SDA-All about
- Adriatic
#4801 Re: SDA-All about
Šta je ono sinoć na BHT bože dragi?
Tihić i onaj HDZ-ovac.
I Tihić njemu: Dragane mi smo bili uvijek da Hrvate ne biraju Bošnjaci, znaš da smo se dogovarali lijepo, zašto ste nas odbacili radi SDP-a, mi smo uvijek mislili da su Hrvati najugroženiji narod šmrc, šmrc .....
Jao Tihiću, idi zapali se.
Tihić i onaj HDZ-ovac.
I Tihić njemu: Dragane mi smo bili uvijek da Hrvate ne biraju Bošnjaci, znaš da smo se dogovarali lijepo, zašto ste nas odbacili radi SDP-a, mi smo uvijek mislili da su Hrvati najugroženiji narod šmrc, šmrc .....
Jao Tihiću, idi zapali se.
- kiky
#4802 Re: SDA-All about
bitno je napadat sdp radi navodnih dogovora ...
time se skreće pažnja od svekolike štete koju je sda ovoj zemlji več napravila ...
plus ...
kako ih nije stid pjevat o nekoj snazi bih, a potpisali su dejtonski ...
time se skreće pažnja od svekolike štete koju je sda ovoj zemlji več napravila ...
plus ...
- Skijaš
#4803 Re: SDA-All about
Nije navodni. Ja sam se nadao da je navodni, ali Damir Hadžić je bio jasan, oni zaista žele slabiti VSTV kao državno tijelo kako bi imenovanje tužilaca moglo preći pod kontrolu Dodika i Lagumdžije.kiky wrote:bitno je napadat sdp radi navodnih dogovora ...
-
Innovation
#4804 Re: SDA-All about
Jeste snaga BiH, a "ju na ci no "gdje si ti bio kad se potpisivao Dejton.?kiky wrote:kako ih nije stid pjevat o nekoj snazi bih, a potpisali su dejtonski ...
-
Josko Domorocki
#4805 Re: SDA-All about
Koja stranka je predstavljala ratnu vladu.,koja je u Daytonu sjedila 6 mjeseci i cugala sa neprijteljima Bosne i Hercegovine,pa dogovorila,pa realizovala .. ? Ko je smislio i dogovarao u ratu enklave i njihovo rjesavanje u Daytonu ? kOje trazio pregovore kad ARBiH ima pozitivan ucinak ? KO je molio strance da zaustave Dudakovica i Alagica ? KO je prepustio platni promet i dao dozvolu stranim bankama da rade sa nasim parama ?kiky wrote:bitno je napadat sdp radi navodnih dogovora ...
plus ...
Koja stranka ima svu zivu i ne zivu pomoc od stranih neprijatelja Bosne I Hercegovine?
Ja te pitam .
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#4806 Re: SDA-All about
Sve je to super i vriedno postovanja, ako nista za borbu kroz zivot koju je vodila. Vidjecemo novu nacelnicu na djelu, ja joj zelim sve najbolje.bambina78 wrote:Ovoj zeni je muz poginuo 92. ili 93; Ostala je sama sa 3 sina. Najmladji se rodio nakon pogibije muza. Nakon rata zavrsava ekonomski fakultet u Sarajevu, polaze ispite za revizora i racunovodju, radi vecinom u privredi. Ne treba zanemariti cinjenicu koliko je vazno da politicar ima iskustva u privatnom sektoru da poznaje kroz kakve prepreke prolazi privatna incijativa u nasoj zemlji. U politiku se ukljucuje 2008. godine.
Zena je vrijedna, pametna i ambiciozna, te se dokazala kao borac za interese drustva, pokazujuci to kroz, izmedju ostalog, angazman predsjednice lokanog udruzenja porodica sehida.
Ali, cemu vise konstantna devalvacija pojma intelektualci, sto najcesce forsira nas drug forumas Shahab...a i inace se to intelektualac lijepi uz svakoga onako po potrebi i licnim simpatijama.
Dobro se zna sta znaci intelektualac, i samim tim sto je neko zavrsio neki fakultet ne dovodi ga na razinu intelektualca. Strukovno obrazovane osobe- DA, ali intelektualac je nesto puno kompleksnije, sire i intelektualno potentnije nego sto se taj pojam cesto upotrebljava.
-
Chuckie
#4807 Re: SDA-All about
d e p o . ba / hronika / sadik-ahmetovic-svaki-dan-vozio-196-km-a-na-mobitel-mjesecno-trosio-2000-maraka

- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#4808 Re: SDA-All about
Ima se, moze se..sto si ljubomoranChuckie wrote:d e p o . ba / hronika / sadik-ahmetovic-svaki-dan-vozio-196-km-a-na-mobitel-mjesecno-trosio-2000-maraka
-
miop
#4809 Re: SDA-All about

Ima na ovom spisku jos za cesljanje, nija valjda da Ministar iz MFT-Ministarstvo finansija i trezora koje je prelazilo svaki dan 193 kilometra (jedva 3 kilometra manje od spomenutog) nije vrijedan bar jednog retka.
