i ja tebi želim sve najbolje u životu, ali budi pametan ne daji se toliko tim vukovima, niko ti neće reći hvala. na kraju ćeš postati BNS-ov Ekrem Čelebić. sve ono u šta se sad kuneš će ti se ogaditi.FOČANSKI PROPISI wrote:Ti najbolje znaš šta ti je činiti.Aqua_S wrote:Hvala ti na savjetu @FP ako nekad budem politički aktivan i dobijem neku poziciju, znači djecu i bližnju familiju neučlanjivati u svoju stranku![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ne dozvoli da obijaš tuđe pragove ni ti ni tvoja djeca;
Ne dozvoli da hodaš pognuto ni ti ni tvoja djeca;
Ne dozvoli da iko od tvojih bude uluzica.
Toliko mogu ućiniti za tebe.(savjet)
Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
-
Aqua_S
#4801 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
- FOČANSKI PROPISI
#4802 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Aqua_S"
niko nije ni rekao da su pomenuti članovi BNS-a,ali dotični nosilac vam liste je valjda član??
U dotičnog člana je brat u SDA (ne do bog nikom),šta on treba,da ga vraća na pravi put.Hajde molim vas,ne budalite.
-
Aqua_S
#4803 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
ja sam rekao što sam imao, argumentovano je i da se provjeriti i sa tim bih završio svoje izlaganje po toj tačci..hvala.. 
- FOČANSKI PROPISI
#4804 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Onda NJegoš nije u pravu kad kaže:Superhik_ wrote:pa ako šepa prije jahanja nije teško skontati da taj neće daleko dogurati.FOČANSKI PROPISI wrote:[
Naš narod kaže:
"Ne kudi konja kojeg jah'o nisi"
"I najbolji konj u kanjonu stade
I najpoštenija djevojka u prilici dade."
-
Aqua_S
#4805 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
još samo jedna replika, u pravu si ti, nije kriv vaš SEJO nosilac liste, već je kriv njegov brat što je zaposlio njegovu kćerku...jes valaFOČANSKI PROPISI wrote:Aqua_S"
niko nije ni rekao da su pomenuti članovi BNS-a,ali dotični nosilac vam liste je valjda član??U dotičnog člana je brat u SDA (ne do bog nikom),šta on treba,da ga vraća na pravi put.Hajde molim vas,ne budalite.
-
Aqua_S
#4806 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Superhik_ wrote:raskrinkao si ga samo tako, znao sam ja da tamo gdje su budnje tu ne mogu biti čista posla.Aqua_S wrote:ja sam rekao što sam imao, argumentovano je i da se provjeriti i sa tim bih završio svoje izlaganje po toj tačci..hvala..
- FOČANSKI PROPISI
#4807 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Da ne bi kvarili temu,ima nadležni sud,da rješava kriminal,zamolio bih vas da mu se obratite. I ja vas u potpunosti podržavam.Aqua_S wrote:još samo jedna replika, u pravu si ti, nije kriv vaš SEJO nosilac liste, već je kriv njegov brat što je zaposlio njegovu kćerku...jes valaFOČANSKI PROPISI wrote:Aqua_S"
niko nije ni rekao da su pomenuti članovi BNS-a,ali dotični nosilac vam liste je valjda član??U dotičnog člana je brat u SDA (ne do bog nikom),šta on treba,da ga vraća na pravi put.Hajde molim vas,ne budalite.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
Aqua_S
#4808 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
prvo tužilaštvo, pa onda sud valjda tužioci dok su na poslu čitaju ove forume
meni je bitno da sam dobio tvoju podršku

