vjeruj da ne znamr_faruk wrote:po kojim brzinama?
meni dovoljno za uobicajeno surfanje, viber, youtube...
Moderator: Benq
vjeruj da ne znamr_faruk wrote:po kojim brzinama?
ma ni ja ne koristim mobilni internet ni za sta ozbiljnije od toga, hvala za info...wewa wrote:vjeruj da ne znamr_faruk wrote:po kojim brzinama?
http://www.mojatv.ba/index.php?id=7138The BEN10 wrote:Gdje se online može popuniti formular za pristup BHT uslugama (moja tv)? Naletih na njega neki dan, ali sad ga ne mogu naći nikako...
Valja izbore platiti...djes_ba wrote:Jedno pitanje da li je samo meni ili je zadnji mjesec svima dosao povečan racun za mobilni
jbt ko da sam afriku zvao
nesto se cudno desava
i meni je septembarski racun malo cudan... izgleda da je obracunska jedinica promijenjena, bar prema drugim mobilnim mrezama... nikad mi se nije desilo da mi dodje okrugla cifra (xx.00) za pozive...djes_ba wrote:Jedno pitanje da li je samo meni ili je zadnji mjesec svima dosao povečan racun za mobilni
nesto se cudno desava
sad sam pogledao pozivi prema drugim mrezama nenormalno skupiholowey wrote:i meni je septembarski racun malo cudan... izgleda da je obracunska jedinica promijenjena, bar prema drugim mobilnim mrezama... nikad mi se nije desilo da mi dodje okrugla cifra (xx.00) za pozive...djes_ba wrote:Jedno pitanje da li je samo meni ili je zadnji mjesec svima dosao povečan racun za mobilni
nesto se cudno desava
Bogme u Mostaru kopaju, prijatelj uvodio i kopao kanal sa ulice, kroz dvoriste i na cosak kuce da bi gospoda uvelajarobot wrote:Đe da kopaš, koja je to direkcija majke ti. Njihovo je to da dovedu do kuće a tvoja instalacija u kući.rodjeni_95 wrote:Jel' neko od vas morao (ukoliko nije platio) da kopa "kanal" za telefonsko kablo?![]()
Jbg nikad mi nije trebao fixni telefon, al' posto moram da uvedem Moja TV Net potrebno mi je, a kutija nije bas blizu![]()
Jedno kablo postoji, medjutim negdje kako kazu postoji kvar, tako da od njega nema nista, nego kad ja iskopam (prigradsko naselje) da oni dodju i da ga postave.![]()
Evo, hajd' nije to problem, ali kad bi dosli odmahovako neko ce me namjerno handrit i zatrpavat' to sto sam iskopao, ili ce kisa da svu zemlju smlati nazad
![]()
Opcenito, kakav je net u Tcoma? Meni nije krkanska brzina potrebna koliko to da je stabilna da mogu normalno koristiti FB, YT (na FHD ili HD), Skype, i gledati Twitch streamove. Gaming mi i nije toliko bitan.
Jedino ako ti ne dolazi u jednu kuću a ti hoćeš u drugu pa to računaju kao internu instalaciju.
Čuj da kopaš za telefon![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

uporedi listing za prosli i za ovaj mjesec, moguce da ti se prenio iznos pretplate a pretplatu moras platiti svaki mjesec...platiti je moras ali potrositi ne moras...pa ako je ne potrosis, preneses u sljedeci mjesec...djes_ba wrote:Mala pomoć izgleda da sam zvao ....
Posto ranije nisam obraćao pažnju sad nakon velikog računa sam se malo potrudio znaci na pretplati sam 30 KM i dobio sam račun od 70 KM i listing na 70 KM međutim kad sabirem sve stavke dobijem 70 onda imam dvije stavke plus 30 minus 30 znaci poništava se moja pretplata .
Onda ispada da sam ja potrošio 100 KM a dobio račun na 70 i listing na 70.samo nekontam gdje nestalo ostalo

Evo ako lazem ja, ne laze @probookprobook wrote:Bogme u Mostaru kopaju, prijatelj uvodio i kopao kanal sa ulice, kroz dvoriste i na cosak kuce da bi gospoda uvelajarobot wrote: Đe da kopaš, koja je to direkcija majke ti. Njihovo je to da dovedu do kuće a tvoja instalacija u kući.
Jedino ako ti ne dolazi u jednu kuću a ti hoćeš u drugu pa to računaju kao internu instalaciju.
Čuj da kopaš za telefon![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I ja sam drug u prigradskom naselju (mozes reci seluKvaziExpert wrote:Prikljucak je uvijek bio prikljucna taksa plus materijalni troškovi, kabel i kanal. Meni su, posto sam na selu, spojili vazdusnom mrezom, dodali jos jedan kabel postojecima, pa ce to sve zajedno u zemlju kad budu radili rekonstrukciju.
Sad da li ce oni kopati i naplatiti, ili ces ti, dodje na isto. Ja sam, u firmi u kojoj sam radio prije desetak godina, dogovorio s njima da dodju poloziti kabel cim lik s bagerom iskopa kanal, i tako je i bilo, jer je to 10 minuta posla, pa da on odmah zatrpa. A kroz dan dva su dosli i spojili. A mozda mozes dogovoriti da ti ostave kabel, pa da onaj ko bude kopao i polozi.
IPTV je digitalna tehnologija. Ne postoji analogni signal na IPTV-u.zippoo87 wrote:pitanje za mirzu ili dip ing
zanima me da li je bhtelekom poceo pustati digitalni signal FTVa preko moja tv ?
citam ovamo na temi da je telemah pustio svima ovaj digitalni signal,kojji su pustili prije 1-2 dana pa me zanima da li sada i na moja tv taj digitalni signal,tj. da li njega salju krajnjim korisnicima ?
moze li ko ovo potvrditi ili demantovati?wewa wrote:vjeruj da ne znamr_faruk wrote:po kojim brzinama?
logicno, ali je pitanje da li bhtelecom preuzima digitalni signal i bez konverzije salje korisnicima ili kao do sada analogni konvertuje i onda salje korisnicima...zutipatak wrote:IPTV je digitalna tehnologija. Ne postoji analogni signal na IPTV-u.zippoo87 wrote:pitanje za mirzu ili dip ing
zanima me da li je bhtelekom poceo pustati digitalni signal FTVa preko moja tv ?
citam ovamo na temi da je telemah pustio svima ovaj digitalni signal,kojji su pustili prije 1-2 dana pa me zanima da li sada i na moja tv taj digitalni signal,tj. da li njega salju krajnjim korisnicima ?