Kod Hareta je to bar djelovalo ozbiljno, ljutito i nadrndanoMaraschino wrote:Skoro da i nije bilo nabacivanja kako je Hare otisao i stvarno se vidi napredak.
Svaki dan laktasenko nam salje novu poruku, Vucic pusta kerove i laju kako stignu...treba nekada pustiti avaz ne bi li krmak izletio.
BAKIRE ODLAZI
- Banksy
#4826 Re: BAKIRE ODLAZI
- muha_sa
#4827 Re: BAKIRE ODLAZI
kome je dao taj intervju---kojoj tv 
-
PM72
#4828 Re: BAKIRE ODLAZI
Pravo da ti kažem,Bakir i babina mu zaostavština me handri zadnjih 22 godine.Ni Dodik ni Dačić mi nisu krivi što autobus Grasa kasni i prokišnjava,što nemamo vode,što nam je grad prljav,nesiguran...nije mi ni Vulin ni Vučić sjebao fabrike,ceste,školstvo,budućnost nego Bakirova SDA.Maraschino wrote: Da razjasnimo, ruka mi se osusila ako sam ikada glasao za Bakira i njegove a necu sigurno dok sam u ovoj pameti.
PM, napisa li ti ikada cemu izjave Dodika, Dacica, Vucica, Vulina...ako zele dobre odnose sa BiH i Bosnjacima?
Sa gospodom gospodski sa ''ciganima'' ciganski.![]()
p.s. ima li smo i po prstima pa se nije dizala ovolika prasina
da smo mi kako treba,ne bi oni kevtali.Ako će mi radi Dodika djete morati u rat,daj da ga ubijemo mater mu jebem.Dok je vremena.Ali naravno,Dodiku treba Bakir.I obratno.E zato im jebem mater obadvojci.
- muha_sa
- GeeTnT
#4830 Re: BAKIRE ODLAZI
Za DWmuha_sa wrote:kome je dao taj intervju---kojoj tv
Nego treba podhitno sazvati zajednicku sjednicu vlada FBIH i Kosova...potpisati kakvu deklaraciju o zastiti albanaca i gacana.
Posluzivati Skenderbeg s ledom...i kiSeljak
- muha_sa
#4831 Re: BAKIRE ODLAZI
nema tv kanala kod istocnih komšija a da ne vaze o Baketovom intervjuu
ne šaltam ja vec u mene mi hanuma
sad ce naredna 3 mjeseca svakodnevno o tome vazit
sad ce naredna 3 mjeseca svakodnevno o tome vazit
-
PM72
#4832 Re: BAKIRE ODLAZI
A za 9 dana presuda onom šlagiranom šupku.Vidjećeš kad se Bakir i Munira razmašu...
-
zavrzlama
#4833 Re: BAKIRE ODLAZI
Ovo srbija postepeno prebacuje svoj interes sa Kosova na BIH...da je bakir rekao"Mi bosnjaci necemo nikad glasat za nezavisnost Kosova" opet bi srbija nasla nacina da tu izjavu okrenu ka konfrontaciji srbije i BIH...valja dodika odrzavat na vlasti jer treba vucicu,a bakiru dobro dodje da zbije sda redove i prosjecnog sda glasaca odvrati od odluke da na sledecim izborima zaokruzi koju drugu opciju osim sda...
Last edited by zavrzlama on 13/11/2017 19:53, edited 1 time in total.
- Maraschino
#4834 Re: BAKIRE ODLAZI
Hajmo onako iskreno, da je Hare ostao vjerovatno da bi se brze neke stvari odvijale. Ako nista drugo istjerao bi zvjerku na cistinu.Banksy wrote:Kod Hareta je to bar djelovalo ozbiljno, ljutito i nadrndanoMaraschino wrote:Skoro da i nije bilo nabacivanja kako je Hare otisao i stvarno se vidi napredak.
Svaki dan laktasenko nam salje novu poruku, Vucic pusta kerove i laju kako stignu...treba nekada pustiti avaz ne bi li krmak izletio.kod ovog ublehaša je očito da je sve isforsirana šuplja...
