Premijer liga BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#4826 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
@todd, ok i ja imam dosta kritike na njihov racun. Ali pricam konkretno o ovom slucaju.
- ganjeta
#4827 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
Je li mu totalna ruptura LCA ili parcijalna? Mada sam ja čuo da su njemu stradali zadnji križni, i to je veoma rijetka povreda.Velkoski wrote:Prednji križni.
Pa jebote gdje će sa totalnom rupturom ( pretpostavljam da je totalna pošto mora na operaciju) trenirati ? Ja isto zadobio totalnu ruptura LCA i 7. dana strogo mirovanje, a njemu rekli da trenira
-
Bega_TM
#4828 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
Nevjerovatno je sta su dopustili ljekari Chelsea, to je za smjenu cijelog štaba
Sa takvim povredama se kockat i dopustiti da se vrati u trenazni proces je nedopustivo, sreca njegova pa je golman, vec bi inace mogao halaliti ozbiljnu karijeru
- BHF_Manijak
#4829 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
Joj missko jarane bas ti je smijesna ta priica o nacionalnom kljucu. To slusam evo zadnjih 15 godina i kad god se fuli s tim, kao onda kad je Zeljo 2 godine zaredom uzimao titulu, pa onda duplu krunu, onda ide price "ma jest to sad, ali ce zato naredne godine biti to i to". Bas smijesno postaje.
Bice prvak onaj ko je u tom trenutku najbolji ili najmanje los, to mozda vise odgovara ovoj nasoj ligi.
A sto se tice tvog poredjenja City, Chelsea sa klubovima Premijer lige, jesi fakat ozbiljan il' se zajebajes??? Pa ko je konkurencija Cityu i klubovi s kakvim budzetom, a ko je FK Sarajevu? Ne mogu da vjerujem da si ozbiljan s ovim.
Bice prvak onaj ko je u tom trenutku najbolji ili najmanje los, to mozda vise odgovara ovoj nasoj ligi.
A sto se tice tvog poredjenja City, Chelsea sa klubovima Premijer lige, jesi fakat ozbiljan il' se zajebajes??? Pa ko je konkurencija Cityu i klubovi s kakvim budzetom, a ko je FK Sarajevu? Ne mogu da vjerujem da si ozbiljan s ovim.
- avetinja
#4830 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
Galata na Koševu.
Šta strah radi. Bog zna koliko su para dali kako bi smirili navijače i rekli:"Nama na noge dolaze Turci, Galata, čovječe."
Nadam se da nećete biti lakoumni i zaboraviti na krajnje neprimjereno ponašanje igrača.
Nemam ja ništa protiv toga što igrate sa Galatom, svaka čast, ali mislim da je ovo mazanje očiju i smirivanje bijesa navijača.
Šta strah radi. Bog zna koliko su para dali kako bi smirili navijače i rekli:"Nama na noge dolaze Turci, Galata, čovječe."
Nadam se da nećete biti lakoumni i zaboraviti na krajnje neprimjereno ponašanje igrača.
Nemam ja ništa protiv toga što igrate sa Galatom, svaka čast, ali mislim da je ovo mazanje očiju i smirivanje bijesa navijača.
-
LSD
#4831 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
Dobro je što troše Amidžine pare na takve luksuze i qrcenja, topi se sehara 
Last edited by LSD on 27/10/2015 17:54, edited 1 time in total.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#4832 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
Detalje ne znam fakat, znam da su prednji križni...ganjeta wrote:Je li mu totalna ruptura LCA ili parcijalna? Mada sam ja čuo da su njemu stradali zadnji križni, i to je veoma rijetka povreda.Velkoski wrote:Prednji križni.
Pa jebote gdje će sa totalnom rupturom ( pretpostavljam da je totalna pošto mora na operaciju) trenirati ? Ja isto zadobio totalnu ruptura LCA i 7. dana strogo mirovanje, a njemu rekli da trenira![]()
.
@avetinja
Sponzor.
-
Rob_Atl
#4833 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
fakat ne vidim neki big deal sto dolaze, pa nismo tanzanija jebo te. komsije redovno igraju prijateljske utakmice sa ovakvim klubovima, samo je kod nas spektakl 
- jeza u ledja
#4834 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
Pa i nije toliko glupo poredjenje. Chelsea i City imaju budzete i vrijednost rostera 3-4 puta vece u odnosu na ekipe sredine tabele recimo, isto kao Sarajevo u BHPL. Dinamo u Hrvatskoj npr ima 6 puta vecu vrijednost rostera od klubova sredine tabele. Partizan u Srbiji 4 puta vise.BHF_Manijak wrote: A sto se tice tvog poredjenja City, Chelsea sa klubovima Premijer lige, jesi fakat ozbiljan il' se zajebajes??? Pa ko je konkurencija Cityu i klubovi s kakvim budzetom, a ko je FK Sarajevu? Ne mogu da vjerujem da si ozbiljan s ovim.
