Logosoft

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply
Domy31

#4801 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Domy31 »

karanana wrote:Nemojte se saliti da izbacite espn america
http://teve.ba/article/14772/espn-ameri ... -iz-evrope
karanana

#4802 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by karanana »

Auh sranje. Valja se sada boriti sa linkovima i streamovima kad dodje nfl.
bankok

#4803 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by bankok »

Maharadza wrote:
karanana wrote:Nemojte se saliti da izbacite espn america
Baš, ako ništa dobro posluži da se čojk podsjeti zašto mrzi ameriku! :mrgreen:
Mrzili bi i oni nas da znaju da postojimo i na kojem djelu zemaljske kugle zivimo,
al posto mi za njih i vecinu drugih ne postojimo ne mogu nas ni mrziti :bih:
tama33

#4804 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by tama33 »

Koristim lol internet, zadovoljan. Tv mi je telemach d3 full najskuplji paket, zadovoljan kanalima. Jučer mi je reciver prestao da frcera, zvao molio 5 puta, ali još nisu poslali nikoga , prošlo 30 sati. Možda će sutra, ali neće mi ući u kuću, jer sam odlučio da nisu zaslužili moju pretplatu. Jedino mi je zao hbo kanala, ali nekako ću prezaliti i mislio uzeti lol super tv. Zanima me kakav je kvalitet slike i servisa, jer su me ovi razocarali. Znam da imaju rok od 48 sati da izadju, ali molim ih od jučer , objašnjavam da sam tv ovisnik itd, rekli mi javiti ali ništa.
jastuk1

#4805 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by jastuk1 »

Tako je!

Ja da moram da biram između LOL-a i Telemacha uvijek bih izabrao domaću firmu i "ktomu" još IPTV. :mrgreen: Profit nakon poreza barem ostaje u BiH! Jes da ni na jednom još nema ovih triCet pink kanala, ali koga briga... :skoljka:
bankok

#4806 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by bankok »

Lud i ponosan wrote:
tama33 wrote:Koristim lol internet, zadovoljan. Tv mi je telemach d3 full najskuplji paket, zadovoljan kanalima. Jučer mi je reciver prestao da frcera, zvao molio 5 puta, ali još nisu poslali nikoga , prošlo 30 sati. Možda će sutra, ali neće mi ući u kuću, jer sam odlučio da nisu zaslužili moju pretplatu. Jedino mi je zao hbo kanala, ali nekako ću prezaliti i mislio uzeti lol super tv. Zanima me kakav je kvalitet slike i servisa, jer su me ovi razocarali. Znam da imaju rok od 48 sati da izadju, ali molim ih od jučer , objašnjavam da sam tv ovisnik itd, rekli mi javiti ali ništa.
https://www.lol.ba/v4/PrivatniKorisnici ... 38d266c701

Zašto se opredijeliti za SUPER TV?

Zato što ima najbolji mogući kvalitet slike!
Zato što sa EPG-om i sistemom podsjetnika besciljno prebacivanje kanala odlazi u prošlost!
Zato što snimalica omogućava istovremeno snimanje emisija na 30 kanala, dok na 31. gledate film!
Zato što ima najbolji osnovni paket na tržištu sa kompletnim MTV paketom, Discovery paketom, Eurosport paketom, Sport Klub paketom i Arena Sport paketom!
Zato što ima videoteku na klik daljinskog upravljača!
I zato sto ja i jos mnogi vjerovatno vec neko vrijeme a pogotovo u ova zadnja 2-3 ne mogu da gledam niti jedan kanal
kako dolikuje i mislim da je krajnje vrijeme da se Logosoft pozabavi sa tom cinjenicom.
Nokian808

#4807 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Nokian808 »

Molim bez politike i nazad na temu...
U vezi Logosoftove ponude sportskih kanala zaista nemam zamjerki...i ponuda muzičkih kanala je odlična...ono što im po ovom spisku na stranici nedostaje jesu pink paket (ako ništa bar onih 8 filmskih kanala), HBO i Boomerang ili neki sličan kanal s kvaltetnijim klasičnim crtićima...
iceman2010

#4808 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by iceman2010 »

Ja ne znam zaista sta vam treba vise od arena, sk, eurosporta... Pa to pokriva 95% sportskih sadrzaja, pogotovo fudbalskih.

