptivni poduhvati sa vrhom SNSD-a nisu nikakva tajna. Zna se dobro da su Zlaja i Špirić maznuli 100 miliona maraka na poslu sa izdavanjem ličnih dokumenata koji je povjeren firmi koju su osnovali likovi bliski Špirketu i Dodiku, onda ima tu i ogromnih talova u nekim međunarodnim ugovorima koje je država BiH zaključivala sa nekim stranim financijskim agencijama a vezani su uz projekte koji su se uglavnom izvodili u općinama i gradovima gdje su SDP ili SNSD bili na vlasti... Onda ima i nekih energetskih projekata (hidroelektrane na Drini) gdje su se malo zajedno zamjerili strancima, konkretno Švabama... Sve su to SDP i SNSD skupa radili i nije iznenađenje Dodikova podrška Zlaji i Fahri - taj "love-hate" odnos između njih nije zasnovan na političkim motivima i idealima nego na usponima i padovima njihovih talova u iskorištavanju budžetskih para i prodaje resursa strancima.

Nek Avdo ako ovo čita ispita i zašto je tadašnja njemačka ambasadorica bila kod Dodika u 10:00 ujutru odmah nakon što je večer prije toga ozvaničen ulazak Radončića u koaliciju na državnom nivou.
Sve što si rekao se dešavalo unutar države bosne i hercegovine i takozvano šurovanje nacionalnih predstavnika je u neku ruku i bilo očekivano, a pogotovo u kriminalu, ali vući za rukav četničkog vojvodu i šešeljovog polutana i tražiti od njih pomoć, te u beogradu popunjavati vijeće ministara bosne i hercegovine je u najmanju ruku opasno i zabrinjavajuće - naravno ako se ispostavi da su tvrdnje ovog cibre tačne.
hizo ramidovic

#4830 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by hizo ramidovic »

svimse velikijem bosnjacima zdogadzalo dahina izdaju njihovi bosnjaci anaj vise ovi ishercegovine kostosu izdali gradascevica satsu izdali fahra alnece fahro dovijeka bit uzatvoru ajabi volijo davaske stosad nesta prica te proti njega davaske vidim kad izidze fahro jopecete pobijec urupu nece te smijet ni sta reknut adalibi sve davas fahro samo pogleda akamol davas po milki izdaice bosnjaka doce inavaske reda atacete za zalit
Država

#4831 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by Država »

Voli Vučić Šćepu pravo...

:sax:
O'zone
Globalni moderator

#4832 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by O'zone »

Da nije ove teme više se niko ne bi ni sjetio našeg velikog neimara.....
KB9

#4833 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by KB9 »

Država wrote:

Voli Vučić Šćepu pravo...

:sax:
sve se polako slaze, nema fahrici vise zivota u ovoj drzavi :izet:
sinuhe

#4834 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by sinuhe »

Sto, to je jedan od vidjenijih Bosnjaka. :lol:
Alfons Kauders

#4835 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by Alfons Kauders »

GAU8 wrote:
Dr Arsla wrote:http://tuzlanski.ba/infoteka/afera-otro ... g-pisanja/

Ono kad čovjeku krenu kola niz brdo pa nikad stat :D
Strasno... reketaska novina 1/1.
Silno zelim da se pokrenu i ostali osteceni kroz Avazovu klevetu i bukvalno onaj Avaz oglobe dok im ne ostanu samo gace na guzici...
Da ga srozaju ne na nivo zute stampe, vec ispod nivoa toalet papira...
Tja, ali ko ce se baviti tim poslovima? Valja to istraziti, hej ba, valja raditi!

Tako da od toga nema nista. A ljudi koji su placali petocifrene iznose da ih se Avaz okani, jos uvijek nemaju muda da to priznaju, ili ne smiju jer bi i sebe na taj nacin inkriminirali (narocito kad su u pitanju javne institucije koje su reketaskim metodama tjerane da se reklamiraju u Avazu).

