opet gledas u kasikeBHF_Manijak wrote:Tjesit cete se i vi kad vas Olimpić trehne u narednoj rundu beha kup takmicenja!![]()
![]()
da, ali i kod oba njihova gola otisao po cevape.maltam wrote:Niko ne spominje da je Risto u debiju upisao asistenciju.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
opet gledas u kasikeBHF_Manijak wrote:Tjesit cete se i vi kad vas Olimpić trehne u narednoj rundu beha kup takmicenja!![]()
![]()
da, ali i kod oba njihova gola otisao po cevape.maltam wrote:Niko ne spominje da je Risto u debiju upisao asistenciju.
kad ti babo kupi ovaj forum , onda se javi odozdo i nekome nešto porucuj gdje se treba ili ne treba pisati....do tad psssttt ni je'nemosa rajvosa wrote:Manijaci,s obzirom da je Vas klub ispao iz kupa nema potrebe da se javljate na ovoj temi i nesto palamudite.
Vidimo se next year....
Još ne mogu da shvatim kako lika prate maleri,i nikako da na površinu ispliva njegov talenat.Ukoliko bude realizovan transfer u FKS,mogao bi to biti dobar potez,ponajviše za upravu.Uostalom,mnogi od nas žele vidjeti Stevu u bordo dresu.Maharadza wrote:
Adžo obećO, Adžo delivers.SmokingMan wrote:Još ne mogu da shvatim kako lika prate maleri,i nikako da na površinu ispliva njegov talenat.Ukoliko bude realizovan transfer u FKS,mogao bi to biti dobar potez,ponajviše za upravu.Uostalom,mnogi od nas žele vidjeti Stevu u bordo dresu.Maharadza wrote:

Minimalno dvije tekme mislimiceman2010 wrote:Kakva su pravila za direktan crveni? Je li uvijek vise od jedne utakmice ili moze biti i samo jedna?
Opet loše misliš. Prošle godine jedan igrač Sarajeva za crveni odslužio jednu utakmicu, ove godine Antolović jednu utakmicu. Sve je do komisije.maltam wrote:Minimalno dvije tekme mislimiceman2010 wrote:Kakva su pravila za direktan crveni? Je li uvijek vise od jedne utakmice ili moze biti i samo jedna?
Sta se palite ko kutnjaci...nego...za koga navijate u ostatku takmicenja ?LSD wrote:kad ti babo kupi ovaj forum , onda se javi odozdo i nekome nešto porucuj gdje se treba ili ne treba pisati....do tad psssttt ni je'nemosa rajvosa wrote:Manijaci,s obzirom da je Vas klub ispao iz kupa nema potrebe da se javljate na ovoj temi i nesto palamudite.
Vidimo se next year....
Ja mislim sve ispod 8 je sramota za bh. fudbal.wannabe_ultra wrote: za ono bi sadikovic trebao dobiti 5 utakmica hladno
To je zato što ne možeš biti objektivan kad je igrač Želje u pitanju. 10+ ...BHF_Manijak wrote:Ja mislim sve ispod 8 je sramota za bh. fudbal.wannabe_ultra wrote: za ono bi sadikovic trebao dobiti 5 utakmica hladno
Ma ja sam pomiješao više sveCharuga wrote:Opet loše misliš. Prošle godine jedan igrač Sarajeva za crveni odslužio jednu utakmicu, ove godine Antolović jednu utakmicu. Sve je do komisije.maltam wrote:Minimalno dvije tekme mislimiceman2010 wrote:Kakva su pravila za direktan crveni? Je li uvijek vise od jedne utakmice ili moze biti i samo jedna?
Tatomitet za amarizaciju.Velkoski wrote:Sadiković je suspendovan na jednu utakmicu.
U principu bi po svakoj logici direktan crveni trebao značiti i suspenziju od dvije utakmice.
Ovo si ti rekao.Iker C wrote:Tatomitet za amarizaciju.Velkoski wrote:Sadiković je suspendovan na jednu utakmicu.
U principu bi po svakoj logici direktan crveni trebao značiti i suspenziju od dvije utakmice.
Ko prizna pola mu se prašta.Logovan wrote:Ovo si ti rekao.Iker C wrote:Tatomitet za amarizaciju.Velkoski wrote:Sadiković je suspendovan na jednu utakmicu.
Onda se klub žali i kazna se smanji na jednu utakmicu. Na kraju im je lakše da odmah daju jednu i da se ne peglaju sa žalbama ...Velkoski wrote:Sadiković je suspendovan na jednu utakmicu.