Poslije Hareta kod nas ziva zabokrecina dok sa druge strane svakodnevno(ali bukvalno) ispaljuju strijele.
Za ljude rade masine za stvaranje problema a mi ''nemocni'' samo slijezemo ramenima.
Kada pogledamo, MZ se ne cese na sve izjave Vucica, Dodika i nihovih satelita pa kao u ratu pozivaju na spustanje tenzija...
...na kraju, ovo je prvi put da neko kaze kako je glupo to sto Kosovo nije do sada priznato dok recimo na drugoj strani Dodik i Ivanic nicim izazvani davali su izjave kako BiH nece nikada priznati Kosovo.
Ljigavi smo ako cutimo a jos ljigaviji ako iznesemo neki stav. Dobro rece @muha.
-
PM72
#4835 Re: BAKIRE ODLAZI
A šta je to Hare pametno i ispravno napravio? Koliko se sjećam,njegova je šuplja bila "100 % BiH" da bi sad strepili od svake izjave nakon slavskog krkanja...
- Hajvan
#4836 Re: BAKIRE ODLAZI
ma samo cackanje mecke, pa ili u koncentracione logore i primarne/sekundarne/tercijarne gorbnice ili slobodan gradjanin
ovo je qrac, odavno
ovo je qrac, odavno
-
channel10
#4837 Re: BAKIRE ODLAZI
Treba njih konstantno ovako podjebavati jer samo ih tako možemo imati "čiste".
Sve one priče ko nas bre zavadi i konstantna priča o kojekavom pomirenju i njihovom zasjedanju skoro svaki dan u Bg kao da je Bg glavni grad BiH, padaju u vodu nakon ovog laveza ovih kerova gdje kažu ono što svi znamo.
Samo u kost sa marvom.
Sve one priče ko nas bre zavadi i konstantna priča o kojekavom pomirenju i njihovom zasjedanju skoro svaki dan u Bg kao da je Bg glavni grad BiH, padaju u vodu nakon ovog laveza ovih kerova gdje kažu ono što svi znamo.
Samo u kost sa marvom.
Last edited by channel10 on 13/11/2017 19:58, edited 1 time in total.
- Maraschino
#4838 Re: BAKIRE ODLAZI
Eto nema Harete a svaki dan se tabiri o nezavisnosti brloga.PM72 wrote:A šta je to Hare pametno i ispravno napravio? Koliko se sjećam,njegova je šuplja bila "100 % BiH" da bi sad strepili od svake izjave nakon slavskog krkanja...
Htio sam reci, da je ostao neko bi se prije vremena okliznuo i napravi pogresan potez. Ovako imamo ''ni zivota ni smrti''.
- GandalfSivi
#4839 Re: BAKIRE ODLAZI
Nakon odbrane Bosnjaka od mrskog Izraela, sada nam se SDA uhvatili sa drugim najvecim nacionalnim problemom, nezavisnoscu Kosova.
Dok je ovaca, bit ce i vune...
Dok je ovaca, bit ce i vune...
-
PM72
#4840 Re: BAKIRE ODLAZI
Koliko se sjećam,Hare je podigao Mileta iz mrtvih pričom kako će ukinut entitete...imali smo visokog predstavnika koji je Srbe slao u ćošak ako bilo šta zaseru.
Šta imamo sad? Mile cirkuza i sa Bakirom i sa Inckom,šta kaže za njega - hoštapler.
Što to nije rekao za Pedija?
Šta imamo sad? Mile cirkuza i sa Bakirom i sa Inckom,šta kaže za njega - hoštapler.
- Grean
#4841 Re: BAKIRE ODLAZI
Ma seru da prostis.muha_sa wrote:nevezano za Bakira i ovu izjavu![]()
ako neko od "naših" šuti na njihove fašisticke izjave onda je pizda--ako progovori tad talasa
znam ja nas...............nas
Istu izjavu istom DW je dao i Covic ali tad nije smetalo nasim dusebriznicima jer nije bilo signala iz Bg.