Medjutim kada se uzmu u obzir ambicije novine u kojoj je objavljen ovaj clanak, te sporazum koalicionih partnera o VSTV i ostale koalicione relacije, jasno je sto to nije ni spomenuto
-
Husejin
#4810 Re: SDA-All about
Daj nam i lagumdžijinog Audija da uporedimo.garantujem da su svi toliko vozili ili više...Chuckie wrote:d e p o . ba / hronika / sadik-ahmetovic-svaki-dan-vozio-196-km-a-na-mobitel-mjesecno-trosio-2000-maraka
-
palermo
#4811 Re: SDA-All about
Jel to Huso, dina ti, braniš Sadika ?Husejin wrote:Daj nam i lagumdžijinog Audija da uporedimo.garantujem da su svi toliko vozili ili više...Chuckie wrote:d e p o . ba / hronika / sadik-ahmetovic-svaki-dan-vozio-196-km-a-na-mobitel-mjesecno-trosio-2000-maraka
- bogumila
#4812 Re: SDA-All about
ma sta ga ko ima branit. da je manje pres'o bilo bi sto ne izlazi na teren, ufur'o se pa cek'o da svi dodju njemu na noge.
glupa rasprava, ko da ce ustamujic dolazit bicklom.
da je pravd'o sipanje i dizela i benzina u isto auto, il da je im'o "racune" za pranje auta po 3 puta na dan svaki dan, pa hajde.
da je pravd'o sipanje i dizela i benzina u isto auto, il da je im'o "racune" za pranje auta po 3 puta na dan svaki dan, pa hajde.
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#4813 Re: SDA-All about
ma šta se sekiraš jel manje il više potrošio kad ćeš opet glasati za SDAbogumila wrote:ma sta ga ko ima branit. da je manje pres'o bilo bi sto ne izlazi na teren, ufur'o se pa cek'o da svi dodju njemu na noge.
-
udrch
#4814 Re: SDA-All about
ko je bacio granatu na markale, zatim granatu na tuzlansku kapiju, ko je oformio logore u prijedoru, zvorniku, vlasenici...Josko Domorocki wrote:Koja stranka je predstavljala ratnu vladu.,koja je u Daytonu sjedila 6 mjeseci i cugala sa neprijteljima Bosne i Hercegovine,pa dogovorila,pa realizovala .. ? Ko je smislio i dogovarao u ratu enklave i njihovo rjesavanje u Daytonu ? kOje trazio pregovore kad ARBiH ima pozitivan ucinak ? KO je molio strance da zaustave Dudakovica i Alagica ? KO je prepustio platni promet i dao dozvolu stranim bankama da rade sa nasim parama ?kiky wrote:bitno je napadat sdp radi navodnih dogovora ...
plus ...
Koja stranka ima svu zivu i ne zivu pomoc od stranih neprijatelja Bosne I Hercegovine?
Ja te pitam .
zna se naravno..
-
Josko Domorocki
#4815 Re: SDA-All about
Udrch zna on sta ga pitam .. Ne trebas ti odgovarati,nije ovo tvoje odgovor..To je posebna strana.udrch wrote:ko je bacio granatu na markale, zatim granatu na tuzlansku kapiju, ko je oformio logore u prijedoru, zvorniku, vlasenici...Josko Domorocki wrote:Koja stranka je predstavljala ratnu vladu.,koja je u Daytonu sjedila 6 mjeseci i cugala sa neprijteljima Bosne i Hercegovine,pa dogovorila,pa realizovala .. ? Ko je smislio i dogovarao u ratu enklave i njihovo rjesavanje u Daytonu ? kOje trazio pregovore kad ARBiH ima pozitivan ucinak ? KO je molio strance da zaustave Dudakovica i Alagica ? KO je prepustio platni promet i dao dozvolu stranim bankama da rade sa nasim parama ?kiky wrote:bitno je napadat sdp radi navodnih dogovora ...
plus ...
Ja te pitam .
zna se naravno..
- MuaDib
#4816 Re: SDA-All about
Pa da SDA nije sadila tikve s đavolom SDS i HDZ, daleko bi manje granata padalo i daleko bi manje mrtvih bilo.udrch wrote:ko je bacio granatu na markale, zatim granatu na tuzlansku kapiju, ko je oformio logore u prijedoru, zvorniku, vlasenici...Josko Domorocki wrote:Koja stranka je predstavljala ratnu vladu.,koja je u Daytonu sjedila 6 mjeseci i cugala sa neprijteljima Bosne i Hercegovine,pa dogovorila,pa realizovala .. ? Ko je smislio i dogovarao u ratu enklave i njihovo rjesavanje u Daytonu ? kOje trazio pregovore kad ARBiH ima pozitivan ucinak ? KO je molio strance da zaustave Dudakovica i Alagica ? KO je prepustio platni promet i dao dozvolu stranim bankama da rade sa nasim parama ?kiky wrote:bitno je napadat sdp radi navodnih dogovora ...
plus ...
