Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
- RunnerX
#48101 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Naša stranka je juče ispoštovala svaku osobu koja im je dala glas. Za njih su glasali ljudi koji ne žele koalicije i saveze sa SDA, i sve osim toga bi bila izdaja svog glasačkog tijela.
SDA nije izgubila apsolutno ništa, da su dobili gradonačelnika, HDZ bi dobio predsjedavajućeg gradskog vijeća i svakome je jasno da je to bio dogovor od početka.
Naša stranka je pokazala odlučnost, principijelnost, pa i hrabrost. SDP je išao linijom manjeg otpora.
SDA nije izgubila apsolutno ništa, da su dobili gradonačelnika, HDZ bi dobio predsjedavajućeg gradskog vijeća i svakome je jasno da je to bio dogovor od početka.
Naša stranka je pokazala odlučnost, principijelnost, pa i hrabrost. SDP je išao linijom manjeg otpora.
- cyprus
-
laik1981
#48103 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Od Bosnjaka to mora krenuti. Mi moramo biti primjer. Prvo pomesti pred svojim vratima i tako pokazati ostalim narodima da se moze.. Svako u ovoj drzavi zeli bolje sutra sebi i svojoj porodici..BHCluster wrote: ↑16/02/2021 12:12Da budemo realni to za sta se ti zalazes moze samo proci tamo gdje su Bosnjaci vecina.cyprus wrote: ↑16/02/2021 12:01Ja sam svjestan da je ovo za šta se ja zalažem teško provodivo u narednih 30 godina, ali vjerujem da bi do kraja stoljeća moglo biti realno... A još sam svjesniji da sa pristupom koji ti i većina ovdje zagovarate, Bosna neće postat normalna država nikad, ni za 30, ni za 300 godina...
- BHCluster
-
kluz franjo
#48105 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Opet ti sa brojevima. Ali hajde, kada si navalio.BHCluster wrote: ↑16/02/2021 10:45A to izgleda ovako:kluz franjo wrote: ↑15/02/2021 23:51 Tvoji "narativi realnosti" su samo onima bitni koji likuju nad propasti BiH kao državi i društvu ravnopravnih građana i naroda.
Ja bih se duboko uznemirio kada bi me Željkovi radikali i redikuli pohvalili.
Kada vi završite posao Bosne i Hercegovine neće biti.
Časno je boriti se protiv vas i vaših koalicionih partnera Dodika i Čovića.Tako je kad se bore autenticni virtualni bojovnici poput tebe.BUŽIM, KLJUČ, DRVAR, BOSANSKO GRAHOVO, GLAMOČ, LIVNO, KUPRES, TOMISLAVGRAD, POSUŠJE, ŠIROKI BRIJEG, GRUDE, LJUBUŠKI, ČITLUK, ČAPLJINA, STOLAC, NEUM, RAVNO, PROZOR - RAMA, JABLANICA, GORNJI VAKUF - USKOPLJE, BUGOJNO, DONJI VAKUF, JAJCE, DOBRETIĆI, NOVI TRAVNIK, KREŠEVO, TRNOVO, FOČA, PALE, BREZA, BUSOVAČA, VAREŠ, OLOVO, ZAVIDOVIĆI, ŽEPČE, USORA, TEŠANJ, BANOVIĆI, KALESIJA, SREBRENIK, DOBOJ - ISTOK, ČELIĆ, SAPNA, TEOČAK. = 0 glasova![]()
Znači NS je dobila 0 glasova, tamo gdje se i nije moglo glasati za NS - jer nisu ni imali listu kandidata.
Bravo genije. Ti si patriJotski matematiĆar prve klase. Čudi me da te Željko nije uzeo za savjetnika.
Nego matematiĆar reci ti nama, koliko je ukupno glasova dobila stranka "najvećeg živućeg patriJote"?
Kako to da stranka ublehaša i izdajnika u manje opština dobije ukupno više glasova od stranke Željka Komšića?
Hajde što je ovih glasača za izdajničke stranke malo, ali kako patriJote zakazaše majku mu.
- BHCluster
#48106 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
A sto NS nije u tim mjestima imala kandidata a puna im usta Bosne i Hercegovine? Kako su im kandidati prosli u tzv "rs-u"? Ups sta bi? Sto se tice Komsica pa on je izgubio glasanje radi koaliranja sa sdO medjutim ti glasovi ne odose ni NSu ni SDPu koji je izgubio oko 12000 glasova! Sta bi struĆnjk?kluz franjo wrote: ↑16/02/2021 12:31Opet ti sa brojevima. Ali hajde, kada si navalio.BHCluster wrote: ↑16/02/2021 10:45A to izgleda ovako:kluz franjo wrote: ↑15/02/2021 23:51 Tvoji "narativi realnosti" su samo onima bitni koji likuju nad propasti BiH kao državi i društvu ravnopravnih građana i naroda.
