BHTelecom All About

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Locked
hakazvaka

#48076 Re: BHTelecom All About

Post by hakazvaka »

@kema - trajno, @zutipatak - upozorenje za provokacije
mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#48077 Re: BHTelecom All About

Post by mali_milojica »

Knoa wrote:Jel ima neko da mi objasni ovo. U kratkom roku se susrecem sa istim problemom. Naime ljudi koji imaju kupljen uredjaj u futavom BHT nisu presli na nove pakete u koje je ukljucen mobilni internet nego ih deru po stavci GPRS active. Nisu obavjesteni o tome, cak stavise jednom je receno da ima ukljucen internet u paket i to je donekle tacno, jer dio interneta mu se obracuna kao "ukljuceno" a dio se naplati po paprenim cijenama. :?:
Dok ne istekne ugovor nista od djabnog interneta uracunatog u paket.
Ja sam se raspitao prije svega. Uskoro istice ugovor za tel,pa cu moci koristiti i internet u okviru paketa.
Jeste malo supacki,ali i narod vala nista da pita,da vidi kako sta.
ing-ecc

#48078 Re: BHTelecom All About

Post by ing-ecc »

Sacekajte sa zvanicnim obracunom jer je jos u toku, ovi racuni nisu jos 'pravi'
Cossack

#48079 Re: RE: Re: BHTelecom All About

Post by Cossack »

mali_milojica wrote:
Knoa wrote:Jel ima neko da mi objasni ovo. U kratkom roku se susrecem sa istim problemom. Naime ljudi koji imaju kupljen uredjaj u futavom BHT nisu presli na nove pakete u koje je ukljucen mobilni internet nego ih deru po stavci GPRS active. Nisu obavjesteni o tome, cak stavise jednom je receno da ima ukljucen internet u paket i to je donekle tacno, jer dio interneta mu se obracuna kao "ukljuceno" a dio se naplati po paprenim cijenama. :?:
Ja sam se raspitao prije svega. Uskoro istice ugovor za tel,pa cu moci koristiti i internet u okviru paketa.
Upravo tako. Ne bi skodilo ljudima da se nekad malo i raspitaju pa tek onda napadaju...

Sent from my LG-H850 using Tapatalk
Del_Boy1

#48080 Re: BHTelecom All About

Post by Del_Boy1 »

mali_milojica wrote:
Možeš bez ikakvih penala preći sa Mini 15 na Moj Mini 15, nema veze što imaš ugovornu obvezu, ja sam prešao odmah čim je na Moj Mini 15 povećana količina MB uključenih u paket, samo otišao u telekom centar i tražio prelaz na novi paket.
escobar__

#48081 Re: BHTelecom All About

Post by escobar__ »

Kakvi mulci rade u ovoj firmi, nevjerovatno...

Aktivir'o nekad polovinom juna mjeseca Paket 1 i mjesecima (do unazad par dana) mi se "vukao" taj problem da mi Pink+ kanali nisu bili otključani (a ulaze u Paket). HD jesu, ali zbog toga što sam prethodno na Phone paketu imao aktiviranu uslugu HDTV koju sam plaćao cca 4 KM.

Helem, odlučim ja prijavit da su Pinkovi zaključani, pa kad otključaju otključaju. Javi se meni neka gospođa iz Korisničke, sredi ona sve to, uključi Pinkove i nazove da provjeri radi li sve ok, ali me ujedno posavjetuje da pozovem 1444 i deaktiviram posebnu uslugu HDTV kako mi ne bi dolazile dvije naknade pošto HDTV već ulazi u Paket 1 (ja to nikad ranije nisam deaktivirao misleći da to ide automatski promjenom paketa na veći ili aktivacijom tarifne opcije Paket 1 koja već uključuje HDTV).

Napravim ja ono šta mi je ona savjetovala i danas neki drugi mulac prilikom deaktivacije HDTV paketa isključi i HD kanale, pa sad imam Pinkove ali nemam HD, a Paket 1 uredno aktivan.

