SDA-All about

Post Reply
Adriatic

#4801 Re: SDA-All about

Post by Adriatic »

Šta je ono sinoć na BHT bože dragi?
Tihić i onaj HDZ-ovac.
I Tihić njemu: Dragane mi smo bili uvijek da Hrvate ne biraju Bošnjaci, znaš da smo se dogovarali lijepo, zašto ste nas odbacili radi SDP-a, mi smo uvijek mislili da su Hrvati najugroženiji narod šmrc, šmrc .....
Jao Tihiću, idi zapali se.
kiky

#4802 Re: SDA-All about

Post by kiky »

bitno je napadat sdp radi navodnih dogovora ...
time se skreće pažnja od svekolike štete koju je sda ovoj zemlji več napravila ...
plus ...
kako ih nije stid pjevat o nekoj snazi bih, a potpisali su dejtonski ...
Skijaš

#4803 Re: SDA-All about

Post by Skijaš »

kiky wrote:bitno je napadat sdp radi navodnih dogovora ...
Nije navodni. Ja sam se nadao da je navodni, ali Damir Hadžić je bio jasan, oni zaista žele slabiti VSTV kao državno tijelo kako bi imenovanje tužilaca moglo preći pod kontrolu Dodika i Lagumdžije.
Innovation

#4804 Re: SDA-All about

Post by Innovation »

kiky wrote:kako ih nije stid pjevat o nekoj snazi bih, a potpisali su dejtonski ...
Jeste snaga BiH, a "ju na ci no "gdje si ti bio kad se potpisivao Dejton.?
Josko Domorocki

#4805 Re: SDA-All about

Post by Josko Domorocki »

time se skreće pažnja od svekolike štete koju je sda ovoj zemlji več napravila ...
plus ...
Koja stranka je predstavljala ratnu vladu.,koja je u Daytonu sjedila 6 mjeseci i cugala sa neprijteljima Bosne i Hercegovine,pa dogovorila,pa realizovala .. ? Ko je smislio i dogovarao u ratu enklave i njihovo rjesavanje u Daytonu ? kOje trazio pregovore kad ARBiH ima pozitivan ucinak ? KO je molio strance da zaustave Dudakovica i Alagica ? KO je prepustio platni promet i dao dozvolu stranim bankama da rade sa nasim parama ?
Koja stranka ima svu zivu i ne zivu pomoc od stranih neprijatelja Bosne I Hercegovine?

Ja te pitam .
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#4806 Re: SDA-All about

Post by -LIBERO- »

bambina78 wrote:Ovoj zeni je muz poginuo 92. ili 93; Ostala je sama sa 3 sina. Najmladji se rodio nakon pogibije muza. Nakon rata zavrsava ekonomski fakultet u Sarajevu, polaze ispite za revizora i racunovodju, radi vecinom u privredi. Ne treba zanemariti cinjenicu koliko je vazno da politicar ima iskustva u privatnom sektoru da poznaje kroz kakve prepreke prolazi privatna incijativa u nasoj zemlji. U politiku se ukljucuje 2008. godine.

Zena je vrijedna, pametna i ambiciozna, te se dokazala kao borac za interese drustva, pokazujuci to kroz, izmedju ostalog, angazman predsjednice lokanog udruzenja porodica sehida.
Sve je to super i vriedno postovanja, ako nista za borbu kroz zivot koju je vodila. Vidjecemo novu nacelnicu na djelu, ja joj zelim sve najbolje.

Ali, cemu vise konstantna devalvacija pojma intelektualci, sto najcesce forsira nas drug forumas Shahab...a i inace se to intelektualac lijepi uz svakoga onako po potrebi i licnim simpatijama.

