_BataZiv_0809 wrote:Haj vidi i to sa kolegama, pa nam napisikakavdanakneiskustvu wrote:
ne znam stvarno
Zeničani
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
kakavdanakneiskustvu
#4801 Re: Zeničani
- Kemal Malovčić
#4802 Re: Zeničani
A ja se čudim što u Zenici vozači imaju veći respekt prema pješacima negoli vozači u Sarajevu. 
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#4803 Re: Zeničani
Sta ces kad nemamo vise semafora.Kemal Malovčić wrote:A ja se čudim što u Zenici vozači imaju veći respekt prema pješacima negoli vozači u Sarajevu.
- Norm
#4804 Re: Zeničani
...na snimku na 1:05, bulevarom se mimoilaze kombi MUP-a i kreteni u 'avdiju' i ko jos im se malo policajci sklanjaju...zar nije, normalno policijska metoda, da im preprece put po cijenu udesa? obzirom da je u potjeri za likom koji je napravio krivicno djelo plus osnovana sumnja da u vozilu ima narkotike? ovako im 'pobjegli' sakrili drogu i odgovarat ce samo prekrsajno...novcana kazna...a sutra ce ih pustiti bez obzira na sve...ili nisu smjeli jer nisu znali ko je u 'avdiju'...
Last edited by Norm on 01/12/2014 10:30, edited 1 time in total.
- Norm
#4805 Re: Zeničani
U Zenici se Audi A4-6-8 ne diraju...
samo da znate da imate ako imate u evidenciji jednog kretena sa Audijem A6 (trojka) danas je haos napravio u Radakovu od kruznog toka do kladionice Premijer kod Brkica - kreten je sijek'o covjeku koji je skretao lijevo krivinu i upao ispred njega dao jos jaci gas i obisao nasilno jos 1-2 vozila i skrenuo prva desno kod bivseg Tehnomarketa i ostao tamo - srebrni Audi A6 pa da radite nesto tamo u toj policiji preventivno....
- Norm
#4806 Re: Zeničani
...OPET puk'o kotao... 
-
lokalni_razdjevicar
#4807 Re: Zeničani
puklo je tebi u glaviNorm wrote:...OPET puk'o kotao...
- Not My Idea
#4808 Re: Zeničani
pa grijanja jeste nestalo, kakve veze ima njegova glava s tim?
vezano za guzve u mupu: pa cudo @danak ne rece da je raspisan konkurs nedavno. prije desetak dana je bilo testiranje. primit ce tri radnika u salter sali: salter za saobracaje,za putne isprave i za licne karte.
vezano za guzve u mupu: pa cudo @danak ne rece da je raspisan konkurs nedavno. prije desetak dana je bilo testiranje. primit ce tri radnika u salter sali: salter za saobracaje,za putne isprave i za licne karte.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#4809 Re: Zeničani
Mislis da oni vec ne rade tu, a konkurs je reda radiNot My Idea wrote:pa grijanja jeste nestalo, kakve veze ima njegova glava s tim?![]()
- Not My Idea
#4810 Re: Zeničani
pa ne znam sta bih ti rekla. i ja sam prosle sedmice isla predat zahtjev za novu LK i stvarno imaju prazni salteri, sva tri. e sad, ko ce doc na njih...
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#4811 Re: Zeničani
Mislim da oni imaju sasvim dovoljno uposlenika, a po zakonu se moze uraditi premjestaj. Tako da vjerujem da je taj konkurs igranka, kao i svaki.Not My Idea wrote:pa ne znam sta bih ti rekla. i ja sam prosle sedmice isla predat zahtjev za novu LK i stvarno imaju prazni salteri, sva tri. e sad, ko ce doc na njih...
Vidjet cemo sta neiskustvo kaze
- Norm
#4812 Re: Zeničani
Poselooooomi mi Husu...lokalni_razdjevicar wrote:puklo je tebi u glaviNorm wrote:...OPET puk'o kotao...
-
kakavdanakneiskustvu
#4813 Re: Zeničani
Norm wrote:...na snimku na 1:05, bulevarom se mimoilaze kombi MUP-a i kreteni u 'avdiju' i ko jos im se malo policajci sklanjaju...zar nije, normalno policijska metoda, da im preprece put po cijenu udesa? obzirom da je u potjeri za likom koji je napravio krivicno djelo plus osnovana sumnja da u vozilu ima narkotike? ovako im 'pobjegli' sakrili drogu i odgovarat ce samo prekrsajno...novcana kazna...a sutra ce ih pustiti bez obzira na sve...ili nisu smjeli jer nisu znali ko je u 'avdiju'...
pa da nisu smjeli ne bi ih ganjali i uhvatili,poslije rata se svaka šuša žali kad ga policajac pogleda poprijeko,i to utice na rad svakog policajca,kroz psihu,specijalci su ostali 2001. bez posla zbog žalbi nekih pojedinaca i vratili se na posao poslije 9 godina bez uvezanog staza,bez isplate plata za taj period
Last edited by kakavdanakneiskustvu on 01/12/2014 19:27, edited 1 time in total.