Pa jebem mu majku da mu jebem više, kakve vi volove zapošljavate tamo!?
mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#48082 Re: BHTelecom All About

Post by mali_milojica »

Del_Boy1 wrote:
mali_milojica wrote:
Možeš bez ikakvih penala preći sa Mini 15 na Moj Mini 15, nema veze što imaš ugovornu obvezu, ja sam prešao odmah čim je na Moj Mini 15 povećana količina MB uključenih u paket, samo otišao u telekom centar i tražio prelaz na novi paket.
Uskoro zavrsavam sa ratama za tel,sacekat cu jos malo.
Hvala u svakom slucaju :thumbup:
Knoa

#48083 Re: BHTelecom All About

Post by Knoa »

mali_milojica wrote:
Fol je što su u oba slučaja napravljeni poveći računi pa je tek tad to primjećeno, jbg stariji ljudi. U prvom slučaju sam lično zvao podršku i pitao ih jel internet uključen u paket što su mi potvrdili i zaista na računu je cca 800 MB uključenog saobraćaja a 600 dodatnih MB naplaćeno po 0.12 kf po 100 KB. A rečeno mi je da je 1GB uključen u paket a kad se potroši da se smanji brzina. Ne znam što je bio problem sa računom poslati obavjest da se mora doći do BHT da se potpiše novi ugovor sa novim paketima za osobe koje imaju kupljen uređaj u BHT. Ovako su kaznili svoje klijente na poprilično šupački način.
r_faruk

#48084 Re: BHTelecom All About

Post by r_faruk »

Ne znam što je bio problem sa računom poslati obavjest da se mora doći do BHT da se potpiše novi ugovor sa novim paketima za osobe koje imaju kupljen uređaj u BHT. Ovako su kaznili svoje klijente na poprilično šupački način.
zato sa racunom dobijes gomilu bespotrebnih papira i informacija koje ti nisu potrebne :) :D
quarterback

#48085 Re: BHTelecom All About

Post by quarterback »

slicno je meni blo kada je isteklo 200%, po tom osnovu sam imao ne znam koliko mega interneta ukljucenog u paket, kada je 200% isteklo šupci nisu nasli za shodno da kazu - e istice ti ovo nego su samo poceli da naplacuju internet po normalnoj tarifi

na kraju mjeseca, kada je dosao racun - šok

govna
supercali

#48086 Re: BHTelecom All About

Post by supercali »

Zato pred istek svake te akcije odes na salter bilo koji i malo se raspitas sta kako i pitas ako nista bar imas usmeno od radnika sta kako

Ps. Doduse meni kad je isticalo sa ing-ecc sam se konsultovao prvo pa mi je on isto rekao sta kako
sencobih

#48087 Re: BHTelecom All About

Post by sencobih »

quarterback wrote:slicno je meni blo kada je isteklo 200%, po tom osnovu sam imao ne znam koliko mega interneta ukljucenog u paket, kada je 200% isteklo šupci nisu nasli za shodno da kazu - e istice ti ovo nego su samo poceli da naplacuju internet po normalnoj tarifi

govna
Kad mi je akcija od 200% bila pri kraju, dosla mi je obavijest SMS-om. Ne znam kako tebi nije stigla kad su to poruke koje se automatsdki šalju, sumnjam da neko tamo sjedi i tipka poruke pa je nekoga preskočio
quarterback

#48088 Re: BHTelecom All About

Post by quarterback »

sencobih wrote:
quarterback wrote:slicno je meni blo kada je isteklo 200%, po tom osnovu sam imao ne znam koliko mega interneta ukljucenog u paket, kada je 200% isteklo šupci nisu nasli za shodno da kazu - e istice ti ovo nego su samo poceli da naplacuju internet po normalnoj tarifi

govna
Kad mi je akcija od 200% bila pri kraju, dosla mi je obavijest SMS-om. Ne znam kako tebi nije stigla kad su to poruke koje se automatsdki šalju, sumnjam da neko tamo sjedi i tipka poruke pa je nekoga preskočio
to su poceli raditi kasnije, u pocetku toga nije bilo
ranger