Ja bih se duboko uznemirio kada bi me Željkovi radikali i redikuli pohvalili.
Kada vi završite posao Bosne i Hercegovine neće biti.
Časno je boriti se protiv vas i vaših koalicionih partnera Dodika i Čovića.Tako je kad se bore autenticni virtualni bojovnici poput tebe.BUŽIM, KLJUČ, DRVAR, BOSANSKO GRAHOVO, GLAMOČ, LIVNO, KUPRES, TOMISLAVGRAD, POSUŠJE, ŠIROKI BRIJEG, GRUDE, LJUBUŠKI, ČITLUK, ČAPLJINA, STOLAC, NEUM, RAVNO, PROZOR - RAMA, JABLANICA, GORNJI VAKUF - USKOPLJE, BUGOJNO, DONJI VAKUF, JAJCE, DOBRETIĆI, NOVI TRAVNIK, KREŠEVO, TRNOVO, FOČA, PALE, BREZA, BUSOVAČA, VAREŠ, OLOVO, ZAVIDOVIĆI, ŽEPČE, USORA, TEŠANJ, BANOVIĆI, KALESIJA, SREBRENIK, DOBOJ - ISTOK, ČELIĆ, SAPNA, TEOČAK. = 0 glasova![]()
Znači NS je dobila 0 glasova, tamo gdje se i nije moglo glasati za NS - jer nisu ni imali listu kandidata.
Bravo genije. Ti si patriJotski matematiĆar prve klase. Čudi me da te Željko nije uzeo za savjetnika.
Nego matematiĆar reci ti nama, koliko je ukupno glasova dobila stranka "najvećeg živućeg patriJote"?
Kako to da stranka ublehaša i izdajnika u manje opština dobije ukupno više glasova od stranke Željka Komšića?
Hajde što je ovih glasača za izdajničke stranke malo, ali kako patriJote zakazaše majku mu.
- BHCluster
#48107 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Ne znam kako ne vidis kontradiktornost u ovome sto si napisao.laik1981 wrote: ↑16/02/2021 12:22Od Bosnjaka to mora krenuti. Mi moramo biti primjer. Prvo pomesti pred svojim vratima i tako pokazati ostalim narodima da se moze.. Svako u ovoj drzavi zeli bolje sutra sebi i svojoj porodici..BHCluster wrote: ↑16/02/2021 12:12Da budemo realni to za sta se ti zalazes moze samo proci tamo gdje su Bosnjaci vecina.cyprus wrote: ↑16/02/2021 12:01
Ja sam svjestan da je ovo za šta se ja zalažem teško provodivo u narednih 30 godina, ali vjerujem da bi do kraja stoljeća moglo biti realno... A još sam svjesniji da sa pristupom koji ti i većina ovdje zagovarate, Bosna neće postat normalna država nikad, ni za 30, ni za 300 godina...
-
kluz franjo
#48108 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Dakle LogiĆaru, po tebi DF izgubi glasove zbog koalicije sa SDA, a NS će ih izgubiti zbog odbijanja koalicije sa SDA.BHCluster wrote: ↑16/02/2021 12:37A sto NS nije u tim mjestima imala kandidata a puna im usta Bosne i Hercegovine? Kako su im kandidati prosli u tzv "rs-u"? Ups sta bi? Sto se tice Komsica pa on je izgubio glasanje radi koaliranja sa sdO medjutim ti glasovi ne odose ni NSu ni SDPu koji je izgubio oko 12000 glasova! Sta bi struĆnjk?kluz franjo wrote: ↑16/02/2021 12:31Opet ti sa brojevima. Ali hajde, kada si navalio.
Ta logika opstaje samo u mentalnim šupljinama dežurnih patriJota.
A da postoji sportska disciplina u patriJotskom mazohizmu ti i takvi kao ti bi bili olimpijski prvaci.
I ono malo glasova i mandata koje DF dobije, SDA i Salem Marić im ukradu.
A kada im se to vrati intervencijom BH bloka, DF onda taj glas da Salemu Mariću.
Pa i qrac bi se postidio takve inteligencije, a neki se time ponose.
-
Iker C
#48109 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Cetnici a po potrebi i ustase, sve u sluzbi rusenja BIH.