-
kakavdanakneiskustvu
#4814 Re: Zeničani
Not My Idea wrote:pa grijanja jeste nestalo, kakve veze ima njegova glava s tim?![]()
vjeruj da prvi put cujem za konkurs za ta radna mjesta,cuo sam za cistacice,jednog vozaca a to nisam
-
kakavdanakneiskustvu
#4815 Re: Zeničani
_BataZiv_0809 wrote:Mislim da oni imaju sasvim dovoljno uposlenika, a po zakonu se moze uraditi premjestaj. Tako da vjerujem da je taj konkurs igranka, kao i svaki.Not My Idea wrote:pa ne znam sta bih ti rekla. i ja sam prosle sedmice isla predat zahtjev za novu LK i stvarno imaju prazni salteri, sva tri. e sad, ko ce doc na njih...
ma može se uraditi preraspodjela radnika,jooooj,duga prica
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#4816 Re: Zeničani
Ma jasna stvar @neiskustvo, steli se necijoj djeci posao, ha ya.kakavdanakneiskustvu wrote:_BataZiv_0809 wrote:Mislim da oni imaju sasvim dovoljno uposlenika, a po zakonu se moze uraditi premjestaj. Tako da vjerujem da je taj konkurs igranka, kao i svaki.Not My Idea wrote:pa ne znam sta bih ti rekla. i ja sam prosle sedmice isla predat zahtjev za novu LK i stvarno imaju prazni salteri, sva tri. e sad, ko ce doc na njih...
-
kakavdanakneiskustvu
#4817 Re: Zeničani
Ma jasna stvar @neiskustvo, steli se necijoj djeci posao, ha ya.[/quote]_BataZiv_0809 wrote:_BataZiv_0809 wrote:Mislim da oni imaju sasvim dovoljno uposlenika, a po zakonu se moze uraditi premjestaj. Tako da vjerujem da je taj konkurs igranka, kao i svaki.Not My Idea wrote:pa ne znam sta bih ti rekla. i ja sam prosle sedmice isla predat zahtjev za novu LK i stvarno imaju prazni salteri, sva tri. e sad, ko ce doc na njih...
ma gdje bi to,kod nas je sve po zakonu
- Norm
#4818 Re: Zeničani
...sve ja to znam ali da su im preprecili put na Bulevaru i zaustavili bijeg do u Crkvice, prvo bi sprijecili ostecenja stvari neduznih gradjana, a garantujem i da bi nasli narkotike pripremljene za dalju preprodaju...ovako, prekrsajna prijava, pa ce sutra i mene sa troje djece napasti...kakavdanakneiskustvu wrote:Norm wrote:...na snimku na 1:05, bulevarom se mimoilaze kombi MUP-a i kreteni u 'avdiju' i ko jos im se malo policajci sklanjaju...zar nije, normalno policijska metoda, da im preprece put po cijenu udesa? obzirom da je u potjeri za likom koji je napravio krivicno djelo plus osnovana sumnja da u vozilu ima narkotike? ovako im 'pobjegli' sakrili drogu i odgovarat ce samo prekrsajno...novcana kazna...a sutra ce ih pustiti bez obzira na sve...ili nisu smjeli jer nisu znali ko je u 'avdiju'...
pa da nisu smjeli ne bi ih ganjali i uhvatili,poslije rata se svaka šuša žali kad ga policajac pogleda poprijeko,i to utice na rad svakog policajca,kroz psihu,specijalci su ostali 2001. bez posla zbog žalbi nekih pojedinaca i vratili se na posao poslije 9 godina bez uvezanog staza,bez isplate plata za taj period
A ako se oni imaju pravo zaliti na to, i interna kontrola pokaze da bez obzira na sve imaju 'pravo' onda fakat nesto dobro 'dismr' u gradu Zenica a nije Mittal...
-
Kralj Tvrtko I.
#4819 Re: Zeničani
Pa mislim da su ispravno uradili policajci jer je islo jedno vozilo policije za njima...zasto onda bespotrebno izazivati udes?
