genijalno.Altsa wrote:pa normalno da ne mogu pomoci. ne sudi se mladicu sto je poceo ili nije poceo rat vec sto je sve zivo poklao i protjerao. zna to i ova volina iz laktasa ali valja poene kupiti kod serba u republici referendumskoj.mayab wrote:Meni samo jedno nije jasno, kako ove izjave (sve i da su sto posto tačne!) mogu pomoći đeneralu da se oslobodi optuzbi za zločine i genocid????
Znači li to, ako je sve ovo bilo ovako kako ovaj priča, da je to dovoljno opravdanje za najgnusnije zločine i protjerivanja nesrpskog stanovništva!!?
Mislim, ovo je dvostruka blamaža, prvo se Dodo blamira pričajući velikosrpske nebuloze, a sudije će vjerovatno đeneralu reći ono što sam gore napisao :"da li je to opravdanje- alibi za najmonstruoznije zločine? ", dakle skroz promašen svjedok !
Milorad Dodik ALL ABOUT
-
155_mm
#48051 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
- arzuhal
#48052 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
A jes' đubre ovaj sudija, stalno opominje našeg DoDu kaku hoće da manipulira svojim odgovorima, a on, pravednik, samo istinu hoće da kaže...A tužilac ga baška maltretira...Ovo je čisti udar na Republiku Srpsku...Mada se DoDonije dosta toga i ne sjeća iz rata, treba biti realan, a i da se sjeti šta vrijedi kad je tad bio naivan i u zabludi...haj baš da vidim šta će dalje biti...Ma ovaj tužilac Tiger otvoreno stoji na muslimanskoj strani...Treba jedan ekspertski tim iz RS-a da predloži izmjene i da tužioci u Agu mogu biti samo iz 3 naroda, ništa stranci, odakle je ovaj Tiger, trećerazredni tužilac...
-
Drinski
#48053 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Sudije također tu ne bi smjeli biti stranci, a da se sudi konsenzusom.arzuhal wrote:A jes' đubre ovaj sudija, stalno opominje našeg DoDu kaku hoće da manipulira svojim odgovorima, a on, pravednik, samo istinu hoće da kaže...A tužilac ga baška maltretira...Ovo je čisti udar na Republiku Srpsku...Mada se DoDonije dosta toga i ne sjeća iz rata, treba biti realan, a i da se sjeti šta vrijedi kad je tad bio naivan i u zabludi...haj baš da vidim šta će dalje biti...Ma ovaj tužilac Tiger otvoreno stoji na muslimanskoj strani...Treba jedan ekspertski tim iz RS-a da predloži izmjene i da tužioci u Agu mogu biti samo iz 3 naroda, ništa stranci, odakle je ovaj Tiger, trećerazredni tužilac...
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#48054 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Tigeru je bolje da se golfom bavi...
Kad se vec ne razume u politiku, u pravo....ne bi on prosao ni za razgovor u sudu RS
Sta i ovi u Hagu primaju za sudije, braco mila
Niti to ima kakvog postovanja, nista....pa dosao PreCjednik, halooo, ali jok, ono maltretira, potvara, izmislja....
Sreca nema Dzevada, on bi ovo po kratkom postupku rijesio....
Kad se vec ne razume u politiku, u pravo....ne bi on prosao ni za razgovor u sudu RS
Sta i ovi u Hagu primaju za sudije, braco mila
Niti to ima kakvog postovanja, nista....pa dosao PreCjednik, halooo, ali jok, ono maltretira, potvara, izmislja....
Sreca nema Dzevada, on bi ovo po kratkom postupku rijesio....
- arzuhal
#48055 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Otrese ih Dodick k'o slinu, fljas!, sudija Ori sebi nije još doš'o, amater, hihihi...
- arzuhal
#48056 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

