Premijer liga BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- enko 1964
- Grijem se na: južnu konekciju
#48226 Re: Premijer liga BiH
I drugi pehar ode u Hercegovinu zahvaljujući, prije svega, igračima koji sarajevskim "velikanima" nisu bili "dovoljno" dobri.
I jedni i drugi, možemo uprijeti prstom u čelo i zapitati se zašto li je to tako?!
Priče o tome kako bi se klubovi iz "dijela BiH u kome se ne zviždi nacionalnoj himni", trebali sklanjati kako bi "velikani" dolazili do titula su za vrtića.
Nije ni meni drago što titule idu u Hercegovinu ali nije krivo more, krivi smo mi, i jedni i drugi sa svojim kurčevim filozofijama.
I jedni i drugi, možemo uprijeti prstom u čelo i zapitati se zašto li je to tako?!
Priče o tome kako bi se klubovi iz "dijela BiH u kome se ne zviždi nacionalnoj himni", trebali sklanjati kako bi "velikani" dolazili do titula su za vrtića.
Nije ni meni drago što titule idu u Hercegovinu ali nije krivo more, krivi smo mi, i jedni i drugi sa svojim kurčevim filozofijama.
- Logovan
#48227 Re: Premijer liga BiH
Lagano je igrati kad si 99% šampion.Slo Burner wrote: Olako zaboravljate nepostojeci crveni karton za Zrinjski u Bijeljini. Sinoc kad sam ih gledao protiv Slobode, fakat igraju najbolji fudbal, grmi i sijeva.
- kakotakonikako
#48228 Re: Premijer liga BiH
Je li mislis na one iz afere Punac ? Kako je gledati komsiji u EDIT: MANITE SE TE PRIČE, VEĆ SAM BANOVAO RADI TOGA ? ( posto si ovo stalno potencirao, pa si na tome doktorirao - sve se vraca, sve se placa ). Mislim da je tebi najbolniji ovaj rasplet, jer su komsije ispred tvoga tima. Boli.bjelave wrote:Lopovi ne prestaju da kmece o nepravdi I pljacki
-
tr_ba
#48229 Re: Premijer liga BiH
Toliko ste "Gospoda" da su vam se dva igraca iselila iz grada dok ste im pokusavali uruciti cvijece,sok (razmutu),i kilu secera (kocke).emigrazione wrote:Sarajevska gospoda je svjesna da im ekipa ove godine nije bila bas za sampiona, kmeci nizi stalez i radnicka klasa
-
sumirprimus
#48230 Re: Premijer liga BiH
prodje jos jedna sezona..pih
sta reci, zrinjski prvak,ne moze se reci nezalsuzeno, siroki kup,gosk uso u premier, hercegovci haraju , a nama ostaje da se naastavimo uspejsno prepucavat...

sta reci, zrinjski prvak,ne moze se reci nezalsuzeno, siroki kup,gosk uso u premier, hercegovci haraju , a nama ostaje da se naastavimo uspejsno prepucavat...
- avetinja
#48231 Re: Premijer liga BiH
Utakmicu u Bijeljini ne treba računati kao kupovinu titule. Sami smo sebi krivi. Kada si šampion, onda moraš pobijediti Krupu koja je odsječena od 3. mjesta 5 kola prije kraja.Slo Burner wrote:Olako zaboravljate nepostojeci crveni karton za Zrinjski u Bijeljini. Sinoc kad sam ih gledao protiv Slobode, fakat igraju najbolji fudbal, grmi i sijeva.
Sarajevo ima najskuplji tim, a možda i najbolji. Zrinjski je posložen na svim mjestima, dok mi imamo najslabiji i izvikan tim. To je istina. Mi imamo 5-6 igrača koji su dobri, a ostalo je loše. Dovoljno je da ti kažem da nemamo lijevog beka, a za to je kriv prijelazni rok.
- MOSALJOZE
#48232 Re: Premijer liga BiH
Čim se završilo,odma sumir trijezan.Postovi su na zavidnom gramatičkom nivou,jesi dobrosumirprimus wrote:prodje jos jedna sezona..pih![]()
sta reci, zrinjski prvak,ne moze se reci nezalsuzeno, siroki kup,gosk uso u premier, hercegovci haraju , a nama ostaje da se naastavimo uspejsno prepucavat...![]()
![]()
-
sumirprimus
#48233 Re: Premijer liga BiH
dobar, malo umoran al dobar, valja malo i od ove kokuruz lige odmorit
svasta se napise za sezone, nadam se da niko nije ozibljno zahaterio,mislim forum je

