Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Tomahawk11 wrote:Dobra.
Al se onaj Torresov broji kao dva
A i Bravo neki dan isto kroz pishu primi od CR
Balansiraju Sinoc je Torres imao 1000 opcija, tesko je bilo za odbraniti. Sa druge strane, Bravo je morao onaj sut da odbrani. CR je mogao da gadja blizi ugao ili direktno.
i? lego, sta mislis, oce se ovo proci? ja mislim da nece. imam suhvu.
imali su dovoljno prilika u zadnje vrijeme da uvide gdje su rupe i greske i svejedno nisu popravljene. cak ni od tekme s realom nista nije nauceno, nece ni od ovoga.
i? lego, sta mislis, oce se ovo proci? ja mislim da nece. imam suhvu.
imali su dovoljno prilika u zadnje vrijeme da uvide gdje su rupe i greske i svejedno nisu popravljene. cak ni od tekme s realom nista nije nauceno, nece ni od ovoga.
Ne znam, Prvo subota. San Sebastian nije lagano gostovanje.
upravu je čovjek
tri utakmice i odmah se šuhva diže, kao da oni eto nisu ranije imali padove u formi. Ljudima treba samo malo odmora, nemojmo odmah scenu pravit.
Ne znam što se bunite, meni je 2 poluvrijeme bilo skoro savršeno odigrano.
A na onaj pritisak Atletica do crvenog kartona ne bi ništa bolje odgovorile ni druge ekipe, ako ne bi i gore.
Jedino se na Messiju osjeti pad, trebao je imati više driblinga i šuteva...pasivan je bio. Neymar, Suarez i drugi su odigrali koliko mogu. Iniesta je igrao dok je imao snage, al to se već zna.
pa jos najbolje da ne igraju jace sa igracem vise.
meni se ne svidja i problematicno mi je jer ne vidim kako se moze popraviti (do sada bi to uradili) no ostaje da se vidi. srijeda nije daleko, kao ni sociedad. viccemo.
pisem po temi, ne pravim nikakve scene. nisam cak ni pisala po temi obratila sam se direktno forumasu cije me misljenje zanimalo. wtf
Ako je suditi po vecerasnjem prvom poluvremenu i sinosnjoj jalovosti bajerna protiv benfike, Barca je sinoc pobjedila (nakon nje) najbolji tim u Ligi prvaka ove sezone
omar little wrote:pisem po temi, ne pravim nikakve scene. nisam cak ni pisala po temi obratila sam se direktno forumasu cije me misljenje zanimalo. wtf
pa jbg, pišete javno na javnom forumu u kojem svako može prokomentarisati sve.
Ja odlučio da prokomentarišem vaš dijalog -tj. što kukate.
Eh, da si htjela privatno - mogla si u PM i tad se ne bih mogao miješat.
omar little wrote:pisem po temi, ne pravim nikakve scene. nisam cak ni pisala po temi obratila sam se direktno forumasu cije me misljenje zanimalo. wtf
nisam ti se zbog toga obratila nego zbog kvalificiranja obicnog pisanja kao pravljenja scene. nebitno. adio.
nisam ti se zbog toga obratila nego zbog kvalificiranja obicnog pisanja kao pravljenja scene. nebitno. adio.
omar little wrote:morao ga je pustiti. jubilarno izdanje kope a olimpijske mu kod kuce, nema teorije da ne igra.
Klub i Brazil su se dogovorili da izabere jedno. Ovo je na privatnoj osnovi, i mogu ti reci da mi se sviđa. Klinac je on, ima snage za svejos uvijek. Vratiće se ovo Luisu.