Dosta toga je vec poklopila i zastara, a tome su pomogli u sudstvu i tuzilastvu, kao u citiranom slucaju koji je trajao 15 godina.
JThomas

#4836 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by JThomas »

i ovo što je demantovano, da mektić kao nema diplomu je najbolji dokaz koliko se svi "etablirani" boje hapšenja, i do kakvih niskih i glupih podvala idu da se diskredituje neko...ko je ipak samo izvršilac.

svi bi oni izabrali da se nikoga od političara ne hapsi da se njih pita. pa ni fahru. preopasan presedan za sve njih, koliko god ga možda neko lično ne volio.
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#4837 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by JoseMujica »

sudeči po umilnosti i prostoru koje tornjakovo toaletno milo daje La famaliji Tornjak če ubrzo slobodan da bidne
GAU8

#4840 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by GAU8 »

Ma mogu samo qrcu svirati...
Dr. Kuca

#4841 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by Dr. Kuca »

Najgluplja smo nacija ikad.
dust in the wind

#4842 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by dust in the wind »

JoseMujica wrote:sudeči po umilnosti i prostoru koje tornjakovo toaletno milo daje La famaliji Tornjak če ubrzo slobodan da bidne
kakva glupa rečenica... :D nije ga Bakir i la familija ni uhapsila... :D a pošTo ideš na to da je la familija i Sud BiH povezan, odmah da napomenema da je taj isti Bakir od početka vršio pritisak na sud i davao Fahri patetičnu podršku i suflirao kada treba odrediti pritvor, kada ne. (i da u konkretnom slučaju Fahro nije za određivanja pritvora)
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#4843 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by JoseMujica »

dust in the wind wrote:
JoseMujica wrote:sudeči po umilnosti i prostoru koje tornjakovo toaletno milo daje La famaliji Tornjak če ubrzo slobodan da bidne
kakva glupa rečenica... :D nije ga Bakir i la familija ni uhapsila... :D a pošTo ideš na to da je la familija i Sud BiH povezan, odmah da napomenema da je taj isti Bakir od početka vršio pritisak na sud i davao Fahri patetičnu podršku i suflirao kada treba odrediti pritvor, kada ne. (i da u konkretnom slučaju Fahro nije za određivanja pritvora)

isprićavam se što uopće sumljam u neovisnost i nepristrastnost ljudi koje je sam Don Neonko postavio, u sistemu koji cijeni podobnost ispred sposobnosti kako je to jednared plastićno hAlija Prvovjenćani pojasnio :D
Alfons Kauders

#4844 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by Alfons Kauders »

JoseMujica wrote:
dust in the wind wrote:
isprićavam se što uopće sumljam u neovisnost i nepristrastnost ljudi koje je sam Don Neonko postavio, u sistemu koji cijeni podobnost ispred sposobnosti kako je to jednared plastićno hAlija Prvovjenćani pojasnio :D
Neonko dominira, ali ljudi ne kontaju kako i zasto. :D A baska sto se sad haman trebamo pozivati na sudsko-tuzilacki kadar koji je SDA instalirala, i koji je unistio pravosudje u drzavi. :D Mislim, postavili su cistacicu za sudinicu Vrhovnog, nuff said. :D

Neonku ne godi da Fahro fasuje puno zatvora, jer bi onda mogao poceti da prica neke ne bas ugodne price, a takodjer bi koristio svoju propagandnu masineriju da napada SDA.

Trenutna situacija Baketu sjeda ko rahmetliji jasin - drzi Scepu za KOSovska muda i koristi mu stranku kao produzenu ruku SDA. Zapravo, vise ni samoj SBB nije jasno ko ih vodi, Bakir ili Fahro? Tako su se osigurali za ovaj mandat, dok je sef u zatvoru, SBB ce biti filijala SDA, sto znaci da im ova situacija odgovara barem do sljedecih izbora. Onda ce valjda naci neku novu stranku (novu budalu) spremnu da bude unistena radi 2-4 godine vlasti.