Sent from my LT18i using Tapatalk 2
karanana

#4809 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by karanana »

abrinjaDonjo wrote:
iceman2010 wrote:Ja ne znam zaista sta vam treba vise od arena, sk, eurosporta... Pa to pokriva 95% sportskih sadrzaja, pogotovo fudbalskih.

Sent from my LT18i using Tapatalk 2
treba meni licno ESPN America, recimo zbog toga sto prenose NFL i neuporedivo bolje je gledati uz komentatore na ESPN nego uz komentatore na Areni koja takodje prenosi NFL.
to je samo jedan primjer, onda one sportsko-zabavne emisije koje imaju tipa PTI(Pardon the Interruption, SportsCenter itd) ja redovno gledam i one su takodje neuporedivo bolje i zabavnije od bilo koje druge sportsko zabavne emisije bilo to "nase" il Njemacke il Engleske itd. To je moje misljenje i vidjenje, siguran sam da vecina il dosta ljudi drugacije to vidi, ali ja ne vidim iskreno razlog da se ukida ESPN.
No, koliko mi god ovdje se bunili il pisali, il ovo il ono, Logosoft ce da uradi onako kako oni zele, tako da...
pa dobro rajane, eno ima link gore, ovo ukidanje espn americe nije logosoftova odluka. kanal se povlaci iz evrope i gasi emitovanje. damire, haj kontaktirajte espn americu i pitajte ih da ostanu i u BiH.
bankok

#4810 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by bankok »

Sto se tice sporta ja sam prezadovoljan, sve sto me zanima i sto gledam imam priliku pogledati, kukali smo za Arena Sport kanalima da se uvedu u stalni paket i uvedeno je sta sad hocemo :-).
Jos samo nek uvedu te pinkove i cinemax taj bosanski i puna saka brade, ja licno slabo kad pogledam neki film ali kad mi se cefne volio bi da imam uvijek pogledati neki dobar, sto sad nije slucaj posto se vecina filmova na trenutnim kanalima vrti do besvjesti sto nece biti slucaj kad se uvedu ti kanali, jer fakat trenutno u programskoj semi nema nekog kanala na kojem mozes uvijek pogledati dobar film i koji je baziran za tu vrstu zabave, ovaj 1000 i fox su sranje cisto bude nekad neki dobar film ali nije to to ipak, ono nisam neki filmofil ali eto volio bi da ima neki dobar filmski kanal cisto da znam da na njemu uvijek mogu odgledati dobar film ili dokumentarac posto dokumentarce volim gledati.
drugtito2011

#4811 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by drugtito2011 »

HD kanali - pitanje.

Zašto na nekim kanalima postoji oznaka HD (Face, Viasat, Discovery, Animal i Eurosport), a na ostalim nema oznake, mada nam se serviraju kao HD kanali. Gledao sam u Tuzli, neznam koji operater, da piše Arena HD, dok kod nas nema te oznake.
kikilika

#4812 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by kikilika »

arene su oznacene kao HD, bar kod mene; ljudi, sta mislite kakve su sanse da nam uvedu i sport klub-ove u HD-u, na dobrom tv-u je trenutno velika razlika u slici izmedju arena HD i SK, a i na obicnim arenama je bolja slika nego na SK kanalima
_Astra_

#4813 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by _Astra_ »

Zna li neko koliko uopste ovaj "provajder" ima korisnika, sto internet - sto kablovskih...
Sakazulu

#4814 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Sakazulu »

_Astra_ wrote:Zna li neko koliko uopste ovaj "provajder" ima korisnika, sto internet - sto kablovskih...