- jeza u ledja
#4835 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
Pa pola vas ce doci da gleda Galatu. Napunis AFH i otplatis sto si potrosio, ako si potrosio.avetinja wrote:Galata na Koševu.![]()
![]()
![]()
- Maharadza
#4836 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
avetinja wrote:Galata na Koševu.![]()
![]()
![]()
I opet su slijepi od mitomanije pa im se mora ponavljati: prijateljska je odavno "u planu" i nema veze sa lošim rezultatima u posljednje vrijeme:LSD wrote:Dobro je što troše Amidžine pare na takve luksuze i qrcenja, topi se sehara
http://sportsport.ba/bh_fudbal/turski-u ... jevo/97226
http://sportsport.ba/bh_fudbal/sari-kir ... nju/150621
http://sportsport.ba/bh_fudbal/turci-za ... jevo/86629
Nisu htjeli uložiti - ne moraju, zato možemo prijateljsku odraditi, skrenuti još jednom pažnju na nas, nešto i zaraditi a velikih klubova na Koševu nikada višak!
A vi nastavite buncati i misliti kako se ovakav velikan može "naručiti" u (za njih) malo Sarajevo tek-tako preko noći jer smo eto odigrali lošu utakmicu u kukuruz ligi!
- rumenige_brajtner
#4837 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
skrećete vi pažnju na sebe jazom između uloženog i rezultata koje pravite. ne prolazi neprimjećeno, ne boj se 
- BHF_Manijak
#4838 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
Pa prilicno jeste. Sarajevo je ime bilo u ovoj ligi svakako. Zeljeznicar i Sarajevo su dva najveca kluba u BiH, ogromna navijacka baza u cijeloj zemlji u odnosu na ostale, i kada su u krizi bili i tad su finansijski jaci bili od 90% lige, dakle polazne tacke FKS su vec tad bile iznad gotovo iznad cijele lige.jeza u ledja wrote:
Pa i nije toliko glupo poredjenje. Chelsea i City imaju budzete i vrijednost rostera 3-4 puta vece u odnosu na ekipe sredine tabele recimo, isto kao Sarajevo u BHPL. Dinamo u Hrvatskoj npr ima 6 puta vecu vrijednost rostera od klubova sredine tabele. Partizan u Srbiji 4 puta vise.
Onda ti tu ulagac dodje i jos te vise lansira u odnosu na ostale, koji su frontalni kokuzi. Konkurencija ti je Zeljeznicar i dva politicka projekta (SB i Zrinjski), dok je ostatak lige smijesan u odnosu na tebe. Pa dva igraca Sarajeva imaju plate kao cijela Drina, a da sad ne govorim o budzetu kluba, uslovima rada i ostalog...
Dakle u startu je Sarajevu debelo debelo manja konkurencija u odnosu na tu ligu koju missko spominje! Koga je City morao stizati? Manchester United, Chelsea koji se vec tad etablirao u vrh, Arsenal, pa i Liverpool, Tottenham itd... Cityeva startna pozicija je bila nikakva. Nikakva historija, navijacka baza slaba itd...
Adekvatnije bi bilo da je Hrvatsku spomenuo i Dinamo. Sarajevo nije imalo koga stizati u ligi, ili rijetke, a da ne govorim kolika je sad razlika izmedju njih i ostatka lige.
Sad zasto oni ne preskacu te klubove sa lahkocom tipa Mladosti, Radnika i ostalih, to je ve dublje pitanje za Upravu. Sve predispozicije postoje, tako da je to suplja "Trebalo je i Cityu par godina". City se trkao protiv Ferrarija, Lamborghinija, a Sarajevo protiv Stojadina, Juga i slicnih... Gore sam nabrojao razloge sto je to tako, jednostavno i prije Tana FKS je bilo iznad tih timova, sad pogotovo, tako da je to razlog sto poredjenje ne stoji nikako.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#4839 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
Ovo Manijakovo za Sarajevo stoji, ali ga pretjera sa Cityjem. Cuj navijacka baza nikakva
pa nije Manchester selo od 100 000
Imali su oni itekako bazu navijaca, a sa dolaskom love je to dobro skocilo. Ostalo stoji, ovo vezano za protivnike.
Imali su oni itekako bazu navijaca, a sa dolaskom love je to dobro skocilo. Ostalo stoji, ovo vezano za protivnike.
-
LSD
#4840 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
Sve dok ih Mladost iz Doboja kod Kaknja, Slavija, Travnik i ostali šibaju prutem po guzovima - neka dovode i Barcu ako treba
nama odgovara takav scenario
A fakat bi Amidža trebao pljunuti par miliončeka i dovesti Barcu, kad ju je mogao raspali Hajduk prije par godina za 2,5 miliona na svoju proslavu godišnjice može vala i Amidža....da raja dođe i pogleda uživo prave majstore, a ne one turske uhljupe
A fakat bi Amidža trebao pljunuti par miliončeka i dovesti Barcu, kad ju je mogao raspali Hajduk prije par godina za 2,5 miliona na svoju proslavu godišnjice može vala i Amidža....da raja dođe i pogleda uživo prave majstore, a ne one turske uhljupe
-
todd_smith
#4841 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
Razumijem logiku iza price i jednog i drugog, ali neka smisla.
