pa mozda je samo audio cdStupskaBitanga wrote:stavili CD a nigdje slike
FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Moderator: anex
- simonese
#4801 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
-
Nero Histrion
#4802 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ima na njihovom Facebook profilu, evo sad vidjeh, pa pogledaj.StupskaBitanga wrote:stavili CD a nigdje slike
-
StupskaBitanga
- van helsing
#4804 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Zao bi mi bilo da se ugasi Face tv. Kad god sam kuci CD redovno gledam.
Ali veceras mi je nekako neubjedljive dokaze iznio.
Torta je vec bila,nema ga u tv rasporedu.. Ne znam. Nije me ubijedio.
Zelim mu sve najbolje.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ali veceras mi je nekako neubjedljive dokaze iznio.
Torta je vec bila,nema ga u tv rasporedu.. Ne znam. Nije me ubijedio.
Zelim mu sve najbolje.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
todd_smith
#4805 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ne znam sta se zali za pare, imas YT kanal, izbacujes klipove gdje svaki ima preko 1k pregleda. Kupi od Googlea pare k`o svaka normalna osoba.
-
StupskaBitanga
#4806 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
na FB ima samo ono od 0:16 sa tim KURVINI SINOVI ali bi volio vidjeti full a tamo na YT slike nema.
- salik79
#4807 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Nero Histrion wrote:Pogledajte malo sta na Face tv Facebook stranici ljudi pod punim imenom i prezimenom pisu u vezi sa ovim vecerasnjimCD-om. Lako je srat' po covjeku anonimno - ovo se ne odnosi na sve koji se javljaju na ovoj temi, naravno.
Niti jedna TV kuca u BiH ovakav samar ne bi udarila i nece nikada udariti Kurvinim Sinovima. Ako i propadne, barem je reako sta mu je na dusi. Svaka cast i mladim novinarima koji tamo rade i uce sta je neovisno novinarstvo. Respect Senadu!![]()
![]()
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#4808 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
to bi trebao uraditi fakat tako. Iako, u Srbiji se pretplata koju plaćaju uz račun struje dijeli domaćim tv kućama, ne znam u kojem omjeru, državna dobije najviše, ali i privatne dobiju. Tako Mitrović dobiva dio pretplate i to je meni ok. Ovako sam samo obavezna plaćati Avdu Avdića i njegove očajne priloge (sasvim ozbiljno nastojim da mi dijete nije blizu Tv-a kad AA ima prilog i one dječije rečenice skromne konstrukcije izgovara), a domaće Tv kuće su prepuštene na milos i nemilost slabom tržištu, slaboj platežnoj moći i jakim političkim patronatima. A dozvolu RAK-u jednako plaćaju svi, samo zavisi kvota od pokrivenosti.todd_smith wrote:Ne znam sta se zali za pare, imas YT kanal, izbacujes klipove gdje svaki ima preko 1k pregleda. Kupi od Googlea pare k`o svaka normalna osoba.
-
Nuken
#4809 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Šta je Senad rekao včrs.?
Ne gledam CD,a zvučnici prije neki dan pustili posljednje tonove,tako ne mogu pogledati na yt
Ne gledam CD,a zvučnici prije neki dan pustili posljednje tonove,tako ne mogu pogledati na yt
-
StupskaBitanga
#4810 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Uz dužno poštovanje prema ženskom dijelu populacije ovo se svelo na prostu rečenicu
Ne možeš prisustvovati orgijama a da sam ne budeš dio njih
Orgije su najblaže rečeno sinonim za političku scenu u BiH od 90-danas a S.H je bez prestanka isto toliko dugo u eteru. Ko koga i u kolikoj mjeri levati apsolutno nije bitno ali ako ništa Senad je večeras kao i mnogo puta dokazao svoju pravu profesiju a to je showmen i to da ništa nije drugačiji od onih koje proziva za njihovu egocentričnost i samodopadnost kad i sam boluje od toga
Ne možeš prisustvovati orgijama a da sam ne budeš dio njih
Orgije su najblaže rečeno sinonim za političku scenu u BiH od 90-danas a S.H je bez prestanka isto toliko dugo u eteru. Ko koga i u kolikoj mjeri levati apsolutno nije bitno ali ako ništa Senad je večeras kao i mnogo puta dokazao svoju pravu profesiju a to je showmen i to da ništa nije drugačiji od onih koje proziva za njihovu egocentričnost i samodopadnost kad i sam boluje od toga
-
Smetnje
#4811 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Sve sto je rekao je tacno samo sto nije uredu je to sto ne placa radnike a on i dalje fino zivi a radnici ni za kifle. Lako je biti mangup preko tudjih ledja i glumidi nekog pravednika a ustvari samo to radi radi svoje neke egocentricnosti i samodopadnosti.