Pa neki dan su pisali i svim IP-ma i u bocu su izbrojali da ih ima, kako si i sam napisao "sto" internet - "sto" kablovskih (*čitaj 100) :evil:
iceman2010

#4815 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by iceman2010 »

Sakazulu wrote:
_Astra_ wrote:Zna li neko koliko uopste ovaj "provajder" ima korisnika, sto internet - sto kablovskih...

Pa neki dan su pisali i svim IP-ma i u bocu su izbrojali da ih ima, kako si i sam napisao "sto" internet - "sto" kablovskih (*čitaj 100) :evil:
Interneta mislim nesto vise od 10.000 korisnika. Nema mislim 15.000. Za IPTV ne znam.
fortaleza

#4816 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by fortaleza »

iceman2010 wrote:
Sakazulu wrote:

Interneta mislim nesto vise od 10.000 korisnika. Nema mislim 15.000. Za IPTV ne znam.
IPTV je sigurno manje zastupljen nego internet, a podatak od 10 000 internet korisnika se donedavno mogao pronaći na stranici netindex.com konkretno za logosoft.
iceman2010

#4817 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by iceman2010 »

fortaleza wrote: IPTV je sigurno manje zastupljen nego internet, a podatak od 10 000 internet korisnika se donedavno mogao pronaći na stranici netindex.com konkretno za logosoft.
Mislim cak puno manje, ali da ne ulazimo u domen spekulacija.. Logicno jer svi koji imaju super TV imaju i Internet dok svi koji imaju Internet nemaju IPTV. Jos cini mi s LoL ima onih wireless prikljucaka.
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#4818 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Chmoljo »

:zoka:
afannedim

#4819 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by afannedim »

Hoće li kod nas više ti pinkovi kad ih već svi uvode.
nino90

#4820 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by nino90 »

raja sta se ovo desava sa netom, zadnjih nekoliko dana svaki dan par puta stane, nece ne radi. Nakon nekog vremena ili reset modema proradi
bankok

#4821 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by bankok »

Ma i snimalica je otisla u kurac, sta god snimim ne mogu pogledati jer se prekine u po frke i nema daljneg gledanja,
fakat sta se dogadja sa Logosoftom, internet im puca konstantno i stalno, televizija stuca, snimalica ne radi, a i ove pink kanale su vec svi dobili i uveli i nije bas lijepo biti zadnji, jako lose jako budel se ovako nastavilo nece biti dobro za kompaniju, a ja licno to nebi zelio jer sam se navikao na Logosoft ali sve vise raznisljam o prelasku na neku od konkurencija,
nek se zaposleni u Logosoftu malo pocesu po glavi i uozbilje jer bi steta bila da se ugase sto se iskreno nadam da do toga nece doci, korisnike je tesko pridobiti ali je mnogo lakse izgubiti ih, ne spavajte :zzzz:
afannedim

#4822 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by afannedim »

Kodmene nema nikakvih problema sve radi kako treba, bar kod mene.
Qler

#4823 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Qler »

mene jedino sto trenutno sprecava da probam konkurenciju je potpisivanje ugovora. Ne probava mi se nesto godinu dana. A treba mi jos jedna tv a ne placa mi se jos dodatno... Jeftinija konkurencija, ne koristim snimalicu, sve sto gledam kanala ima i konkurencija... Ne znam, nisam pametan...
bankok

#4824 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by bankok »

Mene sprijecava to sto telecom ne mogu smisliti, telemach mi takodjer nije drag pogotovo zbog osoblja koje tamo radi, al evo dok sam ovo pisao ponovo je konekcija pukla tako da :roll: ,
nadam se iskreno da ce se nesto promijeniti na bolje :wink:
dragonz

#4825 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by dragonz »

Kod mene na AP konekcija je 15% sporija, snimalica na Nova TV ne radi kako treba, na onim viasat kanalima nema prevoda i tona kada snimim nešto, na discovery channel-u nekad ima prevod nekad nema kada snimim neku emisiju.
Post Reply