Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Definitivno sam za pemzije gledanja fudbala. Kopačke o klin, ilitiga preciznije daljinski o klin
Hebo ti ovo, kako se poistovijetit s nekima koji zarađuju apstraktne cifre za veeeeliku većinu nas a mi ispred TV-a se više oznojimo od nekih od njih. Barem ja.
Fudbalski teren mi 200 metara od zgrade, lokalna ekipa igra kako god. U svakom slučaju manje nerviranja nego gledajući ove.
Bruka i sramota, da ih Sociedad trkacki ubije ko da igraju za Rudar iz Prijedora a ne Barcelonu. Valjda ce se dozvati u narednom periodu, ako ovako nastave nece ni kup uzeti a kamo li trostruku.
ovo im je trebalo. da se razdrmaju. mesi se mora trznuti. proci ce se ateltiko i osvojiti prvenstvo i kup. samo moze bolje od ovoga, jer ovo je u zadnje dvije prvenstvene bilo lose. nedostajao je suarez. vidje ce se to u narednim utakmicama. jos su uvijek na +4 i +5. To je dosta velika razlika jer se igra samo jos 6 kola.
Pique je možda kriv za gol, ali je drugi najbolji špic u ekipi poslije Suareza i najbolji štoper
samo da hoću vidjeti leđa onom Muniru, većeg nehljeba odavno nisam vidio
lakilaka wrote:ovo im je trebalo. da se razdrmaju. mesi se mora trznuti. proci ce se ateltiko i osvojiti prvenstvo i kup. samo moze bolje od ovoga, jer ovo je u zadnje dvije prvenstvene bilo lose. nedostajao je suarez. vidje ce se to u narednim utakmicama. jos su uvijek na +4 i +5. To je dosta velika razlika jer se igra samo jos 6 kola.
zar nije +3 i +4
bome moze espanjol opet donijet titulu u madrid.. neka se zakomplikovalo
Tomahawk11 wrote:Nije Bravo kriv za onaj gol. Pikac jeste, mora da mu je Shakira mahala sa tribina
pusti ti realovac, za onaj gol je kriv busqets. samo sto ti to nisi vidio. tebi je pique trn u oku, nakon izjava o penaldinju i tvome timu.
Pique je kriv za gol jer nije imao drugog posla nego cuvati tog igraca koji je dao gol, jasno ko dan.
busqets je nepotrebno izgubio loptu, gdje nije smio i na nepostavljenu odbranu su dali gol. pique nije kriv.
i u ovakvoj igri, munir je u drugoj minuti imao zicer, messi iako je spavao, imao je tri dobre sanse. golman ih je spasio a i sudija je sudio za nekog drugog. medutim, sve to ne opravdava losu igru cijelog tima. proci atletiko i uzeti prvenstvo i ovo ce se zaboraviti.
+4 i +5 jer su bolji u medjusobnom duelu sa drugim i trecim.
lakilaka wrote:ovo im je trebalo. da se razdrmaju. mesi se mora trznuti. proci ce se ateltiko i osvojiti prvenstvo i kup. samo moze bolje od ovoga, jer ovo je u zadnje dvije prvenstvene bilo lose. nedostajao je suarez. vidje ce se to u narednim utakmicama. jos su uvijek na +4 i +5. To je dosta velika razlika jer se igra samo jos 6 kola.
zar nije +3 i +4
bome moze espanjol opet donijet titulu u madrid.. neka se zakomplikovalo
Korak po korak Kory
Prvo 0-2 u utorak
A onda ganjati -4 u 6 kola
ma joj, ja ne koracam tim koracima haman nikako
prije 3 mjeseca je madrid ligu izgubio, ovo je sad da se ima opet sta malo pogledat, da bude kao zanimljivije
skenderija04 wrote:
Prvo 0-2 u utorak
A onda ganjati -4 u 6 kola
Normala. Ma kakva titula, nema sanse. Dozvace se Barca. Utakmica sa Socieadadom za Barcu je dosla u najnezgodnijem momentu. Suarez, niz bez pobjede kod njih, dvomec sa AtM, duga sezona.....ali mislim da je nakon ovog ide kanta hladne vode i budjenje.
RM ima ozbiljan posao sa Nijemcima, nadoknaditi 0-2 i istovremeno paziti da ne primis gol. Bice gutavo.