Sasvim je jasno da nije problem u tome sta je receno vec ko je rekao.
- Kejn
#4842 Re: BAKIRE ODLAZI
Samo deri Bakire kad nema niko drugi da podigne glavu i da im saspe u lice.
-
zavrzlama
#4843 Re: BAKIRE ODLAZI
Dodik je dobio prostor da divlja ne zbog hareta(divljo bi da je bio Gandi umjesto hareta)vec zbog toga sto je zapad trebao mirnu srbiju dok Kosovo ne bude priznato od vecine drzava svijeta.. BIH je platila ceh..danas kad je Kosovo duboko pustilo korijenje zapadu ne treba vucic ni dodik .zato obojica cvile i prijete podjelom BIH jer znaju da je Kosovo zavrsena prica.. u narednim godinama ce BIH biti gotova prica a srbija ce politicke pobjede gradit na "Vojvodina ili Presevska Dolina je srbija)PM72 wrote:Koliko se sjećam,Hare je podigao Mileta iz mrtvih pričom kako će ukinut entitete...imali smo visokog predstavnika koji je Srbe slao u ćošak ako bilo šta zaseru.
Last edited by zavrzlama on 13/11/2017 20:15, edited 1 time in total.
-
PM72
#4844 Re: BAKIRE ODLAZI
Iz tvojih usta u Božje uši...u narednim godinama ce BIH biti gotova prica
-
Ripicipi
#4845 Re: BAKIRE ODLAZI
A sto Bakir nije bio pametniji pa na isto pitanje odgovorio... uradit cemo ono sto je u interesu BiH.
-
zavrzlama
#4846 Re: BAKIRE ODLAZI
Sutra da srbija prizna Kosovo,oni bi branili BIH da ucini isto...srbija jednostavno se nije pomirila sa zavrsnicom raspada sfrj..jer su izgubili ratove,postali svjetski poznati negativci zauvijek i uz to bosanskim srbima ogadili BIH a nisu ni oni ni srbi u BIH vojno jaki da pripoje rs srbiji..oni sto srbija radi je pokusaj"Otmenog propadanja" ali i to im ne ide od ruke.
- escobar__
#4847 Re: BAKIRE ODLAZI
Srbija je fašistička, nama neprijateljska država i nema se tu šta više pametovat. Sve šta oni rade proizilazi iz ovog.
-
zavrzlama
#4848 Re: BAKIRE ODLAZI
Zato sto i bakir zeli podjelu BIH kao i srbija..Bakirova ideologija se ne poklapa sa normalnom BIH i bosnjacima koji ne razmisljaju kao sda.Ripicipi wrote:A sto Bakir nije bio pametniji pa na isto pitanje odgovorio... uradit cemo ono sto je u interesu BiH.
-
PM72
#4849 Re: BAKIRE ODLAZI
Ne znam je li to neko od vas primjetio ali je Srbija odavno priznala Kosovo kao državu.Na svakom proizvodu iz Srbije piše sastav između ostalih jezika i na albanskom.A onda slijede uvoznici i redovno piše - uvoznik za Al taj i ta i odmah pored uvoznik za Kosovo taj i taj.Od keksa,čokolade,piva pa do mesa i mesnih prerađevina.Pogledajte malo.
Dakle,kad je uzimati pare - priznamo ih kao državu.Priznali su ih i graničnim prelazima,priznaju im dokumente.Kad neka srpska delegacija ima nijet ići na Kosovo - najave se u nekakve "kancelarije prištinskih organa" samo im teško prebacit preko usta države Kosovo.
Dakle,kad je uzimati pare - priznamo ih kao državu.Priznali su ih i graničnim prelazima,priznaju im dokumente.Kad neka srpska delegacija ima nijet ići na Kosovo - najave se u nekakve "kancelarije prištinskih organa" samo im teško prebacit preko usta države Kosovo.