Jok. Sto bi se tovario? Samo komentarisem gol.LSD wrote:Sad kad se Tomahawk i Kory natovare na ovu časnu temu, jebali smo jež u leđa![]()
Odjednom im interesantna Primeravrati im Barca interesovanje
Barca nema gdje izgubiti do kraja prvenstva.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Jok. Sto bi se tovario? Samo komentarisem gol.LSD wrote:Sad kad se Tomahawk i Kory natovare na ovu časnu temu, jebali smo jež u leđa![]()
Munir navodno "odigrao" 90 minuta, a nigdje frajera na mapiVertig0 wrote:Jebo vas munir. Kome je munir glavni problem veceras taj nije dobar u glavi.
Me zezam se baTomahawk11 wrote:Jok. Sto bi se tovario? Samo komentarisem gol.LSD wrote:Sad kad se Tomahawk i Kory natovare na ovu časnu temu, jebali smo jež u leđa![]()
Barca nema gdje izgubiti do kraja prvenstva.
LSD wrote:Sad kad se Tomahawk i Kory natovare na ovu časnu temu, jebali smo jež u leđa![]()
O Ardi smo sve rekli. Danas stvarno, nije bio problem pojedinaca. Vise mi je smetao Neymar od Arde.HB_BHF wrote:Arda![]()
Igra loša, ali bilo je šansi. Svaka čast za golmana Sociedada.
Sto, bolan, izmisljas. Ujutro pdmah bio komentar na utakmicuCrvena Tifoza wrote:LSD wrote:Sad kad se Tomahawk i Kory natovare na ovu časnu temu, jebali smo jež u leđa![]()
A poslije Wolfsburga sve se bilo pogubilo. Dva dana Tome nije bilo na forumu.
Nije problem u relaciji, sve je ok. To sto je Messi vise u sredini je pocelo od trenutka kada je Wenger zatvorio sve i jedan dijagonalan pas koji je Messi upucivao na lijevu stranu (Ney+Alba) i tako pomjerao odbranu i stvarao prostor . To je Iskopirao je Marcelino iz Villareala. Od tada je Messi prebacen u sredinu radi kreacije. Od te utakmice (Villareal) Barsini golovi su 1.penal 1.Korner1. Slobodnjak 1Nula. Protiv Atletica sa igracem vise.su zabili iz igre. Gotovo, provaljeno, sta da se radi. Protivnici su se vratili na 4-5-1 u odbrani, zgusnuti, i nece loptu. Problem je to Barsa sada nema igrace koji bi igrali kao prije. Vjeruj mi, da je ostala opcija nabacivanja na Luisa Suareza i da opet kao prosle godine protiv Bayerna, Leo sam nesto zavrsi.LSD wrote:Cija je ideja da Messi igra u sredini, kao veznjak ?
Messijeva ili Erniqueovada nije opet pukla tikva na toj reelaciji
Nije to toskenderija04 wrote:Nije problem u relaciji, sve je ok. To sto je Messi vise u sredini je pocelo od trenutka kada je Wenger zatvorio sve i jedan dijagonalan pas koji je Messi upucivao na lijevu stranu (Ney+Alba) i tako pomjerao odbranu i stvarao prostor . To je Iskopirao je Marcelino iz Villareala. Od tada je Messi prebacen u sredinu radi kreacije. Od te utakmice (Villareal) Barsini golovi su 1.penal 1.Korner1. Slobodnjak 1Nula. Protiv Atletica sa igracem vise.su zabili iz igre. Gotovo, provaljeno, sta da se radi. Protivnici su se vratili na 4-5-1 u odbrani, zgusnuti, i nece loptu. Problem je to Barsa sada nema igrace koji bi igrali kao prije. Vjeruj mi, da je ostala opcija nabacivanja na Luisa Suareza i da opet kao prosle godine protiv Bayerna, Leo sam nesto zavrsi.LSD wrote:Cija je ideja da Messi igra u sredini, kao veznjak ?
Ne treba kriviti nikoga. Tako je namjesten sistem i sad smo u situaciji da nema vremena da se bilo sta mjenja. Luis Enrique je to mirisao i insistirao je na Nolitu koji je profil igraca koji bi mogao dodati koju raznovrsnost. Zasto nije dosao, najmanje je kriv Luis.
Dakle kako je tako je. Do kraja plafon 11 utakmica, tako da za rotacije nema ni vremena. Dok izdrze. Nazad nema.