#48089 Re: BHTelecom All About

Post by ranger »

sencobih wrote:

govna
i meni, i starom i jaranu mom stigla obavijest.
quarterback

#48090 Re: BHTelecom All About

Post by quarterback »

ranger wrote:
sencobih wrote:

govna
i meni, i starom i jaranu mom stigla obavijest.
i meni isto dosla, laže frajer da moze napadati nas bh telecom po forumu
Amazonka27

#48091 Re: BHTelecom All About

Post by Amazonka27 »

:lol: :lol:
sencobih

#48092 Re: BHTelecom All About

Post by sencobih »

@quarterback
Ne kazem da lazeš, ali moze biti da si je slucajno izbrisao misleći da je neka reklama. Ja brisem one poruke sto dolaze iz raznih banaka, bihamka, topšopa i slicnih bez otvaranja i gledanja
quarterback

#48093 Re: BHTelecom All About

Post by quarterback »

sencobih wrote:@quarterback
Ne kazem da lazeš, ali moze biti da si je slucajno izbrisao misleći da je neka reklama. Ja brisem one poruke sto dolaze iz raznih banaka, bihamka, topšopa i slicnih bez otvaranja i gledanja
Ne moze biti, ja nemam reklama u smsovima i dodje mi doslovno jedan sms mjesecno

Nego jeste vi svi zaposleni u telecomu pa sa takvom sigurnoscu tvrdite da su sms ovi dolazili CIJELO vrijeme od kako su ljudima pocele da isticu ponude 200% ili ste bacili grah pa pogledali?

Meni je tih 200% isteklo prije vise od godinu dana, cudi me da sa takvom sigurnoscu tvrdite da su SVIMA dosli SMSovi KAD GOD je istekao 200% period.

Image
sencobih

#48094 Re: BHTelecom All About

Post by sencobih »

Meni i svima koje znam dosao je sms, a kome nije trebao je procitati i upamtiti do kada mu vazi ugovor koji je potpisao, da ne baca grah kada mu ističe
Cossack

#48095 Re: RE: Re: BHTelecom All About

Post by Cossack »

sencobih wrote:Meni i svima koje znam dosao je sms, a kome nije trebao je procitati i upamtiti do kada mu vazi ugovor koji je potpisao, da ne baca grah kada mu ističe
Ljudima tegoba provjeriti kad im ugovor istice pa ovdje zuc prosipaju. Ja sam isto dobio sms ali sam i okvirno znao kad mi istice ugovor.

AmirBaa

#48096 Re: BHTelecom All About

Post by AmirBaa »

moja WebTv je najgora usluga za koju neko treba tuziti telecom. Pa covjece radi li ikad ovo kad je neka utakmica ?
Edit: BHT i dalje ne radi, bravo genijalcii !
zutipatak

#48097 Re: BHTelecom All About

Post by zutipatak »

Meni radi uredno i nikad nisam imao problema. Na računaru radi na Google Chromu a na mobitel sam skinuo najnoviju aplikaciju sa play store-a. Samo treba redovno ažurirati preglednik i aplikaciju i neće biti nikakvih problema.

Sent from my LG-H440n using Tapatalk
quarterback

#48098 Re: RE: Re: BHTelecom All About

Post by quarterback »

Cossack wrote:
sencobih wrote:Meni i svima koje znam dosao je sms, a kome nije trebao je procitati i upamtiti do kada mu vazi ugovor koji je potpisao, da ne baca grah kada mu ističe
Ljudima tegoba provjeriti kad im ugovor istice pa ovdje zuc prosipaju. Ja sam isto dobio sms ali sam i okvirno znao kad mi istice ugovor.

carevi moji lijepi, puno vas pametne volim :kiselavoda:

cekacu da vas naguze pa cu doci da vam kazem koju pametnu kako ste mogli i sta ste trebali
:kiss:
sencobih

#48099 Re: BHTelecom All About

Post by sencobih »

Ako ti o svom interesu ne vodiš računa ne znam ko će? sto bi rekli kome je suđeno da bude nagužen same mu gaće spadaju.
Del_Boy1

#48100 Re: BHTelecom All About

Post by Del_Boy1 »

Koliko vremena treba od prijave za uslugu MojaTV moj izbor pa dok ista ne postane aktivna, odnosno da se dobije SMS poruka?
Locked