Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Romanista 101% wrote:od mene imaju postovanje, idu svugdje u finom broju zele se pobiti sa protivnickom grupom i ne bjeze od policije vec daju solidan otpor, to je meni dovoljno da ih postujem kao ozbiljnu navijacku grupu
Pusti ove tetkice, sve lafo finjaci a svaki drugi bi te opalio s ledja, naravno hinjski jer to nema muda ni pred ogledalo da stane
Romanista 101% wrote:druge navijacke grupe iz Evrope
Ne znam da ih ismijavaju, ali mislim da to rade bez nekog razloga.
Pretežno zbog toga što ne navijaju, tacnije jedino su dobri u skandiranju nema kontinuiteta kod dužih pjesama..
Isto kad im vidiš transove vidiš o kakvim se u suštini navijacima radi, al' ovo moje pisanje samo može shvatiti neko ko je bar par godina na tribini..
Sto se tice ostalih stvari poput tuce nema jacih na svijetu, al' opet i tu su nekako za ismijavanja poput toga da treniraju svi zajedno..
Pa onda treniraju kako se kretat pred samu tucu i tako te stvari, to je daleko od Ultra pokreta..
Moram napomenuti još jednu stvar, Madridska policija je vjerovatno jedna od najgorih svega mi..
Pogledajte u zadnjih 5 godina koliko su puta raznjeli protivnicke navijace od pendreka i one koji su zaslužili, a i one koji nisu.
Evo pogledajte kako policija hinjski napada zadnji dio kortea..
Pa mi vi recite ko je ovdje kriv..
Onaj stao smiruje situaciju, a ova sisica pendrekom po bubrezima..
A inace se cuje
vracite se nemojte przavit problemi mi dosalki za navijanje mi ovdje ne przaviti problemi
Ono nik ti bas odgovara nema me tamo da znam sta je bilo
Ne znam ni ja al policajac koji ga udara ocito zna
Da su ovo navijaci islanda irske i sl to tvoje bi pilo vode al znajuci kakvi su ovi navijaci sigurno nisu dosli na izlet nego kao sto postovani kaze hoce se pobit wne bjeze od policije i sl
Pa nijedna skupina navijaca ne bjezi od policije u tudjem gradu
Kad se sjetim tekme Slobode protiv Hapoela i nakon utakmice ide fukara ulicom i pjeva Lech Poznan Huuligan.. Uticaj je veliki tih mrcina na ultra svijet.
ma nemos ovu masu nabacit ni kad bi se dopingovali na farmi krava onim steroidima da brze nadodju.
nije nam takva genetika
i napravimo razliku izmedju ultrasa i huligana molicu ljepo!
Smijesna malo prica da su dobili pendrek i oni koji su zasluzili i oni koji nisu. Ti ako si u grupi s ljudima koji prave problem si automatski jedan od njih i tu je kraj price.
Ali_G wrote:Smijesna malo prica da su dobili pendrek i oni koji su zasluzili i oni koji nisu. Ti ako si u grupi s ljudima koji prave problem si automatski jedan od njih i tu je kraj price.
Sent from my iPhone using Tapatalk
dje god da radis,dvije slicice rodni list i pravac u najblizu stanicu milicije.
imas taj ćok-.