S obzirom da su vec satrali vecinu mogucih koalicionih partnera (citaj zrtava), sad im je u interesu da drze SBB na aparatima, a budale su im dale sve adute. Sudjenje ce se razvlaciti godinama, to je vec izvjesno, tako da ce Fahro jos uvijek biti slobodan covjek kada dodje vrijeme za glasanje, za dvije godine. Poslije toga, ko ga jebe, mogu mu odrezati 5 godina i zaboraviti ga, jer ce tada SBB biti samo filijala SDA (zapravo, vec je, samo sto to glupanima nije jasno).

To SDA daje haman apsolutnu vlast do 2022, a do tad ce se sigurno naci nova generacija budala da s njima ide u koaliciju, pa cemo gledati reprizu 2026.
Drinski

#4845 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by Drinski »

Možemo kazati i da nije čistačica, nego ex pravobranilac. Znam na sta ukazujes, ali mislim da nema smisla nekoga ponizavati zato sto je zavrsio fakultet dok je radio kao cistac. To je pohvalno, a nije snobovski.
dust in the wind

#4846 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Drinski wrote:Možemo kazati i da nije čistačica, nego ex pravobranilac. Znam na sta ukazujes, ali mislim da nema smisla nekoga ponizavati zato sto je zavrsio fakultet dok je radio kao cistac. To je pohvalno, a nije snobovski.
naravno da jeste. o takvim ljudima se na zapadu snimi film... ovdje te ismijavaju, a da je bila dijete bogatih roditelji rekli bi ma sve joj na dlanu bilo.pogani, odvratni mentalitet
dust in the wind

#4847 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

JoseMujica wrote:
dust in the wind wrote:

tipičan primjer Bošnje, ko god da radi negdje-neko ka je postavio,uspješan biti ne možeš bez da te neko gura...bla,bla..... samo si ti očito kvalitetan kadar kojeg niko ne poznaje, pa zato negativnosti prosipaš po forumu... a vidim da se u pravo razumiješ pravo... tebi to hobij,.nije 4 godine fakulteta, dvije iskustva odmah nakon, pravosudni ispit poslije i poslije svega rad od 10, 15, 20 godina... ti to razumiješ bez da si toga svega... talenat :lol: :lol:
Alfons Kauders

#4848 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by Alfons Kauders »

Drinski wrote:Možemo kazati i da nije čistačica, nego ex pravobranilac. Znam na sta ukazujes, ali mislim da nema smisla nekoga ponizavati zato sto je zavrsio fakultet dok je radio kao cistac. To je pohvalno, a nije snobovski.
Dakle pohvalno je po politickoj liniji zavrsiti fakultet i napredovati u poslu?

Ili neko ovdje stvarno vjeruje da je to sve zapravo bio odraz licne sposobnosti, a ne politicke podobnosti?

Dajte ba ljudi, kraj toliko raje koja je kod nas od nicega napravila nesto, sad treba hvaliti zenu koja preko politike dodje do titule i posla. Ne kontam.
dust in the wind

#4849 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

i još nešro za početak nauči primjenjivati afrikate kako treba... po pravilila naših jezika (kojeg god hoćeš) ispriČavam se, plastiČno itd :-D možda te ko prepozna kao kvalitet :D
dust in the wind

#4850 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Alfons Kauders wrote:
Dakle pohvalno je po politickoj liniji zavrsiti fakultet i napredovati u poslu?

Ili neko ovdje stvarno vjeruje da je to sve zapravo bio odraz licne sposobnosti, a ne politicke podobnosti?

Dajte ba ljudi, kraj toliko raje koja je kod nas od nicega napravila nesto, sad treba hvaliti zenu koja preko politike dodje do titule i posla. Ne kontam.
ne, što se tiče nje (mimo toga da je kao čistačica uspjela završiti faks) u pravu si... žena nije neki kvalitet i ima 100x boljih. replicirala sam na to da se ne treba neko ismijavati jer je u mlodosti radio kao konobar, čistač... to mi je bezveze
Post Reply