Vasa najgora date iskustva :P

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
klmnopq

#4801 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by klmnopq »

Emi_Nevermind wrote:...a ja sam ipak nastavila da izlazim s njim, da bih na kraju SHVATILA da nastavljam zbog tog sto imam losu savjest. P
Da je bio samo malo bolji psiholog? :roll: :roll: :D
Efedrin

#4802 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Efedrin »

jedna anegodta sa dejta, ovako, bio sam s malom, koja inace ima kracu kosu, i hajd reko da malo se porovozamo, i put nas nanese do Robota u Rajlovcu, vec je odprilike iza 22, reko hajmo ovdje na parking, da nesto "raduckamo", kad u po frke eto ti cuvara, kaze, halo momci, zatvoreno je, ne mozete ovdje parkirati :D
berenice

#4803 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by berenice »

:oops: :lol:
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#4804 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by ladyblue18 »

Efedrin wrote:jedna anegodta sa dejta, ovako, bio sam s malom, koja inace ima kracu kosu, i hajd reko da malo se porovozamo, i put nas nanese do Robota u Rajlovcu, vec je odprilike iza 22, reko hajmo ovdje na parking, da nesto "raduckamo", kad u po frke eto ti cuvara, kaze, halo momci, zatvoreno je, ne mozete ovdje parkirati :D
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Picajzla
Location: U svijetu nepravde - http://i62.klix.com/ri6jht.png

#4805 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Picajzla »

Efedrin wrote:jedna anegodta sa dejta, ovako, bio sam s malom, koja inace ima kracu kosu, i hajd reko da malo se porovozamo, i put nas nanese do Robota u Rajlovcu, vec je odprilike iza 22, reko hajmo ovdje na parking, da nesto "raduckamo", kad u po frke eto ti cuvara, kaze, halo momci, zatvoreno je, ne mozete ovdje parkirati :D
:lol:

Sent from my LG-G2 using Tapatalk
Emi_Nevermind

#4806 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Emi_Nevermind »

hahahahaha
almeyda

#4807 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by almeyda »

........
Last edited by almeyda on 23/07/2014 19:59, edited 1 time in total.
ultima_palabra

#4808 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by ultima_palabra »

Šta ba nije bilo lijepo za pogledati? Bila muško? :shock:
Brkooo

#4809 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Brkooo »

ultima_palabra wrote:Šta ba nije bilo lijepo za pogledati? Bila muško? :shock:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
insomnia78

#4810 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by insomnia78 »

Chubaka

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk
Kataklinger

#4811 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Kataklinger »

Emi_Nevermind wrote:
KPNCTNJAH wrote:I ti si onda levatila i zavlacila lika jos 2-3 mjeseca samo da bi se ti bolje osjecala, pa ga vjerovatno sjebala jos vise, nego na tom prvom izlasku... :mrgreen: zenska logika :oops: :mrgreen:
Joj jesi neki, pa nisam svjesno.. Bio je fin,i onako, simpa, nisam ZNALA da mi se ne svidja, vec sam mislila da "ima tu nesto". I onda je poceo da bude previse ljubomoran,izmedju ostalog, a ja sam ipak nastavila da izlazim s njim, da bih na kraju SHVATILA da nastavljam zbog tog sto imam losu savjest. Pa bem mu, nisam ga namjerno levatila i zavlacila. I da se pokazao kao wow lik, mozda bih jos bila s njim, ali sam unatoc nekim "crvenim svjetlima" nastavila izlaziti, a kasnije skontala da je zbog savjesti. Haj sta me zezas, jos mi je to bezze kad pomislim..

Ne pričaj gluposti tipa "NISAM ZNALA". Žensko itekako zna, još od samog početka, samo je pitanje u šta će se to razviti. I naravno, na kraju si sama sebi utripovala "da je previše ljubomoran" samo da ti samoj sebi bude lakše, tj. da se ne nosiš na savjesti jer si ispala još veće go*no nego na dejtu ;)
irac300

#4812 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by irac300 »

@almeyda

'ebem ga jarane, mog'o si cijelu priču sažet' u jednu rečenicu, kako te nap'o pas kad si se hvat'o s curom. Zbog uvoda, sam pročitao cijelu priču, kontajući kakva se misterija krije što se niste vidjeli tri godine. Mislim, nije bila era mobitela i neta, al' bilo je fiksnih telefona, osim ako nisi dijasporac iz Zanzibara.
Zatamnjena stakla

#4813 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Zatamnjena stakla »

Ja bi je puc'o cijelo ljeto. Ja budale.
burek_in_space

#4814 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by burek_in_space »

Zatamnjena stakla wrote:Ja bi je puc'o cijelo ljeto. Ja budale.
Ne bi.
Ti si gay.
KPNCTNJAH

