Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
DonVVVV wrote:Celzi ovo uzima hladno rutinski kuci sa dva razlike.
Zali se Mourinho da je Liverpool odbio da se utakmica prebaci za subotu, a i engleski FA nije htio promjeniti datum odigravanja, dok su Spanci izasli u susret Realu i Atleticu i odlozili utakmice.
Valjda utakmice sljedeceg vikenda, prije odlucjucih u Ligi sampiona utorak i srijedu.
Celzi ko celzi bez previse napora idu do finala. Atletiko samo salje duge lopte i gadja glavu Terija i Cahila. Kada je Teri izasao tada su kobiva i nesto napravili.
A ako mislite da je ovo bilo ruzno gledati onda zamislite Bayern protiv ovog Celzija, mada smo to vec gledali. Pa Bayern ne bi prismrdio 16tercu a niko od Celzijevih igraci ne bi ni pustio kapi znoja.
dakine wrote:Jeste ruzno za gledat kako onaj Chelsea igra, ali zaboli mourinha neka stvar kako mi dozivljavamo njegovu igru i da li je to lijepo za gledat. Jedino sto je relevantno i njemu i sto se pamti je, ko ide dalje...pa kako god.
Pricekajmo jos sedam osam dana. U sljedece dvije utakmice treba napast a tada se vidi sav jad i Celzija i Murinja. Pricekajmo Liverpul i uzvratnu u Londonu i kako to izgleda kad se trebaju oslonit na Lampardovu krativnost
klopan wrote:Meni je jučerašnja utakmica, samo jedno potvrdila,može mislim proći ovdje k'o hoće u finale-to će biti forma samo,
večeras je finale LP za ovu sezonu.
Ja se ne sjecam da je ijedan tim igro otvoreno ko ovaj Real sad. A ni Bajernu nije mane. Cak bih volio da se malo usaulisu i jedni i drugi, cak mislim da bi bolja utakmica bila. A nije iskljuceno ni da na kraju bude 5:3
dakine wrote:Jeste ruzno za gledat kako onaj Chelsea igra, ali zaboli mourinha neka stvar kako mi dozivljavamo njegovu igru i da li je to lijepo za gledat.
Ma murinjo je mentalno poremecen, sizofrenik. Kad on odigra ko sinoc onda je on za sebe genijalac, a kad neki drugi trener odigra tako onda je taj trener diletant, jad itd.
Dr. Kuca wrote:Ma murinjo je mentalno poremecen, sizofrenik. Kad on odigra ko sinoc onda je on za sebe genijalac, a kad neki drugi trener odigra tako onda je taj trener diletant, jad itd.
Ali mu je Simone sinoc upo u zamku. Razvuko je zivce svima i izvuko nula nula. Fuj
stakasa wrote:
Ali mu je Simone sinoc upo u zamku. Razvuko je zivce svima i izvuko nula nula. Fuj
kaze simeone, "They defended well. We tried wide, tried inside, but couldn't get thru."
Uzima ih na jeftine fore. Zakasni minutu dvije pri izlasku iz svlacionice. Stoje Atletikovi igraci sami, cupkaju, zivci ko strune. Lopta izade u aut on je uzme, ne da. Nije ni deset minuta proslo bilo. Svak vidi sta mu je cilj. Ali nista nije gotovo. Protiv Murinja treba njegovim oruzjem. A Atletiko je fizicki jak, imaju dobrog i visokog golmana, disciplinovani su, mogu im parirat u ciganluku. Protivnik po mjeri
stakasa wrote:
Uzima ih na jeftine fore. Zakasni minutu dvije pri izlasku iz svlacionice. Stoje Atletikovi igraci sami, cupkaju, zivci ko strune. Lopta izade u aut on je uzme, ne da. Nije ni deset minuta proslo bilo. Svak vidi sta mu je cilj. Ali nista nije gotovo. Protiv Murinja treba njegovim oruzjem. A Atletiko je fizicki jak, imaju dobrog i visokog golmana, disciplinovani su, mogu im parirat u ciganluku. Protivnik po mjeri
daleko je ovo od gotovog... čak bih u revanšu veće šanse dao Atletiku... samo što trebaju u Londonu usrati utakmicu kao Chelsea njima jučer... provocirati, nervirati, čuvati 0 što duže eventualno kakvu kontru na foru izvesti i čekati da se ovi izvuku vani... a znaju oni to, pokazali su to već ove sezone (Real prvenstvo, Barcelona...)
Arteta wrote:Koliko bi od tih 5 igralo van svog sesnaesterca?
Jedan, Hazard , mislim nema Chelzi kvalitetu u ovom trenutku,ovoje bio jedini način da se osigura pozitivan rezultat....mogao se nadigravati i izgubiti sa 3:1....
Celzi nema kvalitet da igra ofanzivno, ali za to je najvise zasluzan Mourinho koji je sastavljao ekipu koja ce igrati bunker.
On je prodao Matu, on drzi na klupi Oscara dok mu u veznom redu igraju stoperi i zadnji vezni.
Jel ima na ovom forumu neki poznavatelj historije evropskog klupskog takmicenja? Zanima me ukupan broj odigranih utakmica izmedju Bayerna i Reala i kakav je skor? Hvala
Cistokrvan wrote:Jel ima na ovom forumu neki poznavatelj historije evropskog klupskog takmicenja? Zanima me ukupan broj odigranih utakmica izmedju Bayerna i Reala i kakav je skor? Hvala
Cistokrvan wrote:Jel ima na ovom forumu neki poznavatelj historije evropskog klupskog takmicenja? Zanima me ukupan broj odigranih utakmica izmedju Bayerna i Reala i kakav je skor? Hvala
Ukupno su odigrali 20 meceva, od toga 12 pobjeda Bayerna uz 6 poraza i 2 nerijesena uz skor od 27:36 za Bayern.
...ili ona još bolja statistika, da im je ovo šesto medjusobno polufinale u euro-kupovima, i Real je samo jednom prošao, i to
u sezoni 2001/2002- kad ih je Bayern u grupi razvaljivao Juncker-om s 4-1, i 4-2.
Dobro se sjećam tog perioda kada su u manje od godinu dana 6 puta igrali u LP, i Real je samo jednom pobjedio uz 5 poraza.
Ukupno su odigrali 20 meceva, od toga 12 pobjeda Bayerna uz 6 poraza i 2 nerijesena uz skor od 27:36 za Bayern.
I daleko bolju statistiku ima Bajern u Njemačkoj,tačnije Real ima poražavajuću na Njemačkom tlu.A na SB teško da će Bajern moći do neke senzacije.1:1 bi bilo sasvim ok