-
Mustang1
#4812 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
A sto se radnici ne zale ili su angazovali tebe da ih ti zastupas i na forumu trazis njihova prava ?Smetnje wrote:Sve sto je rekao je tacno samo sto nije uredu je to sto ne placa radnike a on i dalje fino zivi a radnici ni za kifle. Lako je biti mangup preko tudjih ledja i glumidi nekog pravednika a ustvari samo to radi radi svoje neke egocentricnosti i samodopadnosti.
-
stup metropola
#4813 Re: Odg: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Nije tacno da radnici nisu primili platu
Sent from my A800 using Tapatalk
-
todd_smith
#4815 Re: Odg: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Nekoliko ih je dobilo nesto, ono mrvice.stup metropola wrote:Nije tacno da radnici nisu primili platu
Licno znam 5 voditeljica/voditelja/kamermana itd koji rade za FACE,a ne znaju ni p od pojma plate, a kamoli istu.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#4816 Re: Odg: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Jbg, ko ih tjera da rade za džaba?todd_smith wrote:Nekoliko ih je dobilo nesto, ono mrvice.stup metropola wrote:Nije tacno da radnici nisu primili platu
Licno znam 5 voditeljica/voditelja/kamermana itd koji rade za FACE,a ne znaju ni p od pojma plate, a kamoli istu.
-
Smetnje
#4817 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Kome da se zale, kako sudovi rade dobit ce pare kad odu u penziju hahahahaMustang1 wrote:A sto se radnici ne zale ili su angazovali tebe da ih ti zastupas i na forumu trazis njihova prava ?Smetnje wrote:Sve sto je rekao je tacno samo sto nije uredu je to sto ne placa radnike a on i dalje fino zivi a radnici ni za kifle. Lako je biti mangup preko tudjih ledja i glumidi nekog pravednika a ustvari samo to radi radi svoje neke egocentricnosti i samodopadnosti.
- Buba Lenja
#4818 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Evo pregledah većinu i stvarno mogu reći da je čovjek potpuno zglajz'o. Mislim da je postao potpuno poremećen i jedan veoma jadan i bolestan čovjek. Paranoja je prvi znak šizofrenije, ja ovo ne znam drugačije objasniti.szlava wrote:
Šteta, mogao je biti istinska zvijezda.
- House
#4819 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Buba Lenja wrote:Evo pregledah većinu i stvarno mogu reći da je čovjek potpuno zglajz'o. Mislim da je postao potpuno poremećen i jedan veoma jadan i bolestan čovjek. Paranoja je prvi znak šizofrenije, ja ovo ne znam drugačije objasniti.szlava wrote:
Iz koje stranke dolaziš ?
- luckylaka
#4820 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
House wrote:Buba Lenja wrote:Evo pregledah većinu i stvarno mogu reći da je čovjek potpuno zglajz'o. Mislim da je postao potpuno poremećen i jedan veoma jadan i bolestan čovjek. Paranoja je prvi znak šizofrenije, ja ovo ne znam drugačije objasniti.szlava wrote:
Iz koje stranke dolaziš ?
-
dzungla
#4821 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
gledala sam sinoc cd . samo da se zahvalim Senadu jer sam se ismijala do suza , on ili je definitivno puk*o ili koristi neke cudne droge
- Buba Lenja
#4822 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ne dolazim iz stranke, ne živim u BiH uopšte.House wrote:Iz koje stranke dolaziš ?
- Sabirni centar
#4823 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Š'a ima u Holandiji?Buba Lenja wrote:Ne dolazim iz stranke, ne živim u BiH uopšte.House wrote:Iz koje stranke dolaziš ?
- szlava
#4824 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Senada Hadžifejzovića Legenda 
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#4825 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Sabirni centar wrote:Š'a ima u Holandiji?Buba Lenja wrote:Ne dolazim iz stranke, ne živim u BiH uopšte.House wrote:Iz koje stranke dolaziš ?