#4815 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by KPNCTNJAH »

Samo sklonis cunu u stranu je l'? :mrgreen:
lavorpunvode

#4816 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by lavorpunvode »

almeyda wrote: U tom trenutku kako je ona sjedila, digla je koljena sebi, a imala je kratke pantalone a malo kao poširoke. I ispade joj sve ono dole meni pravo u vidno polje :cry: :shock: :| . Vjerujte mi na riječ - nije bilo ništa lijepo za pogledati. :? :roll:
Nekako se ja izmotam, odem kući i nikad se više nisam vratio. Jesam doduše preporučio jaranu nju i reko joj gdje živi pa je on toga ljeta išao kod nje. Šta je bilo ne znam.
a sta, vi dijasporci nemate obicaj nositi gace ispod pantalona? :D
almeyda

#4817 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by almeyda »

................
Last edited by almeyda on 23/07/2014 19:59, edited 1 time in total.
irac300

#4818 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by irac300 »

almeyda wrote:Ama bilo je telefona (kucni) ali je ona se izselila i u tome su zamijenili kucni broj a nisu bili listirani u imeniku. A ono sto sam vidio bilo je fuj i fej i samo nenormalno opijenoj osobi moglo bi se svidjeti. Jednostavno neuredzeno zapusteno na sve strane i grozno. Kao u nekim starim svabskim tvrdim filmovima...
A što ti jadna ne napisa razglednicu? De ba... A za šumarak, pa nije to fuj, meni je fuj gljivična infekcija, ''miris'' bakalara... a grm, k'o grm, ništa neprirodno. Mog'o si ispočetka prećutat', poslije je uputit' na brijač :D , pa k'o čo'jk cijelo ljeto udarat'. :izet:
Emi_Nevermind

#4819 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Emi_Nevermind »

Kataklinger wrote:
Emi_Nevermind wrote:
KPNCTNJAH wrote:I ti si onda levatila i zavlacila lika jos 2-3 mjeseca samo da bi se ti bolje osjecala, pa ga vjerovatno sjebala jos vise, nego na tom prvom izlasku... :mrgreen: zenska logika :oops: :mrgreen:
Joj jesi neki, pa nisam svjesno.. Bio je fin,i onako, simpa, nisam ZNALA da mi se ne svidja, vec sam mislila da "ima tu nesto". I onda je poceo da bude previse ljubomoran,izmedju ostalog, a ja sam ipak nastavila da izlazim s njim, da bih na kraju SHVATILA da nastavljam zbog tog sto imam losu savjest. Pa bem mu, nisam ga namjerno levatila i zavlacila. I da se pokazao kao wow lik, mozda bih jos bila s njim, ali sam unatoc nekim "crvenim svjetlima" nastavila izlaziti, a kasnije skontala da je zbog savjesti. Haj sta me zezas, jos mi je to bezze kad pomislim..

Ne pričaj gluposti tipa "NISAM ZNALA". Žensko itekako zna, još od samog početka, samo je pitanje u šta će se to razviti. I naravno, na kraju si sama sebi utripovala "da je previše ljubomoran" samo da ti samoj sebi bude lakše, tj. da se ne nosiš na savjesti jer si ispala još veće go*no nego na dejtu ;)
..Jeste, zensko zna, zensko mora da cita misli muskarcu, i kriva je i ako ga ne procita odmah, a ako procita, onda donosi zakljucke i tako.. Mozda si upravu, mozda sam negdje u sebi znala da to nije to, ali zivimo u takvom drustvu, da ti svi pune glavu "dobar je kakvih ima", "vidi kako te fino pazi, pa znas kakav je onaj bio.." itd.. Toliko se nagledamo i zlostavljaca, lazova, pokvarenjaka,kompleksasa, da umjesto da izignorisemo sve muskarce kiji nisu 100% kako treba, ostanemo u vezi jer "pa dobar je on, kakvih ima" i to citava mahala i drustvo anravno dodatno zapapre i na kraju se zene ponekad zadovolje necim sto mozda nije bas on sto zele, cisto kako ne bi zavrsile s necim sto nikako ne zele. To je boljka naseg drustva, sto trebamo svi da se zadovoljimo sa mnaje, da pristajemo an OK, a ne trazimo ono super, i tako niko nije skroz nezadovoljan, ali ni nesto bogzna sretan. Po tvom postu vidim da s ogorcen na zene, i da te ovo negdje na licnom nivou pogodilo, jer mene ne znas, znaci ejdini razlog da se ljutis je sto si se pronasao u tome. oni likovi sto dobijaju i najzgodniej djevojke, sto su uvijek u finim vezama, znas li sta je razlika izmedju takvih kao oni takvih kao ti? Oni VOLE zene, ne krecu od tog da ce mu svaka nauditi, i da su zene neprijatelj. ocajni i ogorceni samo traze gresku, i takvima se nikad ne moze ugoditi- ako mu da sansu,a on je prokocka, pa mu da jos jednu, a na kraju skonta da se on promjeniti nece - onda ga je levatila, ako mu ne da sansu nikako, onda je ufurana. 3 mjeseca se vidjati s nekim samovikendom, jer smo bili u vezi na daljinu, uopste nije puno vremena, i manje od toga i ne bi bilo dovoljno da nekom upoznas. Sad, sto sam ja vidjela crvena svijetla i ranije, zmirila sam podsvjesno na njih, vjerovatno zbog savjesti, i to sam, sasvim iskreno, i rekla. Ti ne znas sta je podsvijest, ili mislis da mi znamo svjesno sve sto nam se u glavi desava? ! :-) :-) I da, kad neko nece da izadje iz auta ako ja ne obucem njegovu ajknu jer mi je majica preuska za "tudje oci" , ja to klasifikujem kao ekstremnu ljubomoru, samo zato sto je tebe neko razocarao, nisu ti sve zene krive. :-) Ali, lakse je tako,sve su zene kucke,i sve su u zavjeri protiv tebe. :zid: :zid: Koliko mrznje neki gaje prema zenama, ne kontam sto ne predju an muske, sad je to sasvim normalno..
Emi_Nevermind

