Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
MJAU - da wrote:@ pici, nemoj ni dijete redovno hraniti, ugađati mu... Pa ćeš vidjeti reakciju.
jel to opet poredjenje kerova s djecom...de .BA zaposli se radi nesto drustveno korisno, skupljaj gofancat od cuka eno pun grad...
Ne, gluho bilo, to je u vašoj glavi samo. Egzistencijalno pitanje je vrlo osjetljiva tema. Na moju sreću, ja zaposlena skoro 10 godina.
jadan li je taj poso kojim fHorumas za radnog vremena...mora da su kakvi budjetlijski il dog money sefovi...de malo skoknidera do lukavice eno tamane tamo pascad ko na kineskoj traci...
Naslovnica wrote: jer ovo su skoro jedini psi u gradu Sarajevu koji su preživjeli šintore, svi ostali su ubijeni.. hvala'
Like · Share
10 people like this.
1 share
Jedini od preostalih 15 hiljada
samo čekam da neko napiše "agresivni dedo isprovocirao miroljubivog psa koji se branio, te se pas prilikom obrane od krvoločnog penzionera zarazio bjesnilom - čeka se reakcija sipe i nadležnog tužilaštva, tražimo da se dedo pronađe uhapsi i osudi."
lavic wrote:Meni je smjesno kad stave da su slike uznemirujuce, koga stvarno mogu uznemirit slike mrtvi kerova nakon 3.5 godine rata u Sarajevu i "u zivo" slika raskomadanih prijatelja, djece ..... dosta vise keroljupci.
Mene uznemiri itekako... Upravo je to jedna od posljedica rata, nismo svi isti.
Ako je to kod tebe slucaj, onda patis od PTSP-a i trebala bi ici ljekaru na redovnu terapiju, ako ti ne pomogne razgovor i opustanje od stresa onda moras uzimati medikamente.
U ljudskoj prirodi je da ga ruzne stvari ojacaju, ucine imunim, ili mu bar postanu prihvatljivije.
A kad ti se desi nesto ruzno nekom bliskom, onda je sve ostalo ne mjerljivo sa tim, a pogotovo psima lutalicama.
Hvala ti puno savjetu. Bila sam kod doktora, jbg, nekad me znao vatromet probuditi, kontam, eno zaratilo se. Ne podnosin krv, nasilje, alergična sam na zvuk pucnjave, ali nije za liječenja. Hvala još jednom, dobro se znalazim.
Ne bi se bas reklo da si ok,sudeci po tome koliko slova izostavis i zuris da odgovoris.
To sasvim dovoljno govori koliko zelis da se nametnes i ostavis dojam, a to je sve odraz neceg drugog.....
U mom poslu se to zove ekspeditivnost, evo opet žurim, a ne da mi se vraćati svaki put na post, ako koje slovo progutam. To što sam ja za iole civilizovano rješenje problema, očito me čini ludom u tvojim očima, ali eto, nismo svi isti.
lavic wrote:Ne bi se bas reklo da si ok,sudeci po tome koliko slova izostavis i zuris da odgovoris.
To sasvim dovoljno govori koliko zelis da se nametnes i ostavis dojam, a to je sve odraz neceg drugog.....
Neko kome nije ugodno gledati prizore crknutih pasa treba da se liječi?
Jesam dobro shvatila?
Nagledala sam se i krvi i otvorenih rana i nikada se nisam navikla i nikada mi nije svejedno, jesam i ja za liječenje?
Što volim ove onlajn dijagnostičare.
Ono bi ljude i na medikamente stavljalo, jebote...
Last edited by Bambi_na_kofeinu on 10/03/2015 14:10, edited 1 time in total.
civilizirano rjesenje je da se nakace na budjet (vec jesu) i onda trebaju psece kontrole, vakcine, antibiotici, azili, auta, benzin, jaslice itd itd...BANDO LOPOVSKA!!! ista fela ko i ovi nasHi politicari...
đžaba što ih eutaniziraju i što im tamo zakon to omogućava kad stalno naviru novi - a ne padaju iz neba...dok god komšija komšiju ne počne prijavljivati a inspekcije raditi svoj posao izgleda neće se riješiti problem.
lavic wrote:Ne bi se bas reklo da si ok,sudeci po tome koliko slova izostavis i zuris da odgovoris.
Neko kome nije ugodno gledati prizore crknutih pasa treba da se liječi?
Jesam dobro shvatila?
Nagledala sam se i krvi i otvorenih rana i nikada se nisam navikla i nikada mi nije svejedno, jesam i ja za liječenje?
Što volim ove onlajn dijagnostičare.
Ono bi ljude i na medikamente stavljalo, jebote...
Zao mi ljudi u ovoj napacenoj zemlji sto pored svih ostalih problema, zbog onih na vlasti, moraju da trpe i ovakvu vrstu terora opet zbog tih istih, a obradovala me je vijest, ukoliko je tacno, da su se ljudi u Donjem Vakufu i u nekim drugim manjim mjestima samoorganizovali. Jos se na Sarajevo i Zenicu ceka.
@ pici - PPVO, pročitaj detaljno šta ću sad napisati molim te. Civilovano rješenje je usvajanje eutanazije. Nemojte biti djeca, novaca ima na bacanje, od DONACIJA, ne od države. Dakle, usvojiti eutanaziju, odmah eutanizirati sve agresivne i nesocijalizirane pse. Ostale u prihvatilišta sa određenim rokom za udomljenje. Ni pod razno da država finansira ta prihvatilišta, sav silni novac od donacija preusmjeriti u prihvatilišta. Jedino što država treba da finansira su prostor i platiti ljude koji bi radili. I da dodam, ZABRANITI svim pojedincima da se bave "spašavanjem" lutalica, sve ispitati i krivično goniti sve koji su od ovoga biznis napravili.
@ Naslovnica, mogu oni da ne kažem šta govoriti, rezultati jasno pokazuju da to nije rješenje. Možda je njihova namjera ok, ali kad se upetljaju lopovi, neko je napisao, ala političari, nema pomoći. Moja želja je da vidim na sudu svaku fukaru koja je marku zaradila na ijednoj životinji samoprozivajući se ljubiteljem i zaštitarem.
@ pici - ja volim ovaj grad, ne bi bilo nimalo lijepo za ovaj grad da se pročuje masovni pokolj. A to bi se desilo ukoliko bi se aktivirao način rješenja problema putem šintera, ili lovaca. Na stranu to što nije humano, ali evo, kao ljudi. Zamislite kakvu bi sliku grada poslali svijetu, a pogovoto, kad bi se silna udruženja aktivirala, da pišu o tome.
Nas su snajperima ubijali po putu kakvo je to sliku poslalo ili da pojednostavim,kakvu bi sliku poslalo da ne daj Boze necije dijete ti psi lutalice raskomadaju usred grada ko da smo u Serengetiju a ne u glavnom gradu .
Postao sam iskljuciv dok se ovo pitanje ne rijesi i ne skloni gro pasa sa ceste a onda cemo o onom jednom pujdi u kvartu diskutovat koliko god treba..