Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ma pusti mi se toga....svi su "oni" isti i srbi i hrvati.
Dodik je bio probosnaski orjentisan dok se vlasti ne dokopa, pa ovaj isti SDP je podrzo ivanica koji je za vrijeme referenduma ispao veci separatista nego bilo ko drugi....sto je najgore sad opet okrenu neku proevropsku pricu
Gledam posljednjih mjeseci istupe raznoraznih kandidata i ne mogu se oteti utisku da je frajer sa najmanje karizme Denis, nezz covjek mi je toliko antipatican da bih radije glasao za scepu ili onog cvikerasa dzaferovica. Tako da hvala mu sto mi je olakasao posao da dam glas komsi.
ma pusti mi se toga....svi su "oni" isti i srbi i hrvati.
Dodik je bio probosnaski orjentisan dok se vlasti ne dokopa, pa ovaj isti SDP je podrzo ivanica koji je za vrijeme referenduma ispao veci separatista nego bilo ko drugi....sto je najgore sad opet okrenu neku proevropsku pricu
u BiH su ideali pare, fotelja i moc
De ne lupaj. Ivanica su podrzale bosnje u RS po nalogu SDA.
@controlpanel de bgt nemoj me pravit slijepim pored ociju.....mada to nije ni bitno za moj post , sve i da nije tako kako sam napisao za SDP ostaje ono sto je bila sustina posta
invincible1921 wrote:@controlpanel de bgt nemoj me pravit slijepim pored ociju.....mada to nije ni bitno za moj post , sve i da nije tako kako sam napisao za SDP ostaje ono sto je bila sustina posta
invincible1921 wrote:@controlpanel de bgt nemoj me pravit slijepim pored ociju.....mada to nije ni bitno za moj post , sve i da nije tako kako sam napisao za SDP ostaje ono sto je bila sustina posta
Ivanica su podrzale bosnje u RS po nalogu SDA
Predsjednik Demokratske partije (DP) Dragan Čavić ocijenio je da je na jučerašnjoj sjednici Vijeća naroda RS-a prekršen poslovnik o radu tog zakonodavnog tijela od SNSD-a koji je želio da se osveti SDP-u.
“Jasno je da se SNSD opredijelio za politiku kažnjavanja prema Bošnjacima, odnosno SDP-u, jer su podržali izbor Mladena Ivanića za delegata Doma naroda državnog parlamenta”, rekao je on nazvavši sve što se dešavalo na toj sjednici “blamažom”.
addy_sa wrote:Šta misle u SDP da li im je intervju Lagumdžijin za Klix i N1 "skinuo" glasača?
mogao je samo dodati koji glas jer je sad jasno da kleptoman više nije dio priče
To se uci u prvom razredu objavjestajnog djelovanja...sto bi Cvorovic rekao: sve je suprotno od onoga kako izgleda.
Tip toliko nebitan da odjedamput vazi po medijima, a paznju drzi cijelo vrijeme na ljevici i "svojoj" gresci
Ma ja ba... ubačen na ulice i u potplačene medije... da u masama šire paniku i dezinformacije o ideološkom razlazu... ono, da izgleda... nemam ja s njima ništa, katastrofalno griješe, razmimoilazimo se... a u stvari drmaju strankom sa sečije...
Naučili od NS-ovih...
Pročito si ih sve.
kmirsad wrote:Ma ja ba... ubačen na ulice i u potplačene medije... da u masama šire paniku i dezinformacije o ideološkom razlazu... ono, da izgleda... nemam ja s njima ništa, katastrofalno griješe, razmimoilazimo se... a u stvari drmaju strankom sa sečije...
Naučili od NS-ovih...
Pročito si ih sve.
Tracali smo te na jednoj temi
Ne bih ja, spreca kolovodja
kmirsad wrote:Ma ja ba... ubačen na ulice i u potplačene medije... da u masama šire paniku i dezinformacije o ideološkom razlazu... ono, da izgleda... nemam ja s njima ništa, katastrofalno griješe, razmimoilazimo se... a u stvari drmaju strankom sa sečije...
Naučili od NS-ovih...
Pročito si ih sve.
Tracali smo te na jednoj temi
Ne bih ja, spreca kolovodja
Spreča... bandit svjetski...
Na kojoj...Garant kod Muhe i kafani...