Mislim da je ovo super savjet. Ima ona lista esencijalnih predmeta koje svaka žena mora imati: kao napr: farmerke, crne pantalone, košulja, suknja, haljina, kardigan ( džemper ) blejzer ( sako ), majica dugiih i kratkih rukavaMichun wrote:ovo je ozbiljna stvarZvoncica123 wrote:Ja nemam sta da obucem, ali bukvalno. U godinu dana 15kg up, pa 5 down, i jos mi na poslu rekli da se malo uozbiljnim i oblacim kao odrasla, pa sam sve iz ormara izvadila pregledala i podjelila, ostala sam sa 7-8 stvari. Sad moram u kupovinu smrc treba mi svasta, moram napraviti plan kako da bez previse trosenja obnovim odjecu i kupim kvalitetne i korisne komade. To je za mene pretezak posao.al' bez zeze.
moras popisati koliko ti kombinacija treba - 10 recimo, i onda kupovati.
takodjer obrati paznju da ti najmanje 3 gornja dijela mogu sa doRnjim (suknja, hlace)
klasicne crne hlace u sisley zlata vrijede. njih imas u ovoj outlet radnji u importane za 40ak KM. one se ne mijenjaju zadnjih 10 god. uz to ne zaboravi cipele.
I kao što Michun kaže - najbolje je ići planski - napraviti namjenski spisak : trebaju mi poslovne, casual i svečane kombinacije...i krenuti po tom spisku.
I najbolji je savjet majke mi kupiti te klasične stvari - npr obične crne pantalone ravnog kroja
I krenuti s tim spiskom u kupovinu , i držati se tog spiska. Znam da je posao, ali obići sve veće tržne centre ( ne moraš u jedan dan ): Mercator ( sportina, modiana), Importanne, BBI, Alta - vidjeti kakvih stvari ima na sniženjima i obići outlete,
Možda da povedeš drugaricu, rodicu, sestru ( ako imaš ) da ti pomogne u tome ?

, nije da mi se nesto posebno svidjaju ali su udobne, crne i super za pocetak i nisu tene