Ja te pitam .
zna se naravno..
A ne, gospoda su ušla u koaliciju sa okorjelim ustašama i četnicima, i onda šta bi.
Da se podsjetimo:

Narod ubjeđivali da je građansko društvo nemoguće, da svak treba da glasa za svoje. Komuniste i reformiste zajedno sa SDS i HDZ pokraše na izborima, sve uz pomoć kontraobavještajne službe. Pustili zmiju u njedra i čude se šta bi. Pozvali Bošnjake da glasaju za dželate gdje su manjina, a ne za mrske komuniste ili ti nedaj Bože reformiste.
To je dovoljan razlog da se SDA odbaci.
- kiky
#4817 Re: SDA-All about
Josko Domorocki wrote:Koja stranka je predstavljala ratnu vladu.,koja je u Daytonu sjedila 6 mjeseci i cugala sa neprijteljima Bosne i Hercegovine,pa dogovorila,pa realizovala .. ? Ko je smislio i dogovarao u ratu enklave i njihovo rjesavanje u Daytonu ? kOje trazio pregovore kad ARBiH ima pozitivan ucinak ? KO je molio strance da zaustave Dudakovica i Alagica ? KO je prepustio platni promet i dao dozvolu stranim bankama da rade sa nasim parama ?kiky wrote:bitno je napadat sdp radi navodnih dogovora ...
plus ...
Ja te pitam .
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#4818 Re: SDA-All about
Hvala SDA-u što je podržala Kljujića za gradonačelnika... NIkad nisam glasala SDA, za ovaj potez obećavam glas 2014.
- Ujak Sam
#4819 Re: SDA-All about
Sigurno su to uradili bez ikakvog interesa i isplativosti.KatarinaKosaca wrote:Hvala SDA-u što je podržala Kljujića za gradonačelnika... NIkad nisam glasala SDA, za ovaj potez obećavam glas 2014.
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#4820 Re: SDA-All about
Uradili radi čega su uradili, želim Kljujića za gradonačelnika već dugo... Imaju za to glas...Ujak Sam wrote:Sigurno su to uradili bez ikakvog interesa i isplativosti.KatarinaKosaca wrote:Hvala SDA-u što je podržala Kljujića za gradonačelnika... NIkad nisam glasala SDA, za ovaj potez obećavam glas 2014.
- Ujak Sam
#4821 Re: SDA-All about
Okay, tvoje mišljenje - poštujem. Nemam ništa protiv Kljujića, al' nemoj ni ti misliti da su im namjere "čiste". Proračunali su oni dobro šta time dobivaju, odnosno gube, tako da...KatarinaKosaca wrote:Uradili radi čega su uradili, želim Kljujića za gradonačelnika već dugo... Imaju za to glas...Ujak Sam wrote:Sigurno su to uradili bez ikakvog interesa i isplativosti.KatarinaKosaca wrote:Hvala SDA-u što je podržala Kljujića za gradonačelnika... NIkad nisam glasala SDA, za ovaj potez obećavam glas 2014.
Nema od nas hajra dok naše dugogodišnje grobare i stranke koje su narod potkradale i uništavale državu godinama ne odu na političku smetljište, bez mogućnosti daljnje rehabilitacije.
-
Harry Tuttle
#4822 Re: SDA-All about
Dakle SDU ide u koaliciju sa SDA... Sta bi od gradjanske koalicijije?
- Co0l
#4823 Re: SDA-All about
Ako je suditi po pisanjima onog lika Omera Cevre (cini mi se da se tako zove) SDA je vise gradjanski orijentisana nego SDP pa ti sad vidiHarry Tuttle wrote:Dakle SDU ide u koaliciju sa SDA... Sta bi od gradjanske koalicijije?
- Banksy
#4824 Re: SDA-All about
Samo Tihićevo krilo ... a pitanje je dokad će i on sjediti u svojoj stranačkoj fotelji ...Co0l wrote:Ako je suditi po pisanjima onog lika Omera Cevre (cini mi se da se tako zove) SDA je vise gradjanski orijentisana nego SDP pa ti sad vidiHarry Tuttle wrote:Dakle SDU ide u koaliciju sa SDA... Sta bi od gradjanske koalicijije?
- Co0l
#4825 Re: SDA-All about
A jos cemo se mi njega nagledatBanksy wrote:Samo Tihićevo krilo ... a pitanje je dokad će i on sjediti u svojoj stranačkoj fotelji ...Co0l wrote:Ako je suditi po pisanjima onog lika Omera Cevre (cini mi se da se tako zove) SDA je vise gradjanski orijentisana nego SDP pa ti sad vidiHarry Tuttle wrote:Dakle SDU ide u koaliciju sa SDA... Sta bi od gradjanske koalicijije?