I ode sad Azra, imam osjecajkaranana wrote:ma nista ekstra posebno niti specijalno.
nisu slucajno izletile ili nesto tako.
standardno azrino. minic, none, sikice....fino tijelo.
Hayat
Moderator: anex
-
Ambrozija
#4801 Re: Hayat
- dusa_raskopuša
#4802 Re: Hayat
Dino, pa-pa. 
- karanana
#4803 Re: Hayat
ode dalje.Ambrozija wrote:I ode sad Azra, imam osjecajkaranana wrote:ma nista ekstra posebno niti specijalno.
dino ispada imam feeling
-
Ambrozija
#4804 Re: Hayat
Da, bilo je i vrijeme.karanana wrote:ode dalje.Ambrozija wrote:I ode sad Azra, imam osjecajkaranana wrote:ma nista ekstra posebno niti specijalno.
dino ispada imam feeling
-
pathyeshme
#4806 Re: Hayat
A ja kralja i k****.
Skakao ko budala po sceni, a o pjevanju blage veze nije imao... Još Kadra da ispadne i to je to.
Skakao ko budala po sceni, a o pjevanju blage veze nije imao... Još Kadra da ispadne i to je to.
-
Ambrozija
#4807 Re: Hayat
Bolje da skrate muke i sebi i nama i da ostanu samo Denial, Maid, Amna i Armin B. - pa nek se bore za pobjedu.pathyeshme wrote:A ja kralja i k****.
- MOSALJOZE
#4808 Re: Hayat
vidite svi znaju da kadra ne zna pjevati,ali kad on dobije slabe ocjene(sinoc je bilo nešto malo bolje)odma raja uzima telefon i zove.Dakle oni trenutno od kadre imaju najviše televoltinga,i koristi,a koliko ce oni zaraditi to njih najviše zanima.Jednom sam napisao(a pokušajte upariti)u finalu eto nek bude 12 osoba.Od tih 12 bar 10 ce ih biti iz razlicitih sredina.Sad logično zakljucujete da je njima televolting najvazniji.I ona škoda npr što reklamiraju oni su škodu otplatili za 10 emisija.Ambrozija wrote:Bolje da skrate muke i sebi i nama i da ostanu samo Denial, Maid, Amna i Armin B. - pa nek se bore za pobjedu.pathyeshme wrote:A ja kralja i k****.
- MOSALJOZE
#4810 Re: Hayat
lapsus calamiJazzy.ba wrote:Televoting.
-
pathyeshme
#4811 Re: Hayat
Nisu oni dali marke za Škodu već im je to Škoda dala za reklamu... A vjerovatno im je i još para dala jer nije moguće nekoga konstantno 2-3 mjeseca reklamirati za, lupam, 20 000 KM... Ne gledaš ti Hayat Music i Hayat Folk... Svakih pola sata se reklamira Škoda na tim kanalima.MOSALJOZE wrote:vidite svi znaju da kadra ne zna pjevati,ali kad on dobije slabe ocjene(sinoc je bilo nešto malo bolje)odma raja uzima telefon i zove.Dakle oni trenutno od kadre imaju najviše televoltinga,i koristi,a koliko ce oni zaraditi to njih najviše zanima.Jednom sam napisao(a pokušajte upariti)u finalu eto nek bude 12 osoba.Od tih 12 bar 10 ce ih biti iz razlicitih sredina.Sad logično zakljucujete da je njima televolting najvazniji.I ona škoda npr što reklamiraju oni su škodu otplatili za 10 emisija.Ambrozija wrote:Bolje da skrate muke i sebi i nama i da ostanu samo Denial, Maid, Amna i Armin B. - pa nek se bore za pobjedu.pathyeshme wrote:A ja kralja i k****.
- WildRedRose
#4812 Re: Hayat
kako kadra super pjeva, naprosto ne mogu prestati da slusam njegov performans, taj avaz...