- BHCluster
#48110 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
StruĆnjk pa ti nisi u stanju da odgovoris na jednostavna pitanja a nesto bi kao pisao i zakljucke davao!kluz franjo wrote: ↑16/02/2021 12:50Dakle LogiĆaru, po tebi DF izgubi glasove zbog koalicije sa SDA, a NS će ih izgubiti zbog odbijanja koalicije sa SDA.BHCluster wrote: ↑16/02/2021 12:37A sto NS nije u tim mjestima imala kandidata a puna im usta Bosne i Hercegovine? Kako su im kandidati prosli u tzv "rs-u"? Ups sta bi? Sto se tice Komsica pa on je izgubio glasanje radi koaliranja sa sdO medjutim ti glasovi ne odose ni NSu ni SDPu koji je izgubio oko 12000 glasova! Sta bi struĆnjk?kluz franjo wrote: ↑16/02/2021 12:31
Opet ti sa brojevima. Ali hajde, kada si navalio.
A da postoji sportska disciplina u patriJotskom mazohizmu ti i takvi kao ti bi bili olimpijski prvaci.
A kada im se to vrati intervencijom BH bloka, DF onda taj glas da Salemu Mariću.
Pa i qrac bi se postidio takve inteligencije, a neki se time ponose.
- JohnnyS
#48111 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Kako se ove klozet i open ezdeanjare brinu koliko će NS glasova dobit, to je čudo jedno. I da bude potop, ne mogu gore proći od DFa
-
aratet
#48112 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Pa da i 10 glasova dobiju opet su oni pobjednici jer su PROTIV najgoroj vlasti u Evropi.
- drug_profi
#48113 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Respekt za NS odluku. Pošteno.
SDP je zreo za totalni remont.
SDP je zreo za totalni remont.
-
kluz franjo
#48114 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Osim što su DF-u i PMP-u vratili mandate koje im je SDA ukrala? Ništa.BHCluster wrote: ↑16/02/2021 13:06StruĆnjk pa ti nisi u stanju da odgovoris na jednostavna pitanja a nesto bi kao pisao i zakljucke davao!kluz franjo wrote: ↑16/02/2021 12:50Dakle LogiĆaru, po tebi DF izgubi glasove zbog koalicije sa SDA, a NS će ih izgubiti zbog odbijanja koalicije sa SDA.BHCluster wrote: ↑16/02/2021 12:37
A sto NS nije u tim mjestima imala kandidata a puna im usta Bosne i Hercegovine? Kako su im kandidati prosli u tzv "rs-u"? Ups sta bi? Sto se tice Komsica pa on je izgubio glasanje radi koaliranja sa sdO medjutim ti glasovi ne odose ni NSu ni SDPu koji je izgubio oko 12000 glasova! Sta bi struĆnjk?
Pa i qrac bi se postidio takve inteligencije, a neki se time ponose.StruĆnjk sta bi sa bh blokom u Mostaru?
Povalili ih maheri iz SDA i HDZ-a k'o bekane. Ali sami su krivi kada se lože na lovačke priče.
Irmi i Boški svaka čast na hrabrosti i istrajnosti da ostanu pri onome što su prije izbora i obećavali.
Još nešto?
- BHCluster
#48115 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Tako je StruĆnjk ti samo u svom balonu zivi.kluz franjo wrote: ↑16/02/2021 13:26Osim što su DF-u i PMP-u vratili mandate koje im je SDA ukrala? Ništa.BHCluster wrote: ↑16/02/2021 13:06StruĆnjk pa ti nisi u stanju da odgovoris na jednostavna pitanja a nesto bi kao pisao i zakljucke davao!kluz franjo wrote: ↑16/02/2021 12:50
Dakle LogiĆaru, po tebi DF izgubi glasove zbog koalicije sa SDA, a NS će ih izgubiti zbog odbijanja koalicije sa SDA.
Pa i qrac bi se postidio takve inteligencije, a neki se time ponose.StruĆnjk sta bi sa bh blokom u Mostaru?
Povalili ih maheri iz SDA i HDZ-a k'o bekane. Ali sami su krivi kada se lože na lovačke priče.
Irmi i Boški svaka čast na hrabrosti i istrajnosti da ostanu pri onome što su prije izbora i obećavali.
Još nešto?
-
kluz franjo
#48116 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Što narod kaže: "Budala se i na šamar smije!"BHCluster wrote: ↑16/02/2021 13:40Tako je StruĆnjk ti samo u svom balonu zivi.kluz franjo wrote: ↑16/02/2021 13:26Osim što su DF-u i PMP-u vratili mandate koje im je SDA ukrala? Ništa.