Dobro se zna sta znaci intelektualac, i samim tim sto je neko zavrsio neki fakultet ne dovodi ga na razinu intelektualca. Strukovno obrazovane osobe- DA, ali intelektualac je nesto puno kompleksnije, sire i intelektualno potentnije nego sto se taj pojam cesto upotrebljava.
Chuckie

#4807 Re: SDA-All about

Post by Chuckie »

d e p o . ba / hronika / sadik-ahmetovic-svaki-dan-vozio-196-km-a-na-mobitel-mjesecno-trosio-2000-maraka

:oops:
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#4808 Re: SDA-All about

Post by -LIBERO- »

Chuckie wrote:d e p o . ba / hronika / sadik-ahmetovic-svaki-dan-vozio-196-km-a-na-mobitel-mjesecno-trosio-2000-maraka

Ima se, moze se..sto si ljubomoran :D

:run:
miop

#4809 Re: SDA-All about

Post by miop »

Image

Ima na ovom spisku jos za cesljanje, nija valjda da Ministar iz MFT-Ministarstvo finansija i trezora koje je prelazilo svaki dan 193 kilometra (jedva 3 kilometra manje od spomenutog) nije vrijedan bar jednog retka.
Medjutim kada se uzmu u obzir ambicije novine u kojoj je objavljen ovaj clanak, te sporazum koalicionih partnera o VSTV i ostale koalicione relacije, jasno je sto to nije ni spomenuto :D
Husejin

#4810 Re: SDA-All about

Post by Husejin »

Chuckie wrote:d e p o . ba / hronika / sadik-ahmetovic-svaki-dan-vozio-196-km-a-na-mobitel-mjesecno-trosio-2000-maraka

Daj nam i lagumdžijinog Audija da uporedimo.garantujem da su svi toliko vozili ili više...
palermo

#4811 Re: SDA-All about

Post by palermo »

Husejin wrote:

Daj nam i lagumdžijinog Audija da uporedimo.garantujem da su svi toliko vozili ili više...
Jel to Huso, dina ti, braniš Sadika ?
bogumila

#4812 Re: SDA-All about

Post by bogumila »

ma sta ga ko ima branit. da je manje pres'o bilo bi sto ne izlazi na teren, ufur'o se pa cek'o da svi dodju njemu na noge.

glupa rasprava, ko da ce ustamujic dolazit bicklom.

da je pravd'o sipanje i dizela i benzina u isto auto, il da je im'o "racune" za pranje auta po 3 puta na dan svaki dan, pa hajde.
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#4813 Re: SDA-All about

Post by JoseMujica »

bogumila wrote:ma sta ga ko ima branit. da je manje pres'o bilo bi sto ne izlazi na teren, ufur'o se pa cek'o da svi dodju njemu na noge.

glupa rasprava, ko da ce ustamujic dolazit bicklom.

da je pravd'o sipanje i dizela i benzina u isto auto, il da je im'o "racune" za pranje auta po 3 puta na dan svaki dan, pa hajde.
ma šta se sekiraš jel manje il više potrošio kad ćeš opet glasati za SDA :D
udrch

#4814 Re: SDA-All about

Post by udrch »

Josko Domorocki wrote:
plus ...
Koja stranka je predstavljala ratnu vladu.,koja je u Daytonu sjedila 6 mjeseci i cugala sa neprijteljima Bosne i Hercegovine,pa dogovorila,pa realizovala .. ? Ko je smislio i dogovarao u ratu enklave i njihovo rjesavanje u Daytonu ? kOje trazio pregovore kad ARBiH ima pozitivan ucinak ? KO je molio strance da zaustave Dudakovica i Alagica ? KO je prepustio platni promet i dao dozvolu stranim bankama da rade sa nasim parama ?
Koja stranka ima svu zivu i ne zivu pomoc od stranih neprijatelja Bosne I Hercegovine?

Ja te pitam .
ko je bacio granatu na markale, zatim granatu na tuzlansku kapiju, ko je oformio logore u prijedoru, zvorniku, vlasenici...
zna se naravno..
Josko Domorocki

#4815 Re: SDA-All about

Post by Josko Domorocki »

udrch wrote:
Josko Domorocki wrote:
plus ...

Ja te pitam .
ko je bacio granatu na markale, zatim granatu na tuzlansku kapiju, ko je oformio logore u prijedoru, zvorniku, vlasenici...
zna se naravno..
Udrch zna on sta ga pitam .. Ne trebas ti odgovarati,nije ovo tvoje odgovor..To je posebna strana.
MuaDib

#4816 Re: SDA-All about

Post by MuaDib »

udrch wrote:
Josko Domorocki wrote:
plus ...