-
Mustang1
#4813 Re: Hayat
Nadam se da nece vise biti ovih shoWova od hayata .. Odnosno nadam se da ce im se zapaliti glavni predajnik ili sta vec i da nece imati para da kupe novi i da ce se ugasiti televizija 
- dusa_raskopuša
#4814 Re: Hayat
Od one grupice koja k'o i zna pjevat', samo mi je Sead normalan, u smislu da lik nije ufuran, ovako posmatrajuci. I Maid donekle, nesto ne mislim da se dignuo u nebesa. Onaj Denial mi izgleda hinjavo kao i Amna kao i Armin, pogotovo kako odmice koja sedmica. Mozda ja grijesim, ali takav dojam sam stekla. I bilo bi fer i korektno, kad bi neko od njih 2 uzeo prvo mjesto.
Recimo, Denial, on se toliko forsira da je to nidje veze postalo. Sinoc se isforsir'o toliko cak iako je bolestan, haman, da je u nekim momentima ost'o bez glasa. Znaci meni, licno, bezveze skroz.
Recimo, Denial, on se toliko forsira da je to nidje veze postalo. Sinoc se isforsir'o toliko cak iako je bolestan, haman, da je u nekim momentima ost'o bez glasa. Znaci meni, licno, bezveze skroz.
-
pathyeshme
#4815 Re: Hayat
Ih ona Amna je tolika zmija, na faci joj se vidi... A to ti je tip žene koja je spremna na najgore stvari zarad svojih ciljeva.dusa_raskopuša wrote:Od one grupice koja k'o i zna pjevat', samo mi je Sead normalan, u smislu da lik nije ufuran, ovako posmatrajuci. I Maid donekle, nesto ne mislim da se dignuo u nebesa. Onaj Denial mi izgleda hinjavo kao i Amna kao i Armin, pogotovo kako odmice koja sedmica. Mozda ja grijesim, ali takav dojam sam stekla. I bilo bi fer i korektno, kad bi neko od njih 2 uzeo prvo mjesto.
- tendzera
#4816 Re: Hayat
pathyeshme wrote:Ih ona Amna je tolika zmija, na faci joj se vidi... A to ti je tip žene koja je spremna na najgore stvari zarad svojih ciljeva.
Ja kad je vidim,odmah mi hoce nesto bit'
- dusa_raskopuša
#4817 Re: Hayat
Ona mi baca na Anidu, nenormalno. U pocetku je bila manja od makova zrna. A sad, kad je uzela maha, sto bi se u narodu reklo, hoda s nosom u oblacima. Zamisli drame, kad bi ispala. 
- MOSALJOZE
#4818 Re: Hayat
E čuj goca trzan to treba uzet pa peglom 
- lijan
#4819 Re: Hayat
Na Hayatu zvuk grozan
-
lajk
#4822 Re: Hayat
tendzera wrote:Pogledajte video![]()
uhh jesam grjesila
- MOSALJOZE
#4823 Re: Hayat
Jao kadre sinoc.Ustao samo da njega pogledam strašan nastup.Samo se vidi da ne moze citavu pjesmu odpjevati kako treba
- cpu_fan
#4824 Re: Hayat
Pa dobro sad , je l' ovo takmičarska emisija ili emisija "ispuni mi želju". Prijavio se na takmičenje a ne na socijalni program pa da ljudi iz sažaljenja glasaju za njega.lajk wrote:tendzera wrote:Pogledajte video![]()
uhh jesam grjesila
- WildRedRose
#4825 Re: Hayat
ja vam kazem da je Kadra jedan fin momak, a meni niko ne vjerujecpu_fan wrote:Pa dobro sad , je l' ovo takmičarska emisija ili emisija "ispuni mi želju". Prijavio se na takmičenje a ne na socijalni program pa da ljudi iz sažaljenja glasaju za njega.lajk wrote:tendzera wrote:Pogledajte video![]()
uhh jesam grjesila