Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
omar little wrote:morao ga je pustiti. jubilarno izdanje kope a olimpijske mu kod kuce, nema teorije da ne igra.
Klub i Brazil su se dogovorili da izabere jedno. Ovo je na privatnoj osnovi, i mogu ti reci da mi se sviđa. Klinac je on, ima snage za svejos uvijek. Vratiće se ovo Luisu.
Super vijest, koliko god da izgleda da ce se umoriti igrajuci oba takmicenja ovo je dobro ako gledamo na duze staze.
omar little wrote:morao ga je pustiti. jubilarno izdanje kope a olimpijske mu kod kuce, nema teorije da ne igra.
Klub i Brazil su se dogovorili da izabere jedno. Ovo je na privatnoj osnovi, i mogu ti reci da mi se sviđa. Klinac je on, ima snage za svejos uvijek. Vratiće se ovo Luisu.
to pricam, dva jako vazna takmicenja njemu, olimpijske sad moze igrati i vise nikad, copa je uvijek vazna, aon mlad tigric, zeljan dokazivanja. bice zahvalan, kao sto je i messi guardioli bio zahvalan.
Vertig0 wrote:Razmazeni smo. Da igraju ko Real ovdje bi izvrsili kolektivni harakiri.
Gledaj i drugu stranu medalje. Kad si porazen od ovakvog Madrida, vrijeme je da se upale zvona za uzbunu . Utakmicu sa AtM je maskirao crveni karton. Meni posebno upalo u oci veliki broj izglednih prilika koje su promasene. Realizacija steka.
Super vijest, koliko god da izgleda da ce se umoriti igrajuci oba takmicenja ovo je dobro ako gledamo na duze staze.
Upravo to. Luis razmislja kao čovjek i bivši fudbaler. Najbolja odluka.
Vertig0 wrote:Razmazeni smo. Da igraju ko Real ovdje bi izvrsili kolektivni harakiri.
Gledaj i drugu stranu medalje. Kad si porazen od ovakvog Madrida, vrijeme je da se upale zvona za uzbunu . Utakmicu sa AtM je maskirao crveni karton. Meni posebno upalo u oci veliki broj izglednih prilika koje su promasene. Realizacija steka.
Ja mislim da bi mi gledali isto drugo poluvrijeme i da je Atletiko bio sa 11 igraca, a niko ne porice da je Barsa u padu forme.
Na tri boda u ovome trenutku.
Sedam godina bez pobjede na Anoeti
6 poraza i jedan remi
Ovo je najvažnija utakmica lige.
Sociedad je Barcin Deportivo
Ne bih se slozio da je najvaznija. Mozda je bitna zbog tog prekida neugodnog niza i podizanja duha ekipe, ali Barca jos uvijek ima taj luksuz da moze izgubiti.
Na tri boda u ovome trenutku.
Sedam godina bez pobjede na Anoeti
6 poraza i jedan remi
Ovo je najvažnija utakmica lige.
Sociedad je Barcin Deportivo
Ne bih se slozio da je najvaznija. Mozda je bitna zbog tog prekida neugodnog niza i podizanja duha ekipe, ali Barca jos uvijek ima taj luksuz da moze izgubiti.
Pa moze, i ovu i jos jednu, ali ako ovu dobiju, praktično bi bilo dovoljno dobiti sve kuci i zavrsiti posao.
lakilaka wrote:boze sacuvaj. munir noga iz kluba. busqets najsporiji igrac na svijetu. krivac za gol. mesi igra preko one stvari. rafinja i turan nisu za barcelonu.
Haha kako se odmah zaborave sve lijepe stvari.
Po ovome sto su prikazali na ovoj utakmici niko nije za Barse. Mene najvise brine Messijevo lose rasplozenje koje traje vec 3-4 utakmice.
Vertig0 wrote:Haha kako se odmah zaborave sve lijepe stvari.
Po ovome sto su prikazali na ovoj utakmici niko nije za Barse. Mene najvise brine Messijevo lose rasplozenje koje traje vec 3-4 utakmice.
I tri cetiri utakmice koje su lose.
Pogodio si srz. Nemamo se sta lagati, ovdje nema nista, ni taktike, ni sistema, ni rokada...Nista. Ako su ova trojica 100% Barsa pobjedjuje , ako nisu, ne. Zadnje tri cetiri utakmice ne funkcionise "sistem"
Daj da udje bar Iniesta da unese malo smisla u sve ovo. Bar bod da se izvuce
Vertig0 wrote:Haha kako se odmah zaborave sve lijepe stvari.
I tri cetiri utakmice koje su lose.
Pogodio si srz. Nemamo se sta lagati, ovdje nema nista, ni taktike, ni sistema, ni rokada...Nista. Ako su ova trojica 100% Barsa pobjedjuje , ako nisu, ne. Zadnje tri cetiri utakmice ne funkcionise "sistem"
Daj da udje bar Iniesta da unese malo smisla u sve ovo. Bar bod da se izvuce
Mislim da ce pobjedit, al sad moraju zapet iz petnih zila a to se itekako moze osjetit u srijedu protiv Atletika.
Vertig0 wrote:U pravu si skendere 100%
I ne bih ja veceras nikoga izdvajao kao posebno loseg. Svi su odron. Ide sad odmah izmjena Iniesta>Arda vjerovatno.
Ipak Rafinha.
I ovo mi isto nije jasno sa Rafinhom, pogotovo protiv Atletika. Frajer nije po godine odigrao tekme skoro i stavlja ga u onakvoj utakmici