#4820 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Emi_Nevermind »

irac300 wrote:
almeyda wrote:Ama bilo je telefona (kucni) ali je ona se izselila i u tome su zamijenili kucni broj a nisu bili listirani u imeniku. A ono sto sam vidio bilo je fuj i fej i samo nenormalno opijenoj osobi moglo bi se svidjeti. Jednostavno neuredzeno zapusteno na sve strane i grozno. Kao u nekim starim svabskim tvrdim filmovima...
A što ti jadna ne napisa razglednicu? De ba... A za šumarak, pa nije to fuj, meni je fuj gljivična infekcija, ''miris'' bakalara... a grm, k'o grm, ništa neprirodno. Mog'o si ispočetka prećutat', poslije je uputit' na brijač :D , pa k'o čo'jk cijelo ljeto udarat'. :izet:
:lol: nemoj ga, bilo mu je 17 godina, on konto sve ko u nesvabskim filmovima :lol: Prepala ga jadnog :lol: Joj oplakah.. Cuj poslao joj je jarana, da ne ostane sama hahahahahahahaha I uvoda ajmeee :D Sjetih se samo one scene iz scary movie sa motornom pilom :lol:
edo_79

#4821 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by edo_79 »

Emi_Nevermind wrote: :lol: nemoj ga, bilo mu je 17 godina, on konto sve ko u nesvabskim filmovima :lol: Prepala ga jadnog :lol: Joj oplakah.. Cuj poslao joj je jarana, da ne ostane sama hahahahahahahaha I uvoda ajmeee :D Sjetih se samo one scene iz scary movie sa motornom pilom :lol:
Pa mor'o je čoek taktičku izmjenu napravit dok se ''dozove'' malo .... šok je to bona ona ti emi .... naviko čoek na glatko i obrijano kad ono HA! šuma Striborova a putokaza nema .... kud sad jadna mu majka :lol:
Kataklinger

#4822 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Kataklinger »

@Emi_Nevermind

Ovaj tvoj roman u 5 tomova iznad nisam ni pokušao pročitati. Vjerovatno još jedan od očajnih pokušaja da se opravdaš. Aj ćao.
Mutivoda

#4823 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Mutivoda »

Kataklinger wrote:@Emi_Nevermind

Ovaj tvoj roman u 5 tomova iznad nisam ni pokušao pročitati. Vjerovatno još jedan od očajnih pokušaja da se opravdaš. Aj ćao.
Evo ti skraćena verzija:
"Znala je da to možda nije to.
Al' ljudi okolo ti pune glavu svačim.
"Bolje iko nego niko"
Trebamo tražiti super ljude, a ne samo OK ljude.
Tebi je neka uradila ovo što je ona tom svom.
Ti ne voliš žene.
Nije joj dao da hoda u uskim majicama.
Budi peder."
Zatamnjena stakla

#4824 Re: Vasa najgora date iskustva :P

burek_in_space wrote:
Ne bi.
Ti si gay.
Ja volim i životinje ^^
Zatamnjena stakla

#4825 Re: Vasa najgora date iskustva :P

KPNCTNJAH wrote:
Samo sklonis cunu u stranu je l'? :mrgreen:
Kiki, samo SES! :mrgreen:
Post Reply