Eborg wrote:Znaci niko ne zna za temeljac za kuhanje?
Pokušao sa kockama za supu?
Eborg wrote:Znaci niko ne zna za temeljac za kuhanje?
Eborg wrote:Da, nije to to, pogotovo kod povrca.
Da smo u AmeriKi imao bi to kupiti na svakom cosku, ali kod nas ja to nikada nigdje nisam vidjela za kupiti...zato koljenicu u ruke i udriEborg wrote:Ma znam ali cudno mi da se tako jednostavna stvar ne moze pronaci u samoposlugama. I hljeb se moze napraviti relativno jednostavno pa ga kupujemo.
Ima se kupiti u Mercatoru, dodju u onoj standardnoj plasticnoj kutijici, a ako hoces da upakujes mozes uzeti neki ukrasni papir i sam(a) to uraditi._Reds_ wrote:Gdje kupiti Roche Ferrero i slicnih boljih cokolada, a da su vam ih spremni upakovati.
Neki dan obidjem, Konzum, DP, i jos jedno 4-5 manjih prodavnica nigdje Roche Ferrero, a i ako nesto drugo kupite nisu bas susretljivi ako treba upakovati, imali imaju samo obicni bijeli papir neki.
pros'o rat, prosle svijecei_ja_na_forumu wrote:gdje da kupim vosak i fitilj za izradu svijeca
ma hocu da pravim ukrasnegerberica wrote:pros'o rat, prosle svijecei_ja_na_forumu wrote:gdje da kupim vosak i fitilj za izradu svijeca![]()
bojis li se mene jos?
I treba da se prepadasi_ja_na_forumu wrote:ma hocu da pravim ukrasnegerberica wrote:pros'o rat, prosle svijecei_ja_na_forumu wrote:gdje da kupim vosak i fitilj za izradu svijeca![]()
bojis li se mene jos?
ma prepadnem se kad neko napise da zna da sam iz Sane, a ja nemam pojma kako zna![]()
necu moci spavati vecerasgerberica wrote: I treba da se prepadas
Haj malo pored Zdene prosetaji_ja_na_forumu wrote:necu moci spavati vecerasgerberica wrote: I treba da se prepadas![]()
![]()
nisam sad blizu Zede, sad sam bliza Miljackojgerberica wrote:Haj malo pored Zdene prosetaji_ja_na_forumu wrote:necu moci spavati vecerasgerberica wrote: I treba da se prepadas![]()
![]()

pakica_ wrote:znate li da li jysk radi danas?
vidjela sam slican u tiffany-uhonky tonk wrote:forumasice gdje u sa 'vake jakne:
ili kao ove prve 3
http://2.bp.blogspot.com/-t-HIy4AZv2Y/U ... litary.png ?
new yorker ima jedan primjerakhonky tonk wrote:falaaa
hvala, hvalarudy81 wrote:pakica_ wrote:znate li da li jysk radi danas?
Novo Sarajevo
Kolodvorska 12
71000 Sarajevo
+38733658752
Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 21:00
Utorak 09:00 21:00
Srijeda 09:00 21:00
Četvrtak 09:00 21:00
Petak 09:00 21:00
Subota 09:00 21:00
NEDJELJA 10:00 18:00
cuj vracaju kes??pakica_ wrote:hvala, hvalarudy81 wrote:pakica_ wrote:znate li da li jysk radi danas?
Novo Sarajevo
Kolodvorska 12
71000 Sarajevo
+38733658752
Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 21:00
Utorak 09:00 21:00
Srijeda 09:00 21:00
Četvrtak 09:00 21:00
Petak 09:00 21:00
Subota 09:00 21:00
NEDJELJA 10:00 18:00bila i vratila roletne koje mi nisu odg. odavno nisam dozivjela da mi vrate keš, a ne da zamijene za neki drugi proizvod.. gotivim ih drama
i sama sam isto reagovalarudy81 wrote:
cuj vracaju kes??![]()
svaka im cast...