U ovom okruzenju, drustvu i mentalitetu ne mozes imati logican pristup i aplicirati logicne metode.
U ovom okruzenju, drustvu i mentalitetu ne mozes imati logican pristup i aplicirati logicne metode.
- House
#4842 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
Pitarska je tuga pregolema 
- MOSALJOZE
#4843 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
Siti,sarajevo,celzi 
- avetinja
#4844 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
jeza u ledja wrote:Pa pola vas ce doci da gleda Galatu. Napunis AFH i otplatis sto si potrosio, ako si potrosio.avetinja wrote:Galata na Koševu.![]()
![]()
![]()
To su te stručne procjene. Čuj pola će nas doći.
- avetinja
#4845 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
Maharadza wrote:avetinja wrote:Galata na Koševu.![]()
![]()
![]()
Nemam ja ništa protiv toga što igrate sa Galatom, svaka čast, ali mislim da je ovo mazanje očiju i smirivanje bijesa navijača.I opet su slijepi od mitomanije pa im se mora ponavljati: prijateljska je odavno "u planu" i nema veze sa lošim rezultatima u posljednje vrijeme:LSD wrote:Dobro je što troše Amidžine pare na takve luksuze i qrcenja, topi se sehara
http://sportsport.ba/bh_fudbal/turski-u ... jevo/97226
http://sportsport.ba/bh_fudbal/sari-kir ... nju/150621
http://sportsport.ba/bh_fudbal/turci-za ... jevo/86629
Nisu htjeli uložiti - ne moraju, zato možemo prijateljsku odraditi, skrenuti još jednom pažnju na nas, nešto i zaraditi a velikih klubova na Koševu nikada višak!![]()
A vi nastavite buncati i misliti kako se ovakav velikan može "naručiti" u (za njih) malo Sarajevo tek-tako preko noći jer smo eto odigrali lošu utakmicu u kukuruz ligi!![]()
![]()
Što to niste igrali prijateljsku 2013-te ili 2014-te?
Što ste odgodili proslavu rođendana?
Para vrti gdje burgija neće. Nisu ti Turci u rangu sa klubovima iz lige petice, pa da ih je nemoguće dovesti. Ako se znaš dobro cjenkati, dobro ćeš proći sa Turcima.
Ako našu ligu nazivaš "kukuruznom", zašto onda slaviš titulu svoga kluba koji igra u njoj? Svi znate omalovažavati ovu ligu kada vam ne ide klubu, ali kada klub ostvari uspjeh, onda je uzdižete na viši nivo.
- ferrante071
#4846 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
Tema je PL BiH a štrumpfovsko pučanstvo je oplelo o prijateljskoj utakmici FK Sarajevo vs Galatasaray SK
Kompleksna situacija
Kompleksna situacija
- Logovan
#4847 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
Jesi ti svjestan da treba puno vremena da bi se doveo veliki klub kao što je Galata, a ne par dana?avetinja wrote:Galata na Koševu.![]()
![]()
![]()
- avetinja
#4848 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
Ali zašto onda omalovažavaš ovu ligu (ne mislim na tebe, jer ne znam da li si je omalovažavao, a mrsko mi je listati temu)? Ja nikada ovu ligu nisam nazvao "kukuruznom", ali dobar dio forumaša jeste. Kakva je - takva je, naša je. Ako svi znaju slaviti uspjehe svog kluba u istoj, onda neka je ne omalovažavaju kada im klubu ne ide.leškarenje wrote:Pa slavim zato jer se takmicis za trofej svoje zemlje kakva je god,mislim glupo pitanje...
Turkish ,kontaj malo
- avetinja
#4849 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
Ako daš dobre pare ne treba. Kao što rekoh, nije ti Galata Chelsea, pa da je nemoguće dovesti. Svaka čast vama, ali ja mislim da je ovo smirivanje navijača, i to je to.Logovan wrote:Jesi ti svjestan da treba puno vremena da bi se doveo veliki klub kao što je Galata, a ne par dana?avetinja wrote:Galata na Koševu.![]()
![]()
![]()
- Sarajevski-Seljak
#4850 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
avetinja wrote:Ako daš dobre pare ne treba. Kao što rekoh, nije ti Galata Chelsea, pa da je nemoguće dovesti. Svaka čast vama, ali ja mislim da je ovo smirivanje navijača, i to je to.Logovan wrote:Jesi ti svjestan da treba puno vremena da bi se doveo veliki klub kao što je Galata, a ne par dana?avetinja wrote:Galata na Koševu.![]()
![]()
![]()
Misli sta hoces