Sta da su ta dvojica u audiju poginuli? Sta da je jedan od policajaca poginuo? U policijskom autu nije bila samo policija nego i novinar...
Nije ovo Los Angeles i nije ovo LAPD koje mozes samo u filmovima gledati...
Mislim da su ispravno postupili, svaka im cast na ovako brzoj reakciji i odradjenom poslu, ne volim policiju cisto iz navijackih principa
ali ovo su dosta dobro odradili, na kraju su govna uhapsena...
Eh sad je do suda i tuzilastva...ako ih puste nakon para dana onda nek nam je svemoguci na pomoci...al nadam se da nakon svega ovoga nece izaci barem 10 godina iz KPDoma...
Sva ta cherga u lukovom polju je cisti kriminal, osim auta i kuca...ljudi kradu djecu i prodaju, niko ne smije pustiti dijete u Lukovom polju poslije "akšama"... Jedan od njih je ozenio jednu iz Babina i poslao je u javnu kucu da radi
Strahota ziva...
Sta da su ta dvojica u audiju poginuli? Sta da je jedan od policajaca poginuo? U policijskom autu nije bila samo policija nego i novinar...
Mislim da su ispravno postupili, svaka im cast na ovako brzoj reakciji i odradjenom poslu, ne volim policiju cisto iz navijackih principa
Eh sad je do suda i tuzilastva...ako ih puste nakon para dana onda nek nam je svemoguci na pomoci...al nadam se da nakon svega ovoga nece izaci barem 10 godina iz KPDoma...
Sva ta cherga u lukovom polju je cisti kriminal, osim auta i kuca...ljudi kradu djecu i prodaju, niko ne smije pustiti dijete u Lukovom polju poslije "akšama"... Jedan od njih je ozenio jednu iz Babina i poslao je u javnu kucu da radi
Strahota ziva...
-
kakavdanakneiskustvu
#4820 Re: Zeničani
jesu li još u pritvoru ova dvojica?,jedan je danas dolazio u policiju,rom,roki se zove,isto ko ovaj mlađi iz audija,sjeban audi samo tako
- kamen spoticanja
#4821 Re: Zeničani
Norm wrote:Poselooooomi mi Husu...lokalni_razdjevicar wrote:puklo je tebi u glaviNorm wrote:...OPET puk'o kotao...![]()
![]()
Fakat...pipnes radijator i vidis da je fakt...al jok...odmah se stane u gard u odbranu ko da je chacha rodjeni
- Norm
#4822 Re: Zeničani
Amin, dva razloga manje da se bojim za sigurnost svoje djece i da ce ih 'navuci' na drogu...Kralj Tvrtko I. wrote:Pa mislim da su ispravno uradili policajci jer je islo jedno vozilo policije za njima...zasto onda bespotrebno izazivati udes?
Mislim da su ispravno postupili, svaka im cast na ovako brzoj reakciji i odradjenom poslu, ne volim policiju cisto iz navijackih principaali ovo su dosta dobro odradili, na kraju su govna uhapsena...
Strahota ziva...
A policajca bi mi bilo zao, ja sam i u svojim ranijim postovima podrzavao rad policije ali je rad onih koji sebe nazivaju 'tuzilastvo' i sud bruka...Oni ce biti pusteni u roku od 24 sata, a tek onda treba da se zabrinemo...ali eto, valjda je demokratija 'u nas' da svako moze da radi sta hoce, a ne da ima ista prava kao i svi drugi...
-
Kralj Tvrtko I.
#4823 Re: Zeničani
pa ja bi vise volio da su, kao sto i jesu, ostali zivi pa da ih sada osude na 10 godina pa da mladost provedu kopajuci krompir na ekonomiji...
A kad izadju oduzet im pravo polaganja vozackog (naravno vec sada im ponistiti vozacke dozvole)...
E to bi ja vise volio nego da poginu...
A kad izadju oduzet im pravo polaganja vozackog (naravno vec sada im ponistiti vozacke dozvole)...
E to bi ja vise volio nego da poginu...
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#4824 Re: Zeničani
Izgleda da tuzilac nije ni trazio pritvor 
- Norm
#4825 Re: Zeničani
@Kralju
humanisto...nisam te prepoznao...
Sretno na kruznom toku...
Imaju oni i rodjake, u 'avdiju 6' srebrnom...
humanisto...nisam te prepoznao...
Sretno na kruznom toku...
Imaju oni i rodjake, u 'avdiju 6' srebrnom...