svasta se napise za sezone, nadam se da niko nije ozibljno zahaterio,mislim forum je
- MOSALJOZE
#48234 Re: Premijer liga BiH
Nemgo ovo niščitat ksko piseš uzasd
-
sumirprimus
#48235 Re: Premijer liga BiH
do tebe je druze, samo se nemoj ljutit...lendra levl 
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#48236 Re: Premijer liga BiH
Slobodi krompir k'o i inačesumirprimus wrote:prodje jos jedna sezona..pih![]()
sta reci, zrinjski prvak,ne moze se reci nezalsuzeno, siroki kup,gosk uso u premier, hercegovci haraju , a nama ostaje da se naastavimo uspejsno prepucavat...![]()
![]()
-
sumirprimus
#48237 Re: Premijer liga BiH
jah et i vi se u ove dvije sezone okitiste trofejima..
uspjeh je otic u europu ne radi europe nego radi pukog prezivljavaja. i tu je vec razlika u 5 deka..
uspjeh je otic u europu ne radi europe nego radi pukog prezivljavaja. i tu je vec razlika u 5 deka..
- omega369
#48238 Re: Premijer liga BiH
Ali ipak tuzlak presudi zeljeznicarima i uze im titulu, nije sala. Ima nesto u tome 
- avetinja
#48239 Re: Premijer liga BiH
Nama izgleda presudi pola lige. Krupa, Sarajevo, Sloboda. Odlučite se ko je taj katil. 
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#48241 Re: Premijer liga BiH
[quote]Nemanja Bilbija u četiri sezone osvojio četiri trofeja[/quote]
Otisao ko sampion i nastavio....al nama nije valjao
Otisao ko sampion i nastavio....al nama nije valjao
-
LSD
#48242 Re: Premijer liga BiH
Zabilježeno.lakilaka wrote:u zadnjem kolu da je sloboda ostala neporazena, zeljo bi uzeo titulu. neka ostane zabiljezeno.
Isto to je važilo i prije dvije godine, kada su zajedno sa pitarlukom na koševu pjevali Bice Željo q šampion, u momentu dok ih pitarluk trpa otraga
Zapamtiti te tuzlanske gadosti, pa slijedeci put kada budemo u prilici (a ubrzo ce se oni opet boriti za opstanak) ih nabiti nogomu cvajtu.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#48243 Re: Premijer liga BiH
I onda neko kaze Sloboda ovo, Sloboda ono...a ljudi o titulama odlucuju zadnje kolo 
-
nema me tamo
#48244 Re: Premijer liga BiH
LSD wrote:Zabilježeno.lakilaka wrote:u zadnjem kolu da je sloboda ostala neporazena, zeljo bi uzeo titulu. neka ostane zabiljezeno.
Isto to je važilo i prije dvije godine, kada su zajedno sa pitarlukom na koševu pjevali Bice Željo q šampion, u momentu dok ih pitarluk trpa otragaove godina ista prica, samo Mostar.
Zapamtiti te tuzlanske gadosti, pa slijedeci put kada budemo u prilici (a ubrzo ce se oni opet boriti za opstanak) ih nabiti nogomu cvajtu.
Dobro vam vracaju ljudi + onaj x na Tušnju ka pravom putu idu da poravnaju racune zbog cevapa i kajmaka koje ste dobili u Trebinju.
-
LSD
#48245 Re: Premijer liga BiH
Vratice se i njima ova naguzivanja Slobodanke u zadnjim kolima, i ta vaša politika "samo da Željo ne bude šampion"nema me tamo wrote:LSD wrote:Zabilježeno.lakilaka wrote:u zadnjem kolu da je sloboda ostala neporazena, zeljo bi uzeo titulu. neka ostane zabiljezeno.
Isto to je važilo i prije dvije godine, kada su zajedno sa pitarlukom na koševu pjevali Bice Željo q šampion, u momentu dok ih pitarluk trpa otragaove godina ista prica, samo Mostar.
Dobro vam vracaju ljudi + onaj x na Tušnju ka pravom putu idu da poravnaju racune zbog cevapa i kajmaka koje ste dobili u Trebinju.
Samo ulozi ce biti drugaciji, jednim titula, a drugima premierligaški status
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#48246 Re: Premijer liga BiH
Gledaj ti prijetnji
Jarane, ode ti pola ekipa, valja prvo sastaviti nesto, pa onda imati cime prijetiti

Jarane, ode ti pola ekipa, valja prvo sastaviti nesto, pa onda imati cime prijetiti
-
LSD
#48247 Re: Premijer liga BiH
A pitarluk sacuva citavu ekipu, jeldeTomahawk11 wrote:Gledaj ti prijetnji![]()
Jarane, ode ti pola ekipa, valja prvo sastaviti nesto, pa onda imati cime prijetiti![]()
- phillie
#48248 Re: Premijer liga BiH
Al isto da je Sloboda igrala protiv Vrbanjuse, pa eto nisu izvukli pozitivan rezultat

- Tomahawk11
- Globalni moderator
#48249 Re: Premijer liga BiH
Ma ja nisam ni rekao za nas, prirodan je slijed da sta god valja - ide na kraju sezone.LSD wrote:A pitarluk sacuva citavu ekipu, jeldeTomahawk11 wrote:Gledaj ti prijetnji![]()
Jarane, ode ti pola ekipa, valja prvo sastaviti nesto, pa onda imati cime prijetiti![]()
![]()
Al vidim ti prijetis svima okolo, pa kontam ima nesto, slijedi nam satiranje 3-0 hladno u situaciji kad se budemo borili za titulu.
-
sumirprimus
#48250 Re: Premijer liga BiH
bas smo mi mogli juce izvuc iks
ljudi su najaci tokom citave sezone i to je to.
gadorija je nama zamjerat za ispustenu sansu za titulu..
ljudi su najaci tokom citave sezone i to je to.
gadorija je nama zamjerat za ispustenu sansu za titulu..