- FOČANSKI PROPISI
#4809 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Ako je kriminal koji treba raskrinkati,uvijek sam na tvoj strani.Aqua_S wrote:prvo tužilaštvo, pa onda sud valjda tužioci dok su na poslu čitaju ove forume![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
Aqua_S
#4810 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
ma vjeruj da je ovo smješno, ovo je promil ali je zapaljivo raji. zato ja tebi prijateljski ponavljam ne daj previše sebe u ovo osim ako nemaš lilčnu i to dobru korist. "za ideale ginu budale" davno rečeno i istnito.FOČANSKI PROPISI wrote:Ako je kriminal koji treba raskrinkati,uvijek sam na tvoj strani.Aqua_S wrote:prvo tužilaštvo, pa onda sud valjda tužioci dok su na poslu čitaju ove forume![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- FOČANSKI PROPISI
#4811 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Nisi valjda i ti neki filozof?Superhik_ wrote:ma ja sam siguran de je ipak sve bilo "po zakonu". imao je od koga naučiti, edo je majstor za takve stvari.FOČANSKI PROPISI wrote:Ako je kriminal koji treba raskrinkati,uvijek sam na tvoj strani.Aqua_S wrote:prvo tužilaštvo, pa onda sud valjda tužioci dok su na poslu čitaju ove forume![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- FOČANSKI PROPISI
#4812 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Dokaži to što pričaš?Superhik_ wrote: ne, ja bi rekao da je konačno otišlo u pravom smjeru. nosilac liste u fočaka korumpiran, ajme.
- FOČANSKI PROPISI
#4813 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Kćerka našeg nosioca liste je punoljetna osoba.Superhik_ wrote:pa čovjek ti podastro sve crno na bijelo, a ti se tu praviš englez. daleko je foča od engleske.FOČANSKI PROPISI wrote:Dokaži to što pričaš?Superhik_ wrote: ne, ja bi rekao da je konačno otišlo u pravom smjeru. nosilac liste u fočaka korumpiran, ajme.
Udata već deset godina za svjetskog prvaka u kik boksu (sportista godine) Nermina Bašovića.
Živi sa mužem na Ilidži.
Valjda je Nermin sposoban brinuti o svojoj supruzi,ako nije pomozite mu.
-
Aqua_S
#4814 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
mislim da si zaboravio naglasiti žive na ilidži u stanu nisu kupili već dobili od općine..
- FOČANSKI PROPISI
#4815 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Vjerovatno u ukradenom,ali moram li ja znati sve to?Aqua_S wrote:mislim da si zaboravio naglasiti žive na ilidži u stanu nisu kupili već dobili od općine..
- FOČANSKI PROPISI
#4816 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Što mu i ti,vidim da ga poznaješ bolje od mene, ne pomogneš.Superhik_ wrote:pa sposoban je onoliko koliko mu je punac sposoban. odnosno znaš kako kažu "ko nema zeta nema ni magarca". pa ti sam rastumači ko je u ovoj priči magarac.
- FOČANSKI PROPISI
#4817 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Hajde da pređemo na sljedeće koljeno.Superhik_ wrote:pa ako ne znaš za korupciju nosioca liste, kako ćeš znati za ostale kandidate. drugim riječima, kako možeš nekoga hvaliti a ustvari ga i ne poznaješ?FOČANSKI PROPISI wrote:Vjerovatno u ukradenom,ali moram li ja znati sve to?Aqua_S wrote:mislim da si zaboravio naglasiti žive na ilidži u stanu nisu kupili već dobili od općine..
-
Aqua_S
#4818 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
još samo ovo i obećavam neću višeFOČANSKI PROPISI wrote:Vjerovatno u ukradenom,ali moram li ja znati sve to?Aqua_S wrote:mislim da si zaboravio naglasiti žive na ilidži u stanu nisu kupili već dobili od općine..
Last edited by Aqua_S on 14/09/2012 15:19, edited 1 time in total.
-
Aqua_S
#4819 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
izvini Superhik, al od Memića nema goreg.

- FOČANSKI PROPISI
#4820 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
"Superhik
može li gore? još samo da saznamo da je i on svojevremeno valjao kalašnjikove....
memić je, koliko to god paradoksalno i smiješno zvučalo, mala maca za ovog
I ja mislim.
Last edited by FOČANSKI PROPISI on 14/09/2012 15:22, edited 1 time in total.
-
Aqua_S
#4821 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
imaju ipak jednu podudarnost Memić i Sejo, obojica su se sa porodicama valjali u Turskoj, a mi u podrumima

- FOČANSKI PROPISI
#4822 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Možete misliti kakvi su nam tek drugi i treći kandidat?Superhik_ wrote:ma i ja sam to mislio, ali nakon ovih novih saznanja vlastiti stav dovodim u pitanje.Aqua_S wrote:izvini Superhik, al od Memića nema goreg.![]()
![]()
- FOČANSKI PROPISI
#4823 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Zato mi vodimo računa da na listu stavljamo pametne ljude,a ne budale.Aqua_S wrote:imaju ipak jednu podudarnost Memić i Sejo, obojica su se sa porodicama valjali u Turskoj, a mi u podrumima![]()
- FOČANSKI PROPISI
#4824 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
KRAJNJE JE VRIJEME
za BNS I KEREŠ JASMIRA
za BNS I KEREŠ JASMIRA
-
VreloBosne
#4825 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Zna se ko je poštena i kalitetna osoba za načelnika (da počisti ovaj kriminal na Ilidzi):