Ja te pitam .
zna se naravno..
Pa da SDA nije sadila tikve s đavolom SDS i HDZ, daleko bi manje granata padalo i daleko bi manje mrtvih bilo.
A ne, gospoda su ušla u koaliciju sa okorjelim ustašama i četnicima, i onda šta bi.
Da se podsjetimo:
Image
Image
Image
Narod ubjeđivali da je građansko društvo nemoguće, da svak treba da glasa za svoje. Komuniste i reformiste zajedno sa SDS i HDZ pokraše na izborima, sve uz pomoć kontraobavještajne službe. Pustili zmiju u njedra i čude se šta bi. Pozvali Bošnjake da glasaju za dželate gdje su manjina, a ne za mrske komuniste ili ti nedaj Bože reformiste.
To je dovoljan razlog da se SDA odbaci.
kiky

#4817 Re: SDA-All about

Post by kiky »

Josko Domorocki wrote:
plus ...

Ja te pitam .
:?
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#4818 Re: SDA-All about

Post by KatarinaKosaca »

Hvala SDA-u što je podržala Kljujića za gradonačelnika... NIkad nisam glasala SDA, za ovaj potez obećavam glas 2014.
Ujak Sam

#4819 Re: SDA-All about

Post by Ujak Sam »

KatarinaKosaca wrote:Hvala SDA-u što je podržala Kljujića za gradonačelnika... NIkad nisam glasala SDA, za ovaj potez obećavam glas 2014.
Sigurno su to uradili bez ikakvog interesa i isplativosti. :-)
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#4820 Re: SDA-All about

Post by KatarinaKosaca »

Ujak Sam wrote:
KatarinaKosaca wrote:Hvala SDA-u što je podržala Kljujića za gradonačelnika... NIkad nisam glasala SDA, za ovaj potez obećavam glas 2014.
Uradili radi čega su uradili, želim Kljujića za gradonačelnika već dugo... Imaju za to glas...
Ujak Sam

#4821 Re: SDA-All about

Post by Ujak Sam »

KatarinaKosaca wrote:
Ujak Sam wrote:
Uradili radi čega su uradili, želim Kljujića za gradonačelnika već dugo... Imaju za to glas...
Okay, tvoje mišljenje - poštujem. Nemam ništa protiv Kljujića, al' nemoj ni ti misliti da su im namjere "čiste". Proračunali su oni dobro šta time dobivaju, odnosno gube, tako da...

Nema od nas hajra dok naše dugogodišnje grobare i stranke koje su narod potkradale i uništavale državu godinama ne odu na političku smetljište, bez mogućnosti daljnje rehabilitacije.
Harry Tuttle

#4822 Re: SDA-All about

Post by Harry Tuttle »

Dakle SDU ide u koaliciju sa SDA... Sta bi od gradjanske koalicijije?
Co0l

#4823 Re: SDA-All about

Post by Co0l »

Harry Tuttle wrote:Dakle SDU ide u koaliciju sa SDA... Sta bi od gradjanske koalicijije?
Ako je suditi po pisanjima onog lika Omera Cevre (cini mi se da se tako zove) SDA je vise gradjanski orijentisana nego SDP pa ti sad vidi :D
Banksy

#4824 Re: SDA-All about

Post by Banksy »

Co0l wrote:
Harry Tuttle wrote:Dakle SDU ide u koaliciju sa SDA... Sta bi od gradjanske koalicijije?
Ako je suditi po pisanjima onog lika Omera Cevre (cini mi se da se tako zove) SDA je vise gradjanski orijentisana nego SDP pa ti sad vidi :D
Samo Tihićevo krilo ... a pitanje je dokad će i on sjediti u svojoj stranačkoj fotelji ...
Co0l

#4825 Re: SDA-All about

Post by Co0l »

Banksy wrote:
Co0l wrote:
Samo Tihićevo krilo ... a pitanje je dokad će i on sjediti u svojoj stranačkoj fotelji ...
A jos cemo se mi njega nagledat :-D
Post Reply