@dance mom, ona bi izgleda bas da jede svojim rukama
kada gleda mene dok rucam pocne galamiti...otkinem mrvicu kifle i ona sva sretna...kad je muz kuci usudim joj se i dati komadic pa da sama drzi u ruci i jede
ma citala sam da je vrijeme da proba razlicite okuse...kad je blendano sve je jedan...pa cemo krenuti sa tim...povrce se moze viljuskom zdrobiti...zbog mesa joj i blendam...samo u blender ne ide, a rucnim mixerom ne ispadne dobro...pa ja ona sve u blender
ona jos uvijek ima tek dva zubica, juce vidim krenula je jedna gornja jedinica...i to mi razlog za blendanje....bio...ova dana mixerom na jedinici sve zajedno malo izmixsam i to je to....ispadne malo krupnije, nije bas cista kasa
sad kad odem na godisnji mogu se vise posvetiti...ovo sa stiskom u vremenu bitno mi je da jede dobro...stvarno jede raznovrsno i bas joj nafiljam povrca u obrok...kad budem mogla cijeli dan posvetiti njoj onda se moze svako malo nesto skuhati, u slucaju da joj se ne svidi npr. okus mrkve ili brokule...tad mogu odmah praviti nesto drugo u zamjenu...ovako su mi ipak ruke vezane...a probacemo i jesti samostalno..mada se meni cini da je prerano za to....tipa kifla (koje me uzasno strah) ili smoki, to joj je zanimljivo...ko zna, mozda bude i komadic povrca
hvala na savjetu