Još nešto?Unistiti bh blok u Mostaru stvarno zahtjeva hrabrosti i istrajnosti. Ta ce drugo struĆnjk da zakljuci. Samo da ti se jos jednom nasmijem u facu struĆnjk.
![]()
Tako da... samo nastavi.
Od Željkovih sljedbenika nešto drugo nije ni za očekivati.
- Janjicar
-
zlajaBHF
#48118 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Bosnjaci nikad nisu prestali biti primjer kada je rijec o toleranciji, tako da ta prica pada u vodu.laik1981 wrote: ↑16/02/2021 12:22Od Bosnjaka to mora krenuti. Mi moramo biti primjer. Prvo pomesti pred svojim vratima i tako pokazati ostalim narodima da se moze.. Svako u ovoj drzavi zeli bolje sutra sebi i svojoj porodici..BHCluster wrote: ↑16/02/2021 12:12Da budemo realni to za sta se ti zalazes moze samo proci tamo gdje su Bosnjaci vecina.cyprus wrote: ↑16/02/2021 12:01
Ja sam svjestan da je ovo za šta se ja zalažem teško provodivo u narednih 30 godina, ali vjerujem da bi do kraja stoljeća moglo biti realno... A još sam svjesniji da sa pristupom koji ti i većina ovdje zagovarate, Bosna neće postat normalna država nikad, ni za 30, ni za 300 godina...
-
laik1981
#48119 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Kojoj toleranciji? Nema je ni medju Bosnjacima. I na kraju krajeva nisam ni govorio o toleranciji vec o popravljanju sistema tamo gdje se to moze. Ako je to trenutno moguce samo u odredjenim sredinama onda ga tu i treba pokusati popravljati. Dosta je vise pravdanja Dodikom i Covicem. U Sarajevu, Zenici, Tuzli se moze raditi, ako vec ne moze u Mostaru i Banja Luci. Vidjecemo i sta ce se uraditi u nekom doglednom periodu. Ja sam nakon dugo vremena blagi optimista uzevsi u obzir i vjetrove koji pusu sa zapada. Imam osjecaj da se nesto konacno desava. Vidjecemo sta ce biti. Ono sto je sigurno je da BiH i Bosnjaci nemaju nikakvu perspektivu sa SDA..zlajaBHF wrote: ↑16/02/2021 14:06Bosnjaci nikad nisu prestali biti primjer kada je rijec o toleranciji, tako da ta prica pada u vodu.
- BHCluster
#48120 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
kluz franjo wrote: ↑16/02/2021 13:47Što narod kaže: "Budala se i na šamar smije!"BHCluster wrote: ↑16/02/2021 13:40Tako je StruĆnjk ti samo u svom balonu zivi.kluz franjo wrote: ↑16/02/2021 13:26
Osim što su DF-u i PMP-u vratili mandate koje im je SDA ukrala? Ništa.
Još nešto?Unistiti bh blok u Mostaru stvarno zahtjeva hrabrosti i istrajnosti. Ta ce drugo struĆnjk da zakljuci. Samo da ti se jos jednom nasmijem u facu struĆnjk.
![]()
Tako da... samo nastavi.
Od Željkovih sljedbenika nešto drugo nije ni za očekivati.
-
flare
-
kluz franjo
#48122 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
-
hrasno
#48123 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
da SDA nije u koaliciji sa HDZ već 30 godina možda ali možda bi se onda moglo nešto nešto prigovoriti NS
- JohnnyS
#48124 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
E, ali to je drugo, SDA smije što god hoće, botine će naći opravdanje
-
zlajaBHF
#48125 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Ili si mlad, ili si laik....nesto od togalaik1981 wrote: ↑16/02/2021 14:25Kojoj toleranciji? Nema je ni medju Bosnjacima. I na kraju krajeva nisam ni govorio o toleranciji vec o popravljanju sistema tamo gdje se to moze. Ako je to trenutno moguce samo u odredjenim sredinama onda ga tu i treba pokusati popravljati. Dosta je vise pravdanja Dodikom i Covicem. U Sarajevu, Zenici, Tuzli se moze raditi, ako vec ne moze u Mostaru i Banja Luci. Vidjecemo i sta ce se uraditi u nekom doglednom periodu. Ja sam nakon dugo vremena blagi optimista uzevsi u obzir i vjetrove koji pusu sa zapada. Imam osjecaj da se nesto konacno desava. Vidjecemo sta ce biti. Ono sto je sigurno je da BiH i Bosnjaci nemaju nikakvu perspektivu sa SDA..
Ne mozes popravljati stanje tako sto ces isporuciti HDZ-u gradonacelinika u Mostaru!
Ovo je izdaja, i pokazuje kakva je NS stranka.