Znam, ali vidio si . Bilo je par situacija kada je Mascherano pokusao da bude distribuiter, ali vise onako, iz srca i muda nego sto je to njegova jaca strana. Bolile oci od onih divljih pasova koji najcesce zavrse u autu, ali kapa do poda. Stari se ne predaje i gura do kraja. E tako ce biti i sa ekipom . Ako proradi ponos sampiona bice nesto,LSD wrote:Nije to toskenderija04 wrote:Nije problem u relaciji, sve je ok. To sto je Messi vise u sredini je pocelo od trenutka kada je Wenger zatvorio sve i jedan dijagonalan pas koji je Messi upucivao na lijevu stranu (Ney+Alba) i tako pomjerao odbranu i stvarao prostor . To je Iskopirao je Marcelino iz Villareala. Od tada je Messi prebacen u sredinu radi kreacije. Od te utakmice (Villareal) Barsini golovi su 1.penal 1.Korner1. Slobodnjak 1Nula. Protiv Atletica sa igracem vise.su zabili iz igre. Gotovo, provaljeno, sta da se radi. Protivnici su se vratili na 4-5-1 u odbrani, zgusnuti, i nece loptu. Problem je to Barsa sada nema igrace koji bi igrali kao prije. Vjeruj mi, da je ostala opcija nabacivanja na Luisa Suareza i da opet kao prosle godine protiv Bayerna, Leo sam nesto zavrsi.LSD wrote:Cija je ideja da Messi igra u sredini, kao veznjak ?
Ne treba kriviti nikoga. Tako je namjesten sistem i sad smo u situaciji da nema vremena da se bilo sta mjenja. Luis Enrique je to mirisao i insistirao je na Nolitu koji je profil igraca koji bi mogao dodati koju raznovrsnost. Zasto nije dosao, najmanje je kriv Luis.
Dakle kako je tako je. Do kraja plafon 11 utakmica, tako da za rotacije nema ni vremena. Dok izdrze. Nazad nema.nema šta Lionel tražiti u sredini kad se ganja rezultat....veceras je malo prošetao, malo potrcao tu i tamo, ali generalno jako loše
Rekoh ja, kad je odlazio Pedrito, da ce Barca žaliti za njim
Messi mora stajati gdje sada stoji Alves tamo na desnoj strani, tu ga ne može niko udvojiti ni zaustaviti, kao što ne mogu Neymara kad igra čisto krilo. Pa tako je razbio Atleticov bunker prošle godine, prođe beka vuče loptu do gol aut linije i dođe iza leđa ovom bunkeru od 6 igrača u odbrani, samo povratna i nek se brane materi do sutra.skenderija04 wrote:Nije problem u relaciji, sve je ok. To sto je Messi vise u sredini je pocelo od trenutka kada je Wenger zatvorio sve i jedan dijagonalan pas koji je Messi upucivao na lijevu stranu (Ney+Alba) i tako pomjerao odbranu i stvarao prostor . To je Iskopirao je Marcelino iz Villareala. Od tada je Messi prebacen u sredinu radi kreacije. Od te utakmice (Villareal) Barsini golovi su 1.penal 1.Korner1. Slobodnjak 1Nula. Protiv Atletica sa igracem vise.su zabili iz igre. Gotovo, provaljeno, sta da se radi. Protivnici su se vratili na 4-5-1 u odbrani, zgusnuti, i nece loptu. Problem je to Barsa sada nema igrace koji bi igrali kao prije. Vjeruj mi, da je ostala opcija nabacivanja na Luisa Suareza i da opet kao prosle godine protiv Bayerna, Leo sam nesto zavrsi.LSD wrote:Cija je ideja da Messi igra u sredini, kao veznjak ?
Dakle kako je tako je. Do kraja plafon 11 utakmica, tako da za rotacije nema ni vremena. Dok izdrze. Nazad nema.

Nabijeni su kompleksi.AmiĐa_Idriz wrote:https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net/hp ... JpIjoiYiJ9
U čemu je problem u ovom gostovanju

Pa nedavno je išao kod onog svog nutricioniste u Italiju, ako se ne varam...skenderija04 wrote:Nije zvanicno potvrdjeno od strane kluba, niti je jedan "ozbiljan" medij objavio, ali citavo jutro se prica da je Messi upitan za veceras. Navodno trovanje stomaka . Vidjecemo u toku dana koliko tacno.