...jer kad se radi punom parom i temeljito nema se vremena za naku priču i prevelike govorancije, valja pos'o stić obavit navakat.
- RIZVA
#48057 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Dodika ni klimaks ne remeti sto je jednom izjavio za modni magazin ili blog da ga uhvati kriza srednjih godina s vremena na vrijeme da bude u Hagu,stojicki podnosi sve i hrabro, Dodik vrijedi kao tri Putina!
- Haris.ba
#48058 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Nisam sve gledao, samo dio vezan za Islamsku deklaraciju. I njegovu izjavu da se puno pričalo o tome na Skupštini RS. U jednom trenutku je rekao "pričalo se i po kuloarima". Baš me zanima kako su to preveli sucima.
I nađe tužioc da se to jednom spomenulo 93, i to se spomenulo tako da se reklo da nešta piše u Islamskoj deklaraciji što ne piše.
I Dodik je to maestralno onda objasnio. "Mi smo to sve zvali - Alijina politika.(zato se ne spominje se Islamska deklaracija)"
I nađe tužioc da se to jednom spomenulo 93, i to se spomenulo tako da se reklo da nešta piše u Islamskoj deklaraciji što ne piše.
I Dodik je to maestralno onda objasnio. "Mi smo to sve zvali - Alijina politika.(zato se ne spominje se Islamska deklaracija)"
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#48059 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Meni je samo nejasno koji sudNa pitanje sudije Alphonsa Oriea smatra li da su članovi rukovodstva SDS-a u ratu činili ratne zločine, Dodik je odgovorio:
"To će odrediti sud. Meni se činilo da je bilo uključenosti ljudi koji su bili u vrhu“, rekao je Dodik.
Mudro, PreCjednice."Što bih ja morao da se sjećam svega", upitao je Dodik.
Na kraju je eskaliralo, PreCjednik se trudio da strpljivo podnosi stalna podbadanja, ali vise nije moglo."Poštovani sudijo, nisam očekivao da ću ovdje biti maltretiran, na Palama je bilo najmanje pet sjednica i ne mogu se sjetiti svih i da li sam prisustvovao“, rekao je Dodik.
I ne znam zasto se skrece s teme....PreCjednik je dosao da objasni neke stvari, a ne da ga se maltretira i ispituje
- SkyLimit
#48060 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Precednik jos jednom dokazao svima da je tkz. Alija Izetbegovic pisac tkz. islamske dekleracije rukovodeci tkz. Armijom BiH u ime tkz. Bosne i Hercegovine pokrenuo agresiju na Republiku Srpsku, koja je jedina stvarna, vjecna i lijepa.
- spreca
#48061 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ovi su gori od muslimanskog suda u Aarajevu..........znajul oni hostapleri belosvjetski da je Mile PREDSJEDNIK i to ne bilo kakv nego presdjejednik republike shumsko genocidne.......Predsednice kad se vrnes kuci u genociditet odma ih tuzi sudu genociditeta.........tu ti uvijek dobivas sporove i nije vazno protiv koga ...sud shumske je stariji od AgaTomahawk11 wrote:Meni je samo nejasno koji sudNa pitanje sudije Alphonsa Oriea smatra li da su članovi rukovodstva SDS-a u ratu činili ratne zločine, Dodik je odgovorio:
"To će odrediti sud. Meni se činilo da je bilo uključenosti ljudi koji su bili u vrhu“, rekao je Dodik.ovaj u Hagu je svakako farsa, i sam PreCjednik je ranije vise puta rekao da je montiran i da ga ne priznaje, ona tzv. BiH, oni su svakako svoje odsvirali
jedino sud RS ostaje, kao legitiman...ili mozda neki ruski
![]()
![]()
Mudro, PreCjednice."Što bih ja morao da se sjećam svega", upitao je Dodik.Nije PreCjednik nicija kutija pa da pamti....pa ko da je racunar
![]()
![]()
Na kraju je eskaliralo, PreCjednik se trudio da strpljivo podnosi stalna podbadanja, ali vise nije moglo."Poštovani sudijo, nisam očekivao da ću ovdje biti maltretiran, na Palama je bilo najmanje pet sjednica i ne mogu se sjetiti svih i da li sam prisustvovao“, rekao je Dodik.
I ne znam zasto se skrece s teme....PreCjednik je dosao da objasni neke stvari, a ne da ga se maltretira i ispituje![]()
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#48062 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
To ce i biti....nego nece PreCjednik da otkriva svoje planove....neprijatelj je to, treba se praviti da je sve u redu, da misle da dobijaju bitku (a zapravo gube rat
), a onda po povratku prvo emisija na PTPC od jedno 3 sata da se sve fino to izlozi, pa pravac sud RS, da se slozi prijava za ovaj sud koji sve sto imaju mogu okaciti o neku stvar 
-
archi_a
#48063 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Baja, molim te uvrsti još i ovaj referendum u svoj kalendar. Molim te. Referendum o haškom sudu. Nek se nađe. Eto, ne mora biti prvi na listi prioriteta, ali definitivno mora biti jedan od važnijih. Pa vidi ti ove HaGlije, đe ovo može ? Razuzdali su se
trebo si im reći nek ne seru i nek se jebu. Sve to treba pogasiti.

- muha_sa
- spreca
#48065 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Oplodnja moze da pocMemuha_sa wrote:
- Tomahawk11
- Globalni moderator
- Tomahawk11
- Globalni moderator
- mayab
- spreca
#48071 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Opet se iz dzamahirije radi o glavi gvardijana
http://www.fokus.ba/150606/biznis/bizni ... nac-video/
http://www.fokus.ba/150606/biznis/bizni ... nac-video/
- spreca
- prljavi Hare
- Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi
#48073 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Kakve su to prljave aluzije?
Ženske osobe na fotografiji sa Guardianom su dvije mlađe nerotkinje koje su regularno i bez protekcije čekale svoj red na listi za oplodnju
i nakon što im je javljeno da je Guardianova intervencija oplođavanja uspješno obavljena,pozvale su Guardiana da se to proslavi malom
zakuskom.
Inače,djevojska desno je književnica a ova lijevo do Guardiana upravo doktorira mikrobiologiju.Zahvaljujući Guardianu,one će se uskoro
radovati sretnom i zdravom djetinjstvu svojih mališana.
Legenda naša!Brani nas od Haga,Suda BiH,Ustavnog suda BiH,litvanskih sudova,NATO-a,poturica i ostale Bosnićeve izdajničke ološi,od 500 000
Arapa i Turaka iz najnižih slojeva,ostataka AID-a,Bakira,FIFA-e,NBA,UNHCR-a.....i još stigne da ovim nesretnim ženama vrati osmjeh na lice
i obezbijedi da se dječiji smijeh čuje i u njihovim domovima!
- bingov buraz
#48074 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Rodile sise u manjem entitetu 
- Šunj
#48075 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
https://www.youtube.com/watch?v=MvqKIW6AEeE
Milorad Dodik 1996. godine: Radovan Karadžić i Ratko Mladić moraju u Hag
Utorak 08. Dec 2015 17:32
Magazin Slobodna Bosna je 22. marta 1996. godine objavio opširniji intervju sa Miloradom Dodikom, predsjednikom Saveza nezavisnih socijaldemokrata. U tom intervjuu koji je vodio novinar Aleksandar Čotrić iz Beograda, sadašnji predsjednik Republike Srpske govori o Haškom tribunalu, Radovanu Karadžiću, Ratku Mladiću i drugim temama.

Dodik se trenutno nalazi u Haškom tribunalu gdje je svjedok odbrane na suđenju Ratku Mladiću optuženom za ratne zločine. Iako predsjednik Republike Srpske danas brani Mladića i osporava rad Haškog tribunala, to 1996. godine nije bio slučaj.

Kakav je stav Vaše stranke prema Haškom tribunalu. Sarađivati ili ne?
Sve naše odnose prema međunarodnim institucijama izvlačimo iz sporazuma koji je postignut u Daytonu. Samim tim, mislimo da je neophodna saradnja sa Haškim tribunalom. Potrebno je da se svi koji su počinili konkretan ratni zločin izvedu pred sud.

I Karadžić i Mladić?
I njih dvojica. Neka sud utvrdi da li su krivi ili ne, a ne da svoju odgovornost svaljuju na leđa cijelog srpskog naroda. Krivica je individualna stvar, pa neka svako ispašta zbog zločina koje je počinio.
Milorad Dodik 1996. godine: Radovan Karadžić i Ratko Mladić moraju u Hag
Utorak 08. Dec 2015 17:32
Magazin Slobodna Bosna je 22. marta 1996. godine objavio opširniji intervju sa Miloradom Dodikom, predsjednikom Saveza nezavisnih socijaldemokrata. U tom intervjuu koji je vodio novinar Aleksandar Čotrić iz Beograda, sadašnji predsjednik Republike Srpske govori o Haškom tribunalu, Radovanu Karadžiću, Ratku Mladiću i drugim temama.

Dodik se trenutno nalazi u Haškom tribunalu gdje je svjedok odbrane na suđenju Ratku Mladiću optuženom za ratne zločine. Iako predsjednik Republike Srpske danas brani Mladića i osporava rad Haškog tribunala, to 1996. godine nije bio slučaj.

Kakav je stav Vaše stranke prema Haškom tribunalu. Sarađivati ili ne?
Sve naše odnose prema međunarodnim institucijama izvlačimo iz sporazuma koji je postignut u Daytonu. Samim tim, mislimo da je neophodna saradnja sa Haškim tribunalom. Potrebno je da se svi koji su počinili konkretan ratni zločin izvedu pred sud.

I Karadžić i Mladić?
I njih dvojica. Neka sud utvrdi da li su krivi ili ne, a ne da svoju odgovornost svaljuju na leđa cijelog srpskog naroda. Krivica je individualna stvar, pa neka svako ispašta zbog zločina koje je počinio.
Svi su politacari ovakvi. To je najgora ljudska sorta koja postoji. Da je potrebno da su kinezi, sutra bi se probudili kosih ociju.Da li Vi Bosnu i Hercegovinu